Lea Michele book signing @ The Grove

Efter fyra timmars sömn släpade jag mig upp och mötte upp Louise. 
Vi åkte till The Grove i Hollywood för eventet vi sett fram emot i flera veckor- Lea Micheles boksignering. För er som inte vet så spelade Lea Michele huvudrollen Rachel Berry i Glee och var Broadwaystjärna innan dess. Hon sjunger fantastiskt bra och jag lyssnar på flera av hennes Glee-låtar och egna låtar varje dag. Så för mig och Louise var det här en pretty big deal.

Vi fixade boken och wristbands till signeringen strax innan tio och blev ombedda att komma tillbaka vid fem. Hmm, hur fördriver man tiden där emellan? Strosar runt och shoppar, hehe.
The Grove är ett jättemysigt shoppingområde med en massa affärer och väldigt mysig vibe. Dessutom mötte vi upp två av Louise kompisar från hennes tid som high school-student här och umgicks med dom på Beverly Center.
Så tiden flöt på bra och vi hade väldigt trevligt! Jag fick med mig två par nya solglasögon hem (de jag hade gick sönder i Bieber-hysterin på Think It Up...) och en superbillig bodymist från VS.



Jag och Louise delade på en supergod California Club Pizza på California Pizza Kitchen.
Och så självklart en FroYo.

Vi återvände till Barnes&Nobels i god tid och folk var hysteriska inför att träffa Lea Michele. Ryktet kom ut att hon var inne på en av toaletterna och folk flockades utanför med mobilkamerorna i högsta hugg... Sjukt! 
Vi hade ju varit på plats ganska tidigt på morgonen så numret på våra wristsbands gav oss en bra plats i kön. Tyvärr fick man inte ta några foton med Lea eller be om personliga hälsningar, vilket jag antar är ett måste för att ett sånt här event ska kunna flyta på. Vi var lite oroliga att hon skulle vara dryg och typ inte säga någon till en, men så var det verkligen inte! Hon småpratade i cirka 10-20 sekunder med alla och var jättetrevlig. Vi pratade om att jag kom från Sverige, att hon var superglad av att vi var där, att hon aldrig besökt Sverige men skulle vilja och avslutade med att hon tyckte det var trevligt att träffas och hoppas att jag kommer tycka om boken. Så små medel som gör upplevelsen så positiv! 
Jag och Louise var som lyckliga småflickor typ, haha. Visst har vi sett en hel del kändisar här och till och med träffat några stycken, men när det är någon man verkligen ser upp till så blir det ju en helt annan grej.





PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0