Uppsats, Soccer game och Brandlarm

Min torsdag började med ett par timmars -försök till- research och skrivande på min megauppsats i Public Health Issues. "8-10 sidor om ett existerande lagförslag i Kalifornien gällande ett hälsoproblem" är inte den roligaste uppgiften jag haft och dessutom riktigt svår att hitta rätt fakta till. Här är jag ju en Health Sciences student, men här ska jag plötsligt skriva om vad olika politiska partier tycker i frågan och vad det kan ha för olika effekt på ekonomin... Som sagt inte riktigt mitt område, men på onsdag vid fyra ska jag förhoppningsvis ha fått ihop en hyfsad uppsats om att senaten vill höja åldern på tobaksköp till 21 år.


På seneftermiddagen hoppade jag in i bilen för att köra mot Northridge. Jag hamnade i rusningstrafik på motorvägen och det tog mig över 1,5 timme att komma dit istället för mina vanliga 40 minuter, yay...
Vi i cheerleadinglaget har i uppdrag att heja på killarna och tjejernas basketlag, men vi hade bestämt oss för att åka och stötta tjejernas soccerteam ändå. Soccer är alltså samma fotboll som vi har hemma i Sverige. Vårt lag var obesergat fram tills denna match men förlorade tyvärr med 0-1 mot Long Beach. 
 

När jag kom hem slog jag och Amanda oss ner i soffan med varsin skål popcorn (jajamen, varsin!) och såg senaste avsnittet av Grey's Anatomy.
Sen tyckte vi det var dags att gå och lägga oss, men nästan precis när vi gått in på våra rum så gick brandlarmet i hela lägenhetskomplexet. Då fick vi snällt bege oss ut och vänta på brandkåren. Som tur var så var det bara ett falskt alarm, men efter att ha stått i cirka 20 minuter med blinkande lampor och högt tjutande kunde jag inte somna på ett par timmar, så jag var fortfarande vaken när Maja och Daniela kom hem från krogen vid två.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0