Some friends just remain themselves

Idag efter jobbet blev jag upphämtad av Alex, som skjutsade mig och Joanna till stan.  Ni kan nog gissa min glädje när jag hade trott hela dagen att jag skulle få gå in till stan, och så när jag slutar ser jag ett sms om att de hämtar mig- guld!
 
Jag och Joanna mötte upp Adisa på Stålboms för en typ reunion-fika.
Under framför allt slutet av högstadiet så var det verkligen vi tre som gällde, men sen valde vi olika gymnasieskolor och även om vi försökte hålla kontakten så blev det svårt att få plats med det i allas upptagna liv.
Det känns jättedåligt att jag inte hade träffat Adisa på verkligen jättelänge, men åh så underbart att när vi väl satt där så snackade man om de mest privata samtalsämnena- som om inget hade ändrats!
Det snackades studier, jobb, drömmar, ambitioner och killar.
Adisa ska åka iväg och plugga på värsta toppskolan inom hotellbranshen i Schweiz, och kommer få åka på praktik världen runt. Inte lite grymt!
 
Tiden gick alltför fort och vi hade kunnat sitta ett par timmar till, men när Stålboms stände så blev det att dra iväg och ha en mini-dansuppvisning för min del.
Väl hemma väntade bakande (min tur att ha fredagsfika på jobbet) och nu lyckas jag för andra torsdagen i rad sitta här efter elva med ett rum som måste städas och en väska som måste packas innan jag ska sova... Bra där tjejen...
 

 
Btw, det kändes verkligen småskumt på Stålboms.
Vi tre bästa kompisar från högstadiet var där, och lyckas springa på en annan gammal klasskompis, en lärare från mellanstadiet och en lärare från högstadiet!
It's a small world we live in, haha.
 
PUSS

Kommentarer
Postat av: Anonym

Asså dina kladdmuffins är dem bästa... har testat o baka dem hur många gånger som helt men dem blir inte bra!!

Svar: Åh vad kul att höra!Inte delen med att du inte lyckas så bra förstås ;)
Vem är det förresten? :)
Hold your dreams

2012-12-07 @ 12:43:14
Postat av: Mari-Anne

Muffisen ser jättegoda ut och är det säkert också.

2012-12-07 @ 22:35:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0