Great day

Gårdagen var verkligen toppen!
När vi kom till Göteborg gick vi dansare till vår nya lärare och åt frukost i hennes fina lägenhet. Sedan såg vi en uppsättning av Mästerkatten i stövlar för barn- galen och sjukt rolig!
Rundvandringen på Operan verkade bli trist, när en kostymnisse skulle guida oss, men han skämtade massor och var rätt kul ändå.
Till lunch åt jag en helt underbar Ceasarsallad- vill ha i Falkenberg!
Efter lunch var det besök på Dansforum och Performing Art School som gällde. När vi kollade på jazzen kunde jag knappt sitta still för jag så gärna ville vara med! Dessutom var lokalerna superfräsha. Ska förhoppningvis ta en jazzkurs där i trean.
Vid fem fick vi ledig tid. Ledig till= shopping såklart! Är riktigt nöjd med mina fynd, som ni får se senare när jag kommer hem.
På kvällen såg vi musikalen Sunset Boulevard på Göteborgsoperan. Det var min första stora musikal och det var mäktigt. Ingen riktig WOW-upplevelse dock, men klart över godkänt. Musikaler ska jag se mer av!
Toppendag kort sagt!

Som ni kanske förstår var det inte jättekul att komma tillbaka till snöiga Falkenberg och börja skolan klockan åtta i morse, när vi kom hem halv ett i natt!

Sunset Boulevard på GöteborgsOperan (www.opera.se):




PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0