Back in Gbg

Från och med fredags kväll klassar jag mig själv som officiellt tillbaka i Göteborg på heltid.
Det känns så vanligt och konstigt på samma gång!
Framför allt eftersom min nya lägenhet bor i samma bostadsområde som innan, så jag hoppar av vid samma hållplats, handlar i samma affärer osv.

Fysioterapeutstudenten i mig var riktigt nöjd över min ergonomiska lösning för att bära hem många kilos storhandling från Ica Focus. Det tyngsta i ryggan och sedan en tygpåse på varje axel. Inspirerades till lite miljötänk när jag var med Eve på shoppingrunda tidigare i veckan och hon införskaffade tygkassar att handla i.

Lördagen spenderades förresten såhär:

Och med tanke på att jag inte tagit tag i att berätta allt om hur det blir med cheerleadingen i år så inser jag att detta blir något av en cliffhanger, hehe.

I övrigt har helgen mest ägnats åt slutfix med lägenheten. Fylla på skafferierna och så. Inför denna helgen hade jag endast flygande innehåll i min kyl: Ramlösa, Celsius, cider, mjölk och juice, haha! Klassisk student?
Det är inte helt klart här ännu men ni kan få smygtitta på utvalda delar av mitt nya boende.

Det känns väldigt typiskt mig med en hylla för doftljus och en för parfymer, haha. Och en hel del VS (som tydligen ska öppna i Nordstan).

Följer trenden och testar om en shot ingefära/honung/citron varje morgon i förebyggande syfte kan hålla förkylningar och sjukdomar borta. Bränner som en riktig shot i alla fall!

Slutligen får vi se hur det går med mitt förbaskade internet som inte fungerar alls. Nu bränner jag igenom mobildata men det funkar ju inte i längden!
Pappa misstänker att någon kan ha hackat min anslutning och att jag inte kommer ut för den redan är maxad...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0