Mycket flyttfokus nu


Fullspäckad helg


Lugn fredag

Efter att ha kommit hem efter tio på kvällen tisdag-onsdag och jobbat sent torsdag var jag rätt mör igår. Dessutom spenderas hela helgen på cheerleadingutbildning, så då passade en lugn fredagskväll med la familia bra.

Den är så härlig! Tillräckligt bra att pappa fastnade i soffan och såg hela filmen med oss ändå, haha.

Här är förresten anledningen till min långa onsdag: Lilla Napoli med Emma, Joanna, Veronika och Alice. Trevlighetsfaktor i max!


Många plus denna tisdag

Bra jobbdag med planering inför hösten, lite pilates efter arbetsdagen och sushitrevligher med Veronika och vår favorit-08a som är på snabbt besök på bästkusten.

Emma tål inte fisk, så vi kunde därför bland annat inte linda in sushin i alger och gav oss då inte på att försöka skära fina rullar, haha. Men smakade helt utmärkt ändå.


Blandad kompott

Yes, bra nöjd med denna ändå! Var rätt orolig att jag skulle sparka Josefin i ansiktet samtidigt som jag träffade flaskan...


En härlig lördag

I lördags åkte jag och Pelle till Ljungby kyrka för att spana in Evelina och Frejs vigsel. 

Vigseln var fin, brudparet vackra och så lyckliga att de skulle kunna spricka, brudföljet också jättefina (heja Lollo), och Andreas sjöng Sarah Dawn Finers Kärleksvisan galet bra! Detta var andra vigseln jag varit på (en mer än Pelle dock) och vi båda var väldigt nöjda med att vi åkte dit, för det är verkligen något unikt.

Var tvungen att knäppa ett kort på Eve, som skulle vara halva Lady & Lufsen på fest med Disney-tema.

Jag lyckades såklart få in en Game of Thrones-vinkel på även dett, haha.

But seriously, ni som har sett serien- visst har jag en poäng? 

Jag har tjatat på mamma i över ett år om Me Before You och tog denna gången till en ny taktik- bombadera henne med snyggingbilder tills hon gick med på att se filmen, haha.

Mamma brukar fega ut på sånt här... Visst, jag grät precis lika mycket som när jag såg filmen på bio förra sommaren, men man vill ju ändå inte gå miste om något så oerhört fint.


På tal om det kan jag verkligen tipsa om Tommy Ivarssons sommarprat!
Men lyssna inte på en PW eller offentligt, för där är det också flodvågor av tårar att vänta.


Grillbuffé på Bratt

Fun detail: trummisen Andreas i bandet var körskollärare åt både mig, Eve och Adde, haha. Men efter jag tyckte han var så oerhört bra så tyckte såklart mamma att syskonen skulle ha samma.

Bandet var också riktigt bra- mysigt med gamla svenska covers ibland.


Det där lilla hemliga projektet...

... var ett lägenhetskontrakt!


När det väl gick an så gick det snabbt! Jag fick nys om att lägenheten kanske skulle bli ledig en söndag, tittade på den på torsdagen, fick den på fredagen och skrev kontrakt kommande onsdag.
Får säga Hatten av och tusen tack till nära vänner som kan agera kontakter ibland, för det är ju nästan ända sättet att få en bra hyresrätt i denna stad.

Detta lilla glädjebesked tyckte vi förtjänade lite bubbel i fredagssolen.
Så den 1 september får jag en 2a i Gamla Stan på 43 kvadrat. Oerhört mysig och en minut från jobbet- finns inget att klaga på där.


RSS 2.0