Birthday #22

Min 22-årsdag började med sång och uppvaktning av fina familjen hemma i Falkenberg. 
Jag fick en massa bra saker som jag hade önskat mig plus något oväntat- alltid kul! 
Bland annat fick jag en Thomas Sabo-berlock, Scratch Map, bok att skriva recept i, underställ från Kari Traa, funktionströja från Victoria's Secret och pengar att köpa resväska för. Thanks alot! 
Många skrev gulliga saker på Facebook och sms, någon ringde och sjöng och ett par sötnosar la upp foton och text på instagram. 

Jag fixade mig en riktigt god frukost och sedan åkte jag mot Göteborgs skärgård. Min födelsedag tajmade nämligen ihop sig med Sex Elegans årliga helg på Styrsö. Vädret var på topp så vi fånade oss på fotbollsplanen och satt ute i solen fram tills kvällsmat. Precis som förra året arrangerades en toga-sittning där den gamla styrelsen avtackades och den nya invigdes. Många var hyfsat förfriskade så det blev mycket stoj och liv, men det var roligt. Och så sjöng allihopa för mig och Ebba, som båda är Falkenbergare födda 2 maj 1993. Oddsen för det? 
Efter sittningen röjdes borden undan och det var dansgolv med mycket ös som gällde. Sexet är riktigt bra på att släppa loss och gå all-in! 

Det var ett par stycken som skulle ta en av de sista färjorna tillbaka till stan och jag beslöt mig för att joina dom. 
Styrsö är jätteroligt men det känns som att det var mer passande uppladdning inför två barndanspass och en långträning att sova i sin egen säng istället för i en stökig lokal på en tunn luftmadrass. 

Jag hade en riktigt trevlig födelsedag, omgiven av massa härliga personer. Jag antar att det känns helt ok att vara 22 ändå... Haha.





PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0