Lite sömn, mycket jobb och en hel del annat

Denna jobbveckan har varit lite tuff att ta sig igenom. Förra veckan jobbade jag nämligen 9-18, vilket tillåter att man är uppe sent eftersom man kan sova till åtta. Denna veckan har jag jobbat 6-15 och då bör man absolut inte vara uppe sent, men som den nattuggla jag alltid varit har jag inte lyckats ställa om. Hela veckan har jag slutligen somnat mellan 0.15-1.00 när alarmet ringer 4.30 och jag snoozar till 4.50. Vem som helst kan ju förstå att det inte är bra att snitta på 4 timmars sömn i en hel vecka...
Jaja, jag tog mig ändå igenom det bra (genom att dricka Celsius till frukost klockan halv tio varje dag haha) och nu hoppas jag att det dröjer länge innan jag ställer klockan så tidigt igen.

Annars har jag förberett en del inför USA- börjat på min enorma packningslista, kollat upp olika försäkringar, valt "reservkurser" om något av mina förstaval skulle vara slut och så har jag chattat jättemycket med mina blivande roommates.
Jajamen, ni läste rätt- jag har gått och skaffat roommates! Vi har också en underbar lägenhet nästan säkrad (ägarbolaget ska bara godkänna vår ekonomi och se att vi inte är kriminella typ) och hela grejen känns amazing! 
Jag har aldrig träffat tjejerna utan vi har fått kontakt på Facebook via gruppen "Svenskar i Los Angeles", så det kommer bli lite smånervöst att se hur det funkar att faktiskt bo ihop, men det känns riktigt bra efter ett par veckors dagligt chattande! 

Jag har också tagit en promenad med Alice, gymmat med Veronika, och bilat lite med Veronika och Johanna. Fredagskvällen fick bli en lugn och mysig en, på soffan tillsammans med mami.
Nu är jag så taggad på helg och de kommande två veckorna att jag nästan spricker!

Jag får se vad jag kan hitta i USA som hjälper mig när dagarna är långa och fullspäckade, eftersom Celsius inte finns där.

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0