Stockholm dag två

Efter en skön sovmorgon och en god hotellfrukost gav vi oss ner till stan. Vi gick in på Sturegallerian och denna gången gick vi inte därifrån fyndlösa, utan hittade några fina plagg på Zara.
Revansh efter gårdagens många lottlösa shoppingtimmar haha.
Vi gick vidare ner mot vattnet och över till fina Djurgården. Där strosade vi runt ett tag i solen och hamnade spontant på Skansen, där jag inte varit sedan 2003. Lisa Ajax var gästartist på Barnens Allsång (mycket duktig live!) och vi såg en björn, varg, älg m.m. Ett spontant och mysigt sätt att spendera eftermiddagen.
Vi hamnade på ett Espresso House på vägen tillbaka till hotellet och chillade sedan en stund innan det var dags att göra sig iordning för kvällen.
Vi hade bokat bord på TGI Friday's och båda var inställda på att det definitivt var deras goda ribs som gällde. Sista kvällen på vår lilla weekend tillsammans tyckte vi att vi även förtjänade efterrätt och oh my god, deras Brownie Obsession tog oss till desserthimlen! 
Vi satt där i ett par timmar- åt gott, tog varsin drink och hamnade i ganska djupa och seriösa diskussioner. Guld värt allt som allt! 
Vi avslutade kvällen lättsamt med Den där Mary på hotellrummet tills vi båda somnade ifrån filmen.








Mojitos! Hallon och standard.


PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0