Last day in Santa Monica

Vår sista dag i Santa Monica (tisdagen) inleddes med en härlig morgonpromenad längs stranden ner mot Venice. Atmosfären på Santa Monica Beach på morgonen är superhärlig, med folk som hurtigt tränar allt möjligt. Vi såg många löpare och folk som likt oss promenerade, men även yoga, balansgång, gruppträning, boxning, dans och träning i ringarna. 
Vi vände dock i Venice för där var det istället en massa hemlöst folk som låg med sina tillgångar precis utmed gåvägen och det röktes en himla massa weed...
 
Sedan blev det något av en fixardag. Vi åkte till Northridge för att hämta min väska, fixa med mobil/bank/försäkring och äntligen (!) sälja bilen. Hade hoppats på mer än 600 dollar men bilen hade sina skavanker och jag behövde verkligen bli av med den nu så jag får nöja mig med det extra shoppingkapitalet.

Tillbaka i Santa Monica blev det hamburgare på härliga Streak & Shake, strosande på 3rd Steet och packningskaos. När man varit här så länge så har man en massa packning och framför allt mängder med kläder man inte vill slänga. Sedan väger alla olika sorters skor och necessären massor... Det slutade med att jag fick snacka till mig lite plats i Eves väska och får återkomma till problemet när vi ska hem från New York, hehe.


Den världsberömda piren- morgon och kväll

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0