Ordinary Choices

Plugga vs Se på House ?
Jag har ju en hemsk dag på fredag när det gäller plugg. Hemsk= stor inlämning, nationellt prov i matte b och 2 skrivningar. Är det ens tillåtet? Tveksamt.
Fast jag har ju haft en lång dag och är inte riktigt frisk. Jag förtjänar att se lite House och sedan sova.
Det är ju faktiskt 2 föreställningar imon med. Och jag slutar typ 15 då så jag kan plugga då.
That's it! House it is!
PUSS

First performance- done

Då var man hemma igen. Inte lika trött som jag trodde faktiskt.
Förmiddagen var seg. Så är det ofta när man repar, en massa dötid. Dessutom mådde jag inte så bra så jag fick avbryta det lilla jag själv var med på.
På eftermiddagen verkade det som om det mesta skulle gå åt fanders. Första repet tog sån tid att vi hann inte ens med ett "riktigt" rep utan pauser och uppehåll.
Men föreställningen gick awesome! Det är en sån kick att dansa med hög musik, strålkastare och fullsatt publik. Monica var nog stolt över hur mycket vi log när vi dansade, för det känns i käkarna nu, haha. Jag vet inte vad mer man kan säga- underbart är ordet som bäst beskriver det.
Efteråt träffade jag massa folk jag kände i publiken. Alltid lika kul. Dessutom var det någon som jag inte kände som sa att han tyckte jag var duktig. Lite extra kul faktiskt.
Jag är lite småsliten efter en dag som denna

PUSS

Oops, almost

Försov mig... bara en kvart som tur var. Hade lika gärna kunnat vakna halv tio, och det hade inte varit kul!
Så jag får vänta med sminket till senare (vi kommer ju ha hur mycket dötid som helst förmodligen) och har istället fixat varm choklad. Åh vad jag ska njuta!
Hörs ikväll, om jag inte slocknar innanför dörren vill säga, haha.
(Kanske smyger in på skolan och skriver ett inlägg om hur det går)
PUSS

Prepped for tomorrow

Min packning imon:
Kläder
Smink
Hårgrejor
Vindruvor, ett äpple och en apelsin
Varm choklad
Halstabletter, nässpray och värktabletter

Som ni kan se kör jag fullt ut på att bota min förkylning, haha.
Morgondagen blir lång, 8-20, men sååå awesome!
On the stage is where I want to be!


Tur att man har en snäll mamma som är villig att sticka en extra gång till affären

PUSS

Julklappstips

Här kommer ett litet julklappstips, som passar både att köpa till mig eller till vilken annan tjej som helst.
Lee Staffords hairproducts är underbara! Dessutom luktar de gott.
Jag använder hans värmeskyddande spray vid plattning och serum mot slitna hårtoppar.



PUSS

NU:

Öva mörkerkörning. Brukar skjutsa syster till träningen då och då för att få in det.
PUSS

A kind of bad cold

Dagen har varit seg. Dumma kyla! Förkylningen har blivit värre och till slut låg jag ner på golvet och nästan sov. Då sa Monica att jag och de andra som var halvsjuka skulle åka hem och bädda ner oss. Sagt och gjort.
Nu blir det tv, sova, plugga och kurera mig. Ska äta apelsin, dricka varm choklad och några halstabletter. Allt för att bli så frisk som möjligt tills imon. För då gäller det! Falkhallens BlackBox 18.30. Biljetterna släpps en timme eller en halvtimme innan föreställningen.
Dagens outift:
tröja- Gina Tricot
svart linne- Only
svarta leggins- H&M
även grå UCLA tröja och svarta stövlar



PUSS

Pain relieved

Jag har spenderat de senaste 5 timmarna antingen liggandes i fosterställning eller sittandes inne i badrummet ifall jag skulle spy. Orkade knappt ens sitta upp och åttanföreställningen såg ut att gå åt fanders för min del. Men till slut lyckades jag tvinga i mig en macka och nu har illamåendet släppt.
Nu blir det skolan imon för repetitioner, men jag kanske bara tittar på. Vill ju inte göra något värre.
PUSS

So scary and sad

Halvsjuk som jag är har jag ägnat hela eftermiddagen att se klart Grey's Anatomy säsong 6. Sex avsnitt blev det nog till slut. Demi Lovato gästspelade som självdestruktiv tonårstjej som felaktigt blivit diagnoserad med schitzofreni. Ganska coolt faktiskt, speciellt den riktiga anledningen till hennes galna beteende.
Men de två sista avsnitten. Usch så hemskt! Låg och grät för mig själv och bara kramade täcket. Vilka gripande serier det finns där ute!
Och hur ska jag kunna stå ut i ett år innan jag får veta vad som händer?
PUSS

Bad tajming

Idag ska jag inte göra mycket alls. Förutom ta det lugnt, proppa i mig halstabletter och dricka varm choklad. Inte en chans att jag blir sjuk två dagar innan åttanföreställningen!
Dessutom är tydligen tre av de andra sex dansarna sjuka. Och en i teater och en i musik. Dålig tajming?
Förra årets åttanföreställning. Hade bytt till estet bara 2 veckor tidigare, hehe.

PUSS

Last night

Myskvällar är bra underbara! Muffinsarna blev jättebra (tror jag, har inte ätit någon än) och på kvällen såg jag och Julle på Tomten är far till alla barnen med familjen. Rätt skruvad film egentligen!
Efter det la vi oss i mitt rum och såg på Noll Tolerans (typ första Johan Falk filmen). Julle somnade innan filmen var slut men det gör inget, för attans vad pojken är söt när han sover!
Risken finns att jag stoppar i mig en eller två innan dagen är slut

PUSS

Yummy

Nu står kladdmuffinsen i ugnen. Ja, de som blev över efter jag och Julle gått loss på smeten vill säga, hehe.
Nu är det tveksamt om man orkar mycket tacos sen. Annars lär det bli en fin myskväll för vår del.
Min hals strular men jag äter Strepsils för fullt för nästa vecka är det ju föreställning!



PUSS

Driving

Idag har jag agerat chaufför när min syster och en till skulle till Halmstad på Asperos öppet hus. Man börjar nästan ångra att man inte kollade upp mer skolor innan man själv valde. Visst trivs jag jättebra, men jag hade ingen koll alls på vad som mer fanns där ute. För sent att ångra sig nu i alla fall.
Har tagit en välbehövd dusch och nu bara slappar jag. Om en stund kommer Julle och då ska vi baka. Jättemysigt!
Bild från tidigare i veckan. jag har börjat älska den höga tofsen mer och mer!

PUSS

She made it

Minnah klarade sig trots allt! BooYeah!

PUSS

Fateful until the end

Utvecklingssamtalet gick bra. Mest glad var jag för att danslärarna tycker att jag verkligen utvecklats- för det tycker jag också. Tur att man har lite koll ibland.
Efter det gick jag runt med Lollo på stan. vi försökte komma på julklappar men vi var ganska dåliga på det. Sen blev det lasange på Stantons innan jag cyklade i kylan hem till pojkvännen.
Vi har sett på Idol och jag tror tyvärr att Minnah åker ut... Men jag röstar och hejar på henne in i det sista!


PUSS

Dance and presents

Det hade blivit ett missförstånd, så vår danslärare kom aldrig till lektionen. Men vi fick kolla på treorna när de dansade balett- grymma var dom! Sen när de dansade jazz fick lilla jag vara med- kul!
På engelskan fick Sophia en ehm... fin present av Elina och Lisette. Kolla bilden nedan. De tvingade henne gå runt med den i hela skolan haha.
Nu har Julle åkt hem och jag har en timme kvar till mitt utvecklingssamtal. Usch, har alltid hatat utvecklingssamtal- vet inte riktigt varför. Och eftersom jag pluggade så duktigt i förmiddags så har jag inget att plugga på nu. Men jag klarar mig, jag har ju 90210.
Snyggt va?

PUSS

In the spirit

Vi har håltimme och vi sitter uppe i uppehållsrummet. De andra spelar kort och jag skriver mitt psykoligiarbete. Här uppe är det jättemysigt! Det är pyntat med ljus, girlanger och till och med en julgran med paket. Och så har vi fått saft och pepparkaka. Mysigt!
PUSS

Bye for now

Beger mig till Tröingeberg och pojkvännen. Han lär vara bra frusen efter military fitness utomhus!

PUSS

The feeling's in the air

Igår var det en månad kvar till julafton, och det är mamma inte sen att utnyttja. Nu är julgardinerna uppe, julstjärnor i varje fönster och mamma spelar julmusik i hela huset. Mysigt, men också skrämmande. Skrämmande hur tiden går så fort. Det har gått snart ett år sedan vi var i Thailand, snart ett år sedan jag började fundera på att byta till estet. Tiden går läskigt fort, det tycker jag alltid. Men nu ska jag försöka sluta tänka så och bara njuta. För visst är julen bara åh så mysig!

Undrar om det kommer lika mycket snö iår.

PUSS


Never thought I'd be saying this

Jag trodde aldrig jag skulle säga det här. Jag som för ett och ett halvt år sedan inte hade velat ha en vanlig Marabou mjölkchoklad. Och nu, nu har jag gått och blivit en riktig sucker för mörk choklad!
Jag + mörk choklad? Hur tusan hände det? Men jag går ständigt runt och knaprar på smaksatt Marabou Premium och jag tycker det är gott. Ett bra och lite nyttigare alternativ!
Helst ska det vara hallon eller mint

PUSS

Unnecessary day

Detta var en ganska onödig dag. Kom till skolan elva, kollade lite på när andra repade, lång lunch som jag spenderade med Julle, gick igenom en dans vi kunnat längre, väntade och sen skulle vi ha lektion men det kom så få så vi installerade bara en sak. Men jag kan ha gott samvete i alla fall.
Nu ska jag vara duktig och plugga (I'm on a roll) och sen kommer kanske pojkvännen hit. Vore super!
Halvgammal bild

PUSS

Studies and dresses

Tro det eller ej, men idag har jag tagit tag i pluggandet. Har gjort klart 3 olika uppgifter (eller, snart i alla fall). Duktigt Rebecca! Tyvärr är jag lite lat och väljer att göra det lättaste först. Men vem gör inte så liksom?
Annars har det inte hänt mycket kul ikväll. Har börjat kolla lite på nyårsklänningar. Jag vet, nyår är snart här- sjukt! Vad ska man ha på sig då? Klänning, helt klart! Svart? Känns som om alla kommer ha det men det mesta snyggt är ju i den färgen. Paljetter? I looooove paljetter, men mamma gillar det inte (tvätt, hehe). Vad tycker ni?
Jag provade denna klänningen på Cubus fast i rosa, och den sitter snyggt! Men denna svart/blåa?

PUSS


I can be kind of a klutz sometimes

Jag har en analys av en dokusåpa som ska redovisas imon. Kollade runt lite på internet och bestämde mig för att analysera Top Model. So far, so good.
Men när jag läser om serien så kommer jag plötsligt till en sida där de listar vinnarna och i vilken ordning deltagarna åkt ut. Inklusive årets! Så mycket för spänningen... Men jag ska vara schysst och inte avslöja något för er, bara att min favvo inte vinner.
PUSS

Dancing day

Nu sitter jag i Falkhallen och väntar på Julle. Ska träffa honom lite och sen måste jag hem och äta!
Eftersom vi började med repetitioner 11.30 har det bara blivit frukost än så länge.
Annars har dagen varit super, några timmars övning med alla inför föreställningen och sen kollade vi på treorna när de övade inför vårens slutproduktion. Tidigare har vi inte fått veta någonting, men idag fick vi både se dans och de berättade vad vi ska få göra. Men det får ni inte veta förrän mars/april!
Sjukt hungrig tjej!

PUSS

Accomplishments

Jag körde dubbelpiruett idag! Okej, jag har testat det förr på skoj för att se om det funkar, men nu var det stenseriöst med tanke på teknik. Och det går! Så här ska övas så det sitter!
Btw, innebandymatchen var helt galen! Min pojk fick göra ett viktigt och snyggt kvitteringsmål i slutet och sedan vann de med 7-6. Efter att ha legat under med 2-5. Vilken vändning!
Kände mig jättenice när massa folk från skolan var där och kollade och jag kom direkt från dansen, svettig och i mjukisar!

PUSS

Tough but oh, so fun

Nu: vila benen
Snart: Dansa!
Senare: Kolla på Julles match
Sent: Duscha, äta och sova
Borde egentligen klämma in lite plugg, men ärligt talat finns det inte en chans i världen att jag orkar det efter en dag som denna! Utmattande, men på ett bra sätt!
PUSS

Regrets

Jag börjar önska att jag hade cyklat till skolan. Eftersom det ryktades om att det skulle bli snöstorm när jag skulle hem fick jag skjuts. Nu är jag fast i skolan i en timme för vi fick sluta tidigare och det snöar knappt. Jaja... Får försöka göra klart en uppgift nu och sen äta direkt när jag kommer hem. För sen ska jag ju sätta mig på bussen in till stan igen. Dags för danspass nr 2.
PUSS

Useless lesson

Har kultur och idéhistoria och det är lika tråkigt som vanligt! Men vi har bara tre lektioner kvar med denna okarasmatiska lärare- tack gode gud! Denna lektion blir det väl ett avsnitt av 90210 och lite plugg om jag känner mig duktig.
Förresten tyckte vår gympalärare att min och Lisettes lektion var jättebra och välplanerad och gav oss högsta betyg. Kul med tanke på att vi smsade i panik igår för vi hade glömt planera. Men det gick finfint ju!
Om en timme har vi dans. Wihoo!
PUSS

Going back

Det var kul att träffa de på dansen igen och den nya läraren var bättre än jag trodde. Börjar nog där igen nu när Monica tvingas lägga ner min älskade kvällskurs. Jag får bara hoppas att hon får tillbaka orken för den i höst. Och nu får jag ju förhoppningsvis vara med på uppvisningen i vår- inte helt fel!
Nu ska jag fortsätta med mitt plugg/tvtittande och sen väntar sängen. Imon är en rätt jobbig dag. Jag och Lisette ska ha gympan men är inte förberedda alls- hjälp!
DAGENS VILL HA: Hur söt är inte denna blus från Gina Tricot?

PUSS

Together for a better world

PUSS

Boring and socially disabled

Även danspass nr 2 gick bra. Nu har jag dock mindre kul.
Att man kan bli så handlingsförlamad av att mobilen dör!!
Jag är kvar i stan för jag ska kolla på min gamla dansgrupp, men deras pass börjar inte förrän 17.15.
Så jag skulle umgås lite med först Julle och sen Veronika, men jag får inte tag i någon av dom. Och de skickar förmodligen arga sms till mig just nu och undrar vart jag är.
Inte för att jag tror att de är sura på riktigt, men jag har så tråkigt! Borde verkligen passa på att plugga nu, men huvudvärken vill inte. Oddsen pekar mot ett avsnitt av 90210.
No happy Rebecca today

PUSS

Slow day

Danspasset var grymt! Vi bestämde placeringar och bara övade, övade och övade. Ska öva med ettorna klockan tre med.
Men innan dess har jag två håltimmar. Hade jag vetat det hade jag stuckit hem för en timme sedan istället för att sega... Dessutom har jag inte fått någon lunch och mobilen dör när som helst.
Inte så farligt egentligen- om det inte hade varit för att jag inte kommer hem förrän sju ikväll. Innan dess vill jag ha både mat och mobil...
Men Joanna slutar nu (vissa har det bra), så ska kolla om jag inte kan vara hos henne i någon timme. Hope so!
PUSS

Sh*t, x-mas is soon here!

Det är bara drygt en månad kvar till julafton, 41 dagar till år 2011. Tiden går helt galet fort! Snart är jag väl 30 och bor i någon villa, innan jag ens hinner blinka!

I alla fall, tillbaka till saken. Mamma frågade mig vad jag önskade mig i julklapp och jag var helt ställd. Jag har inte en j*vla aning! Mobilen hoppas jag håller ett tag till, systemkamera behöver jag inte, har numera 2 laptops och känner inte att jag behöver en ipod. Smink och kläder köper jag helst själv och parfymer har jag för många.
Det enda jag kan komma på att jag vill ha/behöver är pengar, men hur kul är det att bara önska sig det?
En solresa denna vintern också hade inte suttit fel! Men det ska bli mysigt med en riktig vinter med.
PUSS

Lite bilder från veckans show

Tove och Denny


Patricia och hennes modell


Frisörtreor


Hanna och Linn


"brun, svart och vit"


Estetisk verksamhet dans (rätt schysst streetkoreografi faktiskt)


Nathalie och Linda


Joanna och jag



Det fanns så mycket bilder så jag valde att fokusera på den delen jag deltog i- frisörernas. Hade jätteskoj och lärde framför allt känna massa nya människor!
PUSS



Regular Sunday

Sova länge, sega, plugga, Grey's Anatomy och träning.
En vanlig småtråkig söndag. Men det är gött med vila.
PUSS

True movienight

Harry Potter filmen var bra. Inte super, men det kan man inte förvänta sig av en film som mest är en förberedelse för en stor uppgörelse och ett slut. Men jag grät, och det har jag inte gjort till någon HP film tidigare. Ni som har sett filmen förstår nog var, ni som inte har sett den än kommer förstå. Ska inte förstöra något för er.
Btw, jag slogs av en liten tanke. Hur coolt hade det inte varit med Harry Potter i 3D? Det hade ägt! Fast då hade väl varje film tagit typ 5 år att fixa...
Efter bion gick jag och Julle och åt pizza. Riktigt gott, men man var inte så hungrig efter att ha ätit godis hehe.
Sen cyklade vi hem till mig och var sociala med mormor, morfar och mina syskon som såg på Ullared. Men den serien är ju inte så bra (tycker vi) så efter något avsnitt la vi oss i min säng och såg på Beck istället. Det gillas!
So much love!

PUSS

Harry Potter and the deathly hallows part 1

Nu ska jag och Julle iväg och se senaste Harry Potter filmen. Som jag längtat!
Men som vanligt är jag ute i sista stund (snarare: min pojkvän vill vara i löjligt god tid), så jag måste verkligen rusa!
PUSS

Answers

Visst är det störande när man ser på tv och så känner man igen en skådis jättejättemycket men kan inte komma på varför? Det tycker i alla fall jag!
Så var det när Eva Copeau dök upp några avsnitt i Gossip Girl. Först när jag såg Magin Bakom Harry Potter insåg jag att hon spelar Fleur Delacour i fjärde (och nya) filmen. Inte jätteviktigt kanske men alltid skönt när man får svar på något man funderat på (även om det bara var under själva programmet).
Förresten så hette den franska skådespeleskan Clémence Póesy.




PUSS

The snow is here

Jag har lite svårt för att bestämma mig om jag gillar snön eller inte. Jag tycker det är jättefint när det ligger som ett vitt täcke och jag kan njuta av ett snöböllskrig då och då. Men jag gillar inte kylan eller när det blir slaskigt. Jaja, no big deal, men jag tänker i alla fall inte bombadera facebook med "det SNÖAR :D" , för det har många nog redan gjort.
PUSS

Stupid technology

Jag får sån panik på min andra laptop! Den ska in på lagning imon så måste lägga över alla bilder och sånt på ett usb. Jag har ju alla bilder från 2008 fram tills förra månaden där, och det är många minnen!
Men datorh*lv*tet hänger sig ju bara! Jag ska till Julle sen men detta kan ju ta timmar! Argh!
PUSS

10 thing you (might) did not know about me

1.Jag älskar känslana av att fixa sig fin inför fest. Ta ett varmt bad och sedan lägga ner tid på smink och hår. Men innan skolan orkar jag inte så då blir det snabbplattning och mascara + puder.
2. Under mina hittills 17,5 år har jag hunnit hålla på med: fotboll, pingis, handboll, brottning, innebandy, friidrott, teater, sånglektioner, gymnastik och dans. Som mest 4 samtidigt.
3. Jag älskar katter men kan inte ha någon pga min systers känslighet. Men när jag flyttat hemifrån är det minst en liten kise som gäller!
4. Dans är en jättestor del av mitt liv (svårt att missa), men jag har faktiskt bara hållit på med det "på riktigt" med lektioner sedan jag började gymnasiet.
5. Jag har varit i Sverige, Danmark, Norge, Island, Tyskland, Cypern, Turkiet, Italien och Thailand.
6. Jag är livrädd för ormar! Jag vill inte ens kolla på en tecknad bild av en orm.
7. Jag är riktigt svag i armarna!
8. När jag var 14 var jag blond, riktigt blond.
9. Jag kan ha ticks (eller nåt liknande), för jag sitter jämnt och trummar med fingrarna eller fötterna och kan inte sluta. Något som folk brukar störa sig på.
10. Jag smsar mer än 5000 sms/månad, varav de flesta går till pojkvännen eller närmsta vännerna.

PUSS

Gymnasiemässa i Halmstad

Då var jag hemma idag. Var bara på gymnasiemässan mellan nio och halv två- vilket är ganska gött!
Men det var kul att se vad de andra skolorna har att erbjuda (man får lite ångest) och att träffa såna man känner på andra skolor, bland annat Nomi som gick i vår klass men bor i Halmstad nu. Dessutom åt jag massa frukt (nörd, I know), fick härlig massage och våra musiker uppträdde.
Får hoppas att jag fick någon intresserad av vårt estetiska program. Vi skulle gärna ha fler eseteter på skolan!
Om ni är födda 1995 eller ska välja till gymnasiet nu av någon annan anledning: Jag tycker estet dans äger! Bara ett tips.
Idag har jag på mig linne från Bik Bok, skinnimitationsleggins från Gina Tricot och en tröja från Bik Bok.

PUSS

Off and going

Jag drar till Tröingeberg och pojkvännen för en vanlig slappkväll. Har gått och längtat efter Vampire Diaries, men det lär bli bakom kulisserna på nya Harry Potter-filmen i stället. Eftersom vi ska se filmen på lördag. Längtar!
Btw, imon är jag i Halmstad på gymnasiemässan och representerar estet dans på Falkenbergs gymnasieskola, medan mina klasskompisar får ledigt hela dagen. Rättvist!
Jag innan dansen i tisdags kvälls. Försökte få mig själv mer pigg

PUSS

Backstagebilder Blanka färger (frisör09 och modeller)

PUSS

Back on track

Jag hade tänkt blogga på Kulturhistorian, som vanligt, men idag satt jag faktiskt och jobbade nästan hela lektion. Applåd till mig. Annars rullade skoldagen på helt ok. Både gött och tråkigt att vara tillbaka.
Men nu har jag lite pluggande att ta tag i.
PUSS

Jag borde...

* plugga
* plocka iordning
* torka håret
* borsta tänderna
Men jag orkar inte resa mig från täcket! Fötterna mina har redan sagt godnatt!
PUSS

Föreställningar och svintohår

Efter 12 timmar på Drottning Blanka/ i Falkhallen är jag till slut hemma. Trött som få, men jag har också haft kul som få. Föreställningarna gick jättebra och min frisyr ägde (tack vare Joanna såklart)! Och vårt nummer blev så tight! Riktigt nöjd är jag!
Nu ska jag försöka duscha ut mitt "svintohår" (se bilden) och sen får vi se. Massor som borde hinnas med nu när man varit borta från skolan. Sömn skulle också behövas!
Jag just nu! Har tagit ut uppsättningen och försökt borsta ut det. Gick sådär!

PUSS

Blanka- färger

Imon är dagen vi väntat på, i alla fall sedan igår, haha. Drottning Blankas höstshow- Blanka färger.
En show med medverkan av programmen stylist, design och frisör. Det kommer även bli lite dans och musik från ettornas estetiska verksamhet. Jag tycker ni borde pallra er dit! Jag ska ju visa upp mitt nya hår i någon cool frisyr.
Falkhallens Blackbox (gå vänster i entrén) klockan 15, 17 och 19. Fri entré!


PUSS


Dancing gives me the energy I need

Innan dansen var jag redo att somna på soffan utanför salen, men när vi satte igång var det lika härligt som alltid. Hur underbart är inte det? Jag vet att jag ofta fastnat för något och sedan tröttnat, och jag är rädd för att det ska hända med dansen till slut. Men detta känns bättre än det känts tidigare!

Nu ska jag se lite tv, läsa lite bok och låta håret mitt torka. Tidig sänggång idag, I hope!

Hannah Montana – Ordinary Girl

PUSS

Here for me no matter what

DU får det mesta av mig.
Du får mig när jag är glad, ledsen, arg, trött, panikslagen o.s.v.
Du är den som får mest av mina negativa sidor, men även mest av det positiva.
Hur som helst älskar jag att du alltid är där för mig, vare sig om jag är glad för allt går bra, eller panikslagen för allt blir för mycket. Du finns alltid där vilket som. Jag älskar dig!


PUSS

Where is my strenght?

Dagen har bestått av repetitioner inför morgondagens show. Seg väntan har växlats med stress för att allt verkar bli fel. Det tar på krafterna i alla fall. Det gjorde även danspasset. Efter det var jag så trött att jag hade kunnat gråta! Och ikväll väntar ett ännu tuffare pass... Gotta make it work.

Just nu försöker jag snabbt återhämta mig under massa täcken. Cyklade hem i tunna leggins och vintern är typ här- ni kan nog gissa hur det kändes.
Jag idag

PUSS

Good girl needing her sleep tonight

Ikväll ska jag vara duktig. Inte ett enda Grey's avsnitt (men det tar emot) för jag ska lämna in en reading log så jag måste läsa klart min bok. Inte alltför tufft ändå, boken är rätt bra. The short second life of Bree Tanner, av Stephanie Meyer. Spinn-off till Eclipse från Twilight-serien.

Godnatt everyone!

PUSS

- blake lively.

PUSS

Here I go: Coppar

Usch så trött jag var efter skolan, slocknade på soffan efter gårdagens Gossip Girl. Jag är hopplös ibland, haha!
Här kommer min nya hårfärg! Inte så jättestor förändring, kopparfärgade slingor. Dessutom syns de bara tydligt i ljus. Men det är alltid något!
Jag tycker att håret får lite mer "liv"

Vad tycker ni?

PUSS

I'm tired today

Usch vad hemskt det var att gå upp klockan sju idag! Det kändes som om jag sovit i typ 2 timmar. Visst, jag såg 5 avsnitt av grey's igår (hehe...), men jag somnade ändå i hyfsad tid.
Spenderade 4 timmar på Drottning Blanka, fick mitt hår färgat. Klippning hann vi inte med, hehe. Men ni får se resultatet om någon timme, när jag kommit hem. Nu ska jag ha engelska.
Vilken färg gissar ni på?

PUSS

Changes on the way

Imon överlåter jag mitt hår i frisörtvåornas händer. Orolig? Ja, lite. Spännande? Mycket!
Ser ni mig i skolan imon med mössa över hela huvudet så vet ni att det gått åt skogen, haha.
Annars får ni se då vilken färg det blir.
Helgen avslutas med Grey's Anatomy eller Gossip Girl. Kanske till och med båda!
Farväl härliga bruna hår...

PUSS

Pill-hater

Jag har ett litet problem- jag vill så långt som möjligt inte ta piller (typ alvedon, ipren osv).
Och jag har lätt för att få ont i huvudet. Jag brukar försöka stå ut, dricka massa vatten eller sova (sova funkar alltid). Men nu har jag egentligen träning om en timme. Träna eller vila så att jag mår bättre?
Är jag smått knäpp?

PUSS

Home from the casting

Castingen gick nog ganska bra- det är svårt att avgöra. Får helt enkelt vänta på besked i veckan.
Nu lagar jag lite enkel lunch och ser på Supersize vs Superskinny (ganska sjukt) och väntar på att Joanna ska komma hit. Det ska bli dans, snack och kanske lite morotskaka. Bra söndag tycker jag!
Gårdagens facelook
PUSS

A quickie

Det får bli ett snabbt morgoninlägg nu. Igår firades pappa och fars dag och jag lekte mest med min kusin Elin, som vanligt. Efter sin match kom också Julle hit och sov över. Den gottegrisen ligger fortfrande i sängen- lite avis. Själv håller jag på och fixar mig. Ska på någon audition för en modeshow som några treor har som projektarbete. Vet inte så mycket om det, men tänkte att det vore kul att testa.
Sen ska jag och Joanna försöka dansa i några timmar. Tävlingen närmar sig med stormsteg!
Så söta så...

PUSS

Need to do my nails

Då var man redo att fira pappas födelsedag och fars dag. Mormor och morfar är redan här (alltid i god tid) och nu kom kusinerna med så jag måste dra! Julle kommer också efter sin match.
Jag har på mig mörkblå höga jeans från Cubus och en blekrosa instoppad tunika med uringning från Bik Bok. Under har jag min blommiga spetstopp- den räddar liv när uringningen är stor!
Jag just nu, i desperat behov att fixa nagellacket!

PUSS

Taking it easy

Nu: Städa mitt rum (gäster ikväll)
Efter det: Ett varmt bad med en Gossip Girl bok i handen (in English, ofc. Bästa tipset till er som har svårt för engelska: Läs en bok, en bok ni tycker är kul. Då får ni mycket bättre språk på köpet)
Senare: Grey's Anatomy!

Gårdagens outfit (glömde att jag hade kort på den):
topp- Gina Tricot
leggins- Gina Tricot. Vanliga svarta på dagen och skinnimation på kvällen
även grå UCLA-tröja- Bik Bok (som jag hatar att de inte säljer ucla längre!)

PUSS

Playing over and over again

Hannah Montana – Ordinary Girl
Kelly Rowland – Commander
Miley Cyrus – When I Look At You
Sum 41 – With Me
Dead by April – Losing You
PUSS

Last night

Kvällen var trevlig! Vår familj och Hultbergs var bjudna till familjen Swärd och det var ett bra tag sedan vi hade umgåtts med dom. Riktigt god mat och sen spenderade jag en hel del tid med 7-åriga Elsa. Senare på kvällen kom också Julle dit och efter en stund gick vi hem till oss. Mysig kväll.
Jag och Elsa december 2007. Inte igår direkt!

PUSS

Awake again

Det är helt galet hur trött jag kan vara ibland efter skolan! Slocknade i soffan med laptopen i knät, medan jag såg på Gossip Girl.
Nu ska jag göra mig iordning för kvällen. Vi är bortbjudna till några vänner till familjen. Ska följa med och vara där några timmar, men sen ska jag spendera kvällen med pojkvännen. Lovely!


Bildbrist!

PUSS

Songs and shoes

Sitter i skolan och har engelska. Idag har vi mest bara haft håltimme. Vi har lyssnat på hur Falkenbergs luciakandidater sjunger och de flesta sjöng bättre än jag trodde de skulle. Min röst hamnar på Elina i min klass, hon passar som lucia!
På dansen var vi bara 4 stycken, men det var soft. Nu slutar vi snart och då ska jag till CityKlipp och träffa Joanna lite. Ska låna klackskor av henne till söndagens audition. Tur att an har vänner med grymma skor!
Nu ska jag se ett avsnitt av Gossip Girl. Det är ju på engelska, så.
Hade man fått ha kilklack hade jag lätt lånat dessa. Grymma är dom!

PUSS

Weight lifted off my chest

Snackade med tränarna idag om hur jag ska göra med fotbollen. Känns bra att de vet så de inte förväntar sig något. Kort version: jag har väldigt fullt upp och fotbollen kommer prioriteras bort om det behövs, men så länge jag tycker det är kul att träna kommer jag göra det. Och dagens träning var kul. Gjorde en räddning där jag nästan satte mig i split! Alla flämtade till men jag kände det inte, gjorde det av reflex- haha.
Nej nu ska jag sova. Imon blir en bra dag tror jag!
Nu börjar jag få lite beslutsångest. Jag trivs ju så bra i mitt varmt bruna hår!
PUSS

Dagens vill ha:

Topp från Gina Tricot- 249 kr.
Ryggen är i transparent svart. Nice!
PUSS

Wanted something sweet

Matteprovet gick käpprakt åt skogen (hur? matte brukar ju vara mitt ämne...), men samhällsredovisningen gick bättre. Orkar inte lägga tid på att oroa mig.
Det blev ingen dans idag men jag ska träna fotboll ikväll- med min hemska träningsvärk. Live through the pain.
Jag var så oerhört sugen på kärleksmums, som jag och mamma bakade i helgen, men när jag kommer hem finns inga kvar. Vem är den skyldiga? Med största sannolikhet mina småsyskon- argh! Har man bakat här hemma får man äta massor direkt, annars får man inget alls.
Åh så gott det hade varit...

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Grey's Anatomy istället.

PUSS

Kan inte hjälpa att jag läspar lite just nu...

Har kultur- och idéhistoria och jag tror att jag ska somna! Dels för att vår lärare är så sjukt tråkig och dels för min lunch bestod av morötter och knäckebröd. Vore försöka köpa något innan matteprovet och samhällsredovisningen.
Efter skolan ska jag och Joanna dansa igen- finns ingen tid att spara.
Nu ska jag återgå till mina gäspningar!
Julle sitter jämte mig och retar mig för att jag inte kan säga sextiosex ordentligt...

PUSS

3 avsnitt och några tårar senare

Grey's Anatomy äger!
Nu ska jag sova, ganska lång dag imon. Godnatt!
PUSS

We're getting there

Jag stack till Joanna istället, för Veronika hade gått och blivit sjuk. Vi börjar faktiskt komma en bra bit med dansen nu!
Nu ska jag, mamma och Evelina se Grey's Anatomy säsong 6, som vi fick igår! Åhhhhhhh, som jag längtat!
Ni kan räkna med timmarvis tv-tittande de närmsta dagarna, i alla fall från min sida.
Mycket beroendeframkallande!

PUSS

Studying

Sitter på psykologin och läser om Ortorexi- en ätstörning som är ett tvångmässigt hälsotänkande i extrem form. Tror jag ska skriva min uppsats om det, för halva klassen lär skriva om anorexi.
Snart ska jag gå och träffa min bby en liten stund. Alltid något!
Sedan ska jag och Joanna cykla till Veronika i Ringsegård (jobbigt långt) för dans. Och tårtätande, haha.
Låter som en riktigt bra eftermiddag tycker jag!



PUSS

Unsure participation

Vi har svenska och jag, Johanna och Elias sitter och lyssnar på olika dialekter inför ett repotage. Helt ok, men inte kul.
Det är osäkert om jag kan vara med i Drottning Blankas höstshow eller inte. Måste i så fall vara ledig hela månad, tisdag och onsdag nästa vecka, och lärarna gillar inte när man kommer med sånt några dagar innan. Jaja, jag har varit duktig och skickat ut mail, så får vi se hur det blir. I vilket fall som helst kan Joanna fixa mitt hår ändå- lyx!
PUSS

Ready for a good night's sleep

Okej, jag är rejält trött- men jag trodde faktiskt det skulle vara värre. Kanske ska vänta med att säga nåt förrän jag försökt släpa mig upp ur sängen imon... En och en halv timme tidigare dessutom, för att pappa fyller år. Men det är han värd.
Nej gott folk. En god frukt, ett varmt täcke och en bra film- sen somnar jag så gärna. Natti!
PUSS

At last: the SURPRISE

INGEN MER TANDSTÄLLNING!
Happiness!


Fresh tjej efter 3 träningspass- or not.

PUSS

Still no dancing

Vi har precis varit och köpt massa tyger inför åttanföreställningen. Nice faktiskt- men jag hade hellre dansat. Fortfarande inte dansat sedan innan lovet! Men det blir ett tufft pass ikväll- med ny koreografi och allt.
Nu sitter jag här med Julle. Ska nog till Ica och köpa något lätt att äta med innan träningarna.
Hörs ikväll!
PUSS

Up early today

Börjar inte förrän om en timme men jag sitter redan i skolan och jobbar på min och Lisettes idrottslektion. Överraskningen är fixad, men ni får vänta ett tag till.
Idag ska min kropp ta sig igenom:
80 min idrott
80 min jazzdans
50 min skadeförebyggande träning mage/rygg
90 min jazzdans

Kommer jag sova skönt inatt eller?
Miley Cyrus – When I Look At You
PUSS

Tomorrow holds for a surprise

Sitter vid min kära gamla laptop för jag orkar inte ladda Macbooken och behöver den i skolan. Tyvärr börjar min kära vän bli gammal och seg. Att kolla Facebook och bloggen brukar gå på 10 min och har nu tagit 45 minuter- kul... Men den har ju faktiskt hängt med sedan jag fyllde 15.

Imorgon har jag en överraskning! Får gå upp en och en halv timme tidigare- men det är det lätt värt!
Vad får ni inte veta förrän på eftermiddagen, men jag kan lova att det är en ganska big deal!


The end of a small path on life's long road

PUSS


Preparing for tomorrow

Då var man hemma igen. Körde mamma till bland annat vårdcentralen, där hon skulle lämna blod. Jag funderade lite på det, och lämna blod är något jag definitivt ska göra när jag fyllt 18. Man kan ge så mycket men offra så lite.
Jag förbereder mig totalt för morgondagens 5,5 timmars tränande med att slappa ikväll. Bra taktik tycker jag!
Top Model, here I come! Och skolböckerna med...
Dagens outfit:
top- Lindex
jeans- Lager 157
även vit tröja- Adidas , röd jacka- Intersport och svarta stövlar- Scorett

PUSS

Good girl

Jag är duktig i eftemiddag! Har pluggat engelska i en halvtimme och nu ska jag övningsköra när mamma ska göra massa ärenden. Senare ska jag försöka dansa lite också.
Dagens outfit osv kommer när jag är hemma igen, för nu ropar mamma på mig!
PUSS

End of vacation

Tränade inomhusfotboll för första gången sedan mars - jättekul! Inomhus blir det en helt annan fart! Men jag hade shorts, så nu har jag de obligatoriska uppskrapade knäna...
Nu sitter jag och ser Gossip girl. Lugn avslutning på ett bra lov! Det har inte varit så fartfyllt men jag har haft tid att umgås med många olika, som jag inte träffar alltför ofta.
Sedan får det bli en dusch innan sängen.
Imon är det ju skola igen = inte ok! Men what to do? 6 veckor till jullovet...
Jag vill ha min bränna tillbaka! Men skenan kan jag skippa

PUSS

Barnbantning= helt sjukt

Ser Barnbantningen- Vikthetsens baksida på 3an. Hur sjukt är det inte att helt normalstora tioåringar räknar kalorier och styrketränar flera gånger i veckan? Och föräldrarna gör inget åt det!
Var tioende tioårig tjej i Storbritannien bantar och lika många säger att de har gjort det.
Vart är världen påväg egentligen?

PUSS

I miss you my friend

Kom hem!
PUSS

So f*cking great!

The last Bounce var helt awesome! Asså, det finns inte många ord som kan beskriva hur grymma de är! Så himla synd att de har lagt ner, men man måste förstå att de är slitna.
Efteråt var klockan elva, men det riktigt kittlade i fingrarna på mig och Joanna, så vi dansade i en och en halv timme. Så himla härligt när det är så!
PUSS

Let's dance tonight

Kvällen ska spenderas med Joanna och dansfilmer/klipp. Tips: 2an visar dans mellan 20-23 - how awesome?
Grymmaste Bounce's sista show The last Bounce visas vid halv tio-tiden. Kvällens höjdpunkt, no doubt!
Men nu får jag sätta fart mot Ica där vi ska köpa snacks (vindruvor för mig, åt ju godis igår).
Ser fram emot en härlig kväll och vi kanske till och med får grym inspiration.
Måste lägga över bilderna från PCn till Macbooken!

PUSS

I want it

Åh så sugen jag är på VitaminWater och vindruvor! Nyttigt och oerhört gott!
Men vi har varken VitaminWater eller vindruvor hemma så det får bli kärleksmums och mjölk. Inte lika nyttigt, men fortfarande gott.
PUSS

Ordinary midday

Då var jag hemma efter en förmiddag med Joanna och Veronika. Veronika hade feber så det fick bli och och Joanna som skötte dansandet. Det gick framåt, så vi får se vart det här kan gå.
Nu ska jag bara slappa! Kanske plugga lite sedan också, det vore jag...
Men just nu gäller bara gårdagens Idol!
PUSS

Up and going

Hade en toppenkväll med Julia igår. Vi fick inte igång dansmattan, men istället blev det wii-spelande tills vi var så trötta att vi bara satt och skrattade. Så någonstans i mitten tog vi en lång promenad och bara snackade. Typisk kväll enligt oss.

Klockan är halv tio och jag ska snart sticka till Joanna. Dans var det tänkt- om vi lyckas komma på något vettigt.
Men först ska jag väcka pojkvännen som sover så sött.
Klassisk dansoutfit idag. Halvlångt linne, leggins och hoodie.

PUSS

With a missed friend

Nu ska jag och lillebror strax äta thaimat (hade ingen aning om att det faktiskt är nyttigt).
Sedan kommer extremt saknade Julia hit! Träffar den tjejen på tok för sällan! Hon är faktiskt en av mina äldsta vänner. Vi började umgås i trean när våra bröder hade blivit bästa kompisar.
En gång var följde jag med henne in på fest - osminkad, ofixad och i mjukiskläder. Why? För jag trodde kvällen skulle bli slappkväll med pojkvännen. Jaja, bara att finna sig i situationen!

PUSS

What I would need to do

Just nu skulle jag behöva:
* duscha
* sätta i linserna
* plugga
Just nu gör jag:
* ser på Simpsons
* bloggar
Not great, ska bättra mig in a sec!
Kärleksmumsen jag och mammi bakade tidigare idag- yummi!


Om någon undrar varför jag sällan lägger upp bilder med mig själv längre, så är det för att jag sällan är med på kort längre- haha.

PUSS

Just nu

Bakar med mammi!
Helt ofixad tjej- wihoo

PUSS

Tiny, annoying things

3 timmars städning senare och vi är äntligen klara!
Men jag är trött och har ont i huvudet (sömnbrist?)
Tar en lugn kväll med pojkvännen i Tröingeberg.
PUSS

A real mess

Skulle mamma se mitt rum just nu skulle hon nog gråta. Håller på att rensa ut mina byrålådor- som är fulla till bredden.
På sängen ligger allt som ska slängas, i en hög på golvet ligger det som ska vara i byrån, i en annan hög ligger det som ska sparas men vara någpn annanstans och på en stol ligger det som ska upp på vinden. Riktigt fint.
Att lägga allt där det ska blir ju det jobbigaste. Och jag vill sticka till Julle...
PUSS

Best prank ever

Jag förtjänar att komma med i Guiness eller något för mitt telefonprank mot Johanna.
Ärligt talat var det det bästa "buset" jag någonsin gjort, haha.
Tyvärr tänker jag inte avslöja vad jag gjorde, för någon av er kan bli nästa offer ;)
Vi var inte snälla mot Johanna alls idag...

PUSS

Night with the girls

Hemma igen efter ett jobbigt dygn med tjejerna. Skojar bara- det var kul, men vi hade alla våra jobbiga stunder haha. Vi åt thaimat och sen tog det hundra år innan de bestämt sig för vad de skulle ha på Hemmakväll och Ica. Jag ville ju bara ha mina vindruvor, men kolasnören följde visst också med. Hemma hos Johanna såg vi en bra film- The kid. Den är baserad på en sann historia och det är riktigt tragiskt!
Självklart blev det också musik på hög volym och massa dans och sång (skrik?).
Vi hade inte tänkte dygna, men vi satt och snackade så länge att plötsligt var klockan fem. Då satte vi på en film till och jag somnade, hehe.
Detta plus 2 energidrycker vardera blev det till slut. Barndomsfavorier?


Dans... Veronika och Joanna

Superpigga tjejer. Johanna och Veronika

Frukosten! Det fanns faktiskt inget annat för de ska åka till Thailand

PUSS

Girl's Night In

Jag hade hoppats att jag skulle hinna ta en härlig powernap, men nej.
Har kollat i skokatalogen (kom idag), uppdaterat här och nu är det plötsligt dags att göra sig i ordning igen. Slocknar tidigt ikväll...
Ska in till stan och äta thai med Joanna, Veronika och Johanna. Sedan blir det Hemmakväll för att fixa godis och powerking (fast jag är mer sugen på vindruvor...), för det är måsten när det är sleepover hos Johanna.
Laters!


Alla mina bilder är på min andra laptop typ

PUSS

Such a beautiful song

Elisa – Dancing
PUSS

No supplies- no surprise

Inte hunnit uppdatera än idag, ändå har jag spenderat massa tid vid datorn.
Var i stan halv elva för att snacka med frisörtvåorna inför deras höstshow, som jag ska vara med i. Jag är lite nervös, men det ska bli kul att testa något helt nytt, både själva showen och med håret.
Sedan cyklade jag och Joanna hem till henne, och till slut kom Veronika med. Vi snackade och lyssnade igenom massa musik. Vi blev sugna på McFlurry, så jag och Veronika begav oss mot donken. Men halvvägs så tar oljan till hennes moppe slut- lyckat! Ingen glass för oss och vi fick ta oss hem till Joanna igen, för fot.
PUSS

Doing good and bad

1600 meter blev det simmat- duktigt av oss!
Tyvärr var vi svaga och åkte till Ica och köpte godis efteråt. Men det var vi värda- right?
Nu blir det House och allmänt mys. Mer än så behövs inte.
Folk säger att jag är hopplös- men varför ska man ta något annat än sina favoriter?

PUSS

Depressing weather

Regnet öser ner, precis som vanligt. Klockan är inte ens fem och det är kolsvart ute. Kan man göra annat än älska Sverige...
Ska snart bege mig till Klitte och simma med pojkvännen. Jag vet att vi skulle gjort det för flera timmar sedan, men vi är lite lata.
Efteråt följer han med hem och sover över här. Imon måste jag upp tidigt, men det vet inte han om än. Han vill nog inte veta, haha.
PUSS

I cried through it all

P.S I Love You - Vilken vacker film!
Satt och snyftade filmen igenom!
PUSS

Time to push it

Idag ska jag vara duktig. Jag och Julle ska simma. Eftersom jag inte har mina danspass denna veckan så känner jag mig lite lat. Men Friskis är gratis för ungdomar på lovet så förhoppningsvis orkar jag dra mig dit några gånger.
PUSS

Bored and alone

Uttråkad tjej! Skicka ett sms!
Har ju äntligen fått nya gratis sms. Råkade ta slut på mina 5000 innan månaden var slut...
PUSS

Svensk stolthet

Mini Andén
PUSS

Regrets

Evelina spelar massa klipp på Youtube från förra årets Idol och jag får lite ångest.
Jag såg inte förra säsongen, men önskar att jag hade det. Förra årets idoler var ju skitbra!
Erik, Calle, Tove, Mariette, Erika m.fl. Grymma ju!
PUSS

I wouldn't call myself smart

Har spenderat en mycket trevlig eftermiddag med Marta. Mycket snacka om allt möjligt, från superseriöst till vanligt skvaller.
Strax innan åtta (trodde jag) tyckte jag det började bli dags att cykla hem. Kom snart på att Top Model börjar åtta så jag cyklade som vinden. När jag kommer hem går 2 1/2 men. Varför då?
Jo, för klockan är egentligen bara sju! Dags att ändra klockan till vintertid, Rebecca?
Det är ok att skratta åt mig idag

PUSS

Start of the week

Denna morgon började som lovmorgonar brukar. Sova länge, upp och äta lite frukost och sedan lägga sig och slappa igen. Härligt! Man får passa på och njuta när man kan. Vi har faktiskt varit duktiga och handlat också.
Nu lagar jag och Julle lite mat och sen ska jag dra mig till Skrea och Marta. Vad kvällen har att erbjuda har jag ingen aning om.
PUSS

RSS 2.0