Sevärt

Såhär i inledningen av en ny yrkesbana går hjärnan på högvarv typ hela arbetstiden, så när man kommer hem är man slut. 

Då är serier typ den nivå av mental ansträngning som passar på kvällen, haha.

Serier och promenader. Men efter den lilla olyckan förra veckan med mobilen på promenad så är jag numera duktigare på att låta den ligga kvar i tryggt förvar i fickan, även om det är mycket bildvänligt sceneri.

Denna veckan har bland annat innefattat allra sista avsnitten av Skam och Pretty Little Liars. Vi har varit inne på det förr, det känns konstigt att lämna karaktärer som man lärt känna så väl över så lång tid- tex 7 år för PLL, haha. 

Men båda serierna fick hyfsat värdiga slut i alla fall. 

Så som i himmelen hade stått på min att-se-lista sedan vi såg Helen Sjöholm på I Love Musicals för 2 veckor sedan, men den blev extra aktuell i samband med Michael Nyqvists oerhört tragiska bortgång...

Gabriellas Sång är nog det bästa svensk filmmusik någonsin tagit fram!

Inför den åh så efterlängtade återkomsten av Game of Thrones (2 veckor kvar!) så har jag successivt under våren kollat om på alla avsnitt ( 6 säsonger x 10 avsnitt ), samt efter varje avsnitt lyssnat på podden Tronspelet, som diskuterar och nördar ner sig. Haha det är en ny nivå av tv-tittande! Det finns förresten en podd som dissekerar varje avsnitt av Skam också.

Tajmingen är bra, då jag har 6 avsnitt kvar att se på två veckor. Sedan höjs besattheten till en ny nivå när de helt nya avsnitten kommer, haha.

MEN, jag har inte bara legat utslagen och strökollat på serier. Jag har även kommit igång igen med att läsa lite varje dag. Jag har ju under året lyssnat på jättemånga böcker, men just att läsa fysiskt har oftast inte blivit av.

Detta var min favoritfilm förra sommaren och jag hoppas att boken är - minst - lika bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0