Probably what I'll miss the most

Idag har varit en riktigt härlig dag! 

På förmiddagen lyssnade vi i T4 på T6ornas redovisningar av sina examensarbeten för att kunna få en idé av vad man kan göra och i vilken omfattning. Väldigt intressant! 

Efter lunch var vi kanske 15 pers som drog oss till Slottsskogen för en sista aktivitetet med klassen innan sommarlovet. Vilken tur vi hade med vädret! Den soligaste dagen på länge! 
Vi spelade beachvolleyboll, låg och snackade på filtar i solen och testade på diverse akrobatik. När jag är på en gräsmatta en solig dag kan jag inte låta bli att stå på händer, göra serier med mjukis bakåt, stå på huvudet osv, och denna gången fick jag med mig flera av de andra! Det blev lektion i att lära sig stå på huvudet, vi stuntade med Malin som flyer (till de flestas stora skräck, men för mig var det ju nybörjarnivå vi körde) och så testade jag och Josefine ett gäng akroyoga-positioner. Jag måste påstå att vi var rätt skickliga ändå! 
Dessutom lyfte vi runt några stycken i flickisar- till och med Lars på 100 kg. Han tvivlade starkt på att jag skulle få runt honom med med min teknik och hjälp av muskelkraft från Adam så gick till och med det galant! 

Ja, det var sammanfattningsvis en helt otroligt härlig eftermiddag med min väldigt älskade klass!
Jag trivs så himla bra i den och därför har det svidit väldigt mycket att veta att jag kommer lämna dom och missa vårt sista år tillsammans. Det är något jag tänkt på extra mycket de senaste veckorna och när jag kom hem idag blev jag riktigt nedstämd...
Jag kommer högst troligen få det helt amazing i USA, men jag hade verkligen velat vara med vårt sista år tillsammans. Framför allt pga risken är stor att majoriteten av klassen flyttar till landets alla möjliga platser lagom till min hemkomst...
Men men... Man kan inte få allt och jag är i alla fall tacksam för alla fina minnen och bra vänner jag fått på dessa två år!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Fin och solig avslutning fick Ni verkligen. Spara dessa minnen och plocka fram dem när det känns behov av det. Kram.

2015-06-05 @ 22:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0