För de har tagit studenten!

Studenten idag! Och så avis man är! De har ju så oerhört kul och är klara med skolan en gång för alla! Men eftersom jag går dans nu är jag inte riktigt beredd att släppa det än. Fast om två år är det min tur, och då smäller det!
Perfekt väder är det, och stan var fullsmockad! Konfrensiären (stavning?) hade lite problem med att prata, men studenterna var så glada att det märkte ínte de ändå. Det verkade i princip omöjligt att hitta de man skulle, men till slut fick i alla fall Fellen, Hanna, Sandra, Katja och Sofie kramar och gratulationer. Kortegen skippade jag, alla jag känner gick åt olika håll och jag har ju redan sett både alla studenter och vagnar. I stället fyller jag på med vatten här hemma och sköljer mitt ben som blev offer för brännässlorna. Om en kvart eller nåt bär det av igen, till studentfirande för Sofie!



Jag har lyckats glömma att jag har kameran min liggandes i väskan och inrte tagit ett enda kort! Det får det bli ändring på och förhoppningsvis har ju andra tagit kort med.

PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0