I feel good

Hemma från en bra träning. Det blöta håret är flätat, är osminkad och mysbyxorna storlekt XL (fick mina klassbyxor felsydda) är på. Känns soft och skönt! Dessutom ser det faktiskt inte helrtokigt ut, skulle nog faktiskt våga mig ut i public sån.
Men inte imon, för då hoppas vi på samma härliga väder som idag! När man slutar ett skulle det ju inte vara fel att få lite sol.
Förövrigt har vi Beep-test imon på idrotten. För er som inte vet vad det är så är det det värsta koniditionstest skolan har. Man springer fram och tillbaka i salen i en evighet, till en bandspelares jobbiga pip.


Mindre än 11 dagar kvar! Så underbart detta ska bli!

PUSS

Monday night routine

Nu är det snart dags att ge sig ut och träna fotboll.


Dagens outfit:
Tröja- Gina Tricot
Linne- Gina Tricot
Leggins- Lindex
Även UCLA tröja, kort jacka och rosa converse

PUSS

Approacing summer

Svenskan var en onödigaste i år! Satt och spelade hänga gubbe när jag kunde legat hemma och sovit! Sen fick jag i alla fall umgås med min älskling i några timmar. Underbart! Och han var söt nog att ha vit Toblerone till mig, hihi. Jag stack tillbaka in till stan och hade sista danslektionen med estetisk verksamhet. Synd, för vi höll på med en kul dans till He's a dream, som jag dessutom kunde för vi hade gjort det i höstas på i-valet.

Utanför skolan gick studenterna i sina klasströjor, drack och sjöng. Studentveckan har börjat, först ut fyllebrännboll. Man är ju inte alls avis på denna roliga vecka de har framför sig... Och vädret är på deras sida!

PUSS

Good morning sunshine

Jag som skulle ha det så slappt. Gå upp vid kvart i nio, äta frukost, dra till läkaren. Inte fixa mig alls utan bara dra på mig träningskläder (ska kolla lungorna). Men fem i åtta ringer de såklart och måste lämna återbud pga vård av sjukt barn. Så nu blir det skolan i en timme i alla fall. Den mest onödiga timmen någonsin, eftersom jag är klar med alla svenskainlämningar. Awesome!

PUSS

Never ending pain

i mina axlar! Och gör det ont har man inte ork att göra sjukgymnastik, som kommer göra det ännu mer ont. Men bara att bita ihop antar jag. Jag kan ju inte direkt ha lealösa axlar hängandes till marken eller så


Mors dagfirande på resturang Grytan



Det är jag och Elin som är de fotogentiska i familjen ;)


Åh så gott men åh så mättande!


Me and my partner in crime


Dagens outfit:
tunika- BikBok
skärp- Gina tricot
leggins- Lindex
Även klackskor och kort jacka

Imon ska jag till läkaren halv tio, sen har jag hål ända till 14.40. Då ska jag bege mig till Tröingeberg och väcka en trött pojkvän som kommit hem från Tyskland. Som jag saknat honom!

PUSS

Panik...

...var det för några minuter sedan när jag inte kunde hitta mitt leg. Det låg inte i plånboken, väskan, jacka 1, 2, 3 eller på mitt rum. Då såg det inte så ljust ut. Tänkte att det förmodligen låg i kläderna jag haft när jag körde i onsdags, men självklart kunde jag inte komma ihåg vad jag hade haft på mig. Till slut kom jag i alla fall på det och såklart låg det där i fickan.

Så nu kan jag köra till Ätran om en halvtimme. Familjen, mormor och morfar samt kusinfamiljen ska ut och äta. Bland annat min sötnos!

Vad ska man använda för ord för att beskriva min hårfärg augusti-08 tro? Tyvärr kan det bli så i år igen. Mitt hår har en sån förmåga att blekast mycket på sommaren!

PUSS


Hero - Sterling Knight

I'm no superman
I can't take your hand
And fly you anywhere
You wanna go

I can't read your mind
Like a billboard sign
And tell you everything
You wanna hear but

I'll be your hero

I, I can be everything you need
If you're the one for me
Like gravity I'll be unstoppable

I, yeah I believe in destiny
I may be an ordinary guy
With heart and soul
But if you're the one for me then
I'll be your hero

Searching high and low
Trying every road
If I see your face
I bet I'll know

I put my trust in fate
If you'll will come my way
And if it's bright
It's undeniable

I'll be your hero

Grattis mamma och mormor <3

Det blev rätt sent igår. Jag, Lollo, Ulrika, Evelina och Maja satt och spelade Rappa Kalja mitt i natten (jag kom inte sist). Det går typ ut på att man får ett heltknäppt ord, typ halex, och ska hitta på en trolig förklaring till vad det är så de andra tror på det. Det kan bli rätt knäppa saker. Vi somnade nog runt fyra. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt innan jag ska köra my family and I till Ätran där vi ska fira Mors dag.

Johanna- skicka bilder från fredags!


Mina tjejer!


Muffins med kräm och snickerskaka. Mums!


Ser Disney Channels Starstruck. Kanske inte världens bästa film men Sterling Knight ser inte så dum ut, dessutom sjunger han och spelar gitarr (gillas starkt), sångerna är ok och det är en söt historia.

Imon kommer Julle hem! <3

PUSS

I Ljungby centrum

Sitter i soffan at Lollos med Lollo, Ulrika, Lollos syster och hennes kompis.
Lol, Bullen och Pelle kom och kollade på min match mot Hylte. Btw, vi vann med 5-1! Sjukt härligt och precis vad vi behövde! Sedan åt trion glass hos mig innan det bar av till Ljungby. Vi har bakat, lagat mat, varit ute och gått, bakat mer, sett ESC och flummat och skrattat i massor! Mest har vi nog ätit, haha.
Bilder kommer. Nu ska vi nog se någon kul film och nana sött.

PUSS

Prom night

Duktig som man är så är man hemma vid midnatt dagen innan match. Match mot Hylte är inget att ta lätt på. Kristineslätt 13.00 för de intresserade av en bra match.

Skolan finns inte mycket att säga om. Bra betyg i estetisk verksamhet, men som dansare hade det varit illa annars. Sedan har jag haft photosession med Johanna, hennes systemkamera och en vit klänning. Bilder kommer!
Fler bilder har tagits under dagen, en sisådär 250 st. Vi var på balen i regnet och såg massor superrfina par på röda mattan! Det är helt enkelt ett måste. Hann inte se alla jag känner, men man orkar inte stå där från 17-19. Kommer ändå granska bilderna sen.
Efteråt drog vi till Elie och grillade med Veronika, Ulrika, Nattie, Nebojsa, Joe och Pontus. Senare under kvällen kom en hel del annat folk. En kul kväll, helt klart! Smått galen stundtals, får välja noga vilka bilder jag publicerar. Haha nej men alkoholmessigt var det rätt lugnt, det flamsades runt rejält ändå.

Nu ska jag se på tv, men kontrollen funkar inte. Buhu! Jaja, det är väl bra eftersom jag borde sova.


Outfit dagtid:
Linne- Gekås
Jeansleggins- Gekås
Wihoo, Gekås all the way! Linnet är gammlat men jeanslegginsen var jag bara tvungen att ha. De sitter precis som de ska

Hoppas du har det bäst där nere. Tänker på dig <3

PUSS


I wanna run

Nyduschad och nyfönat hår. Känns fräsht! Jag borde plugga spanska, men känner inte för det. Jag ska ändå inte läsa steg 4 nästa år och jag hinner knappast lära mig nåt nytt nu. Därför sitter jag här och tycker synd om mig själv för jag är så körd i huvudet, haha. Kanske inte riktigt, men ibland blir allt för mycket. Skolan, pressen, ångesten och alla frågor jag inte kan svara på. Då snurrar allt runt i huvudet och det känns som om jag ska bryta ihop...


Dagens outfit:
Linne/tunika- Gina Tricot
Leggins- Lindex

Imorgon väntar som sagt spanska (både nationell uppsats och vanligt läxförhör- looove min lärare ibland), ointressanta lektioner och betygsnack. Hittills har jag haft tre och det går väldigt bra! Får hoppas att det fortsätter så. Balen ska jag kolla lite på och sen är vi ett gäng som drar till stranden och grillar ser det ut som. Kind of a good day!


Saknar dig redan! Går runt i din tshirt och tänker på dig. Dagen var jättebra, även om vi inte gjorde nåt speciellt. Somnade tillsammans i soffan, fikade lite och så. Kan vara väl så mysigt, bara det är med dig!

PUSS


Nu ska jag...

...sminka mig, platta håret, borsta tänderna och sen ska jag till skolan och ha muntliga nationella i engelska. Älska sovmorgon! Torsdag och fredag är de enda dagarna jag orkar fixa mig iordning lite mer. De andra dagarna har jag ändå dans eller idrott tidigt.
Converse eller sandaletter? Det blir nog converse idag. De andra kan jag använda mycket mer i sommar.

PUSS

Piercings and tattoos (varning för vissa bilder!)

Jag tänkte ägna detta inlägg åt att skriva om piercingar och tatueringar. Det är något som jag har/vill ha men det är skillnad på percing och piercing och på tatuering och tatuering...

Här är två ovanliga piercingar som jag ALDRIG skulle göra:

Från gruppen "The piercing that made her famous. Ya gotta see this!!" på Facebook.
Häftig piercing och den kan vara snygg ibland. Men hur opraktisk är den inte? Kan hon verkligen äta? Eller prata? Stänga munnen? Och har hon tänkt ha den när hon blir äldre? Piercingar går ju alltid att ta bort med den tungan lär knappast läka.
Rent ut sagt galet... Ingen kommentar

I stället är jag nöjd med min navelpiercing. Det är stilrent (tycker jag) och det är snyggt! Och det finns så fina piercingar! Till skillnad från många andra piercingar tycker jag man kan kalla det utsmyckning. Och så härligt det är med ett fint hängsmycke till en solbränd mage på stranden. Till och med mamma tycker det, och hon är annars rätt anti sånt här.
  Gammal mobilbild på min piercing (jag vet att den nästan läkte ut helt, men jag är glad att jag klarade mig och slapp ta ut den, som många andra tvingats göra) och min fina lilla samling. Den överst i mitten, vitt hjärta med liten blomma, köpte jag i Thailand men den gick sönder efter jag använt den några dagar. Snyft! 


Här kommer några extrema tatueringar:
 Med tatueringar gäller det ju verkligen att tänka sig för. De går inte att få bort (laserborttagning brukar ändå lämna spår) och man ska stå för det hela livet. Jag har svårt att tro att dessa män vill gå såhär på gatan om 10-20 år. 

Jag är väldigt säker på att jag vill tatuera mig, men då ska jag vara 100% säker på vad jag vill ha och vart. Jag vill ha något litet, fint och stilrent. Är inne på någon fin text, hjärta, blomma eller stjärnor. Jag har gillat stjärnor sedan jag var liten och tycker de är finfina tatueringar. Vart ska den sitta då? Just nu är jag inne på nacken, handleden, vristen eller höften. Vristen är ett jättebra ställe för tatueringar, speciellt på tjejer! Men fram tills jag sitter i tatueringsstudion är jag öppen för förslag.
 star-tattoo-designs.jpg star with lilly tat image by MichaelynAshley
När jag hittade denna blev jag helt till mig! Den är avancerad men enkel på samma gång. Och så fin! Dessutom kombinerar den stjärnorna och blomman jättefint. Men skulle jag själv ge mig på något liknande blir det nog i mindre format.

Har ni några tankar om det jag skrev eller egna idéer? Kommentera gärna! 

PUSS

On the road again

Nu har jag kommit hem efter en åktur med mor och syster. Jag är ju familjens nya chaufför, vilket de gärna utnyttjar. Vi lämnade blommor på farmors grav (hon skulle blivit 81 idag), köpte grillspett till sommaren och även SIA Glass. Då kan ni gissa vad jag laddat inför träningen med? En Ploppglass! Helt ok, men choklad är ju inte riktigt min grej.

Nu blir det snabbombyte för jag ska ut och sparka boll. Med syster denna gång eftersom halva laget är och spelar DM, heja dom. Evelina dissar mig nog dock för att plugga. Visst va... Jag ska i alla fall vara duktig och träna!

PUSS

Jag vill ha...

... Ben & Jerry glass!
Har inte ätit det på jättelänge!
Självklart var Lisette tvungen att avslöja att hon har en i skåpet.
Jag och Joanna hade som mål att ha smakat alla innan sommarens slut. Tyvärr lyckades vi inte, men en hel del glass blev det! Perfekt till tjejsnack eller ute i solen i en paus från shoppingen.


Om man är smart...

... går man och lägger sig när man är så trött att man knappt orkar sitta upp. Tyvärr har detta inte riktigt gått in i min hjärna ännu. Men vill vi inte upprepa dagens försovning borde jag fundera på att dra mig.
Imorgon väntar skolan, men tummen upp för balett och tummen ner för spanska, övningskörning, fotbollsträning och ja, onödiga saker som man ändå gör varje dag.

Jag vill ha lördag med mina girls hemma hos Lollo, jag vill att helgen ska gå fort så Julle kommer hem från Tyskland. Jag vill ha sommarlov, men har prestations- och tidsångest.
Snart har vi gått ut första året på gymansiet. Var det verkligen ett år sedan vi fortfarande var Tullbro 9B ? Det känns som igår.

PUSS


Dagens like och dislike

Rebecca dislikes:

* Håravfall! Framför allt när man duschar. Jag får panik, vilket nog inte är så bra för det är troligen stressrelaterat. Får väl börja äta såna vitaminer som är bra för håret. Som om jag inte stoppar i mig nog redan. Alltid ska det vara nåt fel på mig, suck

* Facebook-grupper där det står "allt du behöver göra för att få informationen är att trycka på Gilla-knappen". Brukar det vara så? Nope, man ska fylla i saker, dela med vänner mm. Skriv inte så då. Så mycket besvär är förmodligen bilden inte värd ändå

* Skador och skråmor. Allt från min överrörliga axel och sträckta lår till skoskav på hälen. Hate it.

* Vädret! Det såg lovande ut i helgen men idag är det kyligare, det blåser och det regnar. Gissa hur det ska se ut
resten av veckan?

* Att treorna tar studenten! Kommer sakna massor! Känns som om jag känner vissa treor bättre än tvåorna, och det suger att de slutar och förmodligen drar från denna småstad.

* Att Julle åker till Tyskland på torsdag för att spela innebandy och inte komemr hem förrän måndag morgon.

* Fjortisbloggar. Vet inte varför jag läser dom egetligen, sitter ju bara och suckar för mig själv. Riktiga förebilder är vissa... Menar vissa, inte alla!

Rebecca likes:

* Fjortisbloggar. Japp, den hamnade här med. De är ju faktiskt underhållande.

* "Vänbloggar". De är faktiskt roligare att läsa eftersom man känner dom och bryr sig. Även folk man känner halvt kan vara intressanta att följa.

* 12 skoldagar kvar och sen är det SOMMARLOV! 

* Spenderar morgondagen med älsklingen

* RUL-time i helgen! 

* Att brännan börjar märkas nu, framför allt har jag fått färg i ansiktet

* Det ser ut som om det kan bli goda nyheter för er om några veckor! 

Borde kanske skrivit av mig lite tidigare, det blev en del.

PUSS
 

Even more wrong with me

Usch, efter dansen mådde jag inte alls bra. Huvudet var helt frånvarande. Vad kan det vara ? Mamma börjar bli orolig och tycker jag ska gå till läkaren, men jag hoppas det går över när sommaren kommer och allt lugnar ner sig.
Efter en del velande ska jag nu iväg och träna, känner mig för frisk för att ligga hemma och slöa. Träningen börjar om 20 min och jag ska byta om jag packa, så jag borde nog ta och byta om nu hehe. Behövde bara logga in på datorn för att fixa lite grejer, samma som jag delvis åkte tillbaka in till stan för. Har jag tur har jag glada nyheter att dela med mig av om några veckor kanske. Den som lever får se.
Just det ja, byta om. Nu!


Ser nu att jag matchade naglar och tröja ungefär lika bra som jag matchade skor och shorts idag...


Btw, tur att det slutat regna i alla fall! Tur att jag var så lat att jag tog bussen till och från skolan omgång 2. De 400 meter jag fick springa i ösregnet räckte mer än väl.

PUSS

To do or not to do

Det var för segt i skolan så jag cyklade hem. Nu sitter jag och ser reprisen på finalen av Jakten på Julia. Jag vet att jag sa att jag aldrig mer skulle se det, men finalen är ju finalen.
Om en timme ska jag nog tillbaka till skolan och dansa. Monica var snäll nog att låta mig slippa men jag åker hellre in igen för att dansa än ligga och sova i soffan, för det kommer jag ju ändå göra sen. Lat? Nejdå, välförtjänt vila ;)


Oh yes, rehabliteringen ger resultat på mina axlar och skuldror ;) Skulle gärna ha lite mer muskler på armarna dock, tyvärr har jag inte mycket att komma med där

PUSS


Kinda irritating, so to speak

Klockan är fem över halv nio och jag hade kunnat stiga upp ungefär nu. I stället sitter jag i skolans datorsal och skriver på min bokrecension om Allt för min syster. Dansen idag var inställd, vilket betyder att jag har min första lektion halv tio och nästa/sista tjugo i tre. Underbart...

På tal om Allt för min syster- hur mycket får man ändra av en bok när man gör den till film egentligen?
Både boken och filmen är bra, riktigt bra, men den stora slutskillnaden stör mig. Fram till sista kapitlet stämmer i princip allt mellan bok och film, men i slutskedet kunde det varit två olika historier. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att det skiljer så mycket att det skiljer på liv och död, vilket är en rätt dramatisk ändring.
Men jag kan också säga att jag gillar slutet i filmen bättre, alltså det ändrade slutet. det är mycket med troligt och även sorligare. Jag och Lollo satt och grät när vi såg det, men Ulrika bara satt och spanade efter den snygga storebrodern. Som vanligt då alltså.

PUSS

It's all about DANCE

Men det har ni förmodligen märkt redan.
Jag dansar mest jazz men även balett, modernt och street. De kommande åren blir det bara mer, och jag verkligen längtar! Det finns inget annat sätt att utvecklas än att dansa, och det mycket. I sommar är det ju uppehåll både från skolan och kvällskursen, men jag har hittat två dansläger som jag är sjukt intresserad av! Streetworkshop i Varberg och Dansvecka i kära Falkhallen. Men det kostar ju! De kostar 1000 kr vardera, och höstens kommande kurs likså. Jag är 17 år, ska ta körkort nästa år. Även om jag jobbat två somrar samt i höstas har jag inte råd med allt jag vill. Det suger hårt!

 
My place here in this world

Några av er kanske vet det men detta har jag faktiskt hållit rätt tyst om, för jag har bara tänkt en del på det. Jag vet inte vad jag ska hitta på i framtiden, men nu på sista tiden har jag velat bli danslärare på fritiden. Typ ha det nu på gymnasiet och något år efter det. Ha någon eller några barngrupper. Man får undervisa i dans och man får så mycket tillbaka av barnen. Umgicks lite med några barn på uppvisningen och lärde dom vår dans, fast på deras nivå. Jag gillade det! Och jag tycker jag fick bra kontakt med dom. Några sa till och med att de önskade de fick mig som lärare om jag blir det! Så söta! Men jag är inte den mest erfarna dansaren så jag hade tänkt vänta nåt år innan jag anmäler mitt intresse. Innan det nu visade sig att två av de tre danslärarna försvinner till hösten, så massa grupper står utan lärare.

Hur sött är inte detta?


Duktiga tjejer!



Vad tycker ni? Go for it?

PUSS


Imorgon...

... har vi rast från 10.30 till 14.40. Suger ? JA! Vad tusan ska man hitta på däremellan? Vi har ju typ bara första och sista lektionen, vilket känns bra onödigt. Hade ju hellre haft eftermiddagslektionen på förmiddagen så man kunde sluta helt 12. Men men, bara att bita ihop och verka glad. Positivit i alla fall att två av tre lektioner är dans. Hur bra är inte det ? Mindre bra att den tredje är svenska, och jag varken har gjort bokrecension, novell eller hyllningstal...

Det löser sig. Det gör det alltid förr eller senare. Förlåt för detta totalt ointressanta inlägg, men nu vet ni att jag är öppen för förslag imon 10.30-14.30 ;)

(8) No Stress - Lauren Wolf  (Också en must-dance låt! )

PUSS


Home sweet home

Då var jag hemma igen, efter en riktigt bra helg i Tröingeberg. Ja, hos Julle om någon misstänkte något annat.
Men helgen började inte där. Nationella i fredags gick nog bra, känns skönt att ha det gjort. Senare hade jag ju dansprov. Det gick jättebra, vilet i detta fallet inte var alltför positivt. Jag hade ju dansprov för någon vecka sedan och det var det svårare av dom två, alltså skulle jag ha min bästa dans då. Tydligen var den här bättre. Inte svårighetsmässigt, men flytet i rörelserna och känslorna var bättre i Broken-Hearted Girl än Fame. Men min danslärare lovade att ha denna dans i tankarna när hon bedömmer den svårare kursen också och hon skulle även berätta för den andra dansläraren, så jag hoppas att det blir bra. Det som oroade mig var hur hon lät när hon sa det, som om mitt felaktiga val spelade stor roll... Hoppas inte det!

Sedan var jag på Stålboms och fikade med mina saknade tjejer Joanna, Nicolina, Adisa och Alice. Gud vad vo hade mycket att snacka om! Det blev även några bilder, även om de är sjukt tråkiga!

Rebecca special- Smoothie, chokladboll och limevatten
Ett tips på smoothie: Tropisk/Vattenmelon - Supergott!


Söta Alice och tråkiga Adisa ;)


Joanna och Nicco var inte mycket roligare


Sen fredags kväll har jag som sagt varit hos pojkvännen min. Vi har sett på film, spelat kort, solat, spelat fotboll, lagat mat mm och bara haft det jättemysigt! Tack för helgen älskling!

Men nu får jag sätta fart! Om en kvart ska bilen vara påväg mot Halmstad, med mig som chaufför. Destionation är Snöstorp/Nyhem där vi först ska se mitt B-lag och sedan syrrans C-lag äga sönder. Som sagt, sätt fart nu Rebecca!

PUSS

Sorry

Nu har det blivit dålig uppdatering de senaste dagarna. Har helt enkelt varit upptagen. Ikväll igen ska jag sova hos Julle (som åker till Tyskland på torsdag, ogillas!) men imon är jag back on track igen.

PUSS

Cheater

Sitter hemma hos Julle och gissa vad? Han fuskar, som alltid. Och så blir han jättesur när han förlorar. Men han är så otoligt söt! Och jag älskar honom ändå :) <3

PUSS

Fika på Stålis

Det har det blivit idag med tjejerna! Mycket mys. Tack till Joanna, Nicco, Alice och Adisa. Tog någon bild men min kamera segar och jag har bråttom så den får vänta.
Sen ska ni även få höra lite om hur mitt dansprov blev succé och nackdel på samma gång, hur det nu gick till.
Men pojken min är åtålig, vilket är förståligt eftersom jag är seg...
Så nu beger jag mig till Tröingeberg.
Ha en bra kväll och en bra helg!

PUSS

The middle of the night

Här kommer ett snabbt litet nattinlägg. Klockan är 00.53 och jag har precis kommit hem. Fötterna värker som satan men i huvudet är jag klar. Risken finns dock imon för trötthet, ont i fötterna och heshet.
Kvällen var bra i alla fall! Kanske inte precis som man hade tänkt sig men helt ok.
Nu ska jag prata klart med min Julle och sen ska jag nana.
Imon tänker jag gå upp i tid, ta en dusch och dricka te innan nationella. Det ska nog bli bra. Dansprovet med.

PUSS Godnatt

Ett snabbt inlägg...

...för om en kvart ska jag befinna mig på Ip- med pannband, transportmedel samt vinnarskallen. Som vanligt vet vi inte vad det blir för hemlig aktivitet, men när Brudar Blå är i farten brukar det bli skoj!

Sen får det bli ett snabbombyte och snabbfix för ikväll är det även avslutningsfest på Grand för gymnasiet. Många skippar den pga nationella imon, men är det kul vill jag inte riskera att missa det. Kan ju i värsta fall åka hem och sova.

PUSS

Hoping it will work out

Hej hopp, nu sitter jag här igen. Benen har faktiskt lite kraft kvar i sig, träningen var inte så tuff. Men jag lär behöva all kraft de närmsta dagarna- varför står i förra inlägget. Blir lite långdraget för er att läsa det igen så vill ni veta är det bara att scrolla ner några rader.

Jag och Lollo har ett stort problem inför morgondagen och det problemet stavas KLÄDER! Inte för att vi har ont om det, snarare tvärt om. Men det ska aldrig duga, utan några outfits ligger lika på halvbra typ. Då är det tur att man har sina kära vänner att fråga om råd. Någon gång har jag till och med utsatt pojkvännen min för mina klädkval.
Det blir nog till slut en klänning eller linne och hög kjol, får se senare ikväll.

Garderoben är ju rätt välfylld (haha kolla alla galgar), och sedan denna bild för en månad sedan är den nog utökad med 5-6 plagg. Ändå har jag aldrig något att ha på mig!


Skorna ska äntligen invigas!


Btw, helgen ser ut att lösa sig i alla fall! Hatar när folk ska behöva komma i kläm för saker krockar och jag vill inte såra någon genom att välja. Hoppas ni vet det!

PUSS


No words, simply wicked!

http://video.se.msn.com/watch/video/forlossning-kostade-armar-och-ben/aht5fz63

Helt galet! Förlossningen slutade med att hon tvingades amputera bort armarna och benen!

Finally it's here!

Ja, sommarvädret! 25 grader satt verkligen inte fel, speciellt inte är man slutade tolv! Så jag, Nomi, Ida, Elias, Johanna, Toia och Sofie drog till Ritz uteservering och satt där och bara grillades. Härligt!

Något annat som är härligt är hur enormt slut jag kommer vara ikväll. Förutom att denna vecka redan bjudit på ett danspass, ett fotbollspass samt orienterng så lägger dagen på ännu mer på mina trötta ben. Ovanligt tuff balett, sjukgymnastik tills armana skakade och sen ska jag ut i solen igen och spela fotboll. Rebecca kommer sova sött inatt.


Kände för att lägga in en somrig bild. Förra sommaren var min kamera sjuk (love it...) så det fick bli denna från 08. Saknar mitt pussmuns-linne! Varför skulle jag växa de där extra cm ? ;) Btw, visste ni att jag växt och blivit 1,71 nu? Ingen kanske bryr sig (förutom Lollo som inte kommer gilla det) men jag blev glad i alla fall, haha.


Nu är det inte långt kvar til sommarlovet! Galet!

PUSS

För en gångs skull...

...har jag varit riktigt effektiv! 18.30 idag hade jag 18 sekunder på min dans, klockan 21.00 var den 1 minut, 38 sekunder. Alltså tillräckligt för dansprovet jag ska framföra på fredag. Yes! Sjukt skönt att ha det gjort idag för imon väntar sjukgymnastik och fotbollsträning och på torsdag blir det hemlig aktivitet samt gymnasiefest. Inga slappdagar alltså, men de dagarna är ju inte så vanliga ;)
Mysteriet är bara hur jag ska orka med nationella i matte del 2 och dansprovet på fredagen efter vad kvällen innan har att erbjuda... Dansa bakfull är nog ingen succé och det står lite för mycket på spel för att riskera att spy av en piruett eller så. Så det blir lugnt festande för moi, men förhoppningsvis har helgen nåt att erbjuda.


Jag saknar mina kvällspass! Saknar danserna, folket, att kunna göra något utan massa press på sig att prestera. För det var nog enda gången jag verkligen kunde känna så...

PUSS


The chilling way of life

Orienteringen gick ok. Jag och Ida tog oss runt tävlingsbanan och vi tycker vi gjorde det bra. Sen om lärarna inte håller med skiter vi i. Nu har vi världens slappaste dag framför oss. Var klara med orienteringen halv tio och matten börjar inte förrän kvart över ett. Så jag, Lisette och Elina stack hit och gjorde oss iordning lite innan de stack till skolan för att äta. Det orkade inte jag så här sitter jag och ser på Jakten på Julia. Ett program jag nu ska sluta se, eftersom min favorit Caroline åkte ut.



I eftermiddag SKA jag komma på min dans! Kommer jag på en minut idag så är det ok. Tiden bara rinner iväg och jag låter den. Jag vet att det är massor jag borde göra men jag orkar bara inte. I huvudet är allt rörigt och kroppen är alltid slut. Det finns aldrig tid för någon vila. Har aldrig märkt det så mycket som nu, men nu bryter jag snart ihop...

PUSS

Jag måste...

komma på min dans som ska bedömmas på fredag! Hittills har jag 3 åttor, vilket motsvarar typ 18 sekunder...

Men först blir det träning! Och sen kommer Julle hit. Orientering imon, som tur är bor man ju på Slätten och känner till allt. Annars hade min tid nog varit den dubbla, hehe.

Men som sagt. Nu: träning

PUSS

Bilder från lördag kväll!


Johanna tvingade mig att leka stylist, bokstavligen


Ulrika och Veronika


Johanna, jag och Veronika




Fina grejor de gjorde till mig


Alice, Ulrika, Joanna och Pelle






Frida, Lollo och Moa


Frida, Joanna och jag


Moa och Johannes


Johannes, Frida och Lollo


Emelie och Emma






Bästaste! <3


TOPPENKVÄLL ALLIHOPA!
Finns några fler bilder på Facebook.

PUSS

The greatest love of all

Tack för en underbar helg älskling!


Rebecca Eva Sofie Berg <3 Carl Julius Boketun

The right side of life

JAG VILL TACKA ALLA DE SOM GJORT DESSA DAGAR SÅ BRA!

Snabbrepris av denna långhelg:
Tordag- träning, såg musikalen Over the rainbow tillsammans med Lollo och Ulrika, girltime med <-
Fredag- heldag med Julle. Matlagning och mys
Lördag- Fest hos mig! Tack alla som kom och gjorde den lyckad! (bilder kommer när röda ögon är fixade)
Söndag- varit med Julle, sett fotbollsmatch och tagit igen mig lite

Denna långhelg har helt klart levt upp till förväntningarna! Nu är jag redo för skolan igen, eller i alla fall så redo man kan bli. Jag måste börja med dans nr 2 nu! Visar den på fredag, jisses!

(8) Telephone - Lady Gaga ft Beyoncé    (är SÅ sugen på att göra en dans till den! Såg nyss videon- grym)

PUSS

Jag är lite nervös...

... för vad tjejkompisarna har kokat ihop för present att ge mig. Tidigare födelsedagar har jag fått kalsonger, kondomer och ett par självlysande spetstrosor i neongul och neonröd!
Dessutom gav ju jag och Lollo lite kul presenter till Ulrika för några månader sedan...

Bland annat dessa söta trosor. Förstår inte vad hon har emot dom ;)
Och bakformen var ju också fin...


Men nu kom Ulrika! LET'S PARTEY!


Preparations

Förberedelserna inför kvällen är i full gång! Jag slappar lite medans mamma lagar mat, mycket tacksam för hjälpen. Lyssnar på musik och ser lite tv medan håret får torka. Sedan får även jag ta och fixa iordning mig.
Kanske en outfit i stil med den jag hade på Johannas fest med Hollywoodtema?


Ulrika får komma hit tidigare och vara smakråd, det brukar bli så. Är supertaggad inför kvällen!
TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT !


Pier Pressure i Göteborg den 20 juni...

... eller inte?
Det är mycket pengar för en dag... Men PARAMORE spelar!


True Blood

Fredag idag. Känns typ som söndag eller nåt! Fint väder är det och när som helst kommer Julle hit efter att ha slitit lite på Ica. Känns bra och rättvst då att jag sov till halv tolv, hehe. Måste ju vara utvilad. Idag blir det heldag med min älskling, vi ska till och med vara duktiga och laga mat till famljen. Men nu tycker jag han får komma snart, saknar ju honom!


Usch, mongo!

PUSS

Over the rainbow

Önskade mig tid med mina girls, och det fick jag ju! Vi var och såg generalrepetitionen av musikalen Over the rainbow. Hade velat vara med och dansa! Funderade på att gå på audition men bestämde mig för att jag inte hade tid att medverka. Det hade jag i och för sig inte, men det hade varit kul att veta om man platsat. Jaja, inget att göra nåt åt nu, det kommer väl fler musikaler. Grymma var de i alla fall! Upptäckte att jag känner många i casten och att de har fler talandger än jag visste om. Helt klart värd att gå och se! Spelas i Falkhallens Blackbox.

Sedan följde min brudar med hem till moi. Det blev lite godis, 2,25 cider (strong stuff) och massa snack som vanligt. Är så glad att jag har er tjejer! <3

Me, Myself and I                 Me, My girls and I !

Nu är jag superpepp på en heldag med Julle imon! Efter han jobbat vill säga, stackaren ska upp vid 6 imon. Då ska jag SOVA :)

PUSS

Superduper tidy, or something

Nu har jag städat mitt rum i typ 2 timmar- nog rekord! Och bra blev det. Borde nog ta kort på det för det lär inte se ut så länge till, haha.
Rebecca tar det soft för hon får övningköra till musikalen och åka moppe hem. Gillas!
På tal om övningskörning måste jag kila nu, jag och mamma ska ut och göra vägarna osäkra.

PUSS

Wet, dirty clothes

Förmiddag, blöt plan och fotbollsträning. Härligt!
Mindre härligt är det dessvärre när man kommer hem och ska få av sig de blöta, leriga kläderna som sitter klistrade mot kroppen. Då sjunker humöret rätt snabbt. Nu ska humöret upp igen med ett riktigt varmt bad och Allt för min syster.
Sedan blir det att städa (wihoo!) och övningsköra innan kvällens roliga börjar. Denna kväll erbjuder generalrepetition av musikalen Over the raindow, som jag ska se med mina girls Lollo och Ulrika och sedan beger vi oss till Slätten centrum. Av Slätten, Boberg och Ljungby bor jag ju faktiskt i centrum.
Nej, nu ska jag inte sitta här och sega längre! Hörs senare!

PUSS


I did it again

Då var jag fast igen, ja på nelly.se ! Kan inte hjälpa det, där finns bara så mycket fint. Av någon anledning fastnar jag alltid på klänningarna, fastän det är de jag använder minst. De 4 festklänningar, 3 festkjolar och vardagsklänningar jag har lämnar tyvärr inte garderoben alltför ofta. Och ändå köper man mer!
Nu är det dessa tre som jag håller ett öga på:

 Riktigt söt! Men också kort. Fast jag kan tänka mig att den är fin även till svarta leggins.

Också söt.

  Club L - Sequins Lips Tee Denna gillade jag starkt! Båda färgerna är snygga på sitt sätt så jag har svårt att avgöra vilken som är finast.

Vilken/Vilka tycker ni?

Funderar även på att shoppa lite snygga underkläder när jag ändå är i farten. Det är också ett sånt plagg man har hur mycket som helst av men ändå vill ha mer.

Btw, en annan bra sajt är www.stylebystars.com !

PUSS

Pretty damn pathetic

Japp, det är vd de är. Killarna som raggar på msn. Visst, känner man varandra och så, varför inte flirta på msn då. Kommer ihåg att jag och Julle chattade mycket när vi lärde känna varandra bättre.
Men det är inte de killarna jag menar. Jag menar de killar som fått syn på en bild på dig på internet, fått tag i din mailaddress och börjar flirta hänsynslöst innan de ens hinner säga sitt namn. Först får man ett "tja", sedan ett "shit, vad snygg du är" (visst, jag och alla andra tjejer du får tag i? ) och snart kommer "singel?". När de får veta att man är upptagen tappar de flesta intresset men vissa ger sig inte. För visst kan man ju ha kul ändå! Ehm, nej inte riktigt min grej. Nej, jag vill inte att du ska åka 50 mil för att spendera natten här, den spenderar jag mycket hellre med min pojkvän. Patetiska är vad de är...


Just a stranger

Onsdag kväll, aka lill-lördag. Vi har långhelgen framför oss och man borde vara jättepepp. Men så öppnade himlen sig, bokstavligen, och släppte ut allt sitt innehåll över Falkenberg.
Dessutom är jag helt slutkörd! De två senaste veckorna har det varit väldigt mycket, både för huvudet och kroppen. Så idag efter nationella kände jag hur huvudet bara kokade och jag kunde inte koncentrera mig på någonting. Antar att det är det de menar med stresspåverkan. Huvudet ersattes med en blyklump och jag fick hoppa träningen. Sen kom jag ju på att det var möte efteråt idag som jag borde åkt på, vilket jag såklart kom på typ en halvtimme efter själva mötet. Great Rebecca!

Nej så det lär bli slappkväll med familjen. Inte alla samlade tillsammans som det låter, utan mor och far framför tvn, bror framför datorn och lillasyster framför sin tv. Och här sitter jag och letar musik på Spotify. Får tänka på de kommande dagarna istället.


Det är ju såhär man ska kunna gå klädd nu!

Btw, jag ÄLSKAR när datorn krånglar! Får inte alls tysta utbrott för mig själv...

PUSS


En glad överaskning...

... fick jag när jag satt och pluggade matte. Då kommer plöstligt Julle, som hade varit och gymmat i närheten. Han gör verkligen allt för att bíbehålla skillnaden i biceps mellan oss nu när jag tränar och ska bli biff ;) Haha, det skulle ta ett tag. Men det var mys! Bara ett litet snabbt besök innan han var tvungen att sticka hem och äta. Planerade lite inför långhelgen. Är så sjukt taggad! Ingen skola torsdag till söndag vilket innebär musikal, pojkvänsmys, festande och så kanske lite dansande på söndagen. Me like.

För er som tvingas lyssna på mitt klagande över att mitt hår inte förblir platt fastän jag plattat och sprayat det kan jag meddela att jag idag lyckats hålla det platt hela dagen, yay. Dessvärre är den hårsprayen nu slut, så jag får väl bege mig till Gekås för att inhandla med Finesse Super Hold. Gekås är bra att ha när det gäller såna småsaker, helt klart!

LOLLO OCH ULRIKA!! RUL-TIME EFTERLYSES NU!

Söta (?) ungar med choklad på näsan

Nu får jag väl ta och sova lite då. Det enda att se fram emot imon är baletten och där får jag kämpa gärnet pga mina söta inåtvridna knän. Love them, not.

PUSS

Tests to ultimatum

Pulsen har precis gått ner till normal och skakningarna har slutat. Okej, lite överdrivet kanske men ungefär så var det när jag kom hem för en timme sedan. Det har varit en hyfsad dag. Musik- och bildredovisning (inte så farligt), fick tillbaka tre positiva prov och så har vi ju visat upp våra danser idag. Är riktigt imponerad av mina clasemates, alla gjorde ett rikigt bra jobb! Jag och Lisette gick och blev jättenervösa precis innan, bl.a. för att det ville inte gå att göra piruetter barfota på det golvet vi skulle dansa på. Lite smått panik att upptäcka det tio minuter innan man ska dansa och inte hinner ändra, så det var bara för oss att köra. Men det gick fint, något litet småfel men det märktes förhoppningvis inte. Nu är det bara att vänta i några veckor för att få veta hur det gick- vill veta nu!

Nu ska jag utöva lite välförtjänt äkta slappning men sen får det väl bli lite matte. Nationella väntar tomorrow morning.



PUSS

Now there's just to hope

Träningen gick bra. Det vill säga tills låret sa ifrån... Sa någon dansprov imon? Japp, det stämmer. Ormsalva i massor (typ luftfritt tigerbalsam, har inget med ormar att göra!), ordentlig uppvärming och lite hederligt lidande så ska det här nog gå ändå! Ska bara komma ihåg stegen också, för det vore ju rätt smart...

För er som inte gillar dans är jag ledsen att ni får läsa så ofta och mycket om det. Eller, egentligen inte! För dansen är en stor del av den jag är. Helt sjukt hur mycket det har växt det senaste året! Och hur mycket jag utvecklats! Jag har gått ifrån att vara en tjej som tyckte dans är kul men en fritidssysselsättning och bara tidigare hade ett års halvdan danskurs med sig från 7an- till här jag är idag, överflyttad till estet dans, 6 pass i veckan, mycket mer bredd i kapacitet (det saknas fortfarande mycket) och som tänker på dans väldigt mycket. Marie frågade mig idag om jag hade några framtidplaner än men jag kunde inte ge något svar. För drygt 3 månader sedan gick jag ju fortfarande natur och ville bara ut och se världen, för att plugga vidare inom natur var aldrig aktuellt. Jag vill fortfarande ut och se världen, det drömmen kommer aldrig ändras. Men jag har börjat leka med tanken att satsa vidare på dansen.
Only time will tell

Right where I belong

Ber om ursäkt om det blev mycket och ointresant att läsa. Hoppas att jag fångade någons intresse.

PUSS

Discussing me

Då var jag hemma igen. Efter provet (älska, älska...) slutade jag men gick och kollade på Marta som visade upp sin dans för estetisk verksamhet. Med sig som rekvisita hade hon Nils och de två gjorde riktigt bra ifrån sig kan jag säga. Efteråt stannade jag och Nils kvar och övade på min dans, snackade och så.

Mobilkvalité när den är som bäst!

Sen har jag haft utvecklingssamtal. Jag kan ju inte säga att det gick dåligt och det är jag stolt över. Inte för att jag kämpat såvärst mycket detta året, men det är vad lärarna tror.
Nu håller jag på och bränner över dansmusiken från mobil till CD. Blev jätteglad när datorn inte hittade Broken-Hearted Girl som jag gör dans till nästa vecka, men efter lite utbrott och sånt så gav tekniken med sig. Ska få i mig nåt att äta för sen ska jag ut i solen och sparka boll.

(8) Broken-Hearted Girl - Beyoncé

PUSS

Dags för...

... datorkunskapprov nr 2. Även prob 5 av 8 på åtta skoldagar.  Wihoo!


Strawberry-BananaSmoothie

Så var denna helg till ända. De går på tok för snabbt! Men veckorna går rätt fort dom med, som tur är.
Prov både måndag, tisdag och onsdag men sen blir det långhelg- med mys, fest och förhoppningvis fler kul, hittills oplanerade events! Taggad!


Jordgubbs- och banansmoothie är fräsht och upppiggande. Smakade dock för mycket banan så tinade några extra jordgubbar som jag la i. Så såg det också mycket godare ut :)

Du ska aldrig något sånt. Jag älskar dig och ingen annan, vill vara med dig och ingen annan<3

PUSS

Fy fan!

http://hn.se/nyheter/falkenberg/1.817033-polisen-soker-vittnen-till-sexoverfall

Usch! Våldtäckteförsök på Tröingeberg. På precis den vägen jag cyklar varje vecka till Julle! Som tur var kom kvinnan undan, hennes pitbull attackerade mannen. Men jag har ingen pitbull! Och jag är inte vidare stark. Jag är snabb men det beror på vem man jämför med. Och jag är extremt mörkrädd!
Visst, jag har min skunspray, men hur snabbt hinner man åt den? Och hur lätt är det inte för en stark man att parera min arm så jag inte kan spraya honom i ansiktet?

Ibland känner man sig bara som en försvarslös liten tjej

Not good at all

F*N OCKSÅ!

Satt och funderade på vilka prov jag har den här veckan. Dans på tisdag och matte nationella på onsdag. Men så hade jag ju starkt för mig att det skulle vara totalt tre. Och så kom jag på det. Prov i datorkunskap nr 2- Imorgon! Har jag pluggat? Nej för tusan. Jag har ju varit helt inställd på dans och matte. Men men, tur att det inte var något värre än datorkunskap i alla fall. Får väl läsa igenom det imon eller någonting- words är ju faktiskt inte så jättesvårt :)

Several hours later...

DANSEN ÄR ÄNTLIGEN KLAR!!

Yes! Sjukt skönt! Jag ska ju bara visa upp den redan i överimorgon liksom... Hehe, ute lite i sista stund kanske.
Men jag är nöjd, hyfsat, och jag kör på det här nu.
Det får bära eller brista. Men betyget hänger på det så det får ju gärna gå bra.
Nu ska bara benet bli bra också... Men det blir det nog inte så Rebecca får dansa med tigerbalsam insmörjt.

(8) Fame (Baby, remember my name) - Naturi Naughton

PUSS

Jag såg...

... trailern till The Twilighht Saga: Eclipse och det började nästan pirra i kroppen så sugen jag blir på att se den! Den 30 juni lär jag befinna mig på en biograf!

För er som ännu inte sett trailern:

http://video.se.msn.com/watch/video/nya-maktiga-trailern-for-eclipse/kwb0whrc

Late last night

Sitter här nu med världens huvudvärk! Eller, den har börjat släppa nu tack vare Panodil. Bakis ? Nej, verkligen inte. Har bara ont i huvudet ändå.

Igår var jag chaufför Kinnared tur och retur (det ligger typ vid Hylte). Första gången syskonen mina åkte med när jag körde och det gick bra. Hos kusinerna var stackars minstingen sjuk. Men hon piggnade till lite till slut i alla fall.

Hur söt får man lov att vara?


Sedan träffade jag mina saknade vänner Emma och Emelie. Vi har känt varandra ända sedan vi var små, men eftesom de är 94or och inte går på samma skola som mig nu ser man dom inte lika ofta längre. Så igår fanns det mycket att snacka av sig om.

Mot midnatt kände jag att jag saknade pojken min så jag tog och åkte med mamma som skulle skjutsa Emelie och så sov jag över hos Julle. Mysigt som alltid.

Denna dag MÅSTE ägnas fullt åt dans och matte! Men det går segt, har fastnat, vilket jag inte har tid med. Update kommer senare, förhoppningsvis en positiv sådan.

PUSS

The real sign

Matchen igår gick både bra och dåligt. Jag är väldigt nöjd med min insats men tyvärr blev slutresultatet 0-2.

Vid 22 kom då min trogna pojkvän. Det blev mys och Vampire Diaries innan vi båda slocknade. Nu har han åkt hem och jag ska snart åka till mina kusiner. Och gissa vem som är dagens chaufför? Jag! Första gången jag kör med syster och bror i bilen så det blir nog spännande, eller förhoppningsvis inte.
Grattis Carina 21 år !

Ikväll ska jag vara med Emelie och Emma, som jag träffar på tok för lite!


Jag väntar fortfarande på det för mig största vårtecknet, vilket är att rosorna i vår trädgård börjar blomma. Det är så fint!

PUSS

Blowing me away

Spenderade en timme i danssalen i morse, en timme som jag hade kunnat sova. Vad kom jag på då? Sisådär 10 sekunder. Inte jättebra, hehe.

När jag skulle cykla hem var det världens motvind! Det måste vara bland det jobbigaste som finns! Hoppas att det inte är så farligt i Halmstad om några timmar för då blir det ingen kul fotbollsmatch. Nu behöver vi vinna tjejer!
Åker vid kvart i fem, will be back 21.45. Då kommer min sötnöt hit hoppas jag.

Hoppas att alla får en härlig helg!


Hann inte med någon outiftbild idag så det fick bli en mobilbild i danssalen.

PUSS

07.55

Destionation Falkhallen!

Baby, remember my name- Naturi Naughton

Baby Look At Me And Tell Me What You See,
You Ain't Seen The Best Of Me Yet. Give Me Time, I'll Make You Forget The Rest,
I Got More To Me, And You Can Set It Free,
I Can Catch The Moon In My Hand. Don't You Know Who I Am

Remember My Name (fame!)
I'm Gonna Live Forever. I'm Gonna Learn How To Fly (high!)
I Feel It Comin' Together. People See Me And Cry (fame!)
I'm Gonna Make It To Heaven. Light Up The Sky Like A Flame (fame!)
I'm Gonna Live Forever. Baby Remember My Name

Remember, Remember, Remember, Remember
Remember, Remember, Remember (uhhuh)

Baby Hold Me Tight, Cause You Can Make It Right
You Can Shoot Me Straight To The Top
Give Me Love And Take All I've Got To Give (uhhuh)

Baby I Return, Too Much Is Not Enough,
I Can Ride Your Heart 'til It Breaks. Ooh, I've Got What It Takes

Remember My Name (fame!)
I'm Gonna Live Forever. I'm Gonna Learn How To Fly (high!)
I Feel It Comin' Together. People See Me And Cry (fame!)
I'm Gonna Make It To Heaven. Light Up The Sky Like A Flame (fame!)
I'm Gonna Live Forever. Baby Remember My Name


Imon SKA dansen bli klar!

Shadow

Tjosan alla snyggingar därute!
Lilla jag har varit och tränat fotboll, kommit igång ordentligt med att träna regelbundet nu! Härligt var det och vädret med. Benen mina har dock tröttnat på detta liv jag alltid levt, stackare.
För er som inte visste har jag alltid varit det där överaktiva barnet. Förutom skolan, vänner, fritid och sånt så även: fotboll, gymnastik, teater, sånglektioner, dans, pingis, brottning, scouting, handboll och innebandy har jag ägnat mina dagar åt, 2 eller 3 stycken i taget. Värst var det i fyran, det var extremt! Då var det fotboll, handboll, teater, och brottning som gällde- samtidigt. Sjuksköterskorna har sagt sedan jag var 10 att jag aldrig skulle orka det här någon längre tid. Men sju år senare och här står jag, med 5 danspass och 3 fotbollspass+match / vecka. Och förutom lite sega ben mår jag fint! Livet är bra underbart va ? :)


Härligt att byta om till mjukisar efter man duschat!


PUSS

Catch my breath

Då var jag hemma efter en eftermiddag full med prov. Förtjänar lite vila men så blir inte fallet. Det blir 20 minuters vila för sen åker fotbollsskorna på och jag drar mig ut i solen igen.

PUSS


Here I come

Wihoo! Nu väntar prov i matte följt av prov i datorkunskap!
Sedan är det träning halv fem och ikväll ska jag övningsköra.
För de som ville veta ;)

PUSS

La vida es una fiesta

Nu har jag varit ute och gjort vägarna osäkra igen, haha. Nejdå, det tar sig. Är det normalt att vara bättre på de "svåra" sakerna än de "lätta"? Fast jag är ju inte alltid normal heller ;)

Jag älskar att det blivit maj och vår på riktigt! Nu kommer värme, nu kommer matcherna, nu kommer festerna, man kan gå i tunnare kläder och nu börjar det hända saker! Me like!

Btw, jag har gått och varit aspepp på gymnasiefesten den 20de, men så kom jag på att jag har praktiskt dansprov nr 2 den 21... Yay!


R.I.P. Det känns som om jag får börja leta efter nya solglasögon...

PUSS

Bittersweet truth

Dagens borde: Plugga matte, datorkunkskap, komma på dansen, städa mitt rum, läsa svenskabok

Dagens kommer: somna i soffan

Ärlighet varar längst, eller hur ? ;)


Smågammal bild. Gud vad mitt hår har belkts mycket och snabbt...


PUSS

Är det maj eller februari?

Hemkommen igen från att ha sett sina tjejer göra en grym insats mot ett toppallsvenskt Kopparberg/Göteborg med flera landslagspelare. 1-4 är inte fy skam, speciellt inte när man tar ledningen och går av i halvtid 1-1. Tackar främst Julle och Pelle för trevligt sällskap i kylan, även om jag blev den utsatta. Värt att påpeka att jag hade tre tröjor, jacka, strumpbyxor, jeans, två par sockar, skor, vantar och halsduk och jag frös ÄNDÅ!

Nej nu får jag återgå till min åh så älskade spanska steg 3. Glad att det fanns en sista plats på psykologi A nästa år så jag slipper steg 4 ? Japp.


Här på den stationära datorn finns bara massa underbara bilder från Thailand. Här första kvällen och den första av många orange shakes!

PUSS

Estoy muy cansado

Ligger i soffan, Gossip Girl på tvn och laptopen i knät. Det har jag faktiskt förtjänat. Skola 8-16, med bland annat 2 nationella prov, idrott samt dans. Sedan var det bara att sätta sig med spanskan direkt när man kom hem. Underbart, jag vet. Så nu utövar jag lite välförtjänt slappning innan jag ska till IP och kolla när tjejerna möter allsvenska Kopparberg/Göteborg. Det lär bli en kul match.

PUSS

No good for me

Fan! Ska precis byta om och packa väskan så känner jag hur det gör ont i axeln. Tur att jag börjat med sjukgymnastik i god tid den här gången! Förra gången var en mardröm! FIck inte röra mig på tre månader och det gjorde att dels fick jag panik över hur jag skulle komma ikapp, dels blev jag lite deppig och dels började jag bli sjuk allt oftare.

Men inte denna gången !

Ay! Estes deberes....

Sitter här och taggar inför träningen med spanskan samt en fräsh hallon- och banansmoothie. Fick en bok igår med 500 smoothievarianter och här ska det testas! Någon anledning till att det står just Smoothie på mina klassbyxor från nian? Tja, det är väl känt att jag kan väl vara lite besatt kanske.

I alla fall, spanskapluggandet går sådär eftersom smarta jag glömde böckerna i skolan... Men det jag kan ur minnet kan jag ju träna på. Även om jag redan kan det.

Dansen gick bra för det mesta. Har kommit på båda verserna så nu fattas bara refrängen så är jag klar! Tyvärr blir det lätt så att har Rebecca ett dansgolv helt för sig själv ska hon testa massa hopp och saker sedan gymnastiktiden. Inte super med tanke på mitt lår...

Förra året överrskade mina söta vänner mig med en liten fest när jag fyllt år. Chokladfondue- gott eller vad?

Ahora, voy a continuar mis estdios españoles. Vamos! 


BESOS 

Now it better be right

Då var det upp till bevis för benet mitt. Dansen i morse gick ok men det var redovisning och så så man dansade inte så mycket. Nu ska jag till Falkhallen och se om möjligtvis danssal 1 är ledig så jag kan komma på det sista på mitt dansprov. Dock tror jag att jag skippar rörelsen som sträckte benet, det är nog säkrast så så länge. Ikväll är det fotboll och jag vill verkligen att det ska gå bra med allt! Hatar att vara skadad, har varit det tillräckligt genom åren...

Like a full time job

Varför ska lärarna ALLTID lägga allting samtidigt? För alla har vi ju varit med om att man har det jättelugnt i någon vecka men så kommer bomben. Denna gång är det extremt!

På två veckor ska jag ha: 2 matteprov, 2 datorkunskapsprov, spanskaprov, engelskaprov, dansprov, muntlig redovisning svenska, bokrecension svenska (läst halva) samt skriva en novell. Och det kommer säkert mer, det är ju trots allt bara måndag!

Så om någon undrar varför jag inte har något liv alls de närmsta veckorna så är det för att jag sitter inne på mitt rum och pluggar...

(8) The Show Must Go On - Queen

PUSS


Datorkunskap

Musikerna sitter och skriver prov om Excell och här sitter jag vid Facbook och bloggen. Oja!

Helgen i bilder

VALBORG HOS ELLE:


















Obs, gäspar inte! Skrattar och blottar fina tandställningen (Y)







LÖRDAG MED BBY:






Tyvärr var köket och kläderna inte lika fina... Men gott blev det!



SÖNDAG (MIN B-DAY):



UNDERBAR, UNDERBAR HELG!!

This is my day

Jag har haft en helt underbar födelsedag! Väcktes av mor, bror och pojkvän med sång och presenter. Sedan har dagen varit härligt slapp. Haft det mysigt och sett lite på film, hoppat på studsmattan för första gången i år (i shorts och linne- vädret är underbart!) och lite annat smått och gott. Under dagen kom även far och syster hem och mot kvällen fick vi även besök av mormor och morfar samt min kusin. Har helt enkelt haft en underbar dag!

Tack så jättemycket för alla gratulationer som jag fått personligen, via sms och såklart Facebook. Johanna försökte till och med ringa och sjunga för mig men det kanske var bäst att jag inte hade mobilen på mig just då, haha. Hade tänkt svara på allas grautlationer men det blir tyvärr svårt. Är väldigt tacksam i alla fall!


Jag har fått:
Körlektioner samt favoritgodis av mor och far
Jordgubbsmunkar av lillebror ;)
Prsentkort av lillasyster
Pengar av mormor och morfar
Sexy Samba parfym och bodylotion av kusin
Love from New York by DKNY parfym av Julle
Böcker av Julles söta föräldrar


Jag är rent ut sagt orolig för vad jag ska få av tjejkompisarna! Med tanke på vad jag och Lollo gav Ulrika...

PUSS

Happy Birthday to me

Idag är det min dag!!
17 år!!

Lack of imagination

Hade precis satt mig här för att redigera och lägga upp bilderna, men så var datorn lite seg och så var plöstligt Julle här. Så det får vänta för nu vill jag hellre umgås med honom. Och vi ska baka ;)

PUSS


Morning clouds

God morgon allihopa! Klockan är halv tio, jag är på mycket bättre humör än förra inlägget och jag ska om en och en halv timme till Kristineslätt och heja på mitt lag. Uppe i god tid för en gångs skull alltså.

Kvällen började hos Elle med Lollo, Ulrika, David, Jesper. Alla skrattade åt mig för jag cyklade dit i regnet så jag hade regnkläder, mössa med håret instoppat och var helt dyblöt i ansiktet. Love it! Vi åt lite och stackars Lollo fick brännhet sås över hela sig. Det blev lite snackandes och skattandes. Som vanligt blev det lite dansutlärning till mina små girls, som gav sig på ett hopp . Vi åkte på desperat sökfärd efter Coca-cola för Ulrika hade vaniljextrakt och ville göra Vanillia Coke. Senare anslöt även Julle och Pelle. Det blev lite mer snackandes och skrattandes och ölspelet utan öl. En helt klart mysig kväll! Tack till alla och framför allt Elle för detta!

Bilder kommer senare! Nu ska jag äta frukost!

Btw, jag fyller år imon! :)

PUSS

RSS 2.0