Ett "sista" dygn i Göteborg

Igår efter kvällsmat satte sig Josefine i bilen mot Habo och jag på tåget (45 minuter sent...) till Göteborg.
Jag och Oscar är fortfarande förbryllade över vilken barndom Kristin kan ha haft utan Disney, så vi skulle se på Herkules. Sedan blev det ju såklart också en massa catch up efter en sommar på olika håll. 

Idag har dagen varit fullbokad. Först träffade jag Ida för en superfrukost på Kafé Vanilj.
Jag och Ida lärde känna varandra när vi blev ihopparade som jobbduo på Intropuben under nollningen i vintras och har hållit kontakten sedan dess. Dock har vi inte hunnit träffas så mycket irl så det var väldigt trevligt med ett par timmar ihop i ett soligt Göteborg. Vi strosade runt i stan och spanade in Kulturkalaset. Man ville nästan köpa med sig ett smakprov av varje fudgesort, haha.


Sedan mötte jag upp saknade Emma för en mysig lunch på Green Room. Självplockssallad är den bästa salladen! Spana ner min underbara skapelse! 

Efter ett par stressiga ärenden i en väldigt folktät innerstad så skyndade jag iväg till Fysiken för ett sista sjukgymnastbesök innan jag åker. Egentligen vill min sjukgymnast skicka mig och mina handleder på magnetröntgen, men det får dessvärre vänta nu. Det är i alla fall väldigt förbryllande för oss båda att mina handleder fortfarande envisas med att göra ont!

Bara ett par minuter från Fysiken ligger Kristins nya lägenhet. Hon, jag, Oscar, Max och Matilda invigde den ikväll med hennes hemmabakade kakor och ett par spel. Åh, spelkvällar med härliga vänner är för underbara! 
Vi tog en tur förbi Götaplatsen där Timmo Räisinnen (stavning?) tolkade Ted Gärdestad och det var fullt med folk och mysig stämning.

Nu är jag snart hemma i Falkenberg igen, vilket innebär att jag sett Göteborg för sista gången på antingen 4,5 eller 10 månader. Jag gillar staden, men det jag kommer sakna mest är ju utan tvekan alla underbara vänner jag har där! Plus cheerleadingen och skolan såklart. Det känns både konstigt, sorgset och spännande att lämna det..

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Alltid svårt med avsked men det är ju ändå på återseende efter ett antal månader. Ha det så gött. Kramar från oss 2.

2015-08-14 @ 11:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0