Vidare från Vegas


Våra tre dagar i Las Vegas har innehållit mycket turistande och många, många steg i slitna Converse.
Måndag:

Tisdag:
Trippelt den dagliga rekommendationen!

Onsdag:

Las Vegas Boulevard, som kallas The Strip, är cirka 6,7 km eller något sådant så man kunde utan tvekan ta ett par turer fram och tillbaka!
Helt fuuuuuullspäckat med hotell! 

Jag tänkte slänga in ett par temabaserade bildbomber senare, men mest har vi kollat på hotellen utifrån och innuti.
Några dyra shower blev det inte men varenda hotell verkade ha antingen "gamla" artister som Rod Stewart, Britney Spears och Celine Dion, eller någon show av Cirque du Solei. Tror jag såg reklam för minst fem olika (!) uppsättningar av just Cirque du Solei- som jag gärna skulle se någon gång! 

Det var spelmaskiner och kortspel mer eller mindre överallt- till och med på flygplatsen.
Sista kvällen tog jag och spelade för en hel dollar (haha) på Bellagio och först vann jag faktiskt "hela" 20 cent, men de spelades upp igen. Nja, förstår faktiskt inte riktigt tjusningen med att sitta och spela en massa.
Jag tyckte det främst var roligt när jag såg spelmaskiner med teman från filmer och serier.


Tidigt, tidigt torsdag morgon bar det av från Las Vegas till Los Angeles och efter ett gäng halvsega timmar på LAX (som jag ägnade åt att i panik maila sisådär 25 high schools i LA för att få någon att ställa upp på en intervju jag ska ha skrivit en uppsats om innan tisdag...) så flög vi vidare till San Fransisco.
Vi var framme vid hotellet typ halv åtta så vi har inte gjort mycket mer än att äta god kinamat. Nu väntar tre dagar även här!

PUSS
Rätt stavning- wihoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0