Göteborg

I torsdags trotsade jag min jetlag (som inte varit alls lika illa som när jag kom hem från Florida!) och åkte till Göteborg eftersom jag så gärna ville träffa GCO-folket. 
En av mina mini-favvisar från Cougars förra året följde med mig till Bobcats och Wildcats träningar så vi kunde träffas. Saknat den bruden, som var som en lillasyster förra säsongen. Bobcats och Wildcats var megagrymma som vanligt och det var kul att träffa alla igen! Samtidigt sved det lite grann att se Wildcats träna, eftersom de gör svårare saker än vi gör hittills på CSUN. Men jag hoppas verkligen jag löser det med ett aktivt år till så jag förhoppningsvis får avsluta med ett år i Wildcats/Team Sweden!

Efter Berghalla (fortfarande mitt andra eller kanske tredje hem) så åkte jag hem till Josefine och snackade ikapp en himla massa med henne innan jag somnade på hennes soffa.

I nästan ett år har jag lekt med tanken att överraska min gamla klass genom att bara gå och sätta mig i klassrummet och låtsas som ingenting. Den roliga planen gick dock i stöpet när jag såg deras schema- seminarium i massa smågrupper och sedan självständigt arbete. Attans också! Jag åkte dit ändå och har lyckats springa på en hel del saknade klasskompisar i alla fall. 

Efter de var klara med sina seminarium så åkte jag, Malin, Viktoria och Josefine hem till Malin där vi lagade varma mackor, snackade en hel del och avslutade med att baka en kladdkaka med saffran och vit choklad.
Det var mycket trevligt men min agenda var fullspäckad så jag fick snällt bege mig strax efter klockan tre.

Nästa anhalt var Kristin i Johanneberg. Saknade bostadsområde och saknade vän! 
Det blev dusch, fix, lämna av packning och så begav vi oss till Saras lägenhet för tacos med hennes och Fredrik. Tacokvällar har skyhög mysfaktor! Efter maten var det docka dags för arbete, men i slutändan var det mest Kristin som fixade pannkakstårtan medan vi andra hejade på, haha. Vi blev joinade av Kristins pojkvän Martin och begav oss mot Majorna och födelsedagsbarnet. 
När jag skriver nu så känns det som jag mest åkt kors och tvärs över Göteborg det här dygnet...

Oscar fyllde milstolpen 25 år och det firades med klasskompisar, andra kompisar från skolan och kompisar från hans hemstad. Det var en hel del folk i lägenheten men det funkade finfint att mingla runt både med saknade vänner och nya bekantskaper. Det slutade aldrig med någon utgång, utan vi stannade kvar i lägenheten hela kvällen- vilket är minst lika bra enligt mig! 

Efter att ha tagit sovmorgon och hängt en del hos Kristin under lördagsförmiddagen så var det dags att säga hej då till Göteborg för den här gången. Jag har fortfarande mer folk där uppe som jag vill träffa, så vi får se om det blir en tripp efter nyår också.
Lite väderskillnad mot LA om man säger så.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0