Not too hot, this is just perfect for me

Fick denna påminnelsen av Facebook idag:
Obligatoriskt flygplatsstunt innan avfärd mot Florida och Worlds med bästa Cougars.

Behövde dock knappast en påminnelse om att Worlds var vid denna tiden förra året eftersom Cougars och Wildcats precis anlände i Orlando igen och hela mitt flöde både på Facebook och instagram domineras av bilder därifrån, haha.
Tänk att de gör om drömmarnas drömresa. Kombon av Florida, sol&bad, shopping, nöjesparkerna, 50 underbara medlemmar av ens cheerfamilj och såklart självaste VM är väldigt svårslagen.
Önskar dem 12 fantastiska dagar och att jag får vara en del av äventyret igen nästa år!

Men LA är ju såklart inte illa det heller!
Framför allt inte denna helgen, hihi.

Helt rätt ställe att hänga på en söndag som denna. Lyssna på podd i solstolen och ta ett break i poolen varje halvtimme.
Shake med jordgubbar, ananas, acai, apelsinjuice och vaniljprotein om jag minns rätt. Försöker testa en ny variant varje gång innan jag väljer en favorit.

Jag har förresten fått frågan om jag varit på Coachella, som är en enorm musikfestival utanför Palm Springs med maffiga artister och mängder av kändisar på plats.
Jag hade gärna upplevt detta, men mina lagkamrater kunde endast nästa helg och jag endast denna helgen, så det klaffade dessvärre inte. Tröstar mig med att jag har något riktigt roligt planerat till nästa lördag! 

En annan upplevelse som tyvärr inte blev av är nationalparken Yosemite, som var planerat till förra helgen. Då var vädret kasst så det ställdes in. Attans också att det inte kunde varit denna helgen istället, med detta drömväder.

PUSS

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Vilket väder Ni har, här är det blåsigt, duggregn och c:a 7-8 grader. Inte ens vårlikt. Kram.

2016-04-18 @ 13:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0