Busy busy Friday

Dagens to-do-list inför helgens tävling och sedan SPRING BREAK med familjen:
Efter mycket om och men går jag nu och lägger mig vid midnatt, med hela listan avklarad förutom lite packning som återstår. Bra jobbat! 

Oups vilken start det blev på denna dagen då- två ynka timmars sömn...
Anledningen är att jag och Amanda avböjde torsdagsfest förra veckan men lovade varandra att ha mer "yolo-inställning" våra sista månader här, så när vi fick förfrågan om att gå på hemmafest igår (sista träningen + St Patricks Day) så trotsade vi tankarna om fredagen och hängde på- vilket blev en oerhört rolig kväll/natt hos Monica! 
Jag körde så jag har inte varit bakis, men bara det faktum att somna fem när man ska upp sju leder till rejält jäkla zombie-mode!
Men jag tog mig igenom 2,5 timme Holistic Health och överraskade mig själv när jag lyckades hålla mig vaken genom en halvtimmes meditation, haha.

Efter att ha köpt shorts i skolans färger inför helgen så blev det en lång, varm och stressig biltur på 1,5 timme till DMV (Department of Motor Vehicles) i Glendale. Kombon att min bil inte har AC, att det såklart var jättevarmt, LA's intensiva trafik och att jag hade en tid att passa gjorde att jag inte var på toppenhumör och det byggde bara på min "ångest" inför detta besök.
Har skjutit upp det ett bra tag. Ibland har jag helt enkelt inte haft tid och andra gånger har jag glömt det... Därför var jag rädd både för den omtalade timlånga kön, bittra biträden och megafeta förseningsavgifter....
MEN, jag var klar på en timme (bra för att vara DVM i LA!), hade ett snällt biträde och åkte inte på någon extra avgift alls! Phew! 
Nu är bilen helt lagligt skriven på mig och har registrering som gäller tills 2017.

Tillbaka i Northridge vid halv fem-tiden blev det att köra runt och handla lite grann. Gruppchatten för mitt hotellrum i Anaheim har gått varm hela dagen så att vi ska få med oss allt men slippa fem uppsättningar av precis allting. Mitt rum består förresten av grymt bra folk som alla funkar bra ihop, så vi kände oss väldigt nöjda! 
Förutom gemensamma snacks fick det bli lite nytt smink till moi. Kommer sakna priset på sminket här! 

Väl tillbaka i lägenheten har det blivit att packa, chilla och fixa. Raka benen, fixa naglarna och annat typiskt inför-tävlings-fix. 
Hejdå blå, superglittriga naglar...
På tal om naglar så är såret från när någon i min stuntgrupp låtit sina växa för långt och lyckades spetsa in sin nagel tillräckligt i min handflata för att det skulle börja blöda... Det är anledningen till att jag lydigt klipper mina varje vecka- har blivit riven rejält ett antal gånger haha.

Starten på dubbel packning. Det blir bara en snabb mellanlandning tillbaka i lägenheten på söndag kväll! 
Inte färdigt, men det börjar likna något.

Nu är det hög tid för mig att säga godnatt, med den excellenta kombon av färsk mango och polisserien Graceland.

PS:

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0