Bye Bye America

Trots att vi noga förklarat för hotellet att vårt flyg lyfte 23.00 och vi därför ville vara på flygplatsen 20.00, så bokade de vår transfer till 17.15 och vi befann oss på JFK... 18.30! 
Absolut att man alltid ska vara i god tid men detta var väldigt långt innan. Dessutom såg vi direkt att vårt flyg var försenat till 00.20- jippie...
Men men, det var bara att bita i det sura äpplet och när man väl checkat in och tagit sif genom säkerhetskontrollen så blir det mer bekvämt. Senaste avsnittet av Game of Thrones, något poddavsnitt, musik, lite mat och vips var det faktiskt dags att boarda.
Väl på planet somnade jag efter kanske en halvtimme och vaknade inte förrän vi skulle landa haha. Där flög de 7,5 timmarna smidigt iväg! 

Tågturen hem till Falkenberg gick dock inge lika smidigt. När vi kom till perrongen hade tåget precis gått så vi fick vänta i 55 minuter på nästa. Och ytterligare nästan en timme för det tåget var försenat. Vilket i sin tur senare innebar två tågbyten för snabbhetens skull istället för att åka hela vägen till Falkenberg i en sträcka. En massa spring och stress med mina två bagage plus två väskor med andra ord, haha.

Tyckte lite synd om gulliga mamma som fixat inför att vi skulle komma hem. Efter dessa förseningar och krångel var man riktigt mör och seg när man väl klev in på Pelle Molins väg. 

En liten (!) posthög väntade.
Gulle mamma hade satt upp lapp på dörren och lagat finmiddag.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0