Examensfirande

Det var smidigare för oss att förbereda med tält och så i Falkenberg dagen efter, så vi sköt upp examensfirandet till lördagen. Då blev det inte så stressigt hem från examen i Göteborg heller.


Vi var lite oroliga över vädret och några enstaka droppar fick vi känna på, men det gick bra att sitta ute från start vid kl fyra till stopp någon gång efter midnatt. 
Gästerna bestod av en bra mix av släktingar, familjevänner och mina kompisar från både högstadiet, gymnasiet och unversitetet (extra kul!!), samt mamma och pappas vänner till den årliga sommarfesten vi slagit ihop firandet med.

Det var poängpromenad, mat&dryck, musikquiz och sedervanligt mingel. Jag kunde verkligen inte fråga efter ett bättre firande- var hur nöjd som helst! Tusen tack till alla som var med och förgyllde det!
Och såklart till la familia, som ordnat så mycket med allt medans jag körde slutspurtsvecka i Gbg!

Tyvärr typ enda bilden med någon person på, hehe. Men men, det spelar ju ingen större roll faktiskt. 

3 juni var förresten slumpmässigt också mamma och pappas silverbröllopsdag! Mycket imponerande! 

Första blomsterarrangemanget var från pappa till mamma (med viss hjälp av hobby-kalligraf Rebecca), och andra från oss barn till dem.


Kommentarer
Postat av: mormor

Väldigt trevlig fest. Förstår att Du känner Dej mer än nöjd. Att det sedan var Ros-Marie och Lars silverbröllopsdag gjorde inte saken sämre. Perfekt.

2017-07-09 @ 14:13:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0