#COUGARSiUSA Worlds2015 Day7

Denna dag var det dags för ICU Worlds! 
Vi slappade vid poolen tills tolv, då vi åkte till arenan och hejade på det svenska Pom-danslaget (Julle Allstars). Det för första gången Sverige skickade ett danslag och de var jätteduktiga! De fick plats 14.

Sedan åkte vi tillbaka till hotellet för ett par pooltimmar till innan det var dags för det stora allvaret- Team Sweden All Girl och Coed! 
Framför allt ligger All Girl (Wildcats) väldigt nära om hjärtat för oss eftersom vi är "systerlag" inom samma familj, så vi var både nervösa och riktigt taggade inför att se dom! 
Dom var jätteduktiga, men gjorde tyvärr ett par missar som de inte brukar. Jättesynd för dem, när man sett de sätta programmet klockrent så många gånger. Det var i alla fall magiskt att se de personer och det program som man kan utantill från ett svettigt Berghalla i en fullsatt arena och landslagsdräkter! 
De hamnade på plats 5, vilket är jättebra! De flesta i laget känner ungefär att de är nöjda med sin placering men inte sin prestation. Jag tror de kommer rocka sönder på SM i år igen istället! Jag är hur som helst jättestolt över vad de åstadkommit- de har det tekniskt svåraste programmet ett svenskt All Girl-lag någonsin ställt upp med.

Coed var också superduktiga men hade en del missar och hamnade på en 8e plats. Det var första gången Sverige testade att plocka ihop ett landslag från hela landet och de har endast tränat ihop 6 helger- så det var riktigt imponerade vad de ändå lyckades prestera! 

Sedan var det självklart jättekul att se alla andra lag också!
Mest hade man sett fram emot Team USA och precis som väntat så var deras program smått sinnessjuka skillsmässigt! Wow! 
Dock tappade de en hel del saker så man undrade om de kanske gör det lite "för svårt"- även om de skulle ta ner vissa svårigheter ett snäpp så skulle de fortfarande ligga långt före nästan alla andra lag. Det bör också tilläggas att de amerikanska landslagen endast tränar tillsammans i tio dagar inför VM...
Andra lag som var kul att se var exempelvis Thailand, Canada, Norge och Finland. 
Prispallen såg ut såhär:
All Girl
1 USA
2 Norge
3 Finland
- samma som de senaste åren

Coed 
1 Chinese Taipej !!!
2 USA
3 Finland
- första gången ett amerikanskt lag inte vinner! Alla var väldigt chockade! Men Chinese Tajpej var jätteduktiga och det är kul för sporten att USA trots allt inte är oslagbara.













PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0