Why me ? Why now ?

Detta är INTE min dag folk! Var duktig och befann mig i danssalen 08.00 och det gick faktiskt riktigt bra- hade kommit på mer än halva dansen. Skulle göra ett steg som jag precis hade gjort två gånger, men så drar det till i baksidan av låret. Jag är ingen expert på såna skador så jag vet inte om jag sträckt mig eller vad jag gjort, men ont gör det! Match imon klockan elva, ja det ser ju sådär ut med det... Problemet är att de inte verkar hitta någon ersättare så jag kanske behöver spela ändå. Visst, ibland känns det knappt och jag känner mig fit for fight, men då och då hugger det till och jag är jätterädd för att slå upp det så jag inte kan gå.

Folk tycker jag borde vara glad- nu kan jag ju festa ikväll. Men är jag partysugen? Nope.
Var inställd på att spela match imon, jag har ändå ingen dricka och framför allt har jag ont. Och jag vill inte känna att jag sviker laget, vill verkligen göra mitt bästa. Men frågan är om jag kan göra mitt bästa i det här läget...

Fan också

Don't say a single word

Självklart funkade Facbook igen direkt efter jag skrivit förra inlägget. Jaja, inte mig emot. Nu har jag varit så enormt duktig men kamerasladden är mystiskt försvunen så det får ni tyvärr inte se. Kan i alla fall konstatera att jag har på tok för mycket kläder som jag sällan använder! Varför? För jag tröttnar snabbt. Dyr levnadsstil som medför garderobsdörrar som ej går att stänga ( vilket mammi gärna påpekar när jag ska ut och shoppa).

Tänkte att jag kunde dela med mig lite av min klatighet. Fortfarande inte mitt fel enligt mig dock ;)
Solhuset hade enorm rabatt (1/3 av priset) så Bullen lyckades få med mig dit. Vi har precis skiljts åt och jag ska stänga dörren. Handtaget är löst men det tänker inte jag mycket på. Men direkt när jag stängt dörren lossnar det! Går dörren att öppna? Svar: nej. Blir man smått klaustrofobisk? Svar:ja. Så jag fick ringa Ulrika som fick ta på sig kläderna igen och gå ut och hämta killen som jobbar där så jag kunde komma ut igen.
*Gammal bild*

Nu ska jag fixa inför imon. Börjar halv tio men drar till skolan 8 och utnyttjar danssalarna. Måste börja med mina danser nu! Och jag har inte pluggat spanska... Det blir en kul förmiddag, helt utan press...

(8) Hush Hush - The Pussycat Dolls

PUSS

Chaos

Facebook funkar inte och jag får paniiik! Vet ej varför dock, lite beroende kanske?
Men detta betyder ju att jag inte har någon anledning till att inte städa mitt rum, som verkligen ser hemskt ut. Före och efter bild kommer. Om jag någonsin blir klar :)

PUSS

Datorkunskap suger...

...så här hamnade jag, som vanligt. Torsdagar är inte okej! Ingen dans, inget kul ämne alls. Tur att vi fick extra lång rast så vi hann gå och äta på Burger Inn för hade jag fått vara i skolan och inte äta soppan hade jag nog legat här och sovit nu. Även hunnit med ett litet besök hos läkaren- man börjar ju bli stammis. Nu ska de kolla om jag kan ha Vocal Chord Disfunction, eller nåt sånt där...
Ska träffa Ulrika efter skolan, hon får göra denna dag roligare!

Nu får jag plugga lite i alla fall, prov nästa vecka. Jippie!

PUSS

Dansuppvisning - Backstage!

Här kommer helgens bilder från bakom scen!


Emilia, Matilda, Emma och jag


Emma och Emilia


Matilda och Emma


Danslärarna - Viktoria, Helena och Katja


Katja


Tokyo-tjejerna




Vendela och jag


Matilda, Emilia, jag, Amelia och Emma



Katja, Emilia, Matilda, Emma och jag
Bästa!


PUSS

The bright side of life

Kvällens dansföreställning var helt GRYM!! Det var street/break som gällde från gruppern Dance Flava och Simsoak. Man måste se det för att inse hur grymt duktiga de var! Man blir rent ut sagt avundsjuk.
Älska dans!


These times

Veckans softaste dag blev väl kanske inte det. Natinonellt prov i engelska och sedan balett- sen slutade vi. Klockan 11.00, hur gött som helst. Om man ändå inte haft tandläkartid 13.40, sjukgymnastik 16.30 och föreställning att se 18.30. Det blir alltså bara en himla massa flängande fram och tillbaka till stan. Att jag är typ sjuk gör inte saken bättre. Men en sån här dag kan man inte vara sjuk, det blir för komplicerat. Så jag kämpar på.

PUSS

Dansuppvisning - On Stage!

Börjar med att lägga upp bilderna från själva dansnumren!


Vårt första nummer- Smash into you




Vårt andra nummer - Bad Romance




Vi var sjukt coola


10-12åringarna till Tokyo




Let's Dance



Söta småttingar!

Det finns massor mer bilder men dessa får duga i nuläget. Håller på att fixa på dansvideos och har även bilder från backstage att visa.

PUSS


Painting Colors

Dagens stora dislike är helt klart färg! I flytande form. Hade med min jacka och Adidaströja till bilden och hängde dom på en stol under lektionen. När jag ska ta med dom för att gå ser jag att någon har spillt orange färg på min vita jacka och röda tröja. Kul! Behöver jag nämna hur lättad jag är att jag i sista stund valde att inte ta min nya jacka idag ?

Nu försöker jag samla energi genom att se på 90210. Ikväll ska vi se en modern rysk dansuppvisining vilket kommer bli intressant. Och imon kväll blir det streetdanceföreställning. Dansvecka gillas.



PUSS


En dag i Göteborg...


Ulrika och Johanna hittade en strand i centrala Göteborg


Alla dessa vita klänningar... De fanns överallt!


Bara inne på Bik Bok tvingade Johanna på mig tio klänningar! De flesta var såklart vita


Dagens inköp:
Vit klänning - Gina Tricot
Svart body - Gina Tricot (passar fint som dansdräkt)
Beige jacka - Pepper
Svarta bikinitrosor - H&M

Ovanligt lite inköp för att vara mig men plånboken gillar. Dessutom var det "nödvändiga" köp denna gång. Jag har så många framför allt toppar, BH och trosor i min garderob redan men ändå brukar jag alltid köpa mer. Nej, detta känns bra. Vårjacka var ett absolut behov, bikinitrosor likså. Klänningen är supersöt och den svarta ska invigas på baletten på onsdag. Dessutom fick jag ju en toppendag med mina tjejer!

PUSS

The time of my life

Jag är så uppe i varv nu! Det känns som om pulsen fortfarande inte lagt sig. Jag älskar, älskar, verkligen älskar att uppträda och denna helg har varit bäst! Tack gruppen, alla andra dansare, danslärarna, publiken och alla andra som gjort dessa dagar så bra!
Hade tänkt lägga upp bilder och så småningom även filmer men det är en hel del röda ögon att redigera bort så det får bli under de närmsta dagarna. Men de kommer. Under tiden får det duga med ett smakprov.

Emilia, Matilda, Emma och jag. Amelia hade så bråttom att byta om mellan alla sina danser att hon inte hann med mycket mer.

Nu ska jag lägga mig i ett välförtjänt varmt bad. Sedan sticker jag kanske till Tröinge Hills till pojken min och imon är det bara två lektioner och sen blir det shopping i Göteborg med mina flickor! Livet är underbart!

PUSS

Let's dance tonight

Nu får det bli en snabb uppdatering! Gick upp tidigt igår morse och spenderade förmiddagen på dansrepet. Eftermiddagen bjöd på två föreställningar som gick helt okej. I första åkte min axelbandslösa Bh ner till revbenen och i andra gick jag ut för tidigt på scen, men annars så. Det är ju faktiskt bara småsaker. Och så kul vi har haft! Det finns verkligen inget bättre än föreställningar och nu har vi dessutom grymma koreografier. Ikväll kommer jag som vanligt klaga över att det är slut, hehe.
I alla fall. Efter sista föreställningen igår hälsade jag på vänner och pojkvän som var så söta att komma och kolla. Sedan gjorde jag mig iordning och så hade jag, Ulrika och Lollo tjejkväll at my place. Lollo hade inte mått så bra under dagen så hon åkte hem vid tolv och så sov Ulrika över. Efter en härlig sovmorgon och slapp förmiddag har hon nu kört iväg på sin moppe och här sitter jag. Nu måste jag dock göra mig iordning, samling halv ett. Hoppas vi ses på Stadsteatern 14.00 eller 16.30! :)

PUSS


Remember December

Har precis kommit ut ut duschen, för andra gången sedan jag kom hem. Varför detta då? Jo, jag duschade ju dutkigt efter skolan, men så skulle vi ut till eldstaden och grilla med lite gamla kära vänner. Efter det luktade man ju såklart jättemycket rök, så det var bara att snällt gå och ställa sig i duschen igen. Nu väntar jag på den bästa som borde komma hit någon gång. Mindre kul kväll för honom dock för Rebecca ska fixa det sista med scenkläderna till morgondagen, packa väskor och sånt. Kul eller nåt... Väckaklockan står på 07.00- mindre kul


Spetstightsen känns verkligen som ett fräsht alternativ till de vanliga svarta, som jag går så mycket i ändå.

Sleeping Beauty

Matchen gick skit. 3-4, knappast rättvist!
Nu är jag trött som få. Med tanke på vad veckoslutet har att erbjuda får jag passa på att sova medan jag kan. Here comes the time I've been waiting for!
Så GODNATT


Trött liten sötunge hemma hos mig mot slutet av tjejkvällen

PUSS

Head on a distance

Jag är trött! Och efter datorkunskapen ska jag först till tygaffären och inhandla mer tyll och sidenband, sen ska det spelas match. Vi ska längst ner i Halland, längt in- till någon liten håla mitt ute i skogen. Jippie! Vinst ska det bli i alla fall. Kommer väl hem vid midnatt eller nåt skulle jag tro... PUSS tills dess!

Because I'm burning up

Snabb sammanfattning av dagen:
* Skola (Y)
* Musiktreornas slutproduktion "Flickan som lekte med handkrämen" - intressant, ska se sista halvan imon, den var för lång för att klassen skulle hinna se hela
* Sophia och jag var på Drottning Blankas vårshow där bl.a. mina sötnötar Joanna och Adisa medverkade
* Sophia och jag gick en snabbis på marknaden, där vi bland annat träffade Julle och Elin. Marknadens måsten, en sockemunk och godisrem, inhandlades såklart
* Stressade hem för att hinna träna men axeln min ville inte detta. Varför inte detta? Jo, för Rebecca ville bli lite starkare så för första gången på ett och ett halvt år testade hon armhävningar. Totalt 11 armhävningar på knäna under tre kvällar och nu började den knäcka! Sjukt! Kommer det vara såhär hela mitt liv? 


Saknar gympan! Den var en så stor del av mitt liv sedan jag var 11, trots skadeperioder m.m. Men jag kom alltid tillbaka. Fram tills axelskadan. Det gick bara inte, det är en för stor påfrestning. Extremt tråkigt avslut

PUSS

Det blir ingen...

...första träning på gräset på IP för mig idag. Stressat som en galning för att sen få avstå pga min kära, älskade axel...  Det är verkligen inte ens nära så illa som det var för ett och ett halvt år sedan, men det gör ont. Sparar den till matchen imon och helgens uppvisningar


Over and over again

Sent på kvällen och jag har åter igen hittat till datorn. Mindre bra vana! Älsklingen åkte hem för en timme sedan och jag har bara inte haft lust att göra något vettigt. Imon väntar en lång dag med skola, markand eller tygshopping, drottning blankas show, fotbollsträning och sen måste man ju sova med. Jaja, bara att go for it!

Nu ska jag träna min axel för den gör ont igen :(

Bildbrist!

(8) Smash into you - Beyoncé
Förstår inte själv hur jag fortfarande kan lyssan på den och Bad Romance varje dag! Kan varenda ord, ton och rhytm utantill vid det här laget- fast det var ju det osm var meningen. Efter helgen läggs dessa låtar på is!

PUSS


Talk, talk, talk all day long.

Skolan var soft. Musik, bild, teater och matte innan man slutade 14.20. Stannade kvar och pratade lite med Marta och Agnes, sedan ännu mer med Marta, vi träffade Marie och snackade lite om niornas dansuttagning idag och till slut stötte vi på Adisa i stan. Det känns som om jag inte gjort annat än diskutera saker de senaste timmarna, haha.

Nu har min sötnöt kommit hit så jag ska vara lite social med honom. Hinner typ inte träffa honom på resten av veckan :(

PUSS

Big part of me

Då var det till ända. Danskursen som jag spenderat varje månad sedan början av september på. Jag vet att det låter överdramatiskt men jag kommer sakna det jättemycket! Visst, jag dansar fortfarande 5 gånger i veckan i skolan men detta var ju veckans höjdpunkt! Härligt folk och helt grymma danser. Nu ska ni inte tro att jag inte tycker det om resten av dansen men jag älskade att vara i olika grupper, olika stilar, olika lärare och olika stilar. Men jag behöver ju inte lägga mig ner och gråta eller så, det börjar ju igen i höst. Nu ska jag bara komma på vad jag ska hitta på fram tills dess. Jag kan ju börja med att dansa på stadsteatern lördag och söndag :)


Ett litet tips: Dansa INTE i tubtopp! Tur att vi bara var tjejer i salen ;)

PUSS

I heard there was a secret chord

Då var man hemkommen från skolan. Efter danslektionen pratade jag lite med en av mina danslärare om nästa år och jag tror det här kan bli bra. Sedan letade jag upp Folkuniversitetets kontor, vilket inte var alltför lätt, och fixade biljetter till helgens föreställning åt familjen, pojkvännen och några av mina söta vänner som kommer och kollar. Gud vad jag längtar till att ställa mig på scenen igen, med scenkläder och smink på. Det går inte att beskriva känslan!


Dagens outfit:
Blå tunika- Vero moda
Midjeskärp- Gina tricot
Spetstights- där sviker minnet

Jag gillar mitt hår! :) Det är inte ofta jag är nöjd direkt efter en färgning utan det brukar komma när solen gett det nyanser.

Nu ska jag snart cykla till Joanna för hon ska med och kolla på dansträningen. Hon var ju faktiskt med i gruppen i höstas men valde att avstå nu och jag vet att hon saknar det och jag saknar henne. Hon är rätt grym med.

PUSS

Jag skulle gärna...

... ha håltimme nu som resten av min klass. Sista i solen eller bara sitta inne och slappa. Istället sitter jag med musikerna på datorkunskapen och försöker måla bilder i Words (hallå, det heter väl Words?). Går inte super och jag är trött! Hänger i och tänker på att nästa lektion är dans!


Not really ok

Något som INTE är okej är att vi har match:

11.00 den 1/5-10 : Dagen efter Valborg
11.00 den 5/6-10 : Dagen efter studenten

Detta är verkligen inte kul någonstans! Speciellt inte eftersom de la matcher på just dessa dagar förra året också!
Surt!

Fixed my hair

Då var håret fixat. Ibland har man sån tur att ens bästa kompis råkar vara grym frisör för då blir det både bra, kul och billigt. Hon klippte topparna och färgade det mörkare igen. Så nu kan man säga att det känns väldigt kort och mörkt- men det gör det alltid precis efter.


Före


Efter

Bilderna är lite missuppfattande för ljuset är annorlunda. Håret är inte lika mörkt som det ser ut på bild 2, utan mer kastanjebrunt med lite röda nyaser :)


PUSS


Beautiful enoght to make me cry

Sitter här och lyssnar på finaste Bella's Lullaby igen. Att bara piano kan vara så fint!

Igår kväll var jag som sagt hos min sötnöt. Mest blev det bara softande at his place men ett tag var vi även hos Alexandra som hade fest och träffade bland annat Julia, Bellis, Elina, Nattan och Sophia. Helt sjukt hur otaggad man är på fest om man kommer dit vid mitten, helt ofixad och helt utan festinställning. Men fick snackat lite med några girls och man kan inte låta bli och skratta när folk gör vissa saker.
Kvällen var till slut bra, trots vissa saker. Men den var bra!

Nu ska jag snart bege mig till min älskade och saknade bästa vän Joanna. Behöver träffa henne för det gör jag på tok för lite!

(8) Bella's Lullaby ( River flows in you)

PUSS

Satuday Night

Då var det snart lördagskväll. Förmidagen spenderades med premiärvinst, eftermiddagen med matte och nu är mina söta morföräldrar här. Ska dock snart åka iväg till min älskling och spendera kvällen där. Rebecca är partysugen men samtidigt Girl's Night-sugen och pojkvänssugen och det kan tyvärr vara svårt att få ihop ibland så alla blir glada och nöjda men man gör sitt bästa. Denna helg blir pojkvänshelg och nästa blir danshelg med ett inslag av IF Böljan F93 Reunion och förhoppningsvis RUL-kväll så det ska nog bli finfint det här.

Nu ska vi åka. Lilla jag slipper cykla till Tröingeberg för morfar kör mig, jippie.

PUSS

So far away from here

Apropå:

1. Skolan har ett utbyte med en klass från Italien som är på besök just nu
 
2. Vulkanutbrottet på Island

så saknar jag islänningarna just nu! Vi hade i nian ett utbyte med en skola på Island som var här i september 2008 och så besökte vi dom där april året därpå. Kul var det och jag kom riktigt nära några tjejer. Tyvärr blev det inte lika bra när vi var hos dom och förmodligen därför har kontakten varit sådär det senaste året. Men då och då händer det att jag saknar dom. Det känns så fel att veta att det finns personer hundratals mil bort som man hade umgåtts mycket med om de bara hade varit närmare. Men That's life. Jag trivs jättebra med mitt liv, kompisar, familj och pojkvän här och skulle verkligen inte byta ut det!


Ett gäng svenska och isländska tjejer at my place en kväll. Jag med vit t-shirt och ljust hår.


Jag, Astdis och Maren Sól


PUSS

Lördag morgon, 08.50

O ja, det är lördag morgon och klockan är 08.50. Har precis ätit frukost och nu ska jag snart bege mig ut till Kristineslätt för seriepremiären! Synd bara att det verkar vara kallt... Man slipper inte understället än.
Btw så ligger pojkvännen min fortfarande i min säng och sover sött. Inte länge till dock.
Nu ska vi krossa!
Hoppas jag :)

PUSS


Sunny, sunny dreams

Denna dag har humöret inte varit på topp, av olika anledningar. Men det går uppåt och sen kommer min bby hit och han är bäst på att få mig på bättre humör. Han och dans.
På tal om dans är det dags för mig att göra ett val, igen! Jag är ju drottningen av beslutsångest. Nu handlar det om min kvällskurs i jazz, om jag ska fortsätta med den eller inte. Nästa år dansar vi ju 5 dagar i veckan i skolan och det tycker mamma räcker. Men kvällskursen är i nuläget det bästa passet jag har i veckan, det svåraste. Jag har till måndag på mig och jag har snackat med några och vet nog hur jag ska göra.


Ännu en härlig sak med att solen kommit fram är att man börjat få lite färg på i alla fall armar och ben. Även ansiktet men det syns inte lika tydligt för innan hade man smink som fejkade den färgen. Men det är rätt gött att slippa det varje dag nu.

PUSS

River flows in you

Då var denna dag till ända. Får panik på hur fort tiden går ibland! Vi har snart gått ut ettan! Plöstligt har vi tagit studenten och någon sekund senare är vi väl 30 eller nåt! Nej, usch på att tänka så. Ska leva i nuet istället.

Dagen erbjöd som lovat mysig tid med pojken min, the Vampire Diaries ( Ian Somerhalder är inte lite het han!) och ja, inte mycket mer. Ibland behövs faktiskt inte mer än så.

Nu ska historian och spanskan få en snabbläsning innan jag ska nana. Fredag imon. Great!



Visst har jag gullig pojkvän? För er som inte kan tyda denna fina skrift står det Julle l Gris l Evelina...
Kan nämna att denna kväll hade jag varken pojkvän, mor, syster eller bror på min sida. Och pappa var inte hemma. Det svider ;)


PUSS

Bella's Lullaby!

Idag har vi haft 2 timmars rast. Det gillades enormt då det blev soliga staden med typ halva klassen. Årets första mjukglass en med karamellströssel- gott!


En låt som spelas konstant i mina lurar just nu är Bella's Lullaby från New Moon. Lyssnade mycket på den för ett tag sedan och sen treorna gjorde en balett på slutproduktionen till just denna låt har jag blivit kär igen. det är bara piano men den är så fin!

Idag ska jag spendera dagen med Julle, som varit ledig hela dagen den lyckosten! Ikväll blir det som vanligt the Vampire Diaries. Han VILL faktiskt se på det nu. Tänka sig att det skulle bli så.

(8) Bella's Lullaby ( River flows in you ) - New Moon

PUSS

That's the way I wanna spend my day

Kom hem igen vid 22, lite sent att skriva klart den planerade historiauppsatsen kanske? Den får lämnas in nästa vecka istället...

Rebecca är glad. För Rebeccas bästa vän, som råkar ha vunnit SM för frisörettor, ska klippa och färga mitt hår i helgen. Dels får jag en chans att snacka ut med min saknade BFF, som går på en annan skola så vi ses inte alltför ofta, och så får jag en grym frisyr till ett billigt pris på köpet. Ni borde vara avundsjuka, det skulle jag varit ;)

Favoritbild! 6,5 års vänskap betyder allt! Här i början av nian, jag hade precis kommit hem från Turiket och var brun och fin.



Sju månader senare, på planet till Island. Kommer aldrig glömma det, du var så rädd när vi skule landa så jag fick hålla om dig hela vägen ner.
Gumman du är en av dom som betyder absolut mest! Jag vet hur tufft du har det och jag önskar att jag kunde göra mer. Men jag finns här genom vårt och torrt, dag och natt. Vad som än händer lämnar jag aldrig dig
Joanna! <3

Nu ska jag köra lite styrketräning. O ja, träningsfreaket är tillbaka people! Sen ska jag se på lite tv och smsa med min pojke tills jag förmodligen somnar med tvn på och mobilen jämte kudden- som vanligt!

PUSS

Kinda a jock

Nu bär det av till IP. Seriepremiär på lördag (yes!) så jag valde att prioritera träningen. Vaderna är döda, låren likså. Axeln gör sådär småont som alltid. Träningen kommer bitvis kännas som ett helvete. Men jag älskar det!

It comes at much too high a cost

Jag gillar inte mina tandläkare just nu! Vi har spenderat 1000 spänn på att tandställningen ska vara vit och så sätter de efter hand in massa metalldelar. Syns det? O ja!
Det enda positiva med tandläkarbesök är att det i detta fall gjorde att jag kom en en halvtimme tidigare. Solen skiner så den senaste 1,5 timmen har jag, min bikini och mina hörlurar spenderat ute i mammas sköna badden-badden (stavning? skön solstol i alla fall). Underbart! Precis vad jag behövde för att orka sätta mig här och plugga lite. Ikväll blir det antingen fotbollsträningen eller så går jag på skolans internationella afton, inte bestämt mig än hehe.


Thailand-09! Saknat!

(8) Alone - Kristin Chenoweth

PUSS

I'm gonna learn how to fly

Då var jag klar med pluggandet. Inte för att det blev så mycket. Ligger här och lyssnar på härlig musik. Håller på att välja låtar som jag ska göra mina två projektdanser till eller vad man ska kalla dom. Egna danser för betygets skull i alla fall. Just nu är jag inne på att köra lugnare och finare till Broken-Hearted girl med Beyoncé och en tekniskt svårare till No Stress eller Baby remember my name, som båda har riktigt härligt dansbeat. Det är helt klart låtar jag kan tipsa om. Den sistnämnda är en nyversion av Fame från, just det, Fame. Det känns som om jag bara skriver mer och mer om dans men det är för det blir mer och mer en del av min vardag. Jag gjorde så rätt som bytte program, kan inte ens tänka mig hur det skulle vara annars!

Nej nu är det sängen som väntar. Har en dålig vana att inte somna innan klockan visar 01.00 och det medför en trött Rebecca.



Spetsleggingsen som jag köpte för två år sedan men aldrig använde har fått komma fram nu. Det trodde jag aldrig ;)

Btw, någon trevlig person som vill åka till Göteborg i sommar med mig och gå på Pier Pressure?
Paramore will be there!

PUSS

I'm moving in reverse

Borde egentligen skriva lite on Korstågen, eller vad jag nu ska skriva om, men passar på att slänga in ett snabbt inlägg. Hade träningsvärk i vaderna (ljuvligt) sedan gårdagen och detta påmindes jag om under konditionstestet och danspasset. Jaja, det är härlig smärta. Jag har inte haft någon vidare intressant dag. 8-16 idag igen och sen blev det en snabb tupplur innan jag satte mig vid skolböckerna igen. Rebecca's gone ambitious- I know!
Nu ska jag fortsätta i samma spår efter detta ointressanta inlägg (sorry).


Min syster vill låna mina lurar och det hade jag inget emot. Jag tycker helt klart hennes vit/guldiga lurara är snyggare än mina helröda. De var bara inte värda de där hundralapparna extra som de kostade.

(8) No Stress - Lauren Wolf

PUSS

Beautiful ordinarity

Då var första dagen tillbaka i skolan avklarad. Inte så hemskt som man kunde tro. Förutom dagens tre plugglektioner så älskar jag faktiskt måndagar! Börjar dagen med dans, avslutar skoladagen med dans och avslutar dagen med ännu mer dans. Just denna måndag fanns det inte tid att sticka hem, så jag satte mig i lugnet i Falkhallens öde cafè med en apelsin och mina hörlurar och pluggade i en timme. Sedan var det bara att byta om och så var det ljusrep. Vår grupp hade lite bråttom för vi skulle ha lektion sen så det var först tänkt att vi skulle dansa vår andra låt i första låtens outfit, som är en sommatklänning. Inte så passande dock med tanke på att jag vid ett tillfälle gör ett steg som skulle, ja... blotta mina underkläder rätt rejält. Så lilla jag fick rusa upp på läktaren och slänga på mig linne och shorts för att undvika detta missöde- haha! Repet gick ok och danslektionen var super. Vi övade in ett hopp som jag gör för att hamna i Matildas famn och sen glider ner till golvet och ja, det gick sådär i början. Det skrattades en hel del kan jag lova.

Nej nu ska jag försöka sova fastän jag har sån danslust i både ben, hjärna och hjärta. Jag <3 dans om det hade undgått någon!

PUSS

Face to face

Det får bli ett snabbt blogginlägg här på datorkunskapen för sen hinenr jag faktiskt inte. Klockan ringde 6:45 vilket jag inte var jätteglad över. Första dagen tillbaka i skolan ska man såklart gå 8-16. Så snart ska jag ha dagens sista lektion, vilket som tur var är dans. Sedan är jag fast här med mina böcker i en och en halv timme. Nu ska jag fasen få något gjort! Kvart i sex är det ljud/ljusrep inför dansföreställningen vilket ska bli sjukt kul eftersom vi under föreställningen inte kan se de andra grupperna uppträda. Och efter det är det dags för vanlig danslektion. Så när jag kommer hem kvart i nio kommer jag vara rätt slut.

Det var allt för moi.

(8) How to save a life - The Fray

PUSS

Sum it up

Nu kommer en liten sammanfattning av detta härliga påsklov.

Lovet började ju redan på torsdagen och då följde bästa pojken med mig hem och sov över här. Slappt och mysigt som alltid. På fredagen var det 80-tals fest med Böljan. Kul men trist att diskmaskinen gick sönder så vi fick göra allt för hand. På lördagen var bby ensamen hemma så dagen spenderades där som ett "minifirande" av dagen efter, som var vår 6 månadersdag! Dessa två dagar var utan tvekan de mysigaste på hela lovet. Söndagkväll var det färgkväll med klassen- knäppt och kul. Måndag var stressens dag. Efter 17.00 var det match mot FF, dansträning och sen kom Julle hit igen. Tisdagen spenderades först i staden med Lollo och Ulrika och kvällen hos Johanna med lite olika girls. Onsdag var fotbollsträning, tjejkväll hos Adisa och sen stack jag till Julle. På torsdagen var det hans tur att komma hit, efter lite pluggande och så. I fredags hade jag tjejfest fast det blev inte mycket till fest för det var bara några som fått tag i dricka. Men väldigt kul ändå. Igår var jag duktig och tränade och pluggande innan jag åkte till... japp, Julle. Idag har jag solat lite och pluggat massor som jag borde gjort tidigare.

Alltså mycket träffa tjejerna, nyktert festande och umgås med min pojke. Underbart!
Ser inte alltför mycket fram emot att gå upp halv sju igen imon...

PUSS

Hilarious...

Man går och känner sig jättestolt över att detta lov ha räknat hela 13 sidor matte och det känns som om man verkligen har flyt. Men då tittar man framåt och inser att det är 23 sidor kvar på kapitlet och ytterligare ett kapitel innan man är ikapp natur igen! Omöjligt? Ja, det känns så. När de har 2 timmar mer matte varje vecka- hur tusan ska jag kunna hålla det tempot? Dessutom har vi missat massa lektioner för föreställningar. Kommer omöjligen hinna klart både matte A och B innan maj!
Nationella proven- här kommer jag...

Likes me, likes me not

Just nu!

Rebecca gillar:
* solen! invigt bikinin ute på studsmattan även om det var lite kyligt och inte så länge
* MTV's "Taking the stage" ! De är grymma, speciellt dansarna
* detta påsklov! Sammanfattning kommer nog senare
* tre danslektioner imon+ ljusrep inför föreställningen

Rebecca ogillar:
* matten, historian, engelskan och allt annat jag borde plugga
* söndagar. Fortfarande veckans mest meningslösa dag engligt moi
* naglar som bara spricker hela tiden
* att skolan börjar imon igen



De som inte kände mig då kan verkligen inte föreställa sig att jag såg ut såhär våren 2007-våren 2008. Får höra det så ofta att det nästan är kul. Jag tycker mest det är svårt att förstå att jag var så blek. Det har jag numera solresor att tacka.

PUSS

Ended up somewhere else

Min extremt tråkiga lördagskväll har blivit mycket bättre. En impulsiv cykeltur till Tröingeberg och så sitter man hos sin söta pojkvän. Gillas!

PUSS

Brick by boring brick

Det känns fortfarande som söndag- vilket innebär att kvällen inte har mycket att erbjuda. Mor, far och syster är i Varberg och lillebror sitter vid datorn (vart annars? ). Lilla jag sitter på min favoritplats i soffan, framför tvn och med laptopen i knät. Härligt men inte särskillt kul. Lovet är snart slut och det suger rent ut sagt.

Jag lovade ju att ge mig ut på slingan. O ja, det löftet höll jag. Har gått 5 km och sprungit 2.5. Mitt underbara andningsproblem utlöstes såklart men jag hade kämpat för hårt för att vilja vika ner mig. Inte så smart kanske att springa i det tillståndet men jag är ju här i alla fall. Och så härligt det var att springa! Att ta ut sig så att man måste lägga sig ner i gräset efteråt. Underbart är det. Lite magstyrka på det satt inte heller fel. Sommaren-10 närmar ju sig med stormsteg!


Usch! Osminkad och härlig i dagens löpoutfit. Hörlurarna och mobilen är ett måste och tyvärr även medicinen. Härligt då med ficka på magen så man slipper bära på det. Men mot kvällen blev det för kallt så fick skippa sista varvet. Skönt att det bara blir varmare och varmare!


Ulrika, Lollo och jag innan folket kom igår. Johanna- skicka bilderna!

PUSS

The party never stops

Detta känns verkligen som en söndag, trist! Men vädret är underbart! Ska nog ge mig ut och springa senare, i alla fall ta en promenad.
Lollo och Ulrika har åkt hem efter att ha spenderat natten här. Igår kväll var även Johanna, Emma, Veronika och Joanna här. Kvällen blev inte riktigt som planerat men vi hade helt klart kul ändå. Bilder kommer senare när Johanna med sin lilla systemkamera tänker skicka dessa till moi. Hon åker för övrigt tillbaka till Kungsbacka idag och Emma till Stockholm, vilket verkligen suger. Något mer positivt är att det snart är dansuppvisning, sedan fyller jag år och till slut blir det ju även sommar.
Nu ska jag återgå till filmen- The party never stops. Ganska okänd film men den är bra. Sen blir det som sagt en löptur och tyvärr lite pluggande.

PUSS


I need no permission

Sitter här med Lollo. Ulrika lockar håret. Allt är fixat, det mesta i alla fall. Nu saknas bara flickorna. Detta ska bli super!


Flickan min och jag på nyår!

(8) PARTYMUSIK

PUSS

That's all they really want

Maten är inhandlad, huset städat och jag förtjänade en liten paus. Så här sitter jag i soffan och ser på True Blood.
Smått stört program ibland faktiskt, haha. Om någon timme kommer mina tjejer Lollo och Ulrika så ska vi göra oss iordning och fixa lite. Lovet är ju snart slut och då behöver man en kväll som denna. Åter igen: Taggad!


Denna lilla samling ligger i en ask och bara väntar på att det ska bli sommar! Hängsmyckena blir inte mycket använda i varddagen och de bara ligger i asken och väntar på att få visa upp sig ;)

PUSS


Klister på näsan...

det kan man få om man är dum nog att testa för gamla hudvårdsprodukter, hehe. Nu är rummet städat i alla fall. Bara resten av huset kvar innan imorgon kväll. Lite kul egentligen att man anstränger sig så mycket med städnng för att några ska komma som ändå varit här ofta och när det haft sina sämre dagar. Men men, man slipper inte undan ändå.

Nu väntar jag på pojkvännen min, som är något av en tidsoptimist. Fast jag är inte alltid den bästa med tider själv så jag ska inte klaga. Sedan blir det the Vampire Diaries (han slipper aldrig undan) och så får vi se sedan.


Vi kom fram till igår att jag spenderar cirka 7,5 timmar i veckan i denna typen av "dansoutfit", bestående av leggings och någon topp. Innan jag började dansa var det itsället 6 timmar gymnastik. Om jag har många söndriga leggins hemma? Minst sagt.

PUSS

I mina lådor

Städa är inte riktigt min grej, speciellt inte i lådor. Det är ju där jag lägger de saker som låg på golvet när jag ska städa annars. Men nu när sminkboxen inte fick plats i lådan längre fick det bli en liten snabbstädning. Och vad kan man hitta då? Detta är några av sakerna jag hittade i EN låda:

* 4 hårband i olika färger
* 2 pincetter
* gammalt godis
* 2 hårspray
* söndrig mp3
* 1,5 tandtrådsrefill
* 3 par lösögonfransar
* 5 ansiktsmasker
* 16 deoderanter!


Smått galet eller så. Har jag saknat grejorna? Nej, verkligen inte. Funderar nästan på att slänga allt, det tar så mycket plats. Men det hamnar förmodligen i lådan igen...

PUSS

I hear the ticking of the clock

Då hamnade jag här igen. Det blev lite hektiskt igår. Först träning (på gräs!) i Skogstorp, sedan härlig tjejkväll hos Adisa och till slut åkte jag till min älskling och sov över där. Nu spelas musiken i lurarna och jag ska försöka sätta ihop en spelningslista till imon. Taggad! Hoppas jag de andra tjejerna är med, för det ska bli superduper!


Det skulle ju inte bli någon shopping detta lov för min del men när jag hittade denna spetsklänning (linnet är seperat) så kunde jag bara inte låta bli- jag har ju letat som en galning efter spets! Passade även på att köpa svart tyll till dansuppvisingen. Det blir nice!

PUSS

Colors of the wind

Här kommer till slut bilderna från 09ESB's färgkväll hos Ida i söndags. Orkade tyvärr inte redigera bort röda ögon, hoppas det ska duga ändå. Kul hade vi i alla fall! Det var air-hockey turnering, mat, lagtävlingar, smällare, tårtbakning, Jag har aldig, Guitar Hero m.m.


Smurfarna


Värdinnan/ födelsedagsbarnet


svart, gul, brun


rosa och orange




Air-hockey mästaren Sophia


Marsmallows


Viga ;)


Robin, Sopia och Elias


Toia och Sofie


Johanna, Nomi och jag


Tårtor!


Vår söta tårta får avsluta bilderna


PUSS

Girls just wanna have fun

Nu har jag kommit hem efter att gått runt lite i staden med Lollo och Ulrika. Ni är mina tjejor! Det blev lite shopping (inte för min del- duktigt), fika på Falkmanska för första gången och massa snack.

Ikväll blir det tjejkväll/minipartey (vet faktiskt inte) med saknade tjejer som Johanna, som har flyttat till Kungsbacka, och Emma, som bor i Stockholm. Jag har faktiskt inte träffat Emma sedan höstlovet- helt sjukt! Skulle åkt upp till Stockholm men fick inte mer ledigt från skolan. Så var det precis de dagarna det var för mycket snö på taket så vi var lediga ändå! Surt! Men ikväll, nu så.


Sommaren-09 var bäst! Emma och jag på min fest

PUSS

Do you remember the time?

Snart ska jag in till staden och umgås med dessa sötnosar!

So I close my eyes

Nu är jag hemma efter en stressig eftermiddag/kväll. Först var det match mot FF's b-lag som spelar en division högre än oss. 2-2 slutade det och jag fick en fläskläpp. Kul! Sen var det bara att skynda sig för matchen var slut vid tio i sju. När börjar dansen? Kvart i. Så det var bara att skynda sig bäst man kunde för att inte missa alltför mycket.

Nu har min söta pojke cyklat hit i mörkret och ska spendera natten här. Jag är taggad på imon! Och onsdag, torsdag och fredag! Lov äger!

PUSS

And I hope...

Något som jag gillar skarpt med DVD-filmer är faktiskt trailers. Det är ju typ det bästa sättet att få filmtips på! Igår kväll skulle jag se New Moon och nu har jag fått två nya filmer som jag bara måste se. Gillas.


Dear John
Detta verkar vara en riktigt fin och stark kärlekshistoria mellan ett par som träffas och sen ska han (Channing Tatum- snygg!) ut i krig.


Sorority Row
Skräckfilm. Mycket mer krävs inte för att jag ska vilja se den. De råkar ha död på en tjej på deras skola och någon är ute efter hämnd. Verkar rätt cool.

Nu måste jag packa till matchen och dansen.

(8) Ave Maria - Beyoncé

PUSS

In the middle of the night

Nu är jag hemma efter en lyckad klasskväll hos Ida. Bilder kommer imon, denna gången gör det verkligen det.

Jag fick uppleva något av det jag hatar mest- att ta mig hem själv i mörkret. Nu var det bara en kilometer vi snackar om men jag lider verkligen. Jag var mörkrädd när jag var liten och det hade nästan släppt men så kom förra året och de händelsena. Två tillfällen: nattetid, mörkt och jag skulle hem ensam. Blev förföljd. Går inte in på mycket detaljer nu men när man en gång vänt sig om för att se att en man springer efter en vågar man inte vända sig om igen. Hemskt är vad det är.

Nu ska jag köra på terapi med New Moon. Böckerna är helt klart bättre men det betyder inte att inte filmerna är grymma. Kort sagt min åsikt om denna omtalade Twilight-hysteri

Hur kan folk ens behöva argumentera om vem som är snyggast? Enligt mig är det helt klart Taylor Lautner (Jacob) och jag tror att det folk faller för är Edwards personlighet och image, inte RPattz utseende, för enligt mig är det ofta inte mycket att hoppa högt över. Intressant, jag vet ;)


PUSS

You're meant to be among the skies

Då var man hemma igen efter en dag hos bästaste. Sitter i fotöljen med laptopen i knät (underbart!) och ser på How To Loose A Guy In 10 Days. Bra film det där! Naglarna har jag målat lila. Lila och lila förresten, orkade inte ta bort det rosa så det blir något mellanting. Anledningen till detta plötsliga engangemang i mina naglar beror denna gång på att det är klassfest på g, tema färg. Lilla jag har då fått färgen lila, om det undangick någon. Lila byxor äger jag inga men lila linne, knästrumpor, skor, naglar och smink räcker mer än väl tycker jag. Det blir nyktert ikväll och det passar mig utmärkt för imorgon står fotbollsmatch och dans på schemat.
Nu borde jag börja göra mig iordning. Förhoppningsvis kommer det bilder från kvällen sen.

(8) Tears In Heaven - Eric Clapton

PUSS

<3 <3 <3 <3 <3 <3

6 otroliga månader med världens bästa!! <3

I love you <3   Te quiero <3   Wo ai ni <3   Je t'aime <3   Ti amo <3                       JAG ÄLSKAR DIG <3

I'll be there at the end of the day

Sitter hos mig älskling nu. Är ensamma hemma några minuter till. Vi har inte gjort så jättemycket. När jag kom hit tvingades jag leta upp ett påskägg som de hade varit söta nog att göra åt mig. Kul men det kändes moraliskt fel för jag gillar inte att rota hemma hos andra. Och de bara skrattade åt mig. Sedan har vi varit allmänt ointressanta. Spelat spel (ok, han slog mig denna gången...), ätit, sett Millenium och haft det riktigt mysigt. Nu ska vi lägga oss och se på The last kiss.

(8) Broken-Hearted Girl - Beyoncé 

PUSS


Time is gonna take my mind

Nu har jag lyckas borsta och duscha ut mitt tupperade och sprayade hår sedan festen igår. Hade de starkare hår på 80-talet, eller hur klarade deras hår detta ständiga tupperande?
Nu ska jag städa mitt rum ( hur lyckas jag alltid lägga allt på golvet? ), göra mig iordning och sedan ska denna dag spenderas hos den bästa.



DKNY "Love from New York"
Denna parfym vann mitt hjärta på tax-free i Thailand för 4 månader sedan och nu har den äntligen kommit till Sverige! Jag är ett stort fan av DKNYparfymer och har sedan tidigare Red Delicious och Be Delicious (de röda och gröna kloten). Nu ska samlingen utökas med denna doft som inte luktar lika sött men minst lika gott!


Tänk er att vakna efter att ha sovit ut och det första ni får syn på är den här söta skålen med godis som mami fixat ihop. Härligt! Får dock redan dåligt samvete över allt godis som kommer slinka ner detta lov. Men ibland får man unna sig det, speciellt när någon är gullig nog att fixa något sånt här.


(8) I Want To Know What Love Is - Mariah Carey

PUSS

02.13 am

Nu ligger jag i min säng och vilar mina fötter. En helkväll i klackskor är inget att skämta om. I alla fall- jag har haft kul, varit i princip helt nykter (det var 18års gräns på spriten och vissa är ju fortfarande bara 16) och nu är jag trött. Det var en snabbsammanfattning av kvällen. Tillägg: diskmaskinen gick sönder ( :@ ) så vi i diskgrupppen fick ägna timmar åt att diska och torka för hand! Inte direkt superduper. Men sen kunde vi dansa och ha kul med de andra igen.
Nu ska jag sova lite, har siktet inställt på ett gympass imon förmiddag!


Missar någon att det var 80-tal som gällde? Synd att inte benvärmarna syns i bild...

PUSS

Looking over my shoulder

Första riktiga lovdagen. Julle åkte hem vid middagstid och jag gav mig ut med mamma och övningskörde för första gången på ett halvår. Det märktes kan jag säga. Först när jag satte mig bkom ratten kunde jag varken komma på vilken pedal som var vilken och på vilken sida komandot till blinkers satt. Men så fort man kom ut på vägarna så kom allt tillbaka, hyfsat i alla fall. Ett år och en månad (idag faktiskt) till lilla jag blir 18 så det är lugnt.

Nu har jag precis målat naglarna stark rosa. Ikväll blir det fotbollsfest, tema 80-tal. Har inte bestämt än vad jag ska ha på mig så jag sitter här vid datorn och söker inspiration. Emma kommer om någon timme så ska vi göra oss iordning, Jag tror starkt på en superkväll!

PUSS

*Rubrikbrist*

När jag kom ut i uppehållsrummet hittade jag pojkvännen sovandes på en soffa. Hur söt som helst! Stackaren hade ju fått vänta på mig i två timmar. Vi har haft det lite mysigt, ätit mammas goda currykyckling, sett the Vampire Diaries och nu spelar vi wii. En underbar start på vad som säkert kommer bli ett underbart lov!

Nu ska jag återgå till Mario&Sonic Winter Olymips. Önska mig lycka till ;)


Ingen är så bra som du!

PUSS

Wandering my mind

Det blev ingen sen inloggning igår kväll, duktigt Rebecca! Var rätt slut efter träningen (underbara känsla!), åt och såg sen på lite tv med papi. Sen blev det sova.

Nu sitter jag i skolan och har dagens sista lektion, datorkunskap. Verkligen inte min grej, varken Words eller Excell... Men sen är det sjukt efterlängtat lov! Julle sitter snällt och väntar på mig, den sötnöten. Vi ska hem till mig och så spenderas kvällen/natten/morgonen med min älskling.

Sen är lovet i full gång. YES!

PUSS


RSS 2.0