15- Mina drömmar

Det första jag kommer att tänka på är såna vanliga drömmar som alla har. Att leva ett långt och friskt liv, hitta kärleken, uppleva världen osv.

Från att jag var typ 10 (efter jag sett första Mary-Kate och Ashley filmen) tills för bara något år sedan var min dröm att åka till USA, gå i High School och live the American dream. Som dansare och gymnast visste jag att cheerleading vore perfekt för mig och jag ville det så gärna! Ett tag var jag inställd på dans, ett tag gymnastik och ett tag skådespeleri- men det var alltid USA i tankarna. USA är ju "the land of dreams and opportunities", fullt med chanser som inte finns här.

Men den drömmen har jag lämnat bakom mig. Dels för ett High School år är sjukt dyrt, dels för att jag inte vill lämna mitt liv här ett helt år och dels för att jag helt enkelt insett att allting är nog inte precis så glamoröst som det verkar over there.

Jag skulle fortfarande gärna åka dit om några år som au pair eller dansa på college, men jag har inte siktet inställt på stjärnona längre.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0