Bildbomb Midsommardagen 2017

Det gamla traditionella gatufirandet med poängpromenad (10 poäng & 2a plats till moi- troligen första gången som vuxen eftersom frågorna är supersvåra och man får chansa på magkänsla haha), brännboll, grillning, kubb osv. När övriga ungdomar skulle ut drog jag och Alice istället till Pelle för sommarens första deeptalk i jacuzzin. Även det en fin tradition.


Bildbomb Midsommarafton 2017

Sent ändrade planer och svårt att hitta nya, men efter en del om och men så blev det en härlig midsommarafton ändå.

Alice lärde mig binda min första egna krans (mycket nöjd! Och fick faktiskt mycket komplimanger för den, hihi), en tripp till AIK-vallen innan regnet brakade loss, kolla förra årets VS-show, laga god mat, dricka lite bubbel, sjunga en massa och en tripp iväg till Alice pappa och deras olika tävlingar.


Första jobbveckan

Den stora anledningen till att det varit tyst här (igen...) har varit att det varit första jobbveckan för mig på mitt nya fysioterapeutjobb- Strandhälsan!

Det har såklart varit såååå mycket intryck dagarna långa, så man har varit helt slut efteråt, men det har varit väldigt kul och alla kollegor har varit hur välkomnande och trevliga som helst! 

Måndagen var det introdag. Vi tre newbies hade en introdag 1,5 vecka tidigare och ett par patienter redan då, men nu blev det en heldag med info, vara med på pass och avslutningsvis varsin massage. Yes, massage. Hallelujah! 
Dagen efter började allvaret, för min del. Emma och Josefin hade jobbat den 1,5 vecka jag var ledig, så de hade redan börjat komma in i gamet lite grann.
Tisdag, onsdag och torsdag var fullbokade med patienter, vilket var lite skrämmande, men även taggande och mest kul. Nu gör man det på riktigt liksom! 

Haha min hjärna efter torsdag eftermiddag asså... Skönt ändå att få börja med en lite kortare vecka. 

Nu har man börjat komma in i det lite, och framför allt har man fått en hel del patienter som ska in på återbesök, så man inte behöver träffa nya patienter dagarna i ända- för visst är det kul, men det är ju mycket mer utmanande.

Jag har bläddrat en del i mina böcker, såklart, och framför allt älskat motions- och idrottsskadeboken, där jag stötte på denna bild.

Folk har ju haft rätt svårt att förstå vad som egentligen hände när min armbåge gick ur led, och denna bild visar det riktigt bra, hehe.


Blandat från veckan


GCO Summer Camp 2017

Visst tog det emot att släpa sig upp redan kvart över sju dagen efter studenten, men vad gör man inte för 60 taggade cheerleaders? 


Lördag och söndag anordnades GCO Summer Camp, med 60 cheerleaders per dag som instruerades av typ 8 "hemmatränare" från föreningen och amerikanerna Logan och Brett. Awesome!!!
Jag var jätteglad över att bli tillfrågad att vara med och tackade såklart ja. Till lägret kom en hel del av mina små älsklingar (som egentligen inte är mina längre...), en massa duktiga från alla möjliga lag i föreningen och även några som kom utifrån. Jättekul att coacha och lära känna en massa nytt folk, och även kramas en massa med saknade Kittys! 
Vi körde gympa, stunt, en dans per dag (yay), lekar och tävlingar.

Nu efteråt har även jag en hel del träningsvärk, framför allt snett fördelat då jag stått och passat mycket på samma sida haha!

Passande tillfälle för ett av mina favvofilter.


En bättre ledig dag

Jag har ägnat dessa dagar till en hel del uppackning/slappande, men denna onsdag blev extra fin med små, spontana medel!

Som en solig men blåsig mil utmed kusten.

Luras inte av hur lätt det ser ut här, jag lovar att det var utmanande på vissa ställen...

Och att Veronika spontant bjöd över mig, Alice och Sandra på middag. Vi satt kvar och snackade tills efter elva. Mer sånt i vardagen! 

Avslutningsvis blev det denna sommars första cykla-hem-barbent-utan-att-frysa. Härligt! 


Student 2017- för 98:orna

Vädret såg ut att bli riktigt katastrofartat och det var flashbacks från min egen student 2012, men som om det var meningen så upphörde ösregnet vid kvart i två, precis innan årets studenter skulle springa ut! 

Förutom att ordna lite med blommor och kort, samt agera chaufför, så innebar detta år ett studentfirande för min del, för Emma och Bella.

Egentligen känner jag nog deras mammor bättre än jag känner dem, men jag har börjat känna dessa härlig tjejer lite grann nu och det var verkligen ett supertrevligt firande. All lycka till dem och övriga studenter! 

Jag fick dra mig hemåt någon gång efter midnatt, då jag ska sitta på ett tåg klockan åtta och tagga cheerläger resten av helgen. Nu är klockan halv två, efter att ha tagit hand om kaoset som är/var mitt rum (bild nedan), så det blir inte så många timmars sömn, men när det är så roligt så tar man ju sig igenom det utan större problem. Och med koffein.


Dagens

Uppackning dag 2 och alla kläder (nästan) har hittat nya hem. Det gick! 

Nu är det bara x antal lådor med övriga grejer kvar.

Yes, rätt nöjd ändå. Och även med nya varianten som kommer nedan. Det är ju faktiskt så härligt när strukturen löser sig fint. Eller det kanske bara är jag? Lite samma som att hur färgkoordinerade mina anteckningar är, haha.

Grey's Anatomy, One Tree Hill, Hunger Games, Vampire Diaries och Harry Potter - vilken fin samling ändå. Tål att ses om och om och om igen! 

Och förresten:

Åldersnoja? Aldrig...

5 år sedan studenten, nästan en vecka sedan examen och första dagen på nya jobbet! Men mer om det senare.


Flyttfokus för nr 9

Dessa första lediga dagar efter examen har inte känts så "lediga", då det blivit flyttpackning måndag-tisdag, flytt onsdag och pågående uppackning.

Det är nästan svårare att packa upp igen, i alla fall när man flyttar från en 2a hem till sitt gamla flickrum. När man flyttar till en tom lägenhet är det ju massor med yta som bara väntar på att fyllas, men nu har jag fått jobba på att skapa fri yta.
Jag har ju... ehm... en del grejer, hehe.

Jag, mamma och pappa genomförde i alla fall flytten förvånandsvärt snabbt i ösregnet. Men vi är väl en väloljad maskin vid det här laget... Vad tusan hade jag gjort med alla mina flyttar utan dem? En gång hade jag ju till och med armen i gips och kunde inte hjälpa till i princip alls.

Trettiofem kilo... Och då var ändå hälften av mina böcker redan i Falkenberg, hehe.

Jag har fjäskat till mig garderobsyta i tre rum utöver mitt eget. Uppskattningsvis har jag nog kanske till och med mer kläder än resten av familjen tillsammans, vilket inte känns så bra... Och jag som ändå rensar varje år! 


Tidigare i slutspurtsveckan

Givet med koffein...

Det har varit fullt upp sedan terminsslutet sista veckan i april, men nu lyckades jag tajma in att ta några lösa klasser på Dansforum igen och träffa härliga dansläraren Amanda.


Sista . Skoldagen !

Vi tar alltså examen om cirka tolv timmar...


RSS 2.0