Examen!!!

Fredag den 2 juni 2017 var det dags för en av de där dagarna med stort D- universitetsexamen! Närmare bestämt fysioterapeutexamen vid Sahlgrenska Akademin på Göteborgs Universitet. Det är nästan ofattbart stort och vuxet ändå, haha.

Men inte betedde jag mig mer vuxet eller så denna dag.

Tog en riktigt skön sovmorgon, duschade, målade naglarna, småplockade med saker i lägenheten samtidigt som jag lyssnade på ljudbok och så blev det plötsligt väldigt bråttom haha. Jag tror på riktigt jag åt halva min kycklingsallad, gjorde mig iordning från att gå med handduk och blött hår till examensredo på 20 min och småsprang till spårvagnen i mina skyhöga klackar och med en Celsius i ena handen, haha.

Senare mot eftermiddagen åkte dock klackarna av, oavsett hur snygga de var. 

Se hur oerhört bra jag lyckats matcha nagellacket med klänningen, haha.

Själva examenscermonin hölls på Handels och var betydligt bättre än väntat. Har alltid hållit mina lärare väldigt högt, och här lyckades de avsluta ungefär som de varit under utbildningen- med en kombo av professionell kunskap, humor och hjärta. Det är nog bland det bästa jag tag med mig från utbildningen, deras engagemang och ansträngning på ett personligt plan. Som gör att man faktiskt tror på dem när de säger att de kommer sakna oss.

Jag, Kristin (aka Partner-in-crime och klippa under sista året) och våra handledare, Anna x2.

Familjen var på plats i Gbg och efter lite obligatoriska foton (där mamma ska fota både med kamera och mobil, individuellt och med syskon, osv haha) så blev det en snabbtripp till lägenheten och sedan mot Falkenberg. Vi kom hem vid 18-tiden, åt god thaimat, jag fick lite presenter och så ägnades kvällen åt festförberedelset och film. Man somnade rätt utmattad sedan, efter en vecka med så mycket händelser, anspänningar och känslor. 

Men själva firandet var kvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0