Dubbel danstisdag

Planen med mitt Sh'Bammande har varit att jag tar över Jennys pass när hon går på mammaledighet i mars och fram tills dess kan jag teama med de andra på deras pass för att bli varm i kläderna. En rätt chill plan med tid att smälta utbildningen.


Detta blev det snabbt ändring på, då en instruktör på tisdagen blev sjuk och ingen annan än lilla jag kunde hoppa in- och då hålla passet helt själv! Rycka av plåstret snabbt? 
Det var smånervig och det blev ett gäng mindre missar, men det var definitivt kul och det år skönt att ha den där första nervösa gången avklarad! 

Man får ju erkänna att det känns lite häftigt med mick och scen! 

Efter en mellanlandning bar det av igen, till mina ursprungliga tisdagsplaner.

Mina kommande Sh'Bam-pass på torsdagar krockar med den Jazz fortsättning jag tog på Dansforum förra terminen och då var alternativet att gå ner till nybörjare/fortsättning eller gå upp till mellan/avancerad.
Ni kan nog gissa vad jag valde? 
Det var lite nervigt, dels eftersom detta är nivån jag precis kommit upp i när jag dansade som allra mest och dels för Amanda sa att hon kör mer avancerat än mellan. Men jag gillar ju utmaningar och tänkte att om jag bara tillåter mig själv att acceptera om jag tillhör den "sämre" halvan i gruppen så ska jag nog faktiskt kunna kriga mig igenom den rejält ökade svårighetsgraden.

Och vet ni? 
Det gick superbra!!!
Allt kanske inte satt helt som en smäck, men jag hade inga problem att hänga med (mer än de flesta såklart alltid har i början när man får något helt nytt) och det var en jättekul klass! Booyeah för att våga ta chansen! 

Nu ska vi ju inte ta ut alltför mycket i förskott. Det är fullt möjligt att jag om några veckor beklagar mig över hur tuff klassen blivit, men i så fall kommer jag ändå vara nöjd med beslutet att utmana mig uppåt istället för att nöja mig neråt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0