Praktikkul

Jag och Kristin fortsätter trivas som tusan på vår praktikplats! Tänk att det imorgon har gått halva tiden...

Igår var en extra rolig dag!
Jag, Sara och Kristoffer "gav oss ut på äventyr" i jakt på thaimat till lunchen, vilket gick sisådär och vi kom tillbaka med maten när det var 20 min kvar av lunchen, men det var i alla fall oerhört gott haha. Där får vi se till att äta igen någon/ett par gånger de kommande veckorna!

På eftermiddagen var vi några stycken som inte tyckte vi hann åka hem innan kvällens aktivitet, så när alla var klara med sina patienter vid fem flyttade alla in från sina kontor till lunchrummet för att jobba det sista därifrån. Okej, det kanske inte blev det allra mest effektiva journalskrivandet, men trevligt var det.

Kvällens stora aktivitet var sedan beachvolley mot Mölnlycke Rehab! Kristoffer hade ordnat ihop det med en kompis som jobbar där och hela mottagningen hade nu taggat detta den senaste veckan. Som de tävlingsskallar vi fysios (och AT) är, så blev det såklart en hel del hets om hur mycket prestige som stod på spel, men när det kom till kritan så var det såklart mest bara väldigt roligt!

Vi ägnade förresten en hel lunch åt att komma på namn till våra lottade lag, så inget lag skulle anses bättre än det andra haha.

Jag kanske inte var den i laget som bidrog med allra mest poäng, but still!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0