Perfa fredag!


Blandad start på veckan


Gick miste om en sensommarsöndag

Solen kikade fram när jag sedan ett bra tag hade planerat in 4 omgångar tvätt och ett försök att ta igen 4 veckors plugg på en dag. Halvdålig tajming för fin sensommar, haha.


Kräftskiva på Maen

Igår var jag, Lollo, David och en massa danskar på kräftskiva på Ulles föräldrars gård, för andra året i rad.

Oerhört trevligt! Och väldigt mysigt att de har gjort egen öl och olika snapsar! 
Men det är svårt att komma ifrån att det är lite svårt att förstå danskarna, som tycks ha mycket lättare att förstå oss, haha.
Men förra året fick jag lära känna Ulrikas pojkvän Emil, som jag hade på ena sidan av mig, och iår drog jag David till att bli min bordsherre, så båda åren gick det rätt bra att prata på ändå! 

Här är förresten bilderna från förra årets kräftskiva, som visst lyckats ligga i utkastet ett helt år, hehe...


Så mycket kärlek

Några gamla Kittys går i mitt nya Twinkle, ett gäng blev juniorer och halva gamla laget går nu i vårt högsta miniorlag, level 2 Kittens. 

Det är jättekul för tjejerna och ska bli superduperkul att se deras utveckling under året, men självklart saknar jag dem och det gjorde nog hela min vecka att de sprang rakt fram till mig första chans de fick i lördags. Älsklingar! 

Kan tilläggas att mitt nya lag också är helt awesome och att de tjejerna snabbt fattat ett grepp om mitt coach-hjärta med.


Blandat


Oerhört trevlig helg

En tripp till Varberg med jobbet för Internationella fysioterapins dag och AW med toppenkollegor, föräldramöte och träning med minisarna, Lollo & Ulle på besök i lägenheten, matlagning och trevlig kväll med Alice i lägenheten, sovmorgon och sista slutfix med flytten (lampor är ju bra att ha...).

Phew. 


Viktiga framsteg

I-landsproblem deluxe! Haha orkar knappt ens tänka på det...

MEN jag var så trött efter en lång, intensiv dag att jag somnade utan problem. Så det kanske är taktiken att köra på- fullspäckade dagar utan tid för den hederliga powernapen?


Inflyttad

Söndag blev första natten i lägenheten!

Nya sängen är beställd men inte framme än, så jag har fått testa bäddsoffan (1.20 ändå) ett par nätter. Funkat finfint!

Det andra är dock ganska klart. 
Lite saker hemma som behöver rensas och avgöras om det ska slängas eller behållas typ.
Här i lägenheten är allt hittills uppackat sedan i söndags, då effektiva Lollo fick mig att ta tag i garderoben och mina ganska (!) många klädesplagg, haha.

Mamma är bra gullig ändå, fast lite nojig.

Hej hej utsikten! 


Första helgen i september

Den mest fullspäckade veckan på länge krävde en ganska lugn helg, där kvällarna spenderats hemma med god mat och film.

Lördagen spenderades i Göteborg på superbra tränarkickoff, och jag hade så härlig biltur dit! Jag har ju inte kört så mycket i Gbg och tycker det är mer kaos än att köra o LA (utan tvekan!) så jag var lite skraj inför att köra själv till långt ut på Hisingen, men man svängde av redan innan Mölndal och höll sig sedan i lugna fina utkanter av stan- moahahaha! 

Det kommer förresten bli en helt fantastisk säsong med bästa föreningen och second family! 

Absolut värt att pendla till två gånger i veckan.


Mer flytt

Flytten har blivit lite utdragen, dels för det blivit en hel del eftermiddagar/kvällar efter jobbet som det bara blivit någon timme, men framför allt också för att min 120-säng fastnade i trappan upp...

Så jag blev tvungen att leta upp en ny säng, som är beställd och lär bli det sista att komma till lägenheten. Lite komiskt att typ allt annat kommer vara färdigt innan sängen, haha.

Men herregud vilken tur jag har som har mamma och pappa som gör så oerhört mycket i flytten! Själv hade jag fått bära saker i en månad och hade inte lyckats lösa typ några möbler alls...

Packar upp här lite allt eftersom, så det kommer nog ändras lite, men äntligen så får mina fina grejer titta fram ur sina lådor! 

Ni ska få kika närmare på min samling shotglas senare! 


Riktig startvecka

Distanskurs, StreetJazz (för Madde, som var min gymnastiktränare när jag var 12-15!) och Freejumping på trampolin. 

Ganska tuff vecka när mycket kommer samtidigt, plus flytt och mycket på jobbet, men väldigt kul! 
Dessutom är ju cheerleadingen igång igen, och efter 3 träningar är jag redan överförtjust i laget! 

Man tror att man är tuff och undantag från reglen, men jag rekommenderar inte att träna vissa grejer efter blodgivning... Jag har klarat av lättare grejer förr, men att ge järnet på dansklassen och mycket snabba positionsändringar för huvudet var inte så trevligt för stadighetskänslan.


RSS 2.0