Härlig start på veckan

Måndagar är min riktigt långa dag, men har man ingen tid att pausa och känna efter så flyter det på fint!
Heldag i skolan 8.30-16.15 var inte så tufft när dagens ämnen var Tillämpad Avspänning i teori och praktik samt färdighetsträning med en massa liggande, sittande och stående övningar.
Dessutom fick vi listan över handledare till våra C-uppsatser (examensarbeten på en halv termin heltid) och en av våra två handledare var just den vi önskat så vi är mycket nöjda!

Sedan bar det av i full fart till Bergsjön för att träna pluttisarna. Eller ja, vet inte om jag kan kalla dem pluttisar länge till... Den sista 8-åringen fyllde idag 9.
Mina kattungar (låter det bättre? haha) kämpar på och utvecklas som tusan hela tiden, men de är inne i en lite trotsig och flamsig period. Förmodligen är vi tränare inte längre skrämmande och nya som i början, så de vågar ta ut svängarna mer.

Dagen avslutades med en tripp till gymmet och lite småfix i lägenheten. Klockan närmar sig midnatt men det gör inte så mycket för imorgon går jag faktiskt endast 13-14.30. Japp, jag är minst lika chockad som ni!

Födelsedagsbarnet fick köra ett snabbt stunt med oss tränare och då passar man såklart på att köra något som egentligen inte tillhör deras level.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0