2010 i ord (Bilderna funkar inte!)

Januari:
Fick min årliga dos av influensan, men annars var det en kul månad med tjejkvällar och fester. I fotbollen gick det jättebra. Vi vann inomhusDM med F17 (vi har aldrig förlorat ett DM, varken inne eller ute- lite coolt) och lyckades bli topp-12 i Sverige i damklassen.
Jag velade mycket om jag skulle gå kvar på natur eller byta till estet, och det tog ett tag innan jag till slut valde estet.

Februari:
Denna månaden var det mycket kompisfika på Stålboms, shopping och RUL-kvällar.
Jag började på Estet dans och fick vara med på åttanföreställningen som var bara 2 veckor senare. Det var en toppenvecka som jag mig mersmak på dans och att stå på scenen.

Mars:
En ganska vanlig månad. Var i skolan och på fritiden var det dans, fotboll, pojkvän och vänner som gällde. Fick mina andningsproblem, vilket var ett stort problem med tanke på hur mycket jag idrottade. Fick börja gå till olika läkare för att försöka ta reda på vad det kunde vara.
I slutet av månaden var vi med i danstreornas slutproduktion Unzip my body. Vi var bara med i två nummer, men jag hade fullt upp med att hjälpa Katja av och på med kläder haha. Showen var grym och jag kände hur mycket jag ville bli lika bra som dom.

April:
Jag umgicks mycket med Lollo, Ulrika och Julle.
Folkuniversitetsuppvisningen var superkul och jag saknar min härliga grupp!
Fick också upp ögonen för att vilja hålla i barndans.

Maj:
Jag fyllde 17 och hade en lyckad fest.
Det var jättemycket i skolan, 8 prov på 8 dagar (!), och även mycket fotboll och dans.
Den tiden som blev över spenderade jag antingen med Julle eller Lollo och Ulrika.

Juni:
Månaden började jättebra. Var på saknade Sofies student och sedan efterfest med Ulrika och Veronika. Skolavslutningsfesten hos Ulrika var lyckad. Kvällen därpå vände allt- olyckan och operationen!
På flera sätt var detta året värsta månad, men också en av de bästa. Mamma, Julle och Ulrika var nog de som ställde upp mest för smått deprimerade jag. Helgen i stugan med Lollo och Ulrika och midsommar med Julle gjorde att jag fick bra midsommarminnen även om jag var tvungen att vara försiktig som en porslinsdocka.

Juli:
Åh, när jag ser bilderna kommer jag ihåg att jag faktiskt var både brun och vältränad.
Jag spenderade den tiden jag kunde på stranden, och jag åt jordgubbar i massor. Den person jag spenderade mest tid med var utan tvekan Julle, och det blev lite vår grej att åka till stranden och ta kvälls- och nattdopp.
Jag var också en del i Göteborg, shoppade och kollade på Gothia Cup.

Augusti:
Det var avskedsfest för Ulrika och Ebba. I slutet av månaden åkte Ulrika till Frankrike, vilket suger.
Jag umgicks mycket med Julle och vi var bland annat på Liseberg.
Emma och Johanna kom ner till Falkenberg för en helg och jag hade inte träffat min 08 sedan påsklovet, så hon var sjukt saknad.
Skolan började igen och det kändes väl ok.

September:
En vardag började utformas och det hände inte mycket utöver det. Jag hade inte så mycket emot det. Efter en upp-och-ner sommar kändes rutin ganska bra.

Oktober:
Jag och Julle firade ett helt år tillsammans den 4de. Det firades med en natt på underbara Marina Plaza i Helsingborg. En jättemyig helg!
Jag dansade mycket och tränade hårt. Tyvärr ledde det till att jag knappt kunde hitta tid eller ork till fotbollen längre.
Min förfest innan gymnasiefesten på Grand blev riktigt jäkla lyckad om jag får säga så. Hade jättekul och det verkar det som om de andra också hade. Sen på själva Grand var det galet mycket folk.
Jag var med familjen och andra familjer i på Gustavsviks badlandskap i Örebro och det blev en bättre helg än väntat.
Emma kom ner några dagar igen och då passade jag, hon, Johanna och Joanna på att först ha tjejfest och dagen efter våffelbrunch.
Kvällen därpå var Halloween och det firades hos Lollos pojkvän.

November:
Jag spenderade det mesta av min tid antingen med Julle eller Joanna, Johanna och Veronika. Jag och Joanna dansade en hel del tillsammans och jag dansade en hel del själv inför åttanföreställningen.
Jag lade i kopparfärgade slingor i mitt hår och var med i Drottning Blankas höstshow som modell åt frisörtvåorna.
Sist men inte minst: tandställningen försvann till slut!

December:
Åttanföreställningen blev tuff att genomföra eftersom jag och många andra egentligen var för sjuka för att uppträda, men vi bet i det sura äpplet och föreställningen blev riktigt lyckad!
Sedan flöt tiden mest på. Snön kom och det blev kallare än på länge.
Julen var mysig och nu njuter jag av lovet samtidigt som jag ser fram emot morgondagens nyårsfirande.



PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0