International Food Market

Jag, mamma och Eve hade bestämt oss för att trotsa regnet och åka in till matmarknadens sista dag i lördags. Trots det dåliga vädret var det riktigt packat med folk, vilket är jätteroligt!
Det fanns mat från Italien, Ungern, Tyskland, USA, Australien, Nederländerna, Polen, Grekland, Frankrike, Spanien, Storbritannen med mera.
Efter en runda runt för att checka läget så bestämde mamma och Eve sig för att köpa ungerska langos och jag italiensk gnoccho reggiano (typ?). De tyckte deras var jättegod tills de smakade min- som tydligen var ännu godare haha! Mitt val hade fallit på att jag tyckte bättre om de italienska ingredienserna än langosens räkor och rom, så det var därför jag tog den varma mackan med ost, tomater och parmaskinka. Oerhört god!

Det var en stor nackdel på marknaden att det var fullstora portioner, för egentligen hade man ju velat testa flera olika rätter!
Definitivt spansk paella, grekis gyros och kanske att man till och med hade vågat testa en australiensisk kängruburgare?

Men vi var dessvärre mätta så utöver en polsk lemonad med citron och mynta (typ alkoholfri Mojito?) så blev det mest att titta. Vi köpte med oss några engelska fudge med intressanta smaker men har inte testat de ännu.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Gött var det! :)

2016-08-17 @ 14:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0