Party list on

Jajemensan. Jag har huset för mig själv nu när jag gör mig iordning och sminkar mig. Och självklart går Partylistan på högsta volym! Jag får erkänna att det blir en del Britney Spears, just för att jag inte lyssnar på henne annars.

ett urval:
3 - Britney Spears
I gotta feeling - Black Eyed Peas
Sweet dreams - Beyoncé
Troublemaker - Akon, Sweet Rush
When love takes over - David Guetta ft Kelly Rowland
Reggaetown latino mix

Tonight's gonna be a good night ( I hope)

PUSS


Crap...

Jag tror jag håller på att bita sönder en tand... Skitläskigt!

Smartypants

Vi har gäster, varav hälften är 8-12. Därför gick vi bort till Vallarna för aqtt spela minigolf. Där träffade jag Cicci och Amanda, som jag inte träffat jättemycket sedan vi gick ut 9an. I alla fall. Jag kunde inte vara kvar så länge, för jag skulle hem och göra mig iordning. Smart när jag har bråttom och ska hem själv, att jag inte tog cykel eller i alla fall hörlurar? Jaja, jag hann hemj i tid i alla fall, men att gå själbv utan musik måste vara det tråkigaste jag vet!

PUSS

Working again

Nu fungerar det att lägga ut bilder igen, så här kommer bilderna som tillhör förra inlägget:


Spetsklänningen är klar för kvällen. Frågan är vilken färg som får kombinera det svarta...


...Det lutar åt den rosa. Vad tycker ni?


Just nu är outfiten lite mer casual- med instoppat stort linne och shorts. Håret är uppsatt i tofts och för tillfället har jag bara mascara.

PUSS

Up and going

Det kändes inte som många timmars sömn! Och då gick jag ändå och la mig igen efter att ha cyklat hem från Julle, som skulle jobba. 10 var jag uppe igen, eftersom A-lagtsmatchen började elva. 5-3 blev det, även om det inte var någon toppmatch.

Nu kommer dagens gäster. Det är mammas gamla klasskompisar med familjer. Eftersom mamma var den i gänget som fick barn först har jag alltid varit äldst och att leka med barnen i timmavis är väl inte riktigt lika kul nu längre som förr. Men jag ska vara med på eftermiddagsaktiviteterna i alla fall! Sen ikväll är det ju lagfest med både dam- och herrlagen. Nilssons har glasdörrar och jag ska vara på min vakt denna gång, hehe. 

Eftersom min sega dator inte vill funka får ni vänta ett tag på outfitbilder...

PUSS

Doing it again

Nu gör vi det igen.
Ja, bakar alltså. Vi köpte för mycket ingridienser förra gången, så vi gör nu ännu mer muffins med glasyr. Bara tanken på det får mig att vilja lägga mig ner och gör situps! Men efter den här omgången får det räcka för ett tag, vill ju inte hamna i sockerkoma!

För övrigt har jag och Julius deras hus för oss själva ikväll. Det utnyttjar vi förmodligen med mikromat, godis, tv och slappande. Snacka om att ta vara på tillfällen! Haha nej då, det är så mysigt så.

Hoppas alla får en trevlig helg!

PUSS

Where are they now?



En jobbar alla dagar utan söndag.
En bor i Kungsbacka och har dessutom precis varit borta i Asien.
En är på semester i Frankrike och Spanien.
Den sista är jag, som sitter här och hoppas att de andra ska få tid snart att ha kul!

PUSS


Nothing valuble to share at all

Idag har det nog inte hänt mycket värt att dela med sig av, därför ska jag inte plåga er med det. Slappdag helt enkelt. Imorgon är det i alla fall fredag, och sedan kommer ju lördag. Det är de dagarna man lever för ibland.
 
PUSS

Watching right now


En riktigt gullig film som fortfarande går hem!

PUSS

Sucks kind of much

Det blev ingen dansgrupp.
Inte just nu i alla fall. De hade redan löst problemet. Vet inte ens om tjejen som skulle nämna oss gjorde det... Jaja. Jag visste nog hela tiden hur liten chansen var, men så länge det låg öppet kunde man fortfarande hoppas.
Efter uppvisningen i våras började jag tänka på det. Jag känner en tjej i en grupp för 10-12åringar och spenderade lite tid mellan uppträdanden med de små livliga töserna. Härliga var de, och väldigt duktiga med. Jag började inse hur mycket man skulle få tillbaka av att vara danslärare. Tanken kom faktiskt upp i mitt huvud först när en av tjejerna frågade om jag skulle bli danslärare och sa att hon hoppades hon skulle få mig i så fall.
Förra veckan på Gothia fick jag höra samma sak från en liten tjej och hennes mamma. Tyvärr blir det inte så nu. Men förhoppningsvis nästa år...

Det var nog inte förrän jag fick beskedet som jag insåg hur mycket jag verkligen ville ha det.



PUSS

Another sunny day

Även denna dag var solig. Men Julle har en hyfsad förkylning så vi bestämde oss att sola i trädgården fick räcka. Hyfsat varmt det med kan jag lova!

Var där till fem någon gång och sen åkte jag och kollade på träningen.
Jag har lite svårt att välja hur jag ska göra med det. Stå i mål kan jag inte göra på ytterligare ett tag och då är frågan när och hur jag ska träna löpning och styrka. Gör jag det med laget blir det ju mer lagkänsla, men gör jag det på egen hand kan jag göra det när det passar mig bäst. Jaja, ingen brådska.

Det var kul att träffa lagen igen i alla fall och på lördag är det lagfest! Ska hålla mig undan från deras glasparti bara...
Världens bästa lag!

PUSS

Once again

Äntligen var det strandväder igen! Det har vi saknat! Några timmar i solen skadade verkligen inte. Däremot är det inte okej att fjälla!
Nu ikväll ska jag till min älskade pojke och spendera natten där. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom!


Usch! Men kamerabatteriet dog så har ingen annan


Nu får jag nog sätta fart, innan han börjar undra om jag tänkt dyka upp alls.

PUSS

Feels good and bad at the same time

Jag måste komma ut och springa mer! För två veckor sedan sprang jag 2,5 km, förra veckan gick vi en mil och idag har jag varit ute och sprungit 3 km. Konditionen är inte så värst dålig i nuläget, men tänk vad den kunde vara om jag bara gav mig an! Därför ska jag komma igång bättre med träningen igen. Kombinationen av lov och skada har gjort mig på tok för slapp! Men att jag efter löprundan även gav magen en omgång är jag stolt över. Den gamla Rebecca är påväg tillbaka!

PUSS

Kvällens humör:

Partysugen!

Skenan är borta och jag kan leva lite vågat igen. Men då måste jag hitta någon som inte jobbar och vill leva med mig!



PUSS

Hur söt får man bli?

Det undrar jag. För Julle slår nog alla rekord!
Spelet Cluedo spelade min familj jättemycket för några år sedan, och av ren nostalgikänsla var vi tvungna att spela igår. Det var dock första gången för Julle, och han hade såklart inte mycket att sätta emot våra inövade strategier.

Så nu ikväll har han suttit vid Internet och försökt hitta tips. Jag dör, så söt han är!
Han hittad inget av värde dock, så jag har lovat att ge honom en privatlektion. Jag är ju trots allt Cluedomästaren :)


Det går inte att hitta någon bättre!

PUSS

Disappointment

Spotify är ju musikälskarnas himmelrike.
Men dessvärre har de ju inte alla låtar...
I Believe med Yolanda Adams är en klar dansklassiker efter dansscenen i Honey. Grym scen+grym låt. Perfekt kombo. Men låten finns inte på Spotify.
Det gör inte heller Lo Que Soy eller upptempo versionen av Can't Fight the Moonlight. Synd att det är just de låtarna jag vill ha just nu...



PUSS

Not that big a problem

Kände mig bara tvunhgen att nämna att min kära mobil fungerade igen efter en timme. Får hoppas den förblir så.

Dancing in the backyard

Om man var gick förbi vårt hus vid niotiden ikväll fick man sig nog en liten märklig syn. Den synen var jag som tränade dansteknik i trädgården. Inne finns det ju inte tillräckligt mycket utrymme och trädgården passade fint. När terminen börjar, då tusan ska det sitta! Så det så! 


Längtar tillbaka in i våra fräsha nya danssalar!


 PUSS

Oh no!

Min mobil dog nyss!
Inte batteriet, för den sitter i laddaren, utan den bara slocknade.
Visst, det är kanske lite överdramatiskt att reagera så mycket, men förra gången nåt sånt hände funkade aldrig mobilen igen och jag var tvungen att köpa en ny, efter bara 7 månader. 7 månader... det är vad jag nu har haft den här i.

Inte ok!



PUSS

Fish and chips, the Britsh way

Det blir första och förmodligen sista gången i sommar. För Julle blir det första gången någonsin. Ja, att äta Fish&Chips på Netas. En typisk röd dubbeldäckare står där på sommaren och säljer den typiskt brittiska maträtten. Ett sommarmåste sen några år tillbaka!



PUSS

American style Cupcakes

I fredags natt var jag lite depp, men så kom min underbara pojke hit så blev det bättre! Gårdagen var slapp, som för det mesta. Vi bakade amerikanska cupcakes, såna chokladmuffins med glassyr på. Underbart gott! Tyvärr även världens sockerbomb! Men då och då får man unna sig det.


Underbart söta- både bildligt och bokstavligt talat


Något nyttigare!


PUSS

Not the way it was supposed to be

Denna sommar har hittils inte varit alls som den skulle!
Den hade alla förutsättningar att bli den bästa sommaren någonsin, och på vissa sätt är den det med. Men de sämre bitarna är fler, betydligt fler. Nu tänker jag bara tillbaka på somrarna 08 och 09- två somrar som på olika sätt varit de bästa i mitt liv. Och jag längtar tillbaka...


Testing: 1, 2, 3

Hade inget att göra medan jag åt, så jag gjorde ett sånt där namntest som man lärde sig i någon tidning för flera år sedan. Bara för att testa liksom. Jag och Julle har 95% chans att lyckas med kärleken- inte helt fy skam!
Om man tror på tester vill säga...









PUSS

VitaminWater

Dessa svalkande drycker är underbara! VitaminWater heter de och finns i massa olika smaker med olika syften. Den röda är med smak av hallon och jordgubb och är till för att stärka immunförsvaret. Den orange är med smak av apelsin (förvånande) och innehåller nödvändiga vitamin c och kalcium. Visst, jag förstår att de innehåller färgämnen och socker, men de är ändå mycket bättre än typ läsk och extra vitaminer skadar inte en tonårstjej.

Så är de ju supergoda med! Den orange smakar verkligen som att äta en apelsin.



PUSS

I gotta a feeling...

...that tonight's not gonna be a good night!


It came to an end

Yep, tyvärr räckte det inte hela vägen för Böljans F95. Åttondelsfinalen mot Bromölla slutade 0-1, men det hade lika gärna kunnat vara tvärtom! Och domaren var en riktig klenis. Jaja, bara att acceptera och move on.
Det har varit några bra dagar däruppe och av egna erfarenheter kan jag lova att spelarna haft en toppenvecka!

Nu är jag trött, trött, trött! Funderar på att ta en liten powernap innan kvällen börjar.


Dagens outfit består av ett linne från Bik Bok och svarta cykelshorts


"Du får lov att vara ful! " Haha Julia är söt

PUSS

It's time to come home

Nu tycker jag det är dags för att Ulrika att komma hem från Frankrike! Alla andra jobbar och hon är min party gal ju! Vi är ju de två utan jobb (eller ja, sjukskrivning är kanske en egen kategori) och då borde vi ju hålla ihop när de andra inte kan hitta på npt flr de ska tjäna massa pengar. Därför beordrar jag dig at komma hem nu!  



PUSS

Third day in a week

Wihoo! Evelinas lagkamrater vann ikväll 16delsfinalen med 1-0, vilket innebär att det är 8dels, kanske kvarts och kanske även semifinal imon om det går riktigt bra. Det vill man såklart inte missa, så även imon bär det av till Göteborg.



PUSS

A bit unpleasant

Satt här i sängen, med laptop i knät och tvn på. Fönstret var öppet för att vädra. Så tycker jag att jag hör en kille skrika. Eller inte riktigt skrika, typ mer ett utrop. Sen hör jag en tjej gråta och gång på gång skrika "låt mig vara!". Då kunde jag inte riktigt ignorera det, så jag smög fram till dörren och försökte se. Det kom från baksidan av ett hus på granngatan och tjejens skrik bara fortsatte. Jag kunde se ryggen på en kille som kunde vara 20 lika väl som 30. Tjejen förstår jag sitter i ett litet växthus och vill inte ha med honom och göra. Jag ser en annan tjej i trädgården så jag slappnar av. Jag ber mamma kolla och hon tror det var ett barn som satt i glashuset och grät på sina föräldrar- eftersom det bor pensionärer i huset. I vilket fall som helst har det slutat nu. Småbarn eller tonårstjej- det var obehagligt att höra ändå!

Kallar man det looser?

Igår kväll var jag hos extremt saknade Julia! Vi såg Saw IV, åt Ben&Jerry's och snackade såklart en hel del. Mysigt! Sedan cyklade jag hem och så sov min kusin Carina här. Vi kom hem vid ett så filmen hade inte rullat länge innan vi båda slocknade.

Jag hade tänkt lägga ut en bild på Julia men denna gång är det kamerasladden som är borttappad. Typiskt mig, right? Jag håller verkligen inte koll på vart jag lägger saker och ting! Det borde finnas ett ord för såna som mig. Typ "looser" ? Obs, inte loser, haha. Hoppas ni fattade skillnaden, annars får ni nog ta tag i er engelska lite.


Vad hände med den mörkbruna färg Joanna fixade för bara 3 månader sedan? Borta!

PUSS

A part that I like

Är det något jag gillar på min kropp så är det nog främst mina naglar. De är fina, starka och naturliga. Och när jag sinte står i mål nu har de hunnit växa till sig igen.


100 % natural

PUSS

Another day in the city

Denna dag har växlat från okej till bra, sedan ursel och nu är den helt ok igen. Vi tog tidiga tåget upp till Göteborg. Precis innan tjejernas match ringde arbetsterapeften. Handleden är ju inte helt ok och hon ångrade lite att hon släppt iväg mig. Så är den inte bättre nästa vecka blir det tillbaka till Halmstad.

95-tjejerna mötte ett kanadensiskt lag och behövde spela oavgjort för att ha chans på A-slutspelet. En bit in i andra halvlek låg de under med 0-1 men lyckades vända till 2-1! De vann gruppen och är i det bästa slutspelet. Vi var aldrig ens oroliga...

Sen kom Julle och så var vi några familjer som gick och åt på resturang- mysigt! Sedan var det dags för shopping och jag var supersugen! Men i första affären får mamma ett samtal från Försäkringskassan, som sa att jag inte har rätt till sjukpenning för jag inte har 6 månaders anställning. Surt! Vi hade ju fått höra att det som krävdes var 4 veckors schema! Jag gick från att skulle ha tjänat ca 13000 till sjukpenning på cirka 9000 och nu såg det ut som jag inte skule få nåt alls. Det är rätt förståligt att jag tappade humöret och blev allmänt nere. 

Men tack vare att min kära mamma stod på sig kollade han upp det. Och det visade sig att han hade fel! Jag har visst rätt till pengarna, som jag nu ska få. Tack mamma! 


Två plagg blev det idag. Den rosa cardigan som jag spanat in och en lite längre collegetröja

PUSS

Some advise, please

Göteborg igår var härligt! Just nu behöver jag lite hjälp. Dessa tre plagg ligger kvar i Göteborg och jag vet inte om jag ska köpa dom imon eller inte. Vilket, vilka eller kanske inget av dom? Vad tycker ni?



1. Topp från Bik Bok. Loving it! Problemet är att den kostar 300 spänn!


2. Även denna sköna cardigan från Only kostar 300. Lite dyrt?


3. Denna aprikosa dröm från Rut m.fl. kostar bara 149. Men hur mycket behöver jag ännu en klänning...?

PUSS

PS. Detta inlägg skulle upp för timmar sedan, men självklart funka det inte...

Here it comes

Ni har förmodligen inte direkt gått på nålar i väntan på det här, men en tjej kan ju hoppas. Haha nej men här kommer i alla fall det jag köpte i Göteborg:


Söta underkläder från H&M


Linne med rosmotiv och svart BH från Cubus. (Jag har en svaghet för att köpa underkläder)


Topp från Monki. De hade grym rea!


Tunika med djup uringning från Monki.


Dessutom köpte jag presenter till min pojk som snart fyller år, men om han trodde att han skulle få se dom här var han bra naiv.

Får se om det blir lite mer shopping imon.

PUSS

An hour in the woods

Knappt hade jag hunnit hem igår innan det bar av till Lollo i Ljungby. Henne hade jag ju inte träffat på jättelänge! När vi skulle ut och plocka blåbär tog vi på oss heltäckande kläder och sprayade till och med utanpå. Tyvärr biter varken kläder eller spray mot blinningar- som jag dessutom verkar vara allergisk mot. Varför tror jag det då? Jo för när jag vaknade i morse hade jag 6 stora bett på benen, varav två var stora som händer! Wonderful! Jag är inte född till att vara på landet...

Idag har vi varit på stranden. Det var ju ett tag sedan man kunde det. Nu njuter jag av lite alone time och efter en dusch ska jag bege mig till pojken min.


Blåbärspaj!


Kvällens outfit:
Linne- Cubus
Capri jeansleggins- Bik Bok


PUSS

Två Falkenbergstjejer i storstaden med en karta...

Klockan ringde tidigt igår och 9.15 befann jag och Evelina oss i Göteborg. Med en Chai Latte i handen tog vi oss ut till killarnas match mot AIK. Förlust med 0-3, men det är ingen lätt serie de spelar i.

Sedan blev det såklart shopping. Det var rea nästan överallt och en massor plagg provades för att sedan ratas. Det brukar ju bli så. Men det blev lite shoppat i alla fall, och jag är nöjd.

Problemet med att vi shoppade mycket blev att vi åt för sent och sedan kom för sent till tjejernas match. Dessutom fick vi gå typ hela vägen, som avslutades med en hemsk backe! Två Falkenbergstjejer i storstaden med en karta säger jag bara... Tur att det finna goa och glada göteborgare att fråga om vägen. Tjejerna spelade oavgjort, men det var för domaren var för feg för att dömma frilägesutvisning och straff- när det var rätt självklart.

Till slut blev det ytterligare shopping innan vi fick springa till tåget som tog oss hem igen.


Den shoppinganpassade outfiten var lite kall i under den molniga himlen


Systern som älskar att vara med på bild...


Jag åt foccacia med kyckling och fetaost på Le Crossiant. Så gott!


Vill ni veta vad som gömmer sig i mina påsar får ni titta in igen lite senare


PUSS

Loving this week

Imon börjar Gothia Cup i Göteborg och I'll be there! Syster och jag tar tåget upp redan 8.15 för att se Falkenbergs FF P93, Böljan F95 och såklart shoppa. Får se hur det går med syskonkärleken. Ibland funkar vi jättebra ihop och ibland drar vi inte jämnt alls. Tur att Göteborg är en stor stad då!


Lite sjukt att den senaste bilden jag hittar på oss två är från 2008! Syskonlika? Skulle inte tro det

PUSS

Really needed

Idag har varit en produktiv dag. Förutom matten i eftermiddags lyfte jag upp mig och tog en löptur också. Sedan olyckan har den enda träning jag fått varit i form av promenader, så jag var lite orolig när jag gav mig ut i spåret. Men 2,5 km på 15 min var helt ok tycker jag faktiskt- i alla fall i nuläget. Det var en start på att komma tillbaka till den form jag normalt ska hålla.


Newbodys sportbehåar är de bästa!

PUSS

Summer studies? Yeah...

Julle har åkte hem. Även om jag älskar att spendera min tid med honom behöver man göra annat också. Plugga matte,till exempel. Ja, ni hörde rätt! Jag blev inte klar med B-kursen så jag gör klart den nu, så jag kan börja med C så fort som möjligt i 2an. Kalla mig inte pluggis, jag vill bara hålla mina valmöjligheter öppna fastän jag bytte från natur till estet. Efter allt tjat från alla lärare är jag tyvärr allför medveten om alla system och krav. Men hur som helst orkar man inte vara duktig hela dagen. Det är söndag och klockan är sex- då är det bara One Tree Hill som gäller!


Estet är inte bara en dans på rosor

PUSS

Catch up

Igår var det Långås marknad som gällde. Mysig, lagom stor marknad men lite trångt med allt folk. Mest blev det godis, som väntat? Lite mjuka godisar till morfar (jag är ett bra barnbarn, haha) och nårga snören till mig själv. Dessutom en slush ice för det var så varmt. Kvällen blev inte mycket bättre för vår tjockisfaktor. Pizza, godiset och lite chips. Har nog aldrig känt mig mer otränad än just nu- men jag har ju inte fått träna. Det är något jag måste ta tag i nu!
Vi åkte in till Hemmakväll och hyrde nya Alice i Underlandet. Rätt bra film, ungefär som jag förväntade mig. Bäst var nog den Röda Drottningen (Helena Bonham Carter) som hela tiden skrek "Off with their heads!".



PUSS

Just had to

Efter att ha sett programmet var jag ju tvungen att testa min IQ med. Men det var nära att jag gav upp. Först gjorde jag ett helt test, som det visade sig att man behövde betala för att få reslutatet på- segt! Sen gjorde jag ett gratis, men ville typ skita i det för jag inte fattade, hehe.
Slutresultatet blev i alla fall ett IQ på 127. Inte genialt men inte heller dåligt. Helt ok.

PUSS

Geniouses

När jag satte på tvn kom det upp en dokumentär på tv4- Genibarnen- fortsättningen. Det är rätt bra sjukt! En tvååring har ett IQ på minst 170! Testets skala (som var menat för sexåringar) räckte inte till för att mäta henne. Något annat som är sjukt är konkurrensen på toppskolornal. En sjuåring fick sitt IQ mätt till 134, alltså tillhör han 3.1% av landets mest begåvade. Därför började föräldrarna kolla på toppskolor för högstadieelever, som han ska börja på när han är 13. En skola hade redan slutat ta in ansökningar- för en klass som ska börja 6 år senare!
Själv är jag 17 och läser snäppet svårare matte än min klass. Tror jag är rätt utklassad av dessa ungar!



PUSS

The way it's gonna look for now

Här kommer det. Ett bildspecial dedikerat till min hand! Haha, så stort är det kanske inte men här kommer några bilder från början till slut:


12 juni sprang jag genom ett glasparti och skar upp handen, 3 senor samt nerver. Tro mig, censureringen är nödvändig!


13 juni var det operation i Halmstad och därefter blev det den här gipsklumpen


17 juni byttes gipset ut mot en skena för att jag skulle kunna börja rehablitering

IDAG:


Skenan är borta! Och brännan min är fin...


Det omtalade ärret


Jag kan inte böja handleden neråt för den har fastnat i ärrvävnad!

Det var allt för mig denna gång. Tack för visat intresse.

PUSS

Enjoying every second

Det stämmer- jag njuter varje sekund av att kunna använda min hand igen! Av att sminka mig, duscha, raka benen och till och med plocka i ordning på mitt rum! Och såklart att kunna skriva med båda händerna igen. Störd- jag vet. Men jag är glad ändå!

Looking better

Igår kväll åkte jag och Julle ner till stranden vid 23.45 för ett kvälls/nattdopp. Supermysigt! Varmt i vattnet och nästan helt folktomt. Något alla borde göra minst en gång denna sommar!

I morse ringde klockan redan 7, eftersom Julle skulle upp och jobba. Hade vi inte varit uppe så sent hade vi nog inte klarat sova ens tills dess. Sånt oväder det var! Det åskade och regnet bara öste ner! Jag var rätt glad att jag snart knde krypa ner i min varma säng igen.

Men nu ser vädret bättre ut, vilket innebär att det blir Långås marknad med min pojk. Kul- jag gillar marknader! Fast jag kommer förmodligen bara köpa det obligatoriska marknadsgodiset och så kanske en sockermunk.


Har till slut hittat telefonkabeln! Därför är denna bild typ en månad försenad. Mysig, blåsig dag på stranden

PUSS

The day has come

Då var skenan äntligen borta! Så sjukt skönt! Lite mindre bra tycker jag om min snygga bränna eller det faktum att jag inte kan böja handleden neråt! Ännu mer att vara rädd för inför framtiden!

Nu ska jag fokusera på min älskling så bilder kommer imon förmiddag!


Borta!

PUSS

Dagens humör

Shoppingsugen!


Det finns alltid plats för lite till

PUSS

When there's not much to do

När det regnar och jag är trött- då är det Spotify som gäller!
Dessa spelas som och om igen:

With me- Sum 41
White Horse- Taylor Swift
Hero (unplugged)- Sterling Knight
When you believe- Mariah Carey and Whitney Houston
Your Song- Elton John
Save Tonight- EMD

PUSS


Memories that last

Jag hade nästan glömt hur kul vårt lilla lag har/hade tillsammans. Och vilka minnen vi har! SM, Eskilscupen, Gothia... Härliga minnen!
Ikväll blev det först grillning och allmänt snack. Efter lite "jag har aldrig", i ett försök att få alla berusade, blev det fyllefotboll. Lilla jag tyckte det var säkrare att springa runt med kameran (Rebeccas system, därför kommer inga bilder nu). Jag kan ju lugnt säga att så som de spelade i kväll hade vi inte fått någon 2a plats i SM, eller gått till åttondelsfinal i Gothia- that's for sure!
Vid halv tolv cyklade vi till bryggan. Detta var ju oplanerat så ingen hade med sig badkläder. Men 24 grader i vattnet gick inte att motstå. Upptäckte att sminket var vattenfast men inte det plattade håret, och underkläderna blev härligt blöta och kalla... Men kul var det!
Till sist var vi några som stack hem till Johanna, men feststämingen var slut och man började bli trött, så där blev vi inte så länge.

Nu ska jag sova gott i min varma säng, utan blöta kläder!


SM i Karlstad 2007 glömmer vi inte!


Kvällens outfit bestod av välanvända favoriter


PUSS



Ramlösa smultron

Min nya favorit!


Hurry up!

Nu är det bråttom! Om 45 minuter ska jag vara på reunion med bästa Böljan F93, och här sitter jag i underkläder med blött hår. Bara att skynda på!

PUSS


Where the sea is torquise and the beaches white

Ännu en varm dag på stranden, denna gång med Marta och Moa. Hemkommen, något yrare och något rödare på bröstet- aj. Men det är så värt det!
Dock förstår jag inte hur vi stod ut med sån värme varje dag i Thailand. Jag blir bara yr (dricker för dåligt)!


Där havet är turkos och stränderna vita!


PUSS

Off to some company

Jag smsade lite med lite roligt folk. Så kom jag och Julle på en väldigt bra sak. Ska vi båda vara tråkiga och inte ha något att göra, kan vi vara det tillsammans. Så jag beger mig, med musik i öronen, till Tröineberg. Får hoppas att min fina rosa cykel håller denna gång.


Dagens outfit:
topp- H&M
shorts- Gekås (oh yes)
Osminkad och nyduschat hår passar en dag som denna


PUSS

Not something I'm proud of

Jag har sett hela säsong 5 av One Tree Hill på ett dygn... Till min ursäkt hoppade jag över några avsnitt och det är en kort säsong. Och så har jag haft lite för tråkigt. I princip alla har jobbat eller varit bortresta. Sucks!
Men när skenan åker, då ska jag hitta på massa saker!



PUSS

Om man ändå...

...alltid kunde se lika brun ut som man gör i duschen. Rätt skönt för självkänslan. Men men, man klarar sig bra ändå ;)


Thailand-09

PUSS

Longtime friends

Vi träffas för lite nu!


Jag saknar dig!


Just 3 more days

Bara tre dagar kvar nu!
Det har gått 31 dagar sedan olyckan, gått 4 dagar med gips och 26 med skena. På fredag slipper jag den! Eller jag får börja använda den mindre i alla fall...


Snart kan jag känna mig lite mindre funktionellt handikappad! Klä på mig själv, duscha själv, skära upp min egen mat... Saker man inte ens tänkte på förr!

PUSS

Not happenging much

Här händer inte mycket. Inget strandväder idag och nästan alla jobbar. Därför har det blivit en dag med One Tree Hill säsong 5 och körteori. Förhoppningvis blir kvällen mer innehållsrik!


Om du orkar efter allt jobb skulle jag gärna träffa dig!

PUSS

Feels so good

Det regnar! Så underbart!
Men dessvärre är det även åska. Therefore- Bye bye for now!

PUSS

Laddades inte upp innan!

Det blev fyra timmar på stranden- fyra extremt varma timmar! Vid fem tyckte jag, Julle och Alice att det var färdigstekt. Problemet är bara att hemma är det lika varmt men här finns inget svalkande hav till hands. Jag plågas!


Härlig bild!

PUSS

Dreaming of strawberries

Nu ska jag äta! Inte ätit sedan halv ett och börjar bli rejält hungrig!
Men i den här värmen vill man inte äta varm mat! Eller ta en varm dusch, usch!


En skål jordgubbar hade varit underbart nu! Men då måste man först ut och plocka...

Time to play

Min vän solen är framme igen. Dessutom är det Idrottskampen idag. Känner typ alla i båda lagen, fotbollskillarna och volleybolltjejerna. Tror killarna vinner men hejar fullt ut på girlsen!
Därför: Destination beachen!

PUSS

Viva la España

Även idag har det blivit dåligt bloggande. Jag får skylla på att det faktiskt är sommar. Jag och Julle hann vara på stranden i en timme bara innan regnet kom. Bättre än ingenting. Så vamrt det var! Inte mycket sol men ändå 34 grader i skuggan! Sjukt!
Ikväll har vi sett finalen mellan Spanien och Holland. Heja Spanien! Så ful match- 14 gula kort och ett rött. Rätt lag vann till slut och bläckfisken Paul lär få leva tills nästa mästerskap.
Nu ska vi se på film.



PUSS

Finally

Idag har man äntligen kunnat återvända till Skrea strand! Det blev jag och min pojke som njöt av några timmar i solen där. Lång promenad samt två dopp blev det också- duktiga vi! Ikväll ska vi slappa igen, får passa på när man är ensamma hemma. Godis, glass och jordgubbar har vi kvar sedan igår, hehe. Gott!

Nu ska jag återgå till min pojk. Han spelar nämnligen sur på mig för jag sitter här. Så vill man ju inte ha det, han som är världens mest underbara!

PUSS

Great Night

Det är fredag kväll och det är en bra kväll! Julle och jag var på stranden ch tog ett mysigt kvällsdopp och sedan åkte vi till ICA och köpte sötsaker. Man kan nog säga att cheferna förmodligen märkt vårt förhållande nu. Men hej, det finns faktiskt inga regler mot det, än så länge i alla fall.
Kvällen nu blir tv-tittande- först ut Postkodkampen. Jag hejar på Göteborg och Julle på Malmö. Just nu står det 1-1, men jag är inte orolig att mitt lag inte ska ta hem det. Eller lite kanske, men det vore ju inte hela världen.


Jordgubbar, lösgodis och Ben&Jerry's. Vi har så att det räcker och blir över. Mums!

PUSS

Screw ups

Igår kväll skulle min pojke och jag se på film och äta jordgubbar och mjölk. Allt såg finfint ut, i cirka 2 minuter. Då skulle Julle flytta en fotölj- och råkar ta tag i täcket. Han välter skålen med jordgubbar och mjölk upp och ner i min säng. Hehe. Men jag älskar honom ändå!

PUSS

I want your love

Snart kommer min pojke tillbaka hit. Vi ska äta jordgubbar och ha det mysigt. Vi behöver inte göra mer än så. Min klippa genom allt <3

Laced up


Om två veckor intar Gothia Cup Göteborg. Tyvärr deltar vi inte i år, men jag ska dit och kolla på min systers lag. Och shoppa såklart! Jag har kollat lite på ginatricot.se och hittat ett urval som jag kommer leta efter i affärerna. Tuptoppen i spets ser kanske inte ser så fin ut förminskad, men jag föll för den direkt. Denna vår och sommar har jag verkligen fattat smak för spets, gärna i en ljus färg som framhäver brännan.

PUSS

Idiot

Någon idiot på Jerry Springer sa att han vill göra sig av med alla svarta, för han fick stryk av dom när han var yngre. Men vita slåss ju för tusan också. Dessutom är han bror gift med en svart tjej, som mannen i fråga hatar- endast för hon är svart. J*vla idiot!

A bowl each day

Det är sommar, och på sommaren lever jag främst på JORDGUBBAR! Underbara, underbara jordgubbar! Mums!


Rebecca, Ulrika, Lollo.
Det är inte så svårt att gisa vilken skål som tillhör vem. Ulrika är inte så mycket för nyttigheter men gärna glass. Lollo är lite delad och älskat båda. Och sist har vi ju mig- all about the strawberries!

PUSS

A little trip not far from here

Igår var ju jag och Julle på Gekås. Efter en lagom lång shoppingtur i ett lagom fullt shoppninghus blev det asiatiskt för min del och kebabtallrik för Julle. Mysigt!


Aprikos topp
Rosa topp
Svarta cykelbyxor
Jeansshorts med spetskant
Vit spetstopp
Svarta leggins
Trosor
Hawaii Tropic tanning oil med spf 6
Sminkborttagningsmedel
Sminkborttagningssvampar



Spetstoppen och shortsen.
Först var jag lite osäker på toppen. Man fick inte prova den så jag visste inte hur den skulle se ut. Men jag är supernöjd, den är perfekt en varm dag eller kväll.

PUSS

Past day


Gårdagens outfit:
linne- Gina Tricot
kjol- Gekås (köpt när jag var som mest inne i Gossip Girl, hehe)

PUSS

Socker med jordgubbar och mjölk :)

Den lilla shoppingturen gick fin fint. Vad det blev får ni se imon när jag är hemma och har min kamera. Jag fick agera smakråd åt Julle, som åkte hem med några riktigt snygga tröjor kan jag säga. Sprang även på Agnes, som jag inte hade träffat än i sommar.
Nu är jag hos Julle. Jag har ätit jordgubbar med mjölk och han har ätit socker (!) med jordgubbar och mjölk, haha. Nu ser vi semifinalen mellan Tyskland och Spanien och jag kan inte avgöra vilka jag hejar på. Jag hejar lite på båda helt enkelt.

PUSS

Another day to spend

Ulrika och Lollo har åkt hem. Vi låg nog uppe och skrattade (i alla fall Lollo) till kvart i tre. Idag är det rätt soligt men inget strandväder ( varför skulle det vara det?...), så jag tänkte spendera dagen genom att åka till Gekås med min älskling. Smågrejor behövs alltid.

PUSS

Eclipse

Eclipse igår med Ulrika och Emma var grym! Lätt den bästa av filmerna hittills!
Och det var bra att de tog med Rosalies historia tycker jag, den är viktig för att man ska förstå henne.
Sen så är ju Taylor Lautner (Jacob) så het att man inte vet vart man ska ta vägen! Robert Pattinson (Edward) låter jag dock gärna de tusentals skrikande fans ta.
Mer Twilight åt folket ;)



PUSS

Perfectly normal

Jag och Ulrika är envisa, jag vann denna gång. Lollo är blond och har ett knäppt skratt. Eclipse var grym! Vi är hel nyktra, bara flummar som vanligt. Det var allt för detta meningslösa inlägg.


Helt normala!

PUSS

At last

Ikväll ska jag och Ulrika äntligen se Eclipse! Supertaggad! Boken är jättebra och filmen sägs vara den bästa hittills. Detta blir en bra kväll! Sen kommer även Lollo hit och sover över. It's just like it's supposed to be!


Dagens outfit:
rött linne- Vero Moda
vitt linne- Gina Tricot
spetsleggins- Lindex

PUSS

Feeling bad in a good way

Jag har träningvärk! Och inte lite heller, jag kan inte gå vettigt. Varför detta då? Jo, jag har dansat balett!
Usch, vad otränad jag är!


F.d. treorna på sin slutproduktion- man har en bit kvar!

PUSS

Hopefully done

Då var den tredje, och förhoppningvis sista, omgången försäkringspapper ifyllda. Har jag tur går de igenom. Annars blir det ett snålt år för mig.

One Tree Hill

Jag har väntat ett halvår på att One Tree Hill skulle börja igen. Så missar jag när det väl börjar, och missar 2 avsnitt. Awesome! Men om några avsnitt är jag back on track igen.



PUSS


Today, again

Nu börjar jag tröttna på detta halvdana väder! Det regnar inte men det är inte strandväder heller. Så vad ska jag hitta på när alla andra jobbar?


Att ligga på en solstol i Turkiet hade inte suttit fel nu!

PUSS

Only you

Klockan var 23.30 och jag ville inte sova ensam. Då sätter sig världens bästa Julle sig på sin cykel och kommer hit. Han är bra underbar!


Instant pain

Jag har hela tiden ont i mina axlar därför att:¨
1: jag har överrörliga axlar som kräver sjukgymnastik
2: jag kan inte utföra sjukgymnastik, eftersom jag har handen i en skena
3: eftersom jag inte får belasta vänster hand kommer all ansträngning på höger axel, som är den känsligaste

Love it...

Hoping not

Ligger i min säng, utan täcke. Ändå känns det som om jag brinner upp. Hoppas jag inte är påväg att bli sjuk!  Hatar att vara sjuk, jag har haft min beskärda del. Två tjejer jag känne har precis fått körtelfeber. Får inte anstränga sig på månader. Usch!
Då är jag heller varm än har svårt för att andas.

Same same, but different



En halv skål jordgubbar igår, en hel skål idag. Jag är glad att våra egna jordgubbar har mognat! 

Bläddrade bland gamla bilder. Rebecca med blondt, slingat, mellanblondt, ljusbrunt och mörkbrunt hår. Kort och långt. Likt idag och olikt. Kul eller bara tidsfördriv- jag vet inte riktigt.

November 2008. Hade nästan kunnat vara april 2010. Same same, but different


PUSS

Grey's Anatomy...

... fyller ut långa, solfattiga dagar.



PUSS

Update

Det är måndag, det blir inte stranden idag heller och Julle har stuckit hem. Därför kommer här några bilder från min systers konfirmation i lördags.


Evelina tredje från vänster




Carina sjöng When you believe- utan mick! Vilken röst hon har!






Jag hade på mig en aprikos tunika från Gina Tricot och svarta klackar

PUSS

9 <3

Ingen update igår- illa, jag vet. Men jag har en bra anledning. Igår var det 9 månader sedan jag och Julle blev tillsammans. Vi brukar inte direkt fira, men något mysigt brukar vi hitta på. Igår åkte vi ner till stranden, åt glass på Peggens och tog ett kvällsdopp. En kväll jag inte glömmer i första taget. Jag hade först inte tänkt bada, så jag hade inte med badkläder. Därför fick jag bada i BH och Julles extra kalsonger. Ganska glad att det inte varv mycket folk där, haha.


Världens bästa <3

PUSS

Confirm

Idag var det Evelinas konfirmation. Att väckas kvart över åtta när man somnat efter ett var inte jättekul. Konfirmationen var helt ok och kalaset med tycker jag. Men så varmt det var! Istället för att ligga i bikini på stranden, gick jag runt i klänning och klackskor i trädgården. Julle kom hit, så efter tjat i 9 månader fick kusinerna m.fl. till slut träffa min pojk. Vi höll oss mest inne (svalare) och lekte med min lilla prinsessa. Jag och Evelina blev barnvakter åt varsin liten kusin. Det brukar ju bli så.

Jag och min lilla tjej på Mors dag

Nu är vi trötta som bara den. Jag och världens bästa pojkvän har köpt lite godis och ska se en film. Mysigt! efter en lång dag som denna.

Bilder kommer imon.

PUSS


Memories from the past

Nu tycker jag verkligen det är dags för Emma Delin får lämna huvudstaden och komma ner till lilla Falkenberg! Förra sommaren handlade allt om oss tjejer, men nu är vi splittrade av många mil. Vi har det fortfarande jättebra med tjejerna denna sommaren, och på flera sätt är det bättre än fjol. Men med detta skulle den kunna bli ännu bättre!

Sommaren-09s bästa kväll! Tjejfest hos mig dagen innan Emma skulle åka hem.

Joanna, Emma, Johanna och jag

PUSS

Meeting with the fam

Då var jag hemma efter ett besök med Julius familj hos hans mormor. Träffade för första gången hans andra syster, efter 9 månader haha. Min stackars pojke hade bränt sig rejält så det blir nog inte stranden för honom heller imon. Då är det dags för honom att träffa min släkt, hur han nu ska våga... Skämt åsido, jag gillar min släkt.


Eftersom min syster har denna klänning imon får jag hitta nåt annat i min garderob. Eftersom det är henne ljuset är på får jag väl tåla att hon tar en av mina finaste klänningar och jag får nöja mig med nåt "sämre". Det lutar åt en aprikos tunika. Lite småfin och passar brännan. Men den får ni inte se förrän imon.

PUSS

On my trampoline

Vaknade imorse till en klar himmel och strålande sol. Lagom till jag trixat på mig bikinin hade dock molnen letat sig fram. Det + att alla tjejerna är i Varberg, Kungsbacka eller stan gjorde att studsmattan fick duga som solplats idag.
Om en stund kommer Julle hit. Senare ska vi åka och fira hans mormor som fyller år. Ingen övernattning idag, ska upp tidigt imon och göra mig iordning.


Jag tycker smygfotografen Emma får ta och pallra sig ner från Stockholm!

PUSS

Fruitaholic

Kvällens rolighetsgrad kan ju diskuteras. Längtar till skenan är borta! Då ska jag ta vara på varje minut av denna sommar! Hoppas på strandväder imon. Har ju redan börjat fjälla (no lie) och behöver solen. Dessutom träffar man ju alla där. Äkta sommar i Falkenberg spenderas på Skrea Strand!

Nu ska jag ta och se någon halvgammal film. Sitter här och gäspar så somnar nog snart. Men först ska jag äta upp de sista av jordgubbarnarna vi köpte idag. Vi satt också i skuggan av ett träd och åt glass- ja, Julle och jag. Mysigt!


(8) 4ever - The Veronicas

PUSS

Not going too well

Förresten så går det inte så bra med varken baletten, körteorin, läsandet eller promenaderna. Eller jo, det skulle väl vara promenaderna då. Hade så ont i fötterna igår och har blåsor efter flipflopen.
När det nu äntligen blivit strandväder spenderar man ju så mycket tid som möjligt där och på kvällarna gör jag mitt bästa för att ha ett liv, haha. Men jag har inte glömt bort min lista!

Perhaps one to many

Lillasyster konfirmeras som sagt på lördag och idag väntade det värsta- städningen! Ni som varit hemma hos mig vet hur fulla hyllorna över sängen och stereon är. För att göra det lite roligare räknade jag alla mina kära parfymer, hårspays, medaljer osv. Resultatet är rätt sjukt egentligen:


* 19 parfymer
* 13 hårspray
* 11 hudlotions
* 3 produker Lee Stafford haircare
* 5 övriga hud/hår/nagel- produker



* 17 fotbollspriser
* 13 brottningspriser (oja, jag var en tuff liten tjejbrottare när jag gick på mellanstadiet, haha)
* 9 gymnastikpriser
* 2 löpningspriser
* 1 handbollspris
* 6 träningspris fotboll, handboll och innebandy


Jag var den där överaktiva ungen som testade allt. Och då menar jag ALLT!
Fotboll, gymnastik, dans, teater, sånglektioner, handboll, brottning, innebandy och pingis har jag hållit på med under mina 17 år, mellan 2 månader och 9 år på varje. Det var det inte många som visste.

PUSS

The warmest yet

Sommarens hittills varmaste dag förmodas bli på lördag, minst 30 grader!
Ska jag ligga på stranden då?
Nej! Självklart konfirmeras min syster just den dagen, så den spenderas i en klänning, hemma i trädgården med släkten.
Vad har man förresten på sig på en annans konfirmation?  Min syster ska ju låna min vita klänning från Gina Tricot. Dessutom har jag hört att man inte ska ha vitt på andras konfirmation. Jobbigt med tanke på att min enda klänning som inte är vit eller svart är minikort och tight. Får fundera vidare.


Tror inte de blir så glada om jag lägger mig och solar under kalaset ;)

PUSS

What to do tonight?

Gårdagen finns det inte allför mycket att berätta om. Jag och Julle var riktigt tv-nördar och såg skräckisarna The Ring, Sweeny Todd (den med Johnny Depp) och The Ring 2. Skräckälskande jag (jag har nog sett 50 skräckfilmer) har börjat bli paranoid och mörkrädd. Fast det har jag alltid varit. Att vara ute i skogen när det är mörkt är inte min grej! Mycket tack vare Friday the 13th (grym film!). Jag får seriöst panik på riktigt. Fråga bara Lollo och Ulrika hur det var på nätterna i stugan om vi behövde gå ut på toa.

Pannkakor lagade min sötis och jag, och inte lite heller. Jag vände dom i luften, men det gick inte alltid lika bra med en hand. Goda var de i alla fall!

Men nu har min Julle åkt hem för att träna fotboll. Vad ska jag göra ikväll?
Och vad ska jag göra resten av sommaren? Det är ju klart nu att jag är sjukskriven till sista augusti...


Dagens outfit:
topp- Bik Bok
Capri- JC


2 veckor idag, sen åker skenan!

PUSS

RSS 2.0