Produktiv torsdag

När Kristin i onsdags kväll skrev att hon hade en "vision" (älskar't) för torsdagen som innebar produktivitet från 8.30-20 så var jag ytterst tveksam. Vad skulle hända med min välbehövda powernap? Haha! 


Jag får dock erkänna att min dag inte började 8.30 som tänkt. Av någon konstig anledning var jag superpigg och lyckades inte somna förrän efter två, så då kändes det rimligt att ta sovmorgon ifrån de frivilliga redovisningarna och dyka upp under förmiddagsrasten. 

Efter lunch blev biblioteksplugg i ett par timmar och sedan en kurs i hur man använder ett referenshanteringsprogram. Tagga kandidatuppsats?! 
20-50 vetenskapliga källor som ska refereras korrekt är kanske inte den roligaste biten av arbetet. 

Sedan blev det Sh'Bam på Fysiken. Faktiskt exakt det passet jag ska ta över när Jenny blir mammaledig. Det är den release som utbildningen kör nästa vecka så det var ett perfekt sätt att öva! Jag och Kristin slog på stort och körde även JazzDance efteråt. En januarispecial som man får passa på att testa. Alla instruktörer är förresten redan superschyssta mot mig, så det känns ännu mer toppen att bli en del av det gänget! 

Slutligen då? En ny omgång ingefärsshot och årets första storkok. Behöver snart tvätta också. Whey...

Haha ja vad ska man säga? Vi skämtar en hel del om att vi sitter ihop och ibland blir det nästan så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0