En riktigt härlig helg

Fredag

En bra jobbdag följt av sushi och snack hos mig med Josefin. Sedan mycket trevlig "Hejdå lägenheten-fest" hos Lollo och David, som ska flytta till hus! That’s major!
 
(null)

Lördag

(null) 
(null) 
(null)

Bra halloweenträning med älsklingarna. Varför måste de och träningarna ha höstlov?!
(null)
Haha tycker detta är så kul: 
(null)
Har även stuntat på knä med vissa grupper för att komma ner till lagom längd 

Kvällen spenderades i Halmstad med saknade.
(null) 
(null) 
(null) 
(null)


Söndag

Johanna ville inte köra hem till Göteborg i nattregn, så hon intog min bäddsoffa, och morgonen efter blev vi bjudna på mysfrulle en trappa ner. (null)

Sedan var det mest plugg som gällde. Dags för smällen av procastonation...
(null)

Men för att det ska bli hållbart behövs såklart breaks.
(null) 
(null)

(null)
Hehe...


Veckans mixade


Another weekend

Halvspontan AW hos mig med Guitar Hero, Kinesiotapekurs lördag-söndag, lördagkväll med Veronika och Sandra (lånat snapbilder), samt höstig promenad med Lollo på söndagen.


En riktig toppenhelg, men särskilt utvilad blev man dock inte, haha.


Weekend

Fredag


Jobb och internutbildning om ultraljud. Senare fika på Espresso House med Alice och Veronika. Ännu senare en spontantripp en trappa ner för vin, snack och gott sällskap in på småtimmarna. 

Nästan lite skämskudde på de som inte förstod skämtet att Eddie är Ed Sheeran. Det syns ju på bilden, haha. Internskämt som hängt kvar sedan konserten i Stockholm i mars.Lördag

Träning med mini-stjärnorna och på kvällen god mat, dryck och sällskap på Slätten i form av mamma och Eve. Eller ja, tills de somnade en halvtimme in i filmen...Söndag

Vakna utvilad utan något alarm, slappa och fixa med en stor smoothie i handen, hudvårdsgenomgång med Eve och Patte, en frisk promenad, mer fix och så lite plugg. Det är nästan så man inte känner igen mig, när jag skickar in uppgiften dagen innan deadline haha.

Det är lyxproblem att ha skrivit för många ord och behöva kapa ner texten, men det är bannemig inte det lättaste...


Mixad

Fördelen med mina morgonar cirkus 06:30 är lyxen att få uppleva detta! 
Ingen kommentar...

Det är ett mindre mirakel att sprickorna (som ser ut som skottskador...) enbart satt i skyddsglaset- och därmed gick att byta för 299! 
Värre är att kameran på baksidan på något sätt (hur?!) skadades och nu ger två streck i bilden, vilket kan ses på när närbilden av kudden nedan...

Och när killen på Phoneix frågade om jag varit där förr och finns i systemet- eh, hehe, ja, förra veckan... Sämst

Jag har inte pluggat min kurs så flitigt, så nu får jag rycka upp mig i slutruschen! 

Men när man är en liten släng av kontrollfreak så känns det väldigt tillfredsställande med organiserade färger och flikar, haha.


Bästa! Haha ja, vad ska man ens säga? Att jag har inlevelse?
Gå gärna in och följ mina underbara mini-stjärnor! 


Första Oktober

Hela denna soliga sensommarvecka har jag varit busy busy och hoppats att solen skulle hålla i sig till min fria söndag, men icke...

Very well... Det blev i alla fall sovmorgon, nytta varvat med slappande och så en ny höstfräsch chokladbrun hemmafärgning, som dessvärre lyckades lämna spår på badrumsmattan, hehe.


Sista september

Lång koreoträning med stjärnorna, mysig lunch i Linné med saknade Emma och senare hem till Falkenberg igen för god mat och feel-good film med päronen.

Förresten kör jag numera ganska harmonisk i Gbg- övning ger färdighet! 


RSS 2.0