Alarm buzz

Vaknade av alarmet på mobilen idag igen, det börjar nästan bli en vana. Imon ska jag bannemig sova tills jag vaknar av mig själv!
Jag, Ida och Daniela har haft ett mysigt litet musikalmöte på Ritz. Vi har planerat auditions, schema, upplägg och ja, det mesta. Jag är sjukt taggad inför hösten nu!
Nu ska jag bara äta och sen iväg och jobba- ingen sol för mig idag inte. Är inte på jobbhumör alls, utan känner mer för att ligga under täcket och bara vila. Men men, you do what you have to!


Dagens outfit:
tröja- H&M
shorts- Vero Moda
armband- H&M

PUSS

Missed her

Riktigt mysig kväll i stan med Emelie! Vi hade en hel del att snacka om sedan sist!
Men det ät bra tragiskt hur dött lilla Falkenberg är en fin kväll som denna, haha. Jaja, ikväll är det nog betydligt mer. Får se om jag och tjejerna drar ut eller inte.
Nu ska jag sova, men först se Million Dollar Baby. Den verkar vara riktigt bra!

Dagens små fynd:

Det märks att det är sommar! After sun och solskydd för läpparna stod högt upp på listan. Så blev det även lite andra bra småsaker, som ni ser.

PUSS

Much to do

Smått stressig men kul dag idag!
Upp redan vid sju för att ta bussen mot Ätran åtta. Vi hämtade mormors lilla bil som jag ska använda till jobbet i helgen. Eftersom Ullared ligger rätt nära Ätran passade jag och Julle på att ta en snabbtur in dit och det blev som vanligt lite nödvändiga (inte alla kanske) småsaker till ett billigt pris. Bild kommer nog senare ikväll.

Sen då? Ja, har ni sett vädret idag eller? Stranden såklart! Mellan typ 12-14, för nu ska jag iväg och jobba till åtta. Efter det ska jag ut i stan och äta med saknade Emelie.

Som sagt, smått stressig men kul dag!
Nu får jag rusa!



PUSS

Figuring

Ser på European Young Dancers 2011 (grupprutinen var mäktig!) samtidigt som jag försöker fixa vissa saker i sommar så det kan gå som vi vill. Bland annat skulle vi vilja ta en liten tripp med tjejerna och jag skulle gärna åka iväg med Julle också. Det behöver inte vara långt, men ändå kul.

Måste bara säga: Om en vecka är Ulrika hemma igen! Hon har varit borta ända sedan slutet på augusti och är galet saknad!
Dessutom kommer Emma ner från Stockholm bara några dagar senare. Så underbart!

Nu ska jag bege mig till Tröingberg. Big shocker?

PUSS

My day off

Sådär ja. Mötet i Halmstad var angående att Laddad ska sättas upp i Halmstad och då är Jennifer i Karribien, så de har erbjudit mig koreografjobbet. Mycket, mycket spännande- det ska bli jättekul!

När jag kom hem bar det direkt av mot stranden. Där spenderade jag min eftermiddag med goa Joanna, Johanna, Alice och Veronika.



PUSS


Meeting

Nu blir det möte i Halmstad. Förklarar mer efteråt, när jag vet mer.
Efter det blir det förmodligen stranden.
Nu måste jag rusa!

PUSS

Today as well

Även ikväll blir det fotboll på Vinåvallen, men idag är det Julle som spelar. Ska snart ta första bussen, måste ta två olika för att ta mig ut dit. Men vad gör man inte för sin favorit?
Efter det blir det nog att sova här i natt, mysigt.

PUSS

Pretty little liars

Ny serie att hålla koll på! Har sett första avsnittet nu and I like!
Intriger, lögner, mord och hemligheter- pretty interesting stuff.
Söndagar på 3an om ni är nyfikna.



PUSS

Sunny today

Härlig dag idag!
Tyvärr har jag inte spenderat den så mycket ute för först jobbade jag och sen somnade jag, haha.
Men lite soltid blev det i alla fall och förmodligen desto mer imon- för då är jag ledig!

PUSS

Can't come up with something good

Efter en rätt händelselös dag på jobbet drog jag till Vinberg för att kolla på Lollos match. Vinst till hennes lag och hon blev matchens spelare- så duktig så, min vän.
Sedan drog jag och Julle och köpte i McDrive- en McChicken för min del, yummi.
Det blev en tur till honom innan vi till slut hamnade hemma hos mig, med jordgubbar och söndagsfilmen The constant garderner.
Klockan ringer 5.45 imon igen och det svider. Fast hellre det än jobba eftermiddag- nu kan man ju få ut mer av dagen.

PUSS

Stayed

Gårdagen var kul!
Det blev till slut att vi stannade här hela kvällen. Efter grillningen spelade vi lite kubb, grillade marsmallows, spelade Guitar Hero och lite Buzz. Bra dag och kväll som sagt!

Idag ska det bli bra väder och jag ska snart bege mig till ICA och jobba- typiskt. Är ledig på tisdag i alla fall och då ska det bli strandväder!


Gårdagens outfit:
svart linne- Gina Tricot
blommigt linne- Cubus
leggins i skinnimitation- Gina Tricot

PUSS

Tradition

Midsommardagen ska firas på samma sätt som den gjort sedan tidernas begynnelse! Eller i alla fall så länge jag kan minnas... Gatufest it is!
En bra mysig tradition faktiskt, det var en av årets höjdpunkter när jag var mindre.
Som vanligt är det poängpromenad (med världens mest random frågor) som är först ut, följt av fika, brännboll och grillning. Efter det är det möjligt att Julle och jag drar, beroende lite på när de andra tonåringarna beger sig. Men fram tills dess ska vi ha kul!


Det är inte detsamma utan dig! Vi måste ses snart!

PUSS

Midsummer Eve

Sorry för dålig update igår (igen), men jag gissar att det var fler än jag som hade fullt upp igår, right?

Min midsommarafton började 5.45 och 7-14 var det bara att kämpa på med att sälja årets största mängd jordgubbbar- vi snackar galet mycket! Väldigt stressigt och jobbigt, men jag hade goa tjejer som gjorde det med mig så det var ok.
Sen var det bara att skynda hem, byta om och fräsha upp mig lite, innan Julle och hans familj kom och hämtade mig för tårtätande hos hans mormor och morfar.
Vi hade verkligen ingen aning om vad vi skulle göra på kvällen så det såg ut att bli en vanlig myskväll hos mig, men det slutade med att vi var i hans systers lägenhet istället. Vi hade laddat upp med god mat, jordgubbar och lite gott att dricka.
Det blev en mysig kväll med min favorit och det var kul med lite omväxlande miljö. Kan förresten intyga att jag suger på dart, illa illa... Synd att inte Guitar Hero fungerade- jag hade ägt!


Ingen dålig kväll, speciellt inte med tanke på att den 17.30 var helt oplanerad, haha.


Gårdagens outfit bestod av denna blå/vit-randiga klänning från H&M (bild från 10X Love) fast med ett brett svart skärp i midjan. Håret var lätt lockigt.

PUSS

Thanks my love

Vad tycker ni om min nya fina header?
Jag tycker Johanna gjorde ett kanonjobb- tack tjejen! Kul med lite omväxling i designen med.
Jag älskar verkligen balettskorna, de är så klockrena, haha.
Och om hennes lilla gästbloggande- tack så mycket vännen! Blev först smått orolig med tanke på vad hon tidigare skrivit och lagt upp för bilder när hon kommit åt mitt lösen... Men som sagt, tack så mycket vännen, du betyder väldigt mycket!



PUSS

Johanna Svenungsson

Hallå, jag har suttit och pillat lite med Rebeccas blogg ett tag eftersom jag inte haft något att göra nu under kvällen.
Jag vill bara berätta för er som inte känner denna tjejen om vilken fantastisk person hon är. Jag bryr mig om henne väldigt mycket och hon är en av mina närmsta vänner. Hon står mig verkligen nära hjärtat och hon har gjort det i snart 2 år. Vi har en sommar framför oss som kommer bestå av mycket jobb och slit men jag hoppas verkligen att vi kommer ha tid till att träffas något under de varma dagarna. Balettskorna i headern symboliserar Beccas stora intresse för dans, för de hoppas jag verkligen att ni har förstått att hon har men den symboliserar också hennes kämparglöd och vilja att ta sig fram i livet. Becca är en av de få jag känner som har haft de ganska lätt på många punkter men som fått kämpa som fasen på andra och de har hon gjort! Att hon ska få följa sin dröm är för mig en självklarhet men tro mig det har inte alltid varit de.
Så hunney lycka till. Jag älskar dig.

Work (!) out

Usch och fy vad trött jag är!
Dagen innan midsommar är det inte alls mycket folk i livsmedelsaffären närmast för alla sommargäster... Bara massa springande, lyftande och räknande hela tiden, allt med ett leende, såklart.
Man får väl se det positivt- så ont som jag har i mina ben och fötter känns det som om jag hat ett tufft träningspass, haha.

Nej, nu blir det inte mycket gjort ikväll. Är som sagt helt slut och imon ringer klockan 5.45 för jag ska upp och sölja ytterligare sisådär 1000 liter jordgubbar. Det blir film eller kanske So You Think You Can Dance.



Inte alls beroende, inte alls...

PUSS

Going again

Då bär det av mot jobbet igen, 13-20 idag. Kom och köp lite jordgubbar av mig vetja, utanför ICA Skrea Strand.
Sen får vi se vad som händer, troligen inte mycket med tanke på att jag ska upp imon 5.45.

PUSS

Work out

Okej, jag får smått ångest.
Jag har gått från att dansa 10-15 timmar i veckan till 0. Dessutom är jag betydligt mer onyttig på sommaren än under resten av året.
Inte bra, det får bli ändring på det! I alla fall träningsdelen, haha.

Tidigare har jag sprungit en del på somrarna, men nu känner jag inte alls för det så vi får se. Gymma kostar en del.
Men jag vore öva lite dans själv, börja tänka på prjektarbetet och börja koreografera inför höstens dansjobb (more about that one later).
Så ska man bara trycka in det i tidsplanen med... Det får bli efter midsommar i alla fall!



PUSS

Movienight

Filmkväll med världens bästa plus lite chips och godis- toppen!

PUSS

Change of plans

Ändrade planer!
Solen tittade fram och mamma kom hem med massa glass, så det blir att gotta oss ute i solen i stället. Minst lika bra det!



PUSS

Sleepyhead

Vaknade 12.20 idag, aj aj... Men antal sovtimmar var ju ändå normalt, typ 9,5? Är det sommarlov så är det!
Idag händer inte jättemycket, är ledig som sagt. Ska bara fixa mig lite så ska jag dra in till stan och träffa pojkvännen min. Det blir nog en mysig fika på Stålboms- kanske en underbar smoothie? Låter mycket bra tycker jag!

PUSS

1.55

Sorry för dålig update, men det har varit fullt upp!
Jobb mellan tre och åtta (helt ok) och sedan bara hem, byta om och äta innan Julia och Sara kom hit. Det blev lite snack, en liten biltur till donken (McFlurry daim- mums) och en massa timmar Monopol. Sara tog ordet nybörjartur till en helt ny nivå. Sjukt hur någon kan utklassa två "veteraner" när hon knappt vet vad hon gör, haha.
En mysig kväll med härliga tjejer!

Nej, nu får det ta och bli lite skärpning på mig! Det börjar bli en dålig vana att vara uppe till 1-3 och sedan sova till 11, men der går ju inte när jag ska jobba klockan sju typ hela sommaren. Jaja, förändringarna får ske senare, för imon är jag ledig och då får man bannemig sova länge- godnatt!



PUSS

As usual

Vädret idag är lika kul som tidigare under detta sommarlov...
Julle jobbar och jag slappar innan det är min tur. Ska jobba massa eftermiddagar/kvällar i sommar, vilket inte är det roligaste kanske, men vad gör man? Är glad att jag har jobb. Dessutom kan man ju hitta på massor efter åtta. Ikväll ska jag nog träffa Julia, till exempel.
Nej, nu ska jag återgå till att se helgens Wildcats.



PUSS

More than before

Fick faktiskt fler timmar än väntat på ICA iår, så vill ni se mig vet ni vart ni ska gå.

Nu ska jag och Julle se lite film och sen blir det sängen, eftersom båda ska jobba imon.


Vi plockade med oss varsin självplockssallad på vägen hem. Kyckling, pasta, melon, ananas, soltorkad tomat med mera hamnade i min. Och massor med krukonger, hehe.

PUSS

Still boring

Jätteroligt väder idag också... Vaknade av att regnet bara öste ner. Nu regnar det inte, men inte är det någon sol heller.
Dagen har spenderats med bästa Julle och om en stund ska vi till ICA på möte för sommarjobbarna och få våra scheman (till slut). Så får vi väl se hur mycket kul man kommer hitta på.

PUSS

Red riding hood

Jag och Julia tog bilen och körde lite, drack milkshake på donken, träffade några av hennes kompisar och så.
Sen hämtade vi upp Sara och körde hem till mig. Där var det Sing Star High School Musical som gällde! Yep, ni läste rätt- spelet som hade oss klistrade för ett antal år sedan förtjänade att dammas av lite, haha. Det var kul!

När de skulle hem passade jag på att dra mig till Tröingeberg och Julle. Vi såg klart Red Riding Hood- ni vet, nya Rödluvan som skräckis? Sevärd- helt klart!



PUSS

Doing pretty good

Mysig kväll igår med Joanna, Johanna, Towe, Malin och Moa! Det blev glass, film (I am number four) och massor med snack och skratt.
Sen trotsade jag ösregnet för att spendera natten hos Julle.
Där har jag även spenderat dagen, så mysigt så. Dock får gärna sommarvädret komma snart så man kan dra till stranden igen!

Nu ska jag träffa en riktigt saknad Julia! Tummen upp för det!

PUSS

Raindeer thief

När jag kom hem fick jag höra det sjukaste- ett rådjur har varit och ätit upp mina jordgubbar!
Mitt i ett villaområde- knäppt. Hade inte mamma fått den på bild när den mumsade i sig grannens jordgubbar hade jag aldrig trott henne.



PUSS

Swedish summer

Vädret är något helt galet tråkigt! Är det såhär somrarna ska vara nu för tiden? Vad hände med vädret vi hade när jag var liten- snö på vintern och sol på sommaren? Inte en massa regn precis hela tiden!

Lite tröst har jag i alla fall. Som att jag har haft en mysig dag med min pojkvän, eller att jag ska spendera kvällen med härliga tjejer. Eller varför inte att paketet från H&M innehöll allt utom en ring, fastän det stått att jag bara skulle få två saker nu?


Älskar rea! Väskan kostade 99 kr, shortsen 25 och armbanden 40!


Magtröja (megagillar den) för 75 kr och klänning (midsommar, kanske?) för 149!

PUSS

Kinda lazy

Slapp tjej, hej hej!
Vaknade vid sju för då skulle Julle upp och jobba. Jag lämnade dock inte sängen förrän kvart över elva, hehe. Nu väntar jag på att han ska sluta för då ska han komma hit med jordgubbar till oss. Underbart!

PUSS

Talking *diot

På matchen hamnade vi jämte en babblande *diot! Visst, många snackar en del skit under matcher och man har bra lust att fråga dom om de själva kunde göra det bättre,  men när han började snacka om hur svenska dammålvakter är för dåliga och knappt kan lyfta från marken började jag koka. Man fick bra lust att vända sig om och säga "Hej, jag är dammålvakt och höjdbollar är en av mina fördelar" eller lägga in några fula ord. Men vi nöjde oss med att flytta oss i pausen.
Matchen gick tyvärr inte vår väg, men det kan det inte alltid gå.

Efteråt stack jag och Julle in till stan och åt pizza. Nu hemma har vi godis också, hehe. Ibland får man vara lite onyttig med. Vi ska kolla på lite Vampire Diaries och Smallville och bara ha en mysig hemmakväll.



PUSS

Open the skies

Vad kul att himlen bestämmer sig för att öppna sig precis när jag ska dra mig in mot stan!
Nu är det i alla fall uppehåll, så jag gör en chansning och sätter mig på cykeln. Inne i stan ska jag hämta ut grejer från H&M (dock mest min systers, men hon är i Stockholm den fuskungen...) och träffa Julle.

Ikväll är Falkenbergs IP the place to be! Derby mellan mitt Böljan och FF- årets match for sure!

PUSS

The future

Jag och Lollo kom tidigare in på samtalsämnet framtiden. Om ett år har vi tagit studenten och vad ska man göra då?
Jobba? Resa? Plugga vidare? Ska jag satsa på dansen eller låta det vara ett fritidsintresse?

När jag var liten drömde jag om att plugga utomlands, typ i USA eller England. Ett tag var jag inne på att jobba som Au Pair. Plugga vidare ska jag göra, frågan är bara när. Och resa en del vill jag ju också hinna med...

Ja, jag antar att det bara är att vänta och se, för detta är inget som jag kommer skriva i sten ikväll direkt. Men jag har börjat spåna lite på olika alternativ, av ren nyfikenhet.
Vad ska ni göra/gjorde efter studenten?


Bilden passar kanske inte inlägget, men jag ville visa hur gott vi gjorde det för oss idag- mums!

PUSS

Give me more

So You Think You Can Dance blir ett beroende- jag måste ha mer!
Ser säsongens första avsnitt och galet vad grymma de är! Jag vill också kunna dansa som dom!



PUSS

Why is it so diffuicult to figure out a headline?

Nemen, solen verkar titta fram nu när jag äntligen är ledig- underbart!
Dagen ska spenderas med Lollo. Det lär bli massa snack och förhoppningsvis en del förbättring av brännan. Sounds pretty good!


En dag i december när vi inte hade något bättre för oss...

PUSS

Navigator

Det känns bra att jag ska försöka hitta till Glommen IP helt på egen hand...Borde nog sätta lite fart då, om man ska räkna med tid till att köra fel, haha. Får önska mig GPS i julklapp eller nåt. Wish me luck!

PUSS

Third in a row

Tredje dagen i rad med jobb- wonderful... Men pengarna kommer komma till nytta!
Träffade också Daniela en stund för att fixa pappersgrejer med musikalen och snacka om lite med den och så. Just nu laddar vi inför Tall Ship Race i augusti. Who knows what will happen then?

Nu ska jag med all rätt slappa i massor! Sen ska jag iväg och se när Julle spelar fotbollsmatch. Jag har varit så upptagen med all dans och allt med musikalen i vår att jag knappt hunnit se några av hans matcher- vilket är jättesynd!



PUSS

Craving for fruit

Jag blev plötsligt på humör för att frossa i frukt!
Helt random- jag vet!
Men jag blev jättesugen på färsk frukt och bär, smoothies, fruktsallad- you name it.
Kul bara att vi inte har något hemma...


Work but no sun

Sorry för dålig update idag men i eftermiddag/kväll har det varit jobb. Gött att man jobbar och tjänar pengar när det ändå inte är sommarväder ute- så får det gärna förbli de dagar jag ska jobba!
Om man skulle ta och se säsongspremiärern av So You Think You Can Dance nu kanske? Drömma sig bort bland all grym talang!
Btw, det tar verkligen emot att ställa klockan på 5.45 till imon! Men det är bara att vänja sig igen...

PUSS

So d*mn good!

Center Stage Turn It Up- Love it, Love it, Love it!
Dansfilmer är de bästa! Om ni bara förstod vilken talang, träning och engagemang som dom dansarna har för att bli så grymma!


PUSS

Why wouldn't I?

Beger mig mot Tröingeberg för att spendera natten hos pojkvännen.
Varför sova ensam när man kan sova jämte den man älskar?

PUSS

Playing right now

Jessie J – Price Tag
The Script – Breakeven
Jedward – Lipstick
P!nk – F**kin' Perfect - Explicit Version
Jennifer Lopez – On The Floor - Radio Edit
+ låten som förmodligen blir mitt projektarbete!

PUSS

New job

Då var första dagen på mitt ena nya sommarjobb avklarad- och det gick fint!
Jag arbetar på ett boende för folk med funktionshinder, men idag gick jag bara bredvid för att lära mig. Sjukt mycket att ta in med rutiner och sånt, men det verkar bli bra!

Sommarjobb nummer två, ICA Skrea Strand, börjar på onsdag. Men det är min tredje-fjärde sommar där nu (beror på om man räknar med förra året), så det är jag inte så nervös för, haha.

PUSS

Off to test new

Ingen falkenbergare kan väl gått miste om att Max öppnat precis jämte donken, haha?
Jag och Julle ska dit och testa nu, har faktiskt aldrig ätit på Max förr. Men jag har hört att lyxshake ska vara jättegott så det får i alla fall bli varsinn sån!


Efteråt vet jag inte om han följer med hem eller inte. Jag ska nämligen upp tidigt imon (första dagen på nya jobbet!). Min kväll lär spenderas med lite tv annars, Hellcats och Gossip Girl.

PUSS

Greatness

Kvällen blev roligare än väntat. Emma, Daniel och de andra bestämde sig för att stanna länge, så det gjorde jag och Julle med. Roligaste "familjefesten" på ett bra tag!

Idag har jag, Johanna och Joanna spenderat eftermiddagen i Johannas trädgård- solat, grillat, snackat och kollat på lite Glee. Mycket bra dag om jag får säga det själv, och bra ska den förbli!


Hejhej, gammal bild från förra sommaren!

PUSS

Ready for tonight

Efter en eftermiddag av förbättring av brännan och städa rummet går jag nu och väntar på att gästerna ska komma.
Julle kom precis hit och snart kommer de andra familjerna. Vi blir väl kvar en stund i alla fall, så länge de andra tonåringarna orkar stanna. Kvällens outfit: lila linne med spetsrygg från JC och svarta höga shorts från Cubus.


Tänk er detta fast shorts med guldknappa istället för kjol, haha.

PUSS

Success

Kvällen spenderades med ett mysigt gäng på Linns balkong. Tack Linn, Joanna, Linda, Towe och Malin för kvällen! En bra start på lovet.
Efteråt stack jag till den bästa och spenderade natten där.
Men jag skriver mer sen, för solen har tittat fram och det vill jag inte missa!

PUSS

Celebrate the summer vacation

Eftermiddagen spenderades med Julle. Var på pisshumör innan han men han har en förmåga att få mig glad igen, den underbara grabben.
Nu ska jag bege mig mot Tröingeberg och fest. Lovet firas in tillsammans med Joanna och "frisörtjejerna". Hoppas på en kul kväll och hoppas ni får detsamma! Vädret är i alla fall underbart!



PUSS

Already

Kul att sommarlovet knappt börjat och jag fjällar i pannan!Jaja, får ta det som ett bevis på att jag har (snart hade) fått lite färg i alla fall.

PUSS

"Graduation" day

SOMMARLOV!
Avslutningen var helt ok, vi ses ju efter sommaren igen så det är ju ingen jättespeciellt stämning. Det var det däremot på Tullbro, där min syster hade sin sista avslutning.
Åh, minns tillbaka två år! Avslutningen när alla verkligen sjöng med i låtarna, låtarna våra lärare skrivit om vår klass (klicka här), tårarna av att upplösas, Burger Inn och sedan tårta med Joanna, förfest med tjejerna och sedan klassfest- den första och sista. En riktig toppendag! Riktigt synd att min kamera krashade dagen efter och alla kort från sista veckan försvann!

Efter skolan stack familjen in till stan för att äta thaimat och nu har jag gjort vit chokladmousse till mig och Julle. Kvällen är fortfarande obestämd. Hoppas att det löser sig till något kul!



Klänning från H&M.

PUSS

A bit boring actually

Ikväll blir det en softis kväll med Beverly Hills, Ramlösa Ananas och lite godis. Funkar för ikväll, men imon vill jag ha mer fart! Hela denna veckan har varit smått långtråkig faktiskt. Helg och sommarlov kommer lägligt!

Köpte årets första svenska jordgubbar- supergoda! Första av många!


PUSS

On a flow

Jag borde gå och köpa en lott eller nåt... Superglad!

PUSS

Finally paying off

Betygsamtal i dans idag och allt mitt slit lönade sig till slut- härligt! Det känns gött med revansch sedan förra året!
Dagen fortsatte bra med fler positiva betyg och lunch med världens bästa.
Om solen bara hade velat titta fram hade min dag varit helt toppen! Dock verkar det inte så troligt i detta regnet.


Dagens outfit:
linne- Bik Bok
jeans- H&M

PUSS

Upcoming

Morgondagen ser jag inte jättemycket fram emot, av olika anledningar.
Ser desto mer fram emot fredag och sommarlov!
Men hur ska det firas då? Med det vanliga tjejgänget på krogen eller lära känna nya på en hemmafest? I'll have to get back to you on that one!

PUSS

I feel boring

Usch, storstäda rummet är inte alls kul!
Tar en paus och ser min senaste addiction- Beverly Hills 90210 (den gamla).


PUSS

Not that tough

Jag kan knappast påstå att livet är tufft just nu. Skola från ett till halv tre och då bara fika och betygsamtal. Är så sjukt redo för sommarlov nu! Först måste jag dock skicka in årets absolut sista skolarbete- then I'm done!


Härlig bild från uppträandet i Laholm.

PUSS

With a click

Sådär, då har jag klickat hem en klänning, tröja, shorts, väska, ring och några armband från H&M. Och allt för mindre än halva priset med- inte illa någonstans! Hoppas de dyker ner i brevlådan snart så jag kan börja använda godbitarna!

Nej, kära läsare, nu får jag väl försöka sova. Imon är det ju tillbaka till skolan som gäller. Bara en lektion dock- gött!

PUSS

Not the best mood

Ingen toppendag direkt. Den har spenderats ensam, med tråkigt väder och sådär dåligt humör som det kan bli den där veckan i månaden. Tänkte muntra upp mig själv med att beställa hem lite snygga kläder på rean, haha.

PUSS

No sun?

Varför kunde det inte vara sol idag också? Jag hade ju tänkt spendera hela denna lediga dag utomhus.
Men men, MTV Movie Awards 2011 är inte helt fel det heller! Lite långtråkigt dock att Eclipse vinner allting, haha. Mindre långtråkigt var det att man trodde att Robert Pattison skulle kyssa Kirsten Stewart efter att ha vunnit Best Kiss, men springer till publiken och kysser Taylor Lautner istället. Den ni!


PUSS

Life's good

Kvällen spenderas med den bästa!
Och imon har jag inga lektioner= ytterligare en dag ledig. Wihoo! Ska se syrrans klädparad och annat kul.

PUSS

Eventually right

Fem tonårstjejer i en bil till okänd plats i Laholm gick faktiskt bättre än väntat! Enligt vägbeskrivningen körde vi megafel, men plötsligt var vi ändå framme, haha. Påväg hem blev det någon minut i Skåne innan vi kom åt rätt håll igen, hehe.

Det var en kul dag med ett härligt gäng!
Varmt som tusan också. Det var nog tur att jag inte kunde ligga på stranden och steka, med tanke på gårdagens bränna.
Uppträdandet gick bra! Alltid kul med ny stad, ny scen och ny publik. Utomhus idag till och med! Tyvärr var en tävling försenad och hade sin prisutdelning precis samtidigt som vårt uppträdande, men den publik som fanns där var härlig!
Tänk att tiden med Laddad-gänget snart är över...



PUSS

New ground

Nu bär det av till Laholm för uppträdande med musikalen.
Jag som chaufför och Malin, Elin, Sara och Louise som kartläsare- hur ska detta gå? Haha! Bra med att jag har tagit ett riktigt dansargäng, ifall vi inte kommer fram... Nejdå, det ska nog bli bra, men kul lär det bli.



PUSS

Jag längtar så...



PUSS

To the best

Destination: Tröingeberg

PUSS

Premiere

Tydligen hade alla superkul på festivalen igår kväll. Lite surt för mig kanske, men that's life. Jag hade också en bra kväll!

Idag har premiären Beach-11 avklarats. Underbart! Tog inget bad dock, gick bara i till låren. Har ju varit sjuk och förkyld de senaste dagarna och imon är det uppträdande som gäller. Solande blev det i alla fall och jag kan nog till och med bränt mig lite. Bodylotion på det och så blir det finfint.


Bildbrist

PUSS

20 months

Många gjorde sin stranddebut idag men jag får vänta med min. Det var en kul upplevelse att sjunga och spela in i studio- Det ska bli kul att höra resultatet!

Ikväll är det någon festivalgrej med 18-års gräns på stranden och många av mina kompisar är där. Själv känner jag att jag festade tillräckligt förra helgen och spenderar mycket hellre denna med pojkvännen min. Visste ni att vi varit tillsammans i hela 20 månader idag? Not too bad!



PUSS

In the studio

Idag blir det inte att ligga och pressa i solen. Idag blir det att spendera dagen i studion med Laddad-gänget. Nu ska låtarna spelas in på skiva. Spännande!

PUSS

Such a wonderful day

Åh vilken härlig dag! Helt underbart väder!
Just nu tar jag en paus från solen och njuter av något kallt att dricka. Sen blir det förhoppningsvis något gått att äta med familjen i väntan på att pojkvännen ska spela klart sin match och komma hem till mig. Toppen!

PUSS

Up early

Idag var jag uppe tidigt ska ni veta! Har varit på möte på sommarjobb nummer 2. Ska få introduktion första dagarna på sommarlovet. Det kommer bli gött med mycket pengar i sommar, men jag hoppas jag får tillräckligt med fritid med- det är ju trots allt mitt sista sommarlov någonsin (who knows?)!

Sen åkte jag hem igen och Julle hade inte ens dragit sig upp ur sängen, haha sötis. Det verkar bli finfint väder och i så fall blir det lite solande innan jag sticker in till stan för att fixa grejer inför måndagens musikaluppträdande i Laholm.

Gårdagens shopping:

linne- Cubus
solglasögon- H&M
body/dansdräkt- H&M
tshirt- H&M

PUSS

Good day

Plånboken kom faktiskt rätt lätt undan efter dagens shopping. Ett linne, en tshirt, en body och ett par solglasögon följde med hem till Falkenberg. Bild kommer senare eller troligtvis imon. Det har varit en bra dag i Göteborg med syster och pojkvän!
Nu bär det av till stan för att umgås med två av de absolut bästa- Joanna och Johanna. Vi tänkte sätta oss någonstans och njuta av solen och kanske en cider. Sen blir det nog paketöppning med för både jag och Joanna har fyllt år men våra paket har legat i Kungsbacka, haha.


Bara Emma som saknas. Varför ska Stockholm vara så långt bort?

PUSS

Shopping

Med en panodil i kroppen och nässpray i fickan trotsar jag mitt sega huvud och beger mig till Göteborg för shopping med syster och pojkvän.

PUSS

Stopping me

Tanken var att när jag var klar med arbetet skulle jag välja mellan att gå ut med tjejerna eller åka till Julle och mysa. Istället blir det en dejt med tvn, eftersom att min hals och näsa sätter stopp för resten- kul. Det vore ju vara typiskt att bli sjuk just nu när vi ska vara lediga...

PUSS

8 pages later...!!!

Denna obeskrivliga lättnad över att vara klar med Libyen-arbetet! Helt sjukt!

PUSS

Examination day

Tro det eller ej, men just nu är jag faktiskt glad att jag inte tillhör den glada skara som tar studenten idag. På min student vill jag inte gå runt hostandes och ha ont i halsen. Väntar till nästa år, och jag har ju massor med kul saker kvar.

Men de som tar studenten idag- vilket toppenväder de får! Och så överlyckliga de måste vara nu!
Ska plugga lite mer Libyen (bra dag för deadline), fixa lite blommor och sen ska jag bege mig till stan och se utsläppet. Älskar stämningen!


Jag och Sofie på hennes student förra året. Efteråt stack jag, Ulrika och Veronika och festade med massor andra ettor och tvåor som kände att de också ville festa.

PUSS

RSS 2.0