Abbott Kinnely Boulevard

Igår kväll tog jag, Amanda och Maja en promenad till Abbott Kinnely Boulevard i Venice.
Vi hade hoppats på ett stort utbud av trevliga barer men dessvärre verkade gatan mest bestå av mysiga orginella butiker. Till slut gick vi i alla fall in på en bar som hetter Other Room och köpte varsin dricka.
Efter att vi hade suttit där och snackat ett tag kom två killar fram till oss och började prata. Som de flesta här så blev de väldigt fascinerade över att vi var från Sverige men pratade så bra engelska, haha. Och vi tog tillfället i akt att öva eftersom vi vill bli ännu bättre. När LinneRenee bodde med oss de första veckorna snackade vi mest engelska men sedan dess har det nästan enbart blivit svenska i lägenheten. Jag var faktiskt väldigt tidigt inne i det stadiet att jag tänkte och drömde på engelska, men det har återgått till svenska...
Killarna övertygade i alla fall oss efter en stund att dra vidare till en annan bar på gatan med lite mer ös och ett dansgolv. Feelingen och "utgångsenergin" var inte riktigt där hos oss denna kvällen, men vi stannade till stängning vid två ändå. Dessutom slapp vi gå hem eftersom vi träffat några trevliga typer mot slutet som erbjöd sig att köra hem oss. De tyckte det lät oerhört långt att vi skulle gå typ två kilometer. Och chockade över att jag frivilligt brukade gå 4 kilometer till skolan, haha.
Sedan när vi kommit hem avslutade jag kvällen med att kolla på dessa ögongodis:
 
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0