Och så lite musik

För ovanlighetens skull kör vi ett litet inlägg om musik. 
För det mesta nuförtiden är det poddar som spelas i hörlurarna, men jag är fortfarande trogen Spotify och Youtube också.

Den första delen handlar bara lite kort om Avicii. Alla borde verkligen se dokumentären Avicii: True Stories (finns på SVT play). Jag minns nycket väl att jag bodde i LA våren 2016 när det offentliggjordes att Avicii skulle sluta turnera och "snacket" då var mest taskigt om att han festat ner sig totalt. Dokumentären ger en helt annan bild, och jag tycker på något sett den ger personen Tim mer rättvisa. Det är obehagligt att se hur detta musikaliska geni, som är en rätt introvert ung kille, slits med i karusellen när han snabbt blir en av de största i världen och vissa runt omkring honom prioriterar framgång och pengar framför Tims välmående- som han tydligt försöker kommunicera att det går utför med. 
Som sagt, en viktig dokumentär som alla borde se, och lyfta diskussionen om psykisk ohälsa.
(null)

(null)


Den andra delen av inlägget är i en mer positiv anda, då jag precis lyssnade på P3s ganska nya podd Musikdokumentärer, där det handlade om Taylor Swift. Både det och de andra avsnitten är värt en lyssning! 
Och tycka vad man vill om Taylor Swift, men jag har alltid tyckt hon skriver grymma låtar- helt seriöst så skriver ju få andra artister sina egna texter och hon kan trolla som tusan med fraser, samt själv leverera dem. Jag har nog 15 av hennes låtar i olika spellistor, och måste hon få så mycket skit för att hon är en ung, företagsam kvinna som vill nå framgång? 
Min favorit från senaste plattan är ...Ready for it? och jag håller tummarna för en Europa-del på hennes nya turné! 
Taylor är förresten mästerlig på olika musikvideos, med massor av symbolik.

En somrig mixad

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Mixad

(null)

(null)
(null)
(null)
"Jag hörde namnet "Toes to bar" någonstans- det låter ju som något att testa" = hur det går till på Strandhälsan.

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)
En liten köttbit att dela på... Sjukt gott!

(null)
(En kompis skrev "Neeej du kan ju inte spoila filmen", men har tog ju såklart bilden under en trailer före filmen ens började...)Hej hej hemma hos mig

Visst är det inte bara jag som städar lägenheten sådär nästan löjligt bra enbart när jag ska ha gäster? 
Det måste vara väldigt vanligt, haha.

Denna gång gällde det tidigt födelsedagsfirande med familjen för mig (imon blir jag vuxen "på riktigt") och nu passade jag på att föreviga hur lägenheten faktiskt kan - men sällan - ser ut.
Visst att man såklart städar varje vecka och gillar att ha ordning, men ni fattar vad jag menar med att det lätt hamnar en väska i något hörn eller kläder på någon stol.

Men såhär mysigt har jag det faktiskt hos mig, och det är jag väldigt nöjd med! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


RSS 2.0