London 2017: Sightsing

Eftersom detta var min tredje gång och mammas femte i den brittiska huvudstaden så kände vi inget måste gällande turistande och sightsing, vilket var skönt, men lite grann klämde vi in ändå.


Den stora attraktion som tillkommit efter vårt senaste besök var Sky Garden- en utsiktsplats/trädgård på 35-37e våning med bar, resturang och fantastisk utsikt! Det var fritt för allmänheten att besöka men det var svårt att få tag i biljetter med halvkort varsel, så vi bokade bord på restaurangen på 36e våning för att garanteras plats. Wow vad fint det var alltså! 

Sedan blev det också lite allmänt turistande och fotograferande lördag kväll och söndag förmiddag. Big Ben, London Eye, Trafalagar Square och Buckingham Palace, där det var någon fancy marcherande parad med hästar och orkester- typiskt brittiskt? 

Dessvärre har jag inte hittat mitt wi-fi som för över bilder från systemkameran till mobilen, så vanliga mobilbilder får duga här.

Vi avslutade förresten lördagskvällen med fish & chips på en typisk engelsk pub med livemusik och på söndagen blev det en röd dubbeldäckare- där det är oklart om de försökte vara humoristiska eller patriotiska med färddirekriven...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0