Första utekvällen i LA- 1oak

Räknar man bort sportbaren vi var på i tisdags så var lördagskvällens utgång min första i LA. Vi i lägenheten + Louise åkte till West Hollywood för att vara på 1oak- en nattklubb mina roommates var  på förra helgen också.
Utgång här fungerar ganska annorlunda jämfört med hemma i Sverige, framför allt om man är ung tjej. Om man går ut med en promoter så fixar han så man får gå före i kön, komma in gratis och får sitta vid ett bord med en massa gratisdricka. Jag har inte riktigt koll på varför, men jag tror meningen är att killar ska vilja sätta sig vid de borden och få betala dyrt för det. Man känner sig ju inte alls köpt eller så... Men det är tydligen så systemet funkar. 
Denna gången blev det dock missförstånd och jättekonstigt, för det kom en annan grupp och mer eller mindre tvingade bort oss från vårt bord, så vi gick runt ett bra tag och inte visste vart vi skulle ta vägen, eftersom vi inte hittade vår promoter. Sedan fick vi i alla fall ett bord igen och folk började dricka lite för mycket lite för fort, eftersom klockan hade blivit en hel del. Det blir ju lätt så när man har ett bord med glas, vodka, olika drinkblandare såsom tranbärsjuice, apelsinjuice, sodavatten etc ståendes på bordet. Med andra ord blev folk väldigt fulla, haha. Vi hade kul uppe vid vårt bord (som det inte satt några utöver oss + promotern) och sedan nere på dansgolvet. Bortser man får den stunden vi inte visste vad som hände och mest kände oss i vägen så var det en bra utgång! 
Klubben stängde klockan två, vilket känns väldigt tidigt för en stad som LA, men här är efterfester tydligen en väldigt big deal. Vi tog en taxi till Hollywood Hills med vår promoter + lite andra tjejer och jäklar vilket område! Huset vi stannade vid hade höga staket för att inte släppa in oinbjudna och av någon anledning släppte de inte in någon alls denna natten. Jag, Louise och Amanda bestämde oss för att ta en uber hem och kom i säng vid fyratiden.
Lite uppladdning i lägenheten. Louise hade köpt en enorm vinflaska i matbutiken (typ 100 kr för 1,5 liter) och typiska amerikanska red plastic cups.

Såhär såg man servitriserna/bartenderna (som för övrigt jobbade i svarta underkläder) en hel del när de skulle ut och servera dricka vid borden).
Vårt bord.


Jag satt ihop med Louise hela kvällen förutom typ en kvart mot slutet- och då går hon och träffar Ashley Benson från Pretty Little Liars! Hon visste inte ens vem det var. Gah, smått avis och frustrerad över den!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mamma

Ja, det var en annorlunda utekväll.

2015-08-25 @ 11:27:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0