From LA to NYC

När vi står i kö vid gaten cirka halv 10 och är redo att boarda planet så ropar de plötsligt upp att planet behöver underhåll och vårt flyg blivit försenat från 10.15 till 14.30! Sååååå segt! 
Som tur är hade vi inget viktigt att hinna med den dagen (till skillnad från de stackare som hade anslutande flyg och liknande...) så även om det var trist så satte vi oss snällt ner och plockade fram mobiler och datorer. Jag kollade senaste avsnittet av Game of Thrones och sedan kollade vi på Trainwreck, så tiden flöt på rätt smidigt tills det blev dags att käka lunch, som flygbolaget stod för. Efter ytterligare lite försening lyfte vi slutligen vid klockan tre, landande 22.15 lokal tid ( +3 timmar från LA, -6 timmar från Sverige) och var på hotellet strax innan midnatt. 
Att bo i ett 8-bädds rum på hostel i Santa Monica funkade absolut bra, men det kändes riktigt bra att kunna ha våra saker liggandes framme igen och inte påverkas av att andra vill ha det tyst och släckt en viss tid! Och dessa sköna sängar istället för våningssängar- booyeah!

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0