Besök från Habo

Igår eftermiddag kom Josefine på besök hela vägen från Habo.
Vi har inte träffats på hela sommaren och jag åker ju snart, så det var verkligen jätteroligt att hon hade lyckats byta jobbpass och kunde komma till Falkenberg! 
Efter att ha snackat ikapp en del cyklade vi ner till Ica och köpte mat så vi kunde njuta av goda hamburgare i kvällssolen. Efter ännu mer snack hade Josefine en speciell film på önskelistan- Svart Kung (filmen som utspelar sig i Falkenberg och jag är med i ett par scener). Det kunde jag ju inte neka henne, så vi kollade på den och hon höll med om att det är en bra men hemsk film! 


Idag tog vi sovmorgon och inledde sedan dagen med bananpannkakor. Jag är stolt över att jag lyckades få Josefine frälst på denna underbara rätt redan under vår första termin i skolan, haha.
Vädret var bra men inte helt super- det var soligt och varmt men blåste och växelvis var det ganska molnigt. Stationerade Falkenbergare hade kanske inte ansett att det innebar strandväder, men när någon är på besök får man inte vara alltför petig. Det var ändå väldigt varmt och skönt på stranden så vi låg där i ett par timmar. Termostaten visade knappa 20 grader i vattnet, vilket Josefine tyckte var jättemycket (i Vättern blir det tydligen aldrig särskilt varmt) medan jag huttrade och bara gick i till knäna hehe.
Vi avslutade strandbesöket med ett obligatoriskt besök på Glasshuset och sedan cyklade vi igenom stan, förbli Tullbroskolan, Vallarna, Doktorsprommenaden och lite annat som jag ansåg var värt att visa upp i min fina stad.



Nu känns det superdupermegakonstigt att jag inte kommer träffa henne på nästan ett helt år...! 
Men jag är jätteglad över att vi fick detta trevliga dygn ihop som "avsked".

PUSS 

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Roligt att Ni hann med så mycket under hennes besök.

2015-08-12 @ 22:36:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0