How can I know?

Då var det lördag. Känns dock mer som söndag, tyvärr. Somnade vid fyra så att jag sov till halv tolv var fullt förståligt tycker jag. Hamnade framför tvn, vet inte riktigt hur, men somnade snart igen. Trött tjej? Oja, man blir trött av att inte göra någonting. Men sen har man varit lite mer effektiv. Duschat, städat rummet och nu tänkte jag sätta mig med matten i någon timme.
Ikväll blir man utkastad ur sitt eget hus för att lillasysterns kompisar kommer hit. Och vad ska man hitta på då? Festa hade inte suttit fel, förutom att jag spelar säsongens första match imon. Men sova över hos älsklingen blir lika bra, om inte ännu bättre :)

(8) Bad Romance- Lady Gaga

PUSS

03.13 am

Nu är klockan 03.13 och jag är fortfarande uppe. Kände mig svensk och tyckte att curlingfinalen kunde bli kul. Och jag är glad att jag stannade uppe. Vilken match! De två sista omgångarna är helt sjuka! Helt sjuka! GULD TILL TEAM NORBERG! WIHOOO
Ska göra mig iordning för natten(varför gjorde jag inte det innan matchen?) och sen behövs det ses på lite film för att Rebecca ska kunna somna. Så vi kan räkna med att det sker runt 03.30. Jag sover länge imon, punkt!

Jag saknar THAILAND! Jag saknar värmen, naturen, vattnet, solen, min bränna, drinkarna, maten, ALLT! Här finns bara snö, kyla och slask. Men här finns också alla jag älskar :)<3      Sverige-Thailand 2-1

Thailandsbilderna ligger fortfarande på den andra datorn (vem orkar gå igenom 800 bilder liksom? ) så denna bild får symbolisera detta älskade land.

PUSS

Doing it despite of myself

Det är knappt att jag vågar, och jag ångrar mig redan...
Men här kommer bilderna från SLAPPkvällen at my place förra veckan :
Varnar för totalbrist på smink och allt vad styling heter ;) Ulrika fuskade dock...


Och även i Halmstad blev det några bilder i shoppingpauserna :)


Mycket bra dygn med er girls! <3

I feel like PARTYing

Ingen blogg igår. Tränade på gymmet med Julle, kände att det behövdes. Sen så har vi varit hemma hos mig, sett lite på film, haft det mysigt och så. Var dock rätt slut efter träning och så.
Idag blev man väckt 06.30 för att gratta syrran- jippie. Fick ju sova sen igen, men bara till halv nio. Har varit och börjat kolla upp mina astmaanfall och så har tandläkaren fått sitt årliga besök. Hade lite tid att spendera i staden så drog till Kullens och provade skor. Jag är helt såld på Kenzas skokollektion Wildflower by Kenza, så snygga skor!

Dessa finns i Falkenberg och sen hittade jag andra ursnygga på internet.
Tyvärr kostar skorna mer än vad jag hade velat lägga så vi får se hur jag gör. Har redan slösat mycket nog detta lov.
Detta lov som varar minst fram till onsdag :)

GRATTIS EVELINA 15 ÅR OCH MORMOR 67 ÅR IDAG!! :D <3

Hoppas på fest i helgen!


Dagens outfit:
Linne- Bik Bok
Jeans- Bikbok


Frisyr: Lockigt och lugg i inbakad fläta

(8) Broken-Hearted Girl- Beyoncé

PUSS


Good day gone bad

Idag har ja varit duktig, typ. Pluggat lite matte. Det går dock skit och har jättemycket kvar att göra detta lov... Även varit på tandregleringen för att fixa fjädrarna som lossnat och i stan och köpt present till syster.
Sen träffade jag saknade älsklingarna Adisa och Joanna. Dom ungarna går på Drottning Blanka och vi träffas alltför sällan! Men väldigt mysugt att träffas idag, fika, snacka och skratta lite.

Smoothie och muffin satt inte fel.

 

Joanna och jag



Adisa och Joanna

När jag skulle cykla hem gick det dock utför. Förutom att jag halvt frös ihjäl och inte hade någon känsel eller rörelseförmåga i mina tår när jag kom hem så fick jag nästan en astmaattck. Den fjärde på drygt en månad :( Det släppte men nu mår jag inte alls bra. Ska in till StL-kliniken på fredag och kolla upp det- såhär kan det ju inte fortsätta. 
 

Dagens outfit:
Jeans- Gina Tricot
Linne- H&M
Väst- Vero Moda


Idag fyller en av de allra bästa år! Japp, det är Ulrika och hon blir äntligen 16! Bara känt dig i drygt ett halvår (eller vi gick ju i samma scouttrupp när vi var 9 ;] ) och du är redan en av mina närmaste. Helt otroligt hur mycket kul vi hunnit ha! Alla fester, tjejkvällar, övernattningar, flumm och snack! Kommer sakna dig något otroligt när du är i Frankrike nästa år men det är en smäll vi får ta, du kommer få ett minne för livet! Och vi ska göra så mycket både före och efter. Älskar dig gumman! Och GRATTIS på födelsedagen! <3

You can see my heart

Hejhej!
Funderade på om jag skulle blogga idag, inte mycket att skriva om. Älsklingen sov över här, alltid lika mysigt! Australia var en bra film dessutom. 3 filmer på två dagar, lite illa nästan :)
Även denna dag har spenderats med min bby. Lite OS, lite flummande, mycket mys och jag vann i frågesport (för 11-14åringar kan tilläggas). En sån där härligt slapp dag med den bästa helt enkelt <3

Imon SKA jag plugga matte, denna älskade matte... Kommer Rebecca orka hålla naturarnas tempo och dessutom läsa matte C nästa år? Känn längre och längre bort varje dag. Men skam den som ger sig, får be Lollo om privatlektioner eller nåt.

Imon ska jag förhoppningsvis träffa saknade älsklingarna Adisa och Joanna ! :)
Dessutom ska jag träna, oja. Huvudvärk, onda axlar och trötthet kan slänga sig i väggen nu tycker jag.

(8) Russian Roulette- Rihanna

PUSS

So I lay my head back down

Nu var mitt superduperdygn med flickorna slut. Så kul vi har haft, som alltid!
Först var jag med Lollo lite, tjejsnack och stuff. Sen gick vi inte till Hemmakväll och fixa film, åt lite pizza och gick hem (otroligt duktigt av oss att gå i den kylan). Då kom Bullen. Ännu mer girltalk (var det väl hela kvällen igenom egentligen) och sen såg vi Allt för min syster. Så bra den är! Och så sorlig, satt och grät. Efter det kände vi oss duktiga och åt fruktsallad istället för godis (ja, jag och Lollo i alla fall. Ulrika är inte så nyttig av sig ;] ). Massa kort togs såklart (kommer upp senare, kameran strular) och kvällen/natten avslutades med A walk to remember. Även den sorlig men jättebra.
   

Idag har vi varit i Halmstad och shoppat. Det gör vi alltid när det är lov. Kul för oss och våra garderober, mindre kul för plånboken. Denna gång blev det dessutom lite väl mycket shoppat för min del. Jaja, det är snygga stuff i alla fall.
Tack för ett underbart dygn tjejer! Ni är bäst! <3

Jeans: Bik Bok
Blommigt linne: Bik Bok
Strumpbyxor: MQ
Lila knästrumpor: MQ
Trosor: Gina Tricot
Aprikos stickad tröja: Gina Tricot
BH: H&M
Jeansväst: Vero Moda
Bikiniöverdel: Cubus
Lila tunika: Cubus
"New York" tshirt: Cubus
Svart/Guld Klänning: Monki


Färdigshoppat för att tag framöver, hehe :)

PUSS

bara för att jag älskar dig.





Jag har känt tjejen i två år nu och kan inte säga annat än att hon är toppen!.

Massor av kärlek din vän Johanna :D

I think I'll try defying gravity

Då var rummet städat och klart. Snart, i alla fall...
Lollo kommer hit vid halv fem och då ska vi ut lite hade jag tänkt. Hyra film och stuff. Sen vid åtta kommer segbullen (Ulrika) och då blir det fart på grejorna! Tjejkväll at my place, tema slapplov! Detta ska bli riktigt bra! Filmer (någon skräck och ALLT FÖR MIN SYSTER), godis, massa flum och bilder, och girltalk natten lång- det blir inte mycket bättre än såhär!
Sen imorgon drar supertrion ner till Halmstad (bäst för hlt att bussarna går) för den obligtoriska lov-shoppingturen!
Rebecca har jobbat under hösten och ska nu leta skor! Även om mamma lyckades hitta mina favoritboots :)

Är det slappstil som gäller så är det slappstil som gäller! Finns inget skönare än att gå klädd såhär :)

Linne: Bik Bok
Ed Hardy tröja: Thailand
Minishorts: HM
Sockar: Gina Tricot

(8) Defying Gravity- Glee Cast

PUSS

I Know What I Want

Varit ute på internet och kollat lite. Nelly.com kan man alltid lita på, det svåra är att välja för man kan ju inte köpa allt. Är främst på jakt efter skor, mina favoritboots är puts väck :( Råkar någon få syn på ett par bruna mockaboots är det bara att säga till ;)
Hittar dock inte mycket boots, men finns klackskor.
Nelly  Shoes - BoelNelly  Shoes - EmeliaNelly  Shoes - Brussels
Klänningar kan man ju inte heller låta bli att kolla på, och det fanns två som fattade mitt intresse.
Club L - Glitter Dress  Serious Sally by Rut m.fl. - Victoria Dress Top
Men först ska jag till Halmstad med bästa trion på måndag och sen får vi se hur det blir.

Något annat jag har passat på att kolla upp är Bounce sista show- The Last Bounce.
Detta dancecrew är utan tvekan Sveriges bästa och detta blir deras sista show. Men självklart går denna bara i Stockholm :(
Får se hur jag gör, vill ju verkligen se den!


PUSS

You are my heaven on earth

Ok, jag har klagat mycket på snön nu på sistone. Och jag gillar fortfarande inte att den bara vräker ner istället för att försvinna så det kan bli en härlig vår. Men det finns fördelar med snön också- roliga såna. Var ute och lekte igår med pojkvännen min. Kasta snöbollar, rulla runt i snön, mulningar- ja hela köret. Och gud vad kul det var!


Lyckades, förmodligen uppfattat, ta mig till älsklingen igår kväll. Väldigt tacksam för detta, bra mycket mysigare och roligare än vad jag hade haft ensam här hemma. Idag blir det dock familjekväll. Godiset står på bordet, laptopen är i knät och på tv:n kommer det växlas mellan OS och Melodifestivalen. Detta var ett tag sedan så det blir mysigt.
Och imorgon blir ännu bättre... :)

Va på JC i veckan när jag hade lite tid över. Passade på att fynda lite på smyckesrean.



Linne- Gina Tricot
Tröja/tunika- Gina Tricot
Leggins- Bik bok

(8) Who Says- John Mayer

PUSS

Snowing outside my window

Det snöar, jättemycket! Inte kul någonstans. Det går inte att cykla för man ser ingenting och är påväg att ramla hela tiden. Får väl stanna inne hela lovet då... Inte en chans ! :)
Men snön gillas ändå inte, den är uttjatad sedan länge. Speciellt om den gör att jag inte kan ta mig till pojkvännen ikväll :(

I eftermiddag har jag varit på Stålboms och fikat med Johanna. Mysigt tycker jag. Drack Chai latte- stor chans/risk för beroende på en fronten, riktigt gott var det. Det plus the usual girltalk gjorde eftermiddagen mycket bra.
Nu hoppas vi bara på en bra kväll också. Skulle först på fest var det tänkt men stannar hemma, förhoppningsvis med älsklingen. Annars blir det något oerhört tråkigt! 



Johanna

Dagens outfit:
svart linne - HM
rosa tröja - Gina
blåa jeans - HM
grå/svart kofta - Gina
(dessa är dock genomblöta så bytar till mjukiskläder tror jag)

(8) Broken-Hearted Girl - Beyoncé

PUSS                   

She was more like a beauty queen

Då var det slut för den här gången. Fyra föreställningar är över snabbt när man har roligt! Hade velat göra 10 föreställningar till! Men sen hade det fått räcka ;)
För er som inte sett föreställningen är det en produktion i ett samarbete mellan esteterna i åk 1-2. Det var sketcher (jag var en tonåring som blev såld till en äcklig gammal gubbe haha. Ser bara lite borta ut på bilden i tidningen med... Jag skulle faktiskt stå till och vara tom i blicken :P), musiknummer från Michael Jackson och Toto och flera dansnummer. Värd att se om jag får säga det själv :)

Nu kommer det bli riktigt segt att komma tillbaka till skolan! Skolan är väl aldrig direkt kul, men att stå på scenen igen har varit så kul att morgondagen kommer kännas hemsk! Tur att det snart är lov då.

Nu ska spoitfylistan utökas med låtar som man inte kan få bort från huvudet efter dessa dagar.
Sedan ska det kollas på the Vampire Diaries och sen kanske det till och med blir lite bilder från föreställningarna :)

(8) Billie Jean- Michael Jackson

PUSS


Simply typically me

Detta är ju bara så typiskt mig. Köpte en silvrig Sony Ericsson w715 för bara några veckor sedan, 3 för att vara exakt. Hade hittat en rosa version på internet, men den fanns tyvärr inte i Sverige. 2 veckor senare: gissa vilken mobil som släpps i Sverige ? Jo, Sony Ericsson w715 Floral Pink. Rättvist ? Knappast...
 

I don't want to be without you

Tisdag 16 februari 2010.
Slapp dag men ändå inte. Hela dagen har ägnats åt repetitioner inför föreställningarna. Detta ska nog bli bra ska ni se!
Sen blev det bråttom. Först livmoderhalscancer-vaccin (min arm gör ont :[ ), synundersökning, smyckeshopping på JC och till sist stanade jag vid netto för att fixa försriskningar inför morgondagen. Mitt humör gick rakt neråt när jag upptäckte att de inte hade apelsiner! xD Får erkänna att jag åter igen blivit en aning beroende.

Imon blir det förställningar för hela slanten! Blackboxen i Falkhallen klockan 10, 13 och 18.30 :)

(8) Broken-Hearted Girl - Beyoncé

PUSS


The world was flashing by

Inte bloggat på ett tag nu, har helt enkelt inte hunnit. Fredagen spenderades i skolan, på IP och sen hemma med min bby. I lördags spelade vi regionala med F17, det gick tyvärr inte hela vägen dock. Sen var det träningsläger med brudarna. Lite sömn (såklart), många skratt och lite träning med. Jag kan meddela att jag inte har en karriär inom längskidåkning. Kom hem igår eftermiddag och sen stacka jag till Julle och sov där. Alla <3:s dag ju- spenderades med helt rätt person!

Träffade sötnosen Joanna idag. Saknar att inte längre umgås med henne hela dagarna långa i skolan! Vi stod som vanligt och snackade utanför hennes hus. Dumma som vi är lär vi ju oss aldrig att det är mycket varmare om vi går de där 10 metrarna in i huset... Men det är helt klart värt det.

Nu håller jag på att få upp värmen igen. Om en timme är det dags för dagens tredje danspass. Kan någon stava underbart ? U N D E R B A R T ;)
Sen väntar 3 dagar fulla av dans, dags för årets 8:an föreställning. Och lilla jag får faktiskt vara med på 3 av 5 danser även om jag bara har varit estetare i två veckor. Det gillas!

(8) Higher - Erik Grönwall

PUSS

23.09

Dagens humör: piggare än igår iaf. helg snart ju!
Dagens borde: städa mitt rum
Dagens frisyr: typ lockigt
Dagens klädsel: jeans-Gina , vit/rosa tröja-Gina, grå kofta-Bik Bok
Dagens vill ha: friska axlar
Dagens längtan: imon kväll, läger med laget och 8:an föreställningarna nästa vecka
Dagens beroende: Mangodryck och the Vampire Diaries (nytt tv-program värt att ge en chans)
Dagens tråkigaste: kylan
Dagens personer: Julle
Dagens roliga: sommarjobbet förhoppningvis fixat
Dagens låt: concrete angel

Borde börja städa mitt rum nu, annars väcker mammi mig 04.45 !

PUSS

Through the wind and the rain

Idag har man varit tröttare än vanligt, tveksamt om jag höll ögonen öppna hela skoldagen.
Stack till Tandregleringen. De stängde två, jag kom 14.15. Sen bar det av till Ica, en halvtimme efter att cheferna slutat... Försöken att lämna CV i måndags gick inte bättre- en chef i möte och en sjuk. Ska detta vara något tecken eller nåt ?

Sen blev det fotbollsträning. Det gick bra, förutom den mindre astmaattcken jag numera får varje träning. Men men, nu ska mamma fixa lite grejor så jag kan andas igen.

Imon börjar jag tio, jippie på det :)
Börjat läsa Allt för min syster- filmen var ju så sjukt bra ! Förutom att jag inte såg slutet... Och att Johanna berättade slutet mot min vilja...

Nej, nu ska jag komma på hur jag ska kunna sova med mitt nyduschade hår utan att det blir ett fågelbo imon. Sätter jag igång hårfönen får jag ju hela fam efter mig.

(8) The pieces don't fit anymore- James Morrison

PUSS


Mina axlar gör ont igen!

Dagen har verkligen varit super! Hade musik och bild, sen kollade jag på volleyboll. SKOLdag ? Jodå.
Sen vid två stack jag hem till bästaste och var där och tog det lugnt i någon timme. Tåget bar av till Varberg där det blev Espresso House (in my <3 ), ny navelpiercing och Avatar i 3D. En helt underbar dag- mest pga av vem den spenderades med! Du är mitt allt- jag älskar dig! <3

Kom hem och upptäckte att tre brev låg och väntade på mig, ytterst ovanligt. Kallelse till tandläkaren (wihoo...), ett vinstpaket från någon tävling jag hade glömt att jag deltog i ( bland annat fribiljetter på bio som går/gick ut 2009- lyckat? ) och ett brev om en nyuppsättning av musikalen jag medverkade i någon gång i våras. Vet verkligen inte hur jag ska göra. Visst, det var jättekul och så att göra den, men jag kände mig ganska fördig med den uppsättningen. Sen är det en fråga om tid. Föreställningen är bara några få dagar efter årets största dansuppvisning och båda ska ha massa repetitioner. Som om jag inte redan var upptagen nog... Samtidigt vore det kul att göra musikal igen.
Hur ska jag göra ?

PUSS

Living in a rush

Detta får bli ett snabbt litet inlägg. Började åtta idag, segt! Skulle slutat fyra men fick håltimme sista så umgicks lite med Marta- det var allför längesedan! Besökte ICA Kvantum och Coop för att lämna CV, men den ena chefen var sjuk och den andra i möte. Typiskt!

Fick en glimt av Danny i skolan, wihoo (typ... haha). Sett grabben sjunga och han ser inte illa ut i alla fall ;)
Roligast var det nog för Agnes (grattis igen, 18 är stort!) som fick en signerad ipod av honom för hon fyllde år. Hyfsat coolt.

Imon slutar man ett (istället för fyra) pga av håltimmar- gillas jättemycket! Det blir Varberg och Avatar med bby.
Nu borde jag slänga i mig nåt litet för sen ska jag iväg och dansa.

(8) Only Hope - Mandy Moore (från A Walk To Remember)

PUSS

You've gotta strut like you mean it

Dagens humör: Jodå, lite trött bara
Dagens borde: mobilen borde ringt så jag vakna i tid till träningen..
Dagens frisyr: plattat. Luggen i fläta
Dagens klädsel: grå kofta, vit-rosa randigt linne, "skolflick-kjol" vit/svart/grå, svarta strumpbyxor 
Dagens vill ha: bio med bästaste på tisdag
Dagens längtan: sommaren-10
Dagens beroende: sms
Dagens tråkigaste: försov mig så jg missade träningen... dumma mobil !
Dagens personer: Lollo, Ulrika, Julle
Dagens roliga: morgonen med flummisarna (dock trötta kl 8) och sen kmr bästaste 
Dagens låt: concrete angel

Igår var super ! Aldrig besviken efter en kväll med er tjejer ! Singstar, fruktsallad, flumbilder och tjejsnack i massor = ingen dålig lördagskväll minsann !

PUSS

Don't you judge by the cover

Superbusy weekend- here we go again.
Men lite stress är helt klart värt det. Igår efter skolan hängde jag lite i stan med den bästaste. När jag kom hem fick jag panik för det var en timme tills jag skulle vara på festen. Johannas 17års fest då alltså - Grattis igen gumman! Temat var Hollywood och jag hade ingen kändis att likna så jag körde på hög svart lackkjol med dragkedja, vitt linne och leopardmönstrad kofta. Ögonen var starkt sminkade och håret lite lockigt här och var. De andra hade helt klart för sig att jag var Audrina från The Hills- visst, fine by me.
Den lilla festen var mycket trevlig, tackar tjejerna för det!
Senare kom Julle och mötte mig så stack vi hem till honom och spenderade natten där. Dagen har spenderats i Vinbergs idrotthall hejandes på innebandy och nu borde jag snart göra mig iordning.
Ulrika och moi ska bege oss till Ljungby centrum där kvällen/natten/morgonen ska spendreas hos sötaste Lollo med en nyttighetskväll. Fruktsallad here we come ! Galet kul ska vi ha- ni tjejer är bäst!

(8) Concrete angel- Martina McBride

Nås på mobilen.
PUSS


Please don't stop the music

Spotify i mitt <3
Den som kom på denna suveräna tjänst borde få Nobelpriset eller nåt. Speciellt eftersom min en och en halv vecka gamla muskmobil hackar och har raderat all musik!
Just nu spelas mest:
Bad Romance- Lady Gaga
Impossible- Måns Zelmerlöw
Smash Into You- Beyoncé
Alone- Kristin Chenoweth (Glee, bättre än orginalet!)
Walking In Memphis- Marc Cohn
How To Save A Life- The Fray

Lite go blandning mellan gammalt och nytt helt enkelt.
Nu är det snart helg och det gillas!

PUSS

It's a love story

4 månader.
Helt underbara månader.
Du är det bästa jag har.
Jag älskar dig <3


Jag är lika smart som vanligt.
Säger bara såhär: genvägar går snabbare, men när det är 30 cm snö är det inte så smart att ta dessa för att komma hem en minut tidigare... :)
Kallt och snö i skorna och uppför halva benen? Ohja !

Dagens outfit: mörkblå jeanstights , rosa tunika , svart midjebälte
Dagens frisyr: våffellockigt hår i tofts

(8) Walking in Memphis

PUSS

3 februari 2010

Dagens humör: trött! annars finfint
Dagens borde: just nu duscha, haha. ska bara se lite tv först
Dagens frisyr: naturligt halvvågigt (slutat platta varje dag, duktig?)
Dagens klädsel: vitt linne Gina, blå "NewYork"tröja Cubus, svarta strumpbyxor Lindex
Dagens vill ha: sommar! och denna helgen
Dagens längtan: helgen med de bästa x3 ! :)
Dagens beroende: Julles mössa (A)
Dagens tråkigaste: har kanske ansträngningsastma
Dagens personer: Julle och danstjejerna
Dagens roliga: faktiskt uteträningen ;)
Dagens låt: how to save a life

Helgen blir super!
Fredag : 17årsfest hos Johanna
Lördag : kolla innebandy och sen Lollo på kvällen/natten
Söndag : Julle <3

Det är färdigt att Ulrika studerar i Frankrike nästa år ! Grattis gumman, vet hur mycket du vill detta ! Men jag kommer sakna dig! <3

PUSS

And it keeps on falling

Denna j*vla snö! I början var det kul att äntligen få en vit vinter- jättekul och mysigt med.
Men nu kan man knappt gå utanför dörren utan att förvandlas till en snögubbe! Ändå tvingas vi Falkenbergsbor gå till skolan, till skillnad från Halmstad... Orättvisa värld...
Nej, jag vill ha härlig varm sommar- NU !

Dagen har varit bra. Skolan var soft, bara matte som var pluggämne för dagen. Eftermiddagen spenderades med bästaste och nu borde man plugga inför morgondagens spanskaprov. Lite svårt att sätta igång bara, sitter ju så bra här mellan Tv:n och kaminen, med laptopen i knät (A)

(8) Alone - Glee Cast

PUSS


The first day of the rest of your life

Ny dag, ny månad, ny klass. Ny Rebecca ?
Nejdå, jag ska förbli samma gamla konstiga jag, det vet jag att folk tänker se till. Men det är mycket nytt nu. Har bestämt mig för att bara fokusera på det positiva och utgå därfrån. Som att detta redan känns bra, både programmet och klassen. Eller att jag har 3 danspass varje måndag, det gillas.

Något nygammalt som både känns bra och dåligt är hur min fritid sakta bara försvunnit ut i ingenstans. Tisdagarna och torsdagarna är ännu fria, men någon gång måste man hinna plugga, träffa pojkvän/kompisar eller bara slappa. Förra helgen hade jag sisådär 3 timmar för mig själv på hela helgen (inklusive nattetid) och denna helgen ser ut att sluta likadant. Riktigt j*vla kul, men det tar på krafterna.

Nu behöver jag plugga spanska. Tengo exames en miercoles y a mi no me gusta (Y)

(8) Smash into you - Beyoncé

PUSS

RSS 2.0