Frat Party @ UCLA

Igår kväll åkte jag och Tracy först till en förfest hos ett gäng svenskar i Santa Monica. De var supertrevliga och det är alltid roligt att lära känna nytt folk! 
Strax efter tio satte vi oss i en Uber och åkte till ett Frat party på UCLA. Frat party är en fest en fraternity (typ studentförening för killar, motsvarigheten till sorority) håller i, oftast i deras klubbhus. Det var något vi velat testa och det var verkligen som de typiska collegefesterna man sett på film, haha.
En massa bedpong, folk som dansade ute vid poolen till en DJ, JellO-shots m.m. I alla korridorer flockades det folk som drack ur röda eller blå plastmuggar och många satt även inne i studentrummen och festade. 
Det var en kul grej att uppleva och vi träffade både en hel del trevliga svenskar och amerikaner. 
Någon gång efter två begav jag och Tracy oss hemåt men först stannade vi till på IHOP, som var fullsmockat med folk som skulle ha nattamat. För min del blev det första gången någonsin som jag testade French Toast (fattiga riddare) och det var gott! Sedan somnade man nästan direkt efter man krupit ner i sängen.











Haha nu går väl ni där hemma i taket kanske...

PS, en kul grej: de svenskar vi förfestade hos hade en sista roommate som jobbade denna kvällen. En fotbollsmålvakt från Falkenberg! Vad är oddsen? Haha. Hon är ett par år äldre än mig så jag vet vem det är men känner henne inte. Ibland är världen liten.

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Ja, visst är världen lite i sådana fall.

2015-10-03 @ 22:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0