VS i Gbg

Idag är/var Victoria's Secret Fashion Show i Paris (mycket mycket på sociala medier) och då passar det ju rätt bra med detta inlägget haha.

VS öppnade en butik i Nordstan för någon månad sedan och jag var först ganska kritisk. Tänkte att det skulle vara samma begränsade utbud som på flygplatser typ. Inte för det är något fel på det, men de brukar sakna kläderna och det är kläderna jag gillar mest. Gissa vad jag ska shoppa i London tro?
Men jag är ju även svag för dofterna (hehe) och jag får säga att jag var klart imponerad över vilket utbud de hade här i Gbg! Alla "riktiga" parfymer och en massa body mist, neccessärer, lotions mm.
Så jag kan absolut rekommendera er andra VS-fans där ute (för det är väl knappast bara jag? Haha) att kika in där. Själv har jag fortfarande en liiiten samling som behöver minska innan jag låter mig införskaffa något nytt hehe.

Mina två absoluta favvoparfymer!


Blandad kompott

Seriöst, hur svårt ska det vara?! Nu får jag passa på att duscha på gymmet, dansen, praktiken och Kristin. Visst att det funkar, men det är bra omständigt att alltid ha med sig en massa grejer, plus att det suger att tex inte kunna ta en varm dusch såna här kvällar när jag är jättefrusen i lägenheten!

# studentmat

Såhär virrig kan man bli sent efter dansen... Ja det hade ju varit något att hoppa på fel buss vid den tiden!

Lördagen bestod av lååååångträning med pluttisar som lyckades hålla fokus i 4,5h och sedan en catch up-fika med Aron. Mycket bra tycker jag. Kidsen ville såklart köra mannequin challenge och fick köra med Kittens, som är minior level 2.

Screenshot från filmen på en del av iscensättningen. Vi tränare var ändå imponerade över dessa typ 45 pluttisar!

Pluttisarna är förresten färdigtränade inför lördagens tävling och hade ikväll djurtema- how cute?!


Första advent


Den 25e smäller det?

Det kändes faktiskt bra stabilt att mitt CSN-konto såg ut såhär kvällen den 24e:

Jag hade nämligen åkt till och från Fbg tre gånger och shoppat på både Nelly, Lyko och Sportkost. Såna saker brukar annars få tas ifrån sparkontot, men nu lyckades jag tydligen! Eller har jag fått extra pengar in på kontot utan att veta om det? Haha.

Av en slump inföll sig Black Friday just på svenskarnas lönedag och gissa om företagen måste vara överlyckliga över det?
Jag personligen tycker det är lite löjligt att vi ska anamma Black Friday från USA fast vi inte har Thanksgiving som är dagen innan (Thanksgiving slår ju Black Friday gånger hundra, minst!) men det är ju som sagt ett försäljningsknep.
Vet inte hur många mail och sms jag fått om olika reor- hela veckan dessutom. Såg något på TV om att Black Friday iår (andra året i Sverige) troligen är större än Annandagsrean.

Men jag ska erkänna att jag handlat lite för mina nya pengar jag också. Inte så mycket pga reorna utan främst för jag behövde nya energidrycker (hehe) och för jag insåg att det är första advent på söndag!


Mellanmålens dag & äkta dansarfötter

Innovativ som jag ibland (fast ganska sällan) är, så lyckades jag göra en slev av aluminiumöverdraget och få i mig den välbehövda kvargen haha.

Hur många Badass-poäng på den?

Praktikkul

Jag och Kristin fortsätter trivas som tusan på vår praktikplats! Tänk att det imorgon har gått halva tiden...

Igår var en extra rolig dag!
Jag, Sara och Kristoffer "gav oss ut på äventyr" i jakt på thaimat till lunchen, vilket gick sisådär och vi kom tillbaka med maten när det var 20 min kvar av lunchen, men det var i alla fall oerhört gott haha. Där får vi se till att äta igen någon/ett par gånger de kommande veckorna!

På eftermiddagen var vi några stycken som inte tyckte vi hann åka hem innan kvällens aktivitet, så när alla var klara med sina patienter vid fem flyttade alla in från sina kontor till lunchrummet för att jobba det sista därifrån. Okej, det kanske inte blev det allra mest effektiva journalskrivandet, men trevligt var det.

Kvällens stora aktivitet var sedan beachvolley mot Mölnlycke Rehab! Kristoffer hade ordnat ihop det med en kompis som jobbar där och hela mottagningen hade nu taggat detta den senaste veckan. Som de tävlingsskallar vi fysios (och AT) är, så blev det såklart en hel del hets om hur mycket prestige som stod på spel, men när det kom till kritan så var det såklart mest bara väldigt roligt!

Vi ägnade förresten en hel lunch åt att komma på namn till våra lottade lag, så inget lag skulle anses bättre än det andra haha.

Jag kanske inte var den i laget som bidrog med allra mest poäng, but still!


Cheersöndag Deluxe

Jag visste att det skulle bli väldigt intensivt att träna Kittycats lördag förmiddag, komma till Fbg vid tre, fixa sig upp till tårna, vara på fest tills någon gång efter midnatt och sedan sitta på första tåget söndag klockan nio för en heldag med cheer. PHEW...

Men det hela höll på att gå åt skogen när jag på natten mellan lördag och söndag somnade på spikmattan (!) vid halv två, utan att ha ställt alarmet eller satt i mobilen i laddaren!
Det som räddade mig var att mamma var tvungen att åka från jobbet för att köra mig till tåget och ringde mig kvart i nio för att kontrollera att jag var redo... Och att min mobil faktisk fortfarande levde på ynka fyra procent!
Jag väcktes i alla fall där och då, så det blev bara att flyga upp, kasta ner sakerna i väskan och åka!
Men jag hann, fixade mig på tåget och söndagen flöt på kalasbra därefter.
Ibland gäller det verkligen att ha flyt...

 

Supercheersöndagen började med lagfrukost ute i Långedrag hos en av våra helt fantastiska lagmammor. En mysig förmiddag som förutom gofrulle innehöll stuntade, dräktprovning och soffprat inför tävlingen.

 

Sedan var det dags för Showcase Camp i Berghalla, först 2,5 timme med level 1-2 och sedan 2,5 timme med level 3-6. Lååång dag att vara tränare- men oerhört kul!
Vi tränare var uppdelade på olika stationer (gymnastik, dans, stunt, pyramid, hopp/ramsa) och så fick de fem lagen i hallen gå runt ett varv innan vi körde uppvisning för varandra. Detta för att peppa inför tävling och slänga in en superträning där alla lag kunde få del av alla tränares expertiser.
Kittycats körde för första gången någonsin inför så mycket folk och wow vad bra de körde! Det var någon mini-miss men ärligt talat tror vi det hade varit bra nog att ha på tävlingen! Wow!

 

Lagtröjorna hade kommit (vilket innebar högpitchade skrik från tjejerna haha) och alla andra tränare ville typ äta upp våra pluttisar- så söta!


Veckan som gått

Andra veckan på praktiken har varit väldigt självständig, vilket är kul och häftigt!
I övrigt har jag försökt ta det lugnt rätt många vardagskvällar, för det kände jag att jag behövde efter ett par fullspäckade veckor. Helgen var oerhört fullspäckad från och med lördag morgon, så jag fick ta en fixarkväll på fredagen- vilket kanske inte låter så kul, men ibland får man ta den smällen för att det ska gå ihop.

Ja... asså.... Man använder tagg för att komma in till lägenhetsbyggnanden och tagg för att komma in i byggnaden med tvättstugan, så när jag glömde nycklarna i tvättstugan blev jag utelåst i kylan- i kortärmat! Tji fick jag som inte pallade ta på mig jacka den korta biten... Som tur var hittade jag efter ett par minuter någon i området som släppte in mig i tvättstugan igen!

Helgen skrivs det mer om sedan, men det har blivit många timmar cheer och tjejerna (som varit lite väl flamsiga på sista tiden) har skärpt till sig och kört superbra! Det värmer mitt coach-hjärta något enormt!

 
 
Avslutningsvis så har SGS varit här och öppnat mitt medicinskåp (hehe) så jag nu kommer åt min ansiktsscrub, vitaminer, värktabletter, ansiktsmask, kajalvässare osv igen- men de fixade inte duschen och det är väldigt mycket viktigare enligt mig haha!
 
 

Första praktikveckan

Lite försenat men jaja...

Första praktikveckan var toppen!
Typ nyp-mig-i-armen eller *peppar peppar* toppen!
Det är lite nervöst (okej, ibland mer än bara lite) att ta emot patienter som kan ha precis vilka problem, åldrar och bakgrunder som helst, men när man väl är i behandlingsrummet så ordnar det alltid till sig på något sätt och känns något för svårt är det bara att bolla med handledaren.
Huvudorsaken till att det känns så bra är för att alla på mottagningen (7 fysioterapeuter, 2 arbetsterapeuter, en rehabassistent och några admin) från dag ett varit oerhört välkomnande och tillmötesgående!
Vi kom in i gänget efter typ första dagen och kände oss snabbt nästan "för bekväma" på kliniken.
Typ *peppar peppar*-känsla på den också för det nästan känts "för bra". Sen är det såklart skönt att ha en annan klasskamrat på plats som är i samma sits, och extra bra att denna klasskamrat är just Kristin!
Och så är nästan alla andra fysioterapeuter väldigt unga (många är 25-30) och har inte jobbat så länge, så de kan sätta sig in i vår sits.

Ja, det går helt enkelt ypperligt bra, även om det är väldigt utmanade och man får de där kvällen-innan eller kvarten-innan-nerverna inför patienter/kroppsdelar/skador som verkar extra luriga.

Och innan någon hinner fråga så kan jag förklara att namnbytet från sjukgymnast till fysioterapeut ägde rum efter min första termin på utbildningen.

Kontraster

Såhär såg det ut i min, mammas och Eves gruppchatt förra veckan:

Lite kontraster mellan Åre och Falkenberg om man säger så! Ni kan ju själva gissa vilken bild som är tagen vart...
 
I Göteborg började det helt plötsligt snöa för drygt 2,5 vecka sedan och vi var riktigt förvånade. Jättemånga var överlyckliga, medan jag tillhör de som absolut älskar snö- i december!
Första dagarna i november är inte riktigt lämpligt tycker jag. Inte så mycket för själva snön, utan för den jäkla kylan! Helt plötsligt blev det jättekallt!
 
Men även om det händer att jag påpekar att jag saknar vädret i LA (för vem skulle inte göra det liksom?) så är det en liten bagatellsak, och mest ett intressant sidospår att det är såna kontraster i vårt avlånga land.

Slutligen får jag väl dock erkänna att jag förrförra helgen faktiskt tog årets första julmust. Jag kunde helt enkelt inte motstå den när jag såg den där hemma.

I december ska jag typ leva på julmust, glögg och te!

Ännu en vecka går mot sitt slut

Nu är det tidig söndag kväll och jag har precis kommit tillbaka efter drygt ett dygn i Falkenberg.

Mina pratiga men tappra pluttisar kämpade sig igenom hela 3 timmar och en kvarts träning igår, bland annat med gästtränare från mina gamla Cougars-rivaler, Cheer Infinity Envy från Malmö. Vi må vara/varit rivaler på tävlingsmattan men stämningen mellan föreningarna är mycket god och tränarna hjälpte verkligen tjejerna massor. Det var också endast tre veckor kvar till deras första tävling!

Hemma i Fbg på kvällen så var jag, Veronika & Sandra barnvakter åt Veronikas systerdotter Filippa och då blev det hemmalagad pizza, princessklänningar och disco, haha.
Ja, i alla fall till 2,5åringen somnade vid åtta- sen blev det Så Mycket Bättre och en massa välbehövt snack för oss något äldre.

Idag har vi firat pappas födelsedag och fars dag hemma hos oss. Självklart satt jag mest ihop med Elin, som nu blivit så lång att jag inte längre behöver böja mig ner för att krama henne- hjälp!


En händelserik vecka

Ja, det har hänt mycket de senaste dagarna- både positivt och negativt.
Positivt: första praktikdagarna.
Negativt: Gissa en gång? U-S-A...
Men båda är inlägg som inte görs rättvisa om jag skulle skriva dem med den gnagande insikten om att mitt alarm ringer om sex timmar...
Så vi börjar med de senaste dagarnas fullbokade fritid, som blev en följd av att jag i förra veckans examinationsstress sköt upp allt jag kunde tills nu haha.

Måndag:
Klassisk "Monstermåndag" som där jag gick upp klockan sex, gick hemifrån sju, och kom hem igen efter nio på kvällen. Full fart från praktiken iväg till Berghalla och pyrre-koreografiträning för pluttisarna. Det saknades några stycken så jag fick hoppa in och bygga en massa- kuuuuul!
Senare på kvällen skulle jag och Kristin egentligen firat Klasdkakans dag, men det var nog bäst för oss båda att hon bangade haha. Många nya intryck såhär första praktikdagen och veckan hade bara börjat!

 

Tisdag:
Hälsade på Marta som äntligen lämnat Uppsala för Göteborg!
Mamma kommer knappt vilja läsa detta, men det var min första tripp till omtalade Biskopsgården och jag tog mig helskinnad därifrån haha.
Vi tände ljus, drack ett par koppar te, åt lite Toblerone som hon vunnit på Liseberg och snackade såklart en himla massa om allt möjligt. Ser verkligen fram emot att kunna umgås mer med henne nu!

 

Onsdag:
Sushi-dejt med fina Ida. Också någon jag träffar för lite, trots att hon bara bor ett par kilometer bort, men det ska vi försöka ändra på. Det blir ju tyvärr lätt så att man fastnar i sitt eget uppbokade schema. Supertrevlig onsdagslyx i alla fall!

 

Torsdag:
Också känd som "Supertorsdag" pga dansklass gånger två. Kände när jag vaknade i zombiemode i morse att jag inte skulle palla, men likt alla andra liknande torsdagar ångrade jag inte mig en sekund på plats! Ny kul koreo på jazzen (även om jag verkligen ville fortsätta mer på Sia's Unstoppable) och min gamla ärkefiende Utåtvridningen gick lite bättre på nästa klass när det skulle snurras, snurras och snurras.

Torsdagarna under praktiken hinner jag inte hem innan dansen, men är framme en hel timme innan klassen börjar, så det får bli musik, bok, poddar etc som ett break där. Dock istället för min älskade powernap haha...
Äta behöver man också och idag testade jag denna, som definitivt smakade just chokladboll, men det är tveksamt om man vill det med kvarg...

Bonus:
Mitt kylskåp före och efter jag tog mig tid att handla. Det prioriterade jag nämligen inte förra veckan och mitt kylskåp började kännas nästan pinsamt typiskt en student hehe.

PS. Jag lovar att frys och skafferi varit betydligt mer välfyllda så det har inte gått någon nöd på mig haha.

En lördag med mor och syster

I lördags förmiddag kom Evelina hem en snabbis mellan Österrike och Åre, så då ville vi såklart passa på att umgås en massa!

Vi åkte in till stan för att förbereda inför kvällen på klassiskt vis med hyrfilm och lösgodis. Sedan blev det en lunch på Laxbutiken (första gången för mig där haha) och en lugn eftermiddag, innan det på kvällen kom lite gäster till oss för en för-förfest med thai. Mamma skulle egentligen också iväg senare men var gullig nog att stanna hemma med oss för myskväll!

Yes, jag valde kyckling på Laxbutiken haha.
 
Hopplösa...
Jag brukar också använda mitt lilla rum främst för avlastning ifall Eve är borta och jag sover i hennes rum, men hon hade ju inte tänkt så långt som blockerade min säng med packning samtidigt som hon tänkte kräva sin egen säng...

 


Hoppas på att vakna till goda nyheter!


En fredag på hemmaplan

Jag kom upp i tid på fredagen och var tidigt nästan (!) klar med reflektionsuppgiften som vi hade schemalagd tid för, MEN eftersom det är så svårt att bli nöjd med de där sista formuleringarna och övergångarna så skrev jag inte helt klart och skickade in förrän 22.15 på deadline-söndagen haha....

Vid tio på fredag förmiddag åkte jag i alla fall in till stan för att fixa lite ärenden och sedan möta upp bästa Lollo. Det blev en fika på Espresso House följt av en promenad utmed Ätran- tills vi kom på att Lollos parkeringstid gick ut när som helst och vi fick skynda tillbaka fortast möjligt hehe.

Kvällen bestod sedan av det smått fredagsobligatoriska tacomyset.
Jag, Veronika och Sandra åkte hem till Alice för himmelsk god tacos plus lite rosé och bubbel- för jag kände mig trots allt på firandehumör efter veckan som varit och inför kommande praktik!

Jag kom hem vid halv tre men somnade av oklar anledning inte förrän halv fem! Haha wtf?!
Men det var en superdupertrevlig kväll (och jag var faktiskt inte en zombie dagen efter trots så få sömntimmar!).


Nu kör vi!


Blandad kompott

Såhär i Halloweentider så har Facebook påmint mig om några riktiga guldklimpar á 2011 och 2013.

 

Och så skyller jag på examinationerna, men i onsdags var jag visst aningen virrig hehe.

 
En bild där Malin ertappade mig och Linda med att apa runt i salen på en rast. Bra bot mot nerver säger jag! Det blev även lite bakåtkullervyttor...

Och så måste jag ju undra lite kring denna kommentaren - prank av en kompis eller är det någon av er där ute som faktiskt stör sig på att jag hade vita strumpor på Fysikens danskväll?!

Ja, vad ska man säga? I-landsproblem deluxe haha. Visst att jag absolut inte hade typ gått upp på scen med svarta shorts och vita strumpor, men detta var liksom danspass på gymmet? Dessutom med vita skor- så då tycker jag nog till och med jag gjorde rätt färgval haha.
Vår bild vann förresten fototävlingen- yay!

Och... det gick superbra!

Nu sitter jag på tåget hem till Falkenberg, för första gången på 4 veckor. Känns lite konstigt!

Hur som helst är jag nästan löjligt nöjd med dagen!
Min och Malins föreläsning flöt på väldigt smidigt och naturligt, vilket vi fick en massa härlig feedback för av både elever och lärare. Läraren sa till och med att hon "skulle kunna sälja oss och tjäna pengar", vilket definitivt måste klassas som bra omdöme haha!
Såhär i efterhand är det ju såklart lätt att vara efterklok och undra varför man oroade sig från första början och inte förlitade sig till sin egen förmåga...
Detsamma gällde det praktiska. Jag är ju hur van som helst att leda olika grupper, men ändå oroade jag mig över "struntsaker" som ifall jag skulle säga rätt sak i rätt läge och ifall jag skulle pricka in den ungefärliga tiden på 20 minuter bra. Det är ju såklart inte de viktigaste faktorerna och det gick ju finfint!

Man växer ett par centimeter av att få en massa positiv feedback av sina klasskompisar- framför allt eftersom de själva var så himla duktiga allihopa!
Vår grupp på 9 pers plus läraren/examinatorn Anna har haft två riktiga toppendagar som inte alls varit jobbiga (förutom de obligatoriska examinationsnerverna som nog är omöjliga att komma bort helt ifrån), utan vi har haft en väldigt trygg stämning, pratat mycket och vågat vara väldigt ärliga. Tyvärr gällde inte detta i alla grupper, så jag är väldigt glad över att vi hade flyt med inledningen!
Eftermiddagen avslutades för min del med personlig feedback från läraren och jag fick höra såna underbara saker som jag verkligen ska göra mitt yttersta för att ta in ordentligt och bära med mig!
Vi på fysio-programmet har ofta snackat om hur glada och tacksamma vi är över att ha återkommande lärare som anstränger sig för att lära känna oss som personer och verkligen bryr sig om oss! Det är inte supervanligt i skolan och definitivt inte på universitetsnivå, så hatten av för dem!

 

PS. Jag har också lärt känna många i min nya klass bättre under denna kursen och jag gillar dem verkligen jätteskarpt! Såpass mycket att jag tycker det är synd att jag inte får mer tid med dem.
Vilken tur har inte jag som fått känna så om båda mina klasser?!


Examinationsvecka

 

 

"Examinationsveckan" är i full gång. Fem moment, som var och ett inte är så stort eller maffigt, men totalt blir det ju såklart en hel del och så har man en tendens att lägga på en del nerver så fort man vet att man ska bedömas.

Patientfallsseminariumet i måndags gick tipptopp (vår klass var "helt ärligt bäst någonsin på det" enligt vår lärare!), igår var det förberedelsedag och idag har vi hållit stressföreläsningar för termin 1, praktisk avslappningslektion för termin 1 och börjat examineras i att leda varandra (i våra smågrupper på 9 pers) i praktiska kroppskännedomsövningar. Jag och Malin har dock vår föreläsning om Stressorer imorgon och jag ska instruera Dropsy Massage sist av alla, så idag har jag endast instruerat ettorna i 10 min och annars varit deltagare för mina duktiga klasskompisar samt gett en massa feedback. Det är imon det verkligen gäller för min del!
Sen åker jag till Falkenberg efter dansen på torsdag kväll och skriver den avslutande reflektionsuppgiften på distans.

Och vet ni? På måndag börjar sedan 6 veckors praktik i primärvården- mer självständig än någonsin tidigare!

Hahaha KLOCKRENT med Game of Thrones-memes i vår klassgrupp tycker jag!

Drottningen av i-lands problem?

Min start på veckan har varit... frustrerande!
Har haft väldigt lite tid i skolan vilket inneburit en massa tid att fixa med ärenden, men dessa ärenden har inte gått min väg. Inte . Ett . Enda !
Så samtidigt som jag känner mig medveten om hur betydelselösa dessa problem är och känner tacksamhet över att ingenting är värre så är det bannemig väldigt frustrerande ändå, haha.

Så härmed förtydligar jag ifall fler vänner råkat tolka ovanstående snap som att jag är ledsen att nejdå, har bara problem med mobil, bankkontor etc.

Som tur är så kan ju saker i alla fall vända. I måndags när jag kom till skolan för seminarium så riktigt kände jag mitt fysiska stresspåslag sedan förmiddagen (ironiskt nog precis sånt vi läst om i denna kursen!) och valde att avvakta ett tag innan jag erbjöd mig att ta mig diskussion, men det blev ett bra seminarium resten av dagen fortsatte i positiv anda. Unnade mig lite Espresso House och senare fick jag boxat ut lite frustration på Body Combat och skakat loss på Sh'Bam. Så himla skönt!
Och som avslutning unnande jag mig en köpesmoothie, för varför inte? Såna här extremveckor är jag helt för att använda belöningar haha.

 

Tisdagen gick förresten lite i samma spår, det vill säga att examinationsförberedelserna i skolan flöt på bra men ärendena gick åt skogen... Försöker någon högre kraft testa mitt tålamod? Haha.
Men man kan välja att se på det såhär: hellre att ärendena skiter sig än skolan!


En söndag då höstsolen sken

Det blev ungefär en sån där numera halvt klassisk "fixarsöndag".
Gick upp halv nio för att tvätta, fixade några matlådor, bäddade rent osv.

Vid ett begav jag mig till Kristin för fyra timmars intensivt plugg inför morgondagens seminarium. Mot slutet var vi så trötta i huvudet och bara halkade in på en massa andra flumsaker, men med en sista ansträngning lyckades vi i alla fall bli klara med alla sex patientfall.
Dessutom i perfekt lagom tid för att sticka till Fysiken och köra ett 30 min Core-pass följt av 30 min Fys. Kort men intensivt- skönt för huvudet!

 
Efter en produktiv dag avslutade jag såhär framför tvn. Dessutom kan man se det lite som en uppladdning inför kursens sista vecka- med 5 examinationsmoment!

Om ett skratt förlänger livet ger denna lördag mig flera år

Efter att ha kommit i säng mellan ett och två så blev det lite tufft med en lång lördag, men den var riktigt toppen!

Först ut var såklart cheerpluttisarna, som såhär sista träningen innan höstlovet hade tema Halloween.
Två tjejer var bortresta så då fick jag och Palmen hoppa in och kasta lite i programmet. Det är så kul att lyfta och kasta pluttisarna, för de är ju så himla lätta och tycker vi kastar så himla högt, även om vi egentligen håller tillbaka mycket haha.

 

Kvällen hade varit inbokad och efterlängtad sedan drygt någon månad!
Det var nämligen dags för spelkväll med mitt hederliga gamla gäng, som dessutom utökats en del under det året jag varit borta.
Våra omgångar av Helt Hysteriskt och Twister kan ha varit det roligaste jag upplevt i spelväg- jäklar asså!
Just Twister hade det dessutom hetsats kring i chattgruppen i flera veckor, så där hade spänningen byggts upp! Även om jag inte vannn varje omgång så fick jag i alla fall äntligen visa vad jag gick för i detta spel som passar mig mycket bra, haha.Väldigt synd att Lars charader av Carolina Gynning inte hann fångas på film!

Gissa vems lag som vann? Jag, Lars och Sara- booyeah!
Galnaste . Twister . Ever !

RSS 2.0