No beach today

Det kunde jag och Ulrika konstatera när vi vaknade. Himlen var helt molnig men det kanske var lika bra det. Det har ju blivit rätt mycket sol de senaste dagarna och ibland behöver huden vila. I stället blir det mysdag med pojkvännen- underbart!
Men jag borde fixa mig då, går fortfarande i hans t-shirt och korta shorts.


Allaflipflop var puts väck efter Thailand, så vi köpte nya. 89 kr- helt ok!

PUSS

Yesterday

Igår fanns det ingen tid att blogga. Den lilla lediga tid jag fick spenderade jag utslagen på soffan, hehe.
Klockan ringde redan 08.15 för jag skulle till Halmstad och ta bort stygnen. 20 fick jag det till- lite fler än de 5 jag har under hakan. Ni får faktiskt vänta till skenan åker bort den 15de, innan ni får se ärret.

Därefter bar det av till stranden där Joanna, Towe, Malin, Johanna, Matilda, Ulrika, Alice, Nicolina och Veronika redan låg och stekte. En promenad med Ulrika längs strandkanten förlände dagens gåsträcka till kanske 7 km- fullt godkänt!
Stannde på stranden till klockan var fem och jag hade massa små prickar på magen. Lite mycket sol.

På kvällen var det grillning med tjejerna som gällde. Massor snack, skratt, en bit mat, en rabarberpaj (all by Matilda) och dessutom oväder stod på schemat. Mysigt! Som vanligt har Johanna flest bilder på sin systemkamera, men Adisa knäppte även några med min 12 megapixels.


Ulrika, med vår tydligen normalstora baguette


Kul bild! Jag softar, Emma funderar och Nicco sitter med mobilen (jätteovanligt)


Man ser våra hår i alla fall. Från mitten: Veronika, Ulrika, jag, Emma, Nicco, Matilda och Johanna. Bakom kameran: Adisa


Snurra flaskan



Denna halvfula bild på mig får avsluta


PUSS

Feeling the urge

Nu är den här- trailern till Harry Potter and the Deathly Hallows. Första delen kommer i november och andra i juli nästa år. Jag kommer se båda- det kan ni lita på! Jag har alltid varit ett Harry Potter fan, ända sedan jag började läsa böckerna när jag var 8 år (ja, det tog tid). Visst, jag är inget hysteriskt fan, men jag har alla böckerna och att inte se filmerna är inget alternativ. De två sista ska dessutom visas i 3D. Hur coolt är inte det?


Men först är det Eclipse som gäller! Premiären är idag så jag och Ulrika ska försöka få biljetter till imon eller fredag. Supertaggad!


PUSS

Laddar

Jag försöker glömma denna meningslösa kväll genom att ladda inför morgondagen. Den verkar bli super!
* morgon: ta bort stygnen och se mitt ärr (som alla säger kommer vara skitcoolt)
* dag: stranden med mina girls!
* kväll: grillning hos Johanna för hon och Matilda åker tillbaka till Kungsbacka på onsdag

Nu saknas bara att handen ska bli frisk och att Emma ska lämna huvudstaden för staden vid kusten.

Har jag tur har E sett klar Desperate Housewives så jag kan se de sista avsnitten. Det är ju nu det är spännande!


Inte för att mitt liv var så crazy innan, men jag vill få vara lite vild & galen igen

PUSS

Beach beach beach

Det har blivit en dålig vana att sova till halv elva-elva. Förra sommaren var alltid jag och Joanna redan på stranden då! Det får försöka bli ändring på det! Det blev en promenad till Ica för att lämna läkarintyget och sedan bar promenaden vidare till Herting. Hälsade på sommarkonfirmanderna och alla ledare som jag saknar en del. Sedan var det bara beachen som gällde! Det var jag, Ulrika, Joanna, Johanna, Matilda, Veronika, Nicolina och Alice som låg och stekte på en ledig sandplätt. Snackade även en hel del med Frida och Rebecca, och så träffade jag Julle lite.
Vid fem-tiden kände jag mig klar där och följde med mor och syster in till stan. Hade inte ätit sedan frukost så plågades en del.
Ikväll ska tjejerna in till stan men bussarna passar inte och jag har gått tillräckligt idag ( i för små flipflops- aj!). Dessutom är jag trött och ofräsh. Det är inte bara att hoppa in i duschen och ut igen när man har bandage. Det är lika bra att jag tar det lugnt med familjen och kanske ser en film.


Dagens outfit:
linne- Gina Tricot
shorts- Vero Moda
bikinitop- Cubus
bikiniunderdel- H&M
Förhoppningsvis har dagen gett lite mer färg

PUSS

Sometimes it'd be better to shut up

Man kan inte kalla mig smart i alla fall. Var i stan med mamma och syster för att leta konfasmycke till E. Var så hungrig att jag bara ville hem. Som alltid kan syster min inte bestämma sig. Mamma frågar efter min åsikt och jag säger att jag hade velat ha ett armband med utvalda berlocker som symboliserar nåt personligt. Hade det inte varit för kostnaden hade jag köpt ett för ett år sedan. Vad tror ni min syster plötsligt blir jätteintresserad av? Vad tror ni min syster får, betalt av mamma? Just det ja, kul...



Ett sånt här fast i silver och symboler som passar mig hade jag gärna haft dinglande på min arm...

PUSS

Lack of motivation

Sant som det är sagt- jag saknar motivation. Jag vill inte gå promenader när jag inte får spela fotboll. Jag vill inte öva lite balett när jag inte får dansa ut. Jag vill inte läsa massa körteori nör jag inte får sitta bakom ratten. Jag vill inte ligga i trädgården själv och sola när jag inte får bada på stranden. Inget av det jag vill göra får jag, och då har jag ingen motivation att gör nåt alls. Då blir det gå upp sent, se på tv, äta lite, se mer tv, somna lite, göra ingenting vettigt alls!

Jealousy

Jag har aldrig varit den som varit särskillt avundsjuk, speciellt inte på min syster. Främst därför att jag även ser de saker jag inte är avundsjuk på. Men just nu är jag avis, bland annat på min syster. Ja är för det mesta fast här hemma och ser allt hon kan göra denna sommar. Hon kan jobba, bada i havet, träna, festa, vara hos kompisar när hon vill, göra spontana grejor som spela minigolv osv. Jag skulle kunna hålla på hela natten. Det är saker man tar för givet men nu gör jag inte det längre. Jag får inte bada och blöta ner bandaget, jag får inte festa för jag kan råka ramla på min hand. Just nu får jag inte ens befinna mig nykter på fest, för någon annan kan ramla på mig! Jobba kan jag verkligen inte och inte hellr cykla, så jag måste gå överallt ellerbe mina föräldrar skjutsa mig. Jag kan tänka mig gå en bit, men jag går inte ensam hem i mörkret. Då är det enklare att bara stanna hemma...

PUSS

Way too much tv

Jag har sett lite för mycket på tv den sista veckan, de få timmar jag haft för mig själv. Mest har det blivit Desperate Housewives, som jag nu blivit beroende. En sak kan jag säga: att se ut som Eva Longoria Parker hade inte varit fel! Hon är snygg som tusan och riktigt sexig. Och det är inte bara kroppen som gör det. Även i de avsnitt hon hade gått upp i vikt och knappt sminkade sig hade hon fortfarande den charm man dras till. Dessutom verkar hennes val i riktiga livet inte så fel heller. Hon har aldrig stått för massa skandaler utan är i stället lyckligt gift sedan några år tillbaka.




Soon

På tisdag tar de bort stygnen. Då får jag se ärret jag ska gå runt med på min hand.
Ni andra får vänta 2,5 vecka till. Tur det

Some pics

Jag tycker nästan gårdagens korta beskrivning av de senaste dagarna räcker. Lite mystik får det ju vara. Men jag tar och slänger in lite fler bilder från denna underbara vecka:

Styrka, springa, styrka, springa- så beskriver jag military fitness! Att vila var att stå i plankan...








Fråga inte ens...

Övrarp med Lollo och Ulrika




Frukost i morgonsolen och sedan steka på altanen- underbart!

Så blev det några bilder vid fina Ätransjön (som jag ville bada där!)





(Oseriösa! Jag har Julle, Lollo har David och Ulrika.... ;) )









Härlig bild på härliga tjejer!

Midsommar med min älskling


Vi fick till maten rätt bra tycker jag...


... men såklart fanns det plats för en skål jordgubbar eller två!


Jag älskar dig!!

Det var mina dagar i bilder. Nu hoppas jag på en strandvecka!

PUSS


Feeling bad for them

TABBE! Det är nog det enda sättet att beskriva domarens miss i matchen Tysland-England. Tyskland leder med ett mål när England får frispark. Lampard sätter bollen i ribban och sedan studsar den in i mål, men Tysklands målvakt får grepp om den och domaren dömmer att den var på mållinjen.

Jag må vara synskadad, men till och med jag se att den tydligt var inne.

Stackars engelskmän som nu får åka hem efter förlust 1-4. De får glädja sig med att den domaren kommer ha svårt att hitta jobb.

PUSS

Busy days

Detta har varit bra dagar! Tyvärr medför bra dagar ofta lite tid för uppdatering. Inte ens nu har jag tid att skriva ett ordentligt inlägg och jag har 120 bilder att kolla igenom. Därför blir det bara en liten teaser.
I onsdags var den hemliga aktiviteten military fitness. Tufft som tusan verkade det- även för mig som satt och tittade.


Sedan var det stugan med Lollo och Ulrika som gällde. Underbart! Sol, snack, skratt och lite skön frisk luft satt inte fel.


Fredag förmiddag åkte vi hem, trötta som bara den! På eftermiddagen var det midsommarfika hos Julles mormor och morfar, och kvällen spenderade jag och Julle ensamma hemma här. Vi lagade mat, spelade kort, såg på film och hade det jättemysigt! Och såklart åt vi jordgubbar!


Idag har vi deltagit i gatans årliga midsommarfirande. Det har varit poängpromenad (ingen kommentar om resultatet...), fika och brännboll- där Julle var jätteduktig. Nu ska vi grilla och sen ska jag och Julle förmodligen bara mysa.


PUSS

Back on Friday

Nu: Hemlig aktivitet med laget. Får vara fotograf idag eftersom jag inte får göra nåt med porslinsarmen

Ikväll: RUL intar Övrarp!

Packed and done...

Då har jag nästan packat klart. Ikväll åker jag, Lollo och Ulrika till Lollos familjs stuga i Övrarp. Några dagar utan rinnande vatten, smink eller lyx. Dessutom är det utedass som gäller, hur "stadsbon" (jag) nu ska klara detta. Men framför allt blir det massa RUL, i annorlunda miljö. Taggad!
We'll be back Friday.



PUSS

Nostalgi

I väntan på att Julle ska bli färdigklippt och dra sig hit ser jag ett gammalt avsnitt av Smallville. Stark nostalgi på det. Förr följde jag det dagligen, men det har jag varken tid eller lust till längre. Jag ser fortfarande de nya avsnitten då och då, men det är inte lika kul längre. De flesta ur originalcasten är döda eller försvunna i serien. Av de på bilden är bara 2 kvar. Det suger lite, men jag får erkänna att jag kollar ändå.

PUSS

This is what I'll be doing

Då är den här! Listan över saker jag ska göra i sommar! I alla fall dessa disfunktionella dagar med handskadan. Jag har delat upp det i kategorierna dagligen, flera gånger i veckan, en gång i veckan och någon gång under sommaren. Självklart behöver jag inte följa den slaviskt, det vet jag att jag aldrig skulle lyckas med ändå. Förmodligen kommer jag på fler saker, men det är ju aldrig för sent att lägga till. 
Anyways, here we go!

To Do List Summer Of 2010!

Dagligen:
* 10 fingerpushs i timmen (för att få tillbaka rörligheten)

Flera gånger i veckan:
* Öva balett
* Läsa körteori
* Gå promenader
* Träffa mina underbara vänner
* Umgås med världens bästa pojkvän

Minst en gång i veckan:
* Träna axeln så gott det går
* Springa (när stygnen är borttagna)
* Fixa mig lite mer, även om det är jobbigt nu

Denna sommar:
* Läsa klart matte B
* Bada på stranden (när skenan är borta)
* Komma på minst en dans
* Shoppa sparsamt, hur det nu ska gå
* Åka iväg med tjejerna
* Festa lite när handen är utom fara igen
* Förhoppningsvis kunna jobba lite
* INTE råka ut för fler olyckor


Jag hade så höga förväntningar på denna sommar...

PUSS

Every day counts

Dagen började tidigt. Julle började jobba 8.00 och jag var uppe och åt frukost med honom. Sedan såg jag lite Desperate Housewives (nytt beroende) och sov igen till 10.30. Jag låg ute i solen redan halv tolv, så jag hann få en del sol innan molnen kom. Jag har även läst körteori och övat balett. Senare tar jag kanske en promenad. Inte den roligaste dagen men man får göra nåt av de dagarna också!

Imon kväll åker jag, Lollo och Ulrika till Lollos stuga i Övrarp!


Dagens outfit är balettinspirerad för att slippa jobbiga klädbyten med min skadade hand:
svart body- Gina Tricot
rosa kjol- Kocca


PUSS

Mud cake

Gårdagen med Julle var mysig, som vanligt! Vi bakade kladdkaka som var mer seg och fluffig än kladdig, men ändå god. Så såg vi Honey. Vem kan det vara som väljer alla dessa dansfilmer tro? Men riktigt surt var att den hackade under den avslutande dansscenen- vilket även Step up gjorde. Inte okej!


Mums!


Att gå runt i Julles byxor var jätteskoj! De var ju förstora så de åkte ner jättemycket och det ser ut som jag har helt felproportionerad kropp.


PUSS

Girl time

Då var jag hemma igen. Solen sken när jag lämnade Ljungby, så jag trixade på mig bikinin. Men då kom molnen och sedan regnet. Lovely! Så jag sitter här en liten stund innan Julle kommer hit, efter fotbollsmatchen på tv såklart. Han förtjänar faktiskt att se den, så många matcher han missat för min skull- min underbara pojkvän.

Gårdagens tjejkväll hade inget tema, men spel-kväll skulle man nog kalla det. Det blev några omgångar Chicago och en hel del Buzz. Jag utser mig själv till spelmästare, men vet inte om de andra håller med... Vi kan säga att jag var bäst, jag vann i alla fall några gånger.
Förutom spela blev det köttfärspaj, promenad, gung-flum (försök lista ut den ni!), björnbärspaj och det obligtoriska tjejsnacket. Man kan alltid lita på att en kväll med "supetrion" blir en bra kväll!
Här kommer några gamla favoritbilder, eftersom kameran låg i botten av väskan hela kvällen:

Nog allt kan vi vara söta om vi anstränger oss...


... men oftast är det rätt oserisöst.


Och så är vi så sjukt starka! Kolla in armarna...

PUSS

Taking off

Nu drar jag till Ljungby för att spendera lite tid med mina girls!



PUSS

Careful use

Jag känner mig som en porslinsdocka!


Wedding from a fairytale

Jag tror inte någon misstar sig om vilket bröllop det handlar om- gårdagens bröllop mellan kronprinsessan Victoria och hennes Daniel Westling!
Innan igår var jag inte intresserad alls. Jag tyckte bara de verkade stela och påklistrade och att hela bröllopet var överbekostat. Därför tänkte jag inte se bröllopet igår, utan istället förmedla lite kärlek till min egen prins.
Men så hör man så mycket om hur alla tyckte det var så fint, så vi gick ut på Internet och hittade ett samlingsklipp med det bästa från vigslen- när de lovar att älska varandra i nöd och lust, säger ja, lämnar kyrkan, kyssen osv. Så lyckliga de verkar och det var så äkta! Riktigt fint faktiskt! Efter det blev vi (eller i alla fall jag) så senare kollade vi lite på middagen, Daniels tal (riktigt bra faktiskt) och när de skar den enorma bröllopstårtan. 11 våningar hög, 330 cm! Och ändå var de tvungna att ha mer för att det skulle räcka till alla gäster. Det viktigaste var väl att den skulle bräcka tårtan från det danska kronprinsbröllopet 2001...

Stort och pampigt och kanske lite överdrivet. Men fint var det och de äkta makarna verkar lyckligare än någonsin!



Kyssen!

PUSS

The good days

Ingen update igår heller. Varför? Jo för det fanns helt enkelt ingen dödtid att spendera vid datorn.
Julle hade sovit över här och jag spenderade även denna dag med honom. Mysig dag som bland annat innehöll en promenad ner till stranden. Eftersom det blåste var där nästan inte en kotte så vi bara tog det lugngt och njöt. Några gulliga mobilbilder blev det också, men självklart hittar jag inte överföringskabeln. Varför ska den inte finnas framme när jag väl vill använda den? Typiskt! Ni får helt enkelt vänta ett litet tag på de bilderna.
Sedan åkte vi hem till honom. Åt grillat, spelade kort, såg lite prinsessbröllop, lite Avatar och så sov jag över där. Bra dag! 
Under tiden får ni en favrit i repris:

Fika på Espresso House, bio och sen pizza i Varberg. Också en bra dag!

Jag har införskaffat nya lösnaglar. När jag förmodligen varken kan jobba eller spela fotboll i sommar, kan jag i alla fall ha fina naglar. Med tanke på att handen inte heller kommer vara så fin skadar inte upppiffade naglar.


PUSS

Great planning

Sedan några dagar hade jag planerat att ikväll se matchen mot Astrio. Kan jag inte spela får jag i alla fall heja på mina tjejer! Dock tänkte jag inte på att matchen kunde spelasi Halmstad, vilket den såklart gör! Så det blir ingen match för mig ikväll, men jag klarar mig ändå. Istället blir det mer tid med Julle som kommer hit efter maten. Men det var tur att jag såg på Facebook att de skulle spela borta, annars hade jag förmodligen gått till Kristineslätt halv sju.

PUSS

Great minds think alike

Idag kom Joanna och Adisa förbi. Med sig hade de Cola, godis och Snickersglass, som fick bli vår middag. Förutom att frossa(usch, just nu vill jag inte ens se godis) så har vi gjort det vanliga: snackat, skrattat, snackat och skrattat. Precis som alltid. Även om vi inte ses så ofta längre (de går på Drottning Blanka och jag på Fbg 's Gymnasieskola) så är de nog mina två äldsta riktigt nära vänner, och sånt bleknar bara inte. Visst sviktar kontakten ibland, men när man ses är det som om det vi gick i samma klass igår.


Älskar er!


Vill jättegärna vara med på bild...


Härlig smygbild

PUSS

Even less than before

Med skenan kom tyvärr inte bara gläjde. Även om skenan "bara" ska vara på i 4 veckor så är det 12 veckor innan jag får belasta handen fullt igen. Då är vi inne i september. Räknas lyfta tunga lådor på upp emot 40 kg att belasta handen fullt? Förmodligen. Därför ser det inte ut att bli nåt jobbande för mig heller den andra halvan av sommaren. Jag tyckte det sved att jag bara skulle tjäna hälften denna sommar, men nu ser det inte ut att bli nåt kosing alls. Så nöjen under sommaren och året framöver får jag vara sparsam med. Hade planer på att åka till Köpenhamn med pojkvännen i höst, men det ser inte ljust ut.


Så här kommer det knappast se ut i min plånbok...



Transformation

Från det största gipspaket de flesta sett:


Till något mindre, lättare men tveksamt snyggare:

Creepy as heck!

Solen ville ju inte titta fram ur molntäcket idag, så solande blev det inget. Istället blev det en lång promenad med mamma, sisådär en 7 km. Att gå en daglig promenad skulle bli en sommar rutin, men efter våldtäcksförsöket här i stan igår förmiddag (på offentlig plats, mitt på ljusa dagen!) vågar man inte ge sig ut i spåren själv! Tjejen är bara ett år äldre än mig och var ute och joggade. Riktigt läskigt!

Men jag ska slå fast rutiner som jag faktiskt ska göra. Läsa körteori till exempel. Annars blir det så lätt att man fastnar framför tvn.

Visst fick jag lite färg igår?

Dagens outfit:
linne- bik bok
jeans- h&m
gips- halmstad sjukhus

PUSS

Not the way I want it

Igår blev det ingen bra update alls. Vaknade vid tolv och gick nästan direkt ut i solen. Observera att jag lyckades knäppa bikini-bhn själv! Det blev ganska många soltimmar, men utan Ulrikas sällskap hade jag nog inte orkat pressa. Roligare när man är två och kan ligga på studsmattan och snacka.
Senare tog jag en promenad till IP och kollade på träningen. Så perfekt väder att spela fotboll i!
På kvällen tog jag det lugnt och vid tio-elvatiden kom Julle hit.

Idag var det bara att gå upp tidigt, återbesök i Halmstad 9.00. Gipset är utbytt mot en ful skena, handen är svag och de hade skurit upp mer än vad jag trott. Det borde vara 10-15 stygn och ser ut som ett T. Synd att jag heter Rebecca då.
Bilder kommer senare.


Nu ska jag förhoppningsvis få på mig vanliga tröjor igen!

PUSS

Finally fresh again

Behöver jag ens förklara hur skönt det var att duscha igen?
Sen att jag hade armen i en platspåse och mamma fick shamponera mig är bara detaljer. Känns i alla fall fresh!

Mina söta flickor Lollo, Ulrika och Johanna var här tidigare ikväll, och de hade med sig Ben & Jerry's! Underbart!
Vi satt ute i solen, åt glass och snackade. Mycket bättre kan det ju inte bli. Dessutom lät jag dom kladda lite på mitt gips.
Jag ska ändå byta ut den här klumpen mot en skena på torsdag- är superglad! Det blir förhoppningsvis lite mindre, lite snyggare och framför allt lite lättare! Och så kommer jag kunna komma igång med att röra på fingrarna. Awesome!

Dagens bilder på mig är inte de fräshaste. Mjukiskläder, glasögon och hår i behov av en rejäl dusch. Ni får nöja er med att sukta lite efter dessa glassar, som nu ligger i våra magar!
 
Choklad är som bekant inte min grej, men Half Baked är supergod! Framför allt bitarna av brownies och cookie dough.
Nya Fairly Nuts tyckte jag också om! Ett måste att testa för alla B&J fans.


(8) Angel - Kate Voegele

PUSS

Not necessary

Jag förstår att det låter kul att man lyckas springa igenom ett glasparti, jag förstår det! Vad jag inte förstår är hur man kan vara så klantig att påpeka för MIG hur kul det är. Till och med vissa av mina vänner har gjort det. Enligt mig är det INTE kul! Visst, själva momentet att springa genom glaspartiet kanske skulle se kul ut på film. Men skulle det se lika kul ut med allt blod, operationen, gipset, allt man hindras från att göra eller framför allt den nedsatta rörligheten?
Jag tror svaret skulle vara nej. Jag tror inte man skulle ha med de delarna i en film, för jag kan lova att de inte är kul.
Så sluta fråga mig hur jag lyckades, för hade jag vetat det hade jag förmodligen inte gjort det. Det var öppet när jag gick ut, stängt när jag sprang in. Det regnade så jag skyddade ansiktet med handen och såg knappt nåt. Nu vet ni det, så sluta fråga. Och snälla sluta skratta, det gör ont!

Shifting

Mötet igår var långt! Sen var det skönt att komma iväg till IP och i alla fall hinna säga hej och visa att jag är ok.
Sedan sov Julle över här. Jag deppade lite (tillåtet i detta läge tycker jag) och så såg vi grymma Step Up. Älskar den!
Idag har vi tagit det lite lugnt och även tagit en promenad på 3-4 km. Vi tänkte gått längre men det var tur att jag inte kände för det, för det gick inte många minuter efter vi kommit in som regnet vräkte ner.
Nu har jag bara allmänt tråkigt. Hade hoppats på att kunna jobba lite på brännan, men så ser det inte ut att bli. Får ta och läsa lite körteori. Senare idag kommer nog tjejerna förbi.


Hann aldrig lägga upp lördagens outfit:

tubtopp- gina tricot
jeansväst- vero moda
jeansleggins- gekås (riktigt kap!)

PUSS

Out in the fresh air

Finaste Ulrika har varit här och piggat upp mig lite. Vi har såklart snackat en hel del olycka och operation, men även the usual girl talk. Och så åt vi glass och såg på En djävulsk romans. Den filmen kan man inte tröttna på!

Kan ni gissa vilken portion som tillhör vem?
Ledtråd: jag gillar inte chokladsås, blanda massa olika ocg jag älskar hallon ;)



My banana-loving girl


Nu ska jag iväg på informationsmöte på ICA. Det bli promenad nr 2 idag. Nr 3 bär av till IP. Sedan går jag hem också, så spenderar den bästa natten här!

PUSS

No help at all

Vi har ringt runt lite för att se om det finns några hjälpmedel. Det vi var ute efter var sånt färgat omslag runt gipset (dels för att det skulle se roligare ut och dels för att hålla det fräshare) och en mitella (för att hålla uppe armen. Får inte ha den hängandes neråt). Det gick inte så bra. Det färgade omslaget är tydligen en speciallisttejp, som närmast kan finnas i Halmstad. Och någon mitella ville de inte att jag skulle ha. Även om det avbelastar armen tar axeln och armbågsleden stryk. Med mina axlar vore det inte så lyckat.

Så det blir att ha det här tråkiga beige gipset och jag får gå runt och hålla upp handen själv. Awesome!

PUSS

What to do next?

Då har jag varit på Ica och snackat med min chef. De ger mina tider till Hanna fram tills handen är frisk, sen är de mina igen. Tur det i alla fall, det kunde varit betydligt värre. Men fyra rastlösa veckor utan lön svider, och det kommer märkas resten av året.
Ett tag såg det lite ljusare ut. Marta kom på att jag kanske kunde vara sommarfadder i kyrkan nu i tre veckor. Ledarna hade ju trots allt tjatat på mig tidigare att de ville ha min hjälp. Då skulle jag arbetat 9-13 nu i tre veckor och tjänat några tusenlappar. Dessvärre var det för sent att tillkomma som fadder nu (sommarkonfirmanderna började läsa idag) så det blir inget med det.
Så dessa fyra veckor kommer som sagt svida. Både ekonomiskt och med rastlösheten. Men jag får väl läsa körkortsteori eller nåt...

PUSS

Time to try

Nu har jag inte ätit eller druckit något på ett dygn. Det var nog precis ett dygn sedan det hände nu...
Har i omgångar druckit ett halvt glas juice, halvt glas vatten x2, tredjedels glas proviva samt ätit en yoghurt. Har inte fått behålla nåt eftersom jag reagerade så starkt på narkosen. Då har de ändå gett mig tre olika preparat mot just illamående. Denna dag har sugit hårt!

Nu ska jag i alla fall ta risken och äta en yoggi. Jag är så hungrig att det gör ont. Men spypåsen ligger jämte mig för säkerhets skull...

(8) Hero - Sterling Knight

PUSS

Scared to death

Jag har en bula i pannan. Hade inte handen tagit smällen hade pannan gjort det. Jag vågar knappt tänka på hur det kunde gått då. Såret på handen i ansiktet... Det hade gått åt helvete!


The worst I've done yet

Det senaste dygnet har jag fått uppleva många nya saker. Jag har fått uppleva hur det är att springa igenom glas, chocken när man ser sin hand helt blodig, paniken av att inte kunna lyfta fingret, åka ambulans, sövas ner, opereras, att inte kunna äta eller dricka någonting utan att spy pga narkosen och ja, det var nog det mesta i korta drag.

Det var lagfest hos Amanda och vi satt ute i ett partytält. De har ett uterum som stängs med glasdörrar. När jag gick ut till tältet var de öppna. När jag skulle springa in på toa var de stängda. På grund av regnet höll jag vänster hand snett framför ansiktet och kisade. Måste påpeka att jag inte ens var full! Ändå fattade jag inte ens att glaset var där förrän jag var igenom.
Fick syn på min hand och allt blod och sedan dess var jag nog i ckocktillstånd. De rusade ut för att hjälpa mig och ringde ambulans och min mamma. Det bar av direkt till Halmstad och jag skulle egentligen vidare till Malmös handkirurgi-avdelning, men en handkirgurg i Halmstad skulle jobba under förmiddagen så de sydde ihop det översta och skickade hem mig för natten. Julle, min ängel, cyklade till mig mitt i natten för att hjälpa mig och hålla om mig.
Vi somnade vid tre (var ju inte hemma förrän två) och väcktes redan halv nio. Då var det dags att åka in och operera. På grund av en skada på en sena kunde jag inte lyfta pekfingret. Under operationen visade det sig att det var 3 senor, och de var av! Jag fick i alla fall på mig sjukskjortan och mössan och skiljdes åt från mamma och Julle. I operationssalen fick jag svälja några tabletter och fick slangar instoppade i mig. Sedan kom narkosen och det blev rätt snurrigt innan jag somnade. Några timmar senare vaknade jag i sjuksängen med handen i ett rejält gips. Vi fick bli kvar ett tag för dels skulle jag vakna till, dels spydde jag. Det räckte att jag drack ett halvt glas vatten så kom det upp igen. När vi till slut skulle hem fick de köra mig i rullstol för jag var så svag.

Fin och fräsh...

Hemma igen har jag spytt ännu mer och inte mått bra alls. Julle åkte hem så jag kunde sova. Någon timme senare kom Carina på besök, med godis som tröst. Dröjer nog ett tag innan jag kan äta det. Nu ser jag Hairspray med Zac Efron som tröst. Imon ska jag till ICA och snacka med cheferna, jobb på tisdag är ju inte troligt. Sedan ska jag nog träffa Ulrika innan jag ska kolla på träningen och försäkra alla om att jag mår bra.

Gips i fyra veckor. Stygnen tas bort om två. Sedan väntar rehab för att uppnå bästa möjliga styrka och rörlighet i fingrarna igen. Sommarjobb, fotboll, dansvecka och bada på stranden ser ju inte så ljust ut...

PUSS

Where have I spent my day?

Jo ni, jag har spenderat delar av natten och denna dag på Halmstad sjukhus.
Varför?
Igår på lagfesten skulle jag springa in på toa. Det regnade så jag höll handen för huvudet och såg inte glaspartitet förrän jag sprungit igenom det. Som tur var tog handen smällen, inte huvudet. Med ambulans till Halmstad, sys ihop snabbt där, hem mitt i natten och tillbaka i morse för operation. Det gick nog bra i alla fall, men nu blir det gips i fyra  veckor och sedan rehab.
Mer update kommer om en sund och kanske även någon bild från sjukhuset. Jag ska bespara er bilden på själva såret, men det såg ut ungefgär som en stor röd pussmun på ovansidan handen.

PUSS

Not ready to take off

Självklart tog det längre tid att ladda upp bilderna än beräknat. Så här sitter jag osminkad och med blött hår i minishort och tshirt. Ska vara där om 30 min-timme. Borde alltså sätta fart. Chao!

PUSS

Good start of the summer

Klassfesten jag var på igår var nice! Bara halva 09NTA var där, men det funkade finfint ändå! Det var jag, Ulrika, Lollo, Elle, Pelle, Johan N, Marcus N, Marcus R, Pson, Adam, Fredrik och Kristoffer. Tror och hoppas att jag inte glömde någon. Det var bland annat musik, dans, Guitar Hero, dricka, godis, Twister och en del snack. Kul hade vi kan jag lova!
Vid halv ett kändes det dock dags för mig och Pelle att cykla hem i mörkret och blåsten. Jag höll seriöst på att blåsa omkull! Dessutom lyckades vi cykla ihop när vi trodde vi skulle åt olika håll, så mitt framhjul är inte riktigt i funktion.
Någon minut efter jag kommit hem kom Julle hit. Vi hade det mysigt och stannade uppe till halv fyra-tiden. Det var lite kul att ligga och se det bli ljusare och ljusare utanför fönstret, ett sommartecken. Dagen har jag hittills också spenderat med min älskling. Skönt att kunna säga att jag inte varit bakis utan bara trött. Nu ska jag snart göra mig iordning för grillkväll med laget.

Här kommer lite bilder från gårdagen, Elle har dock de flesta på sin systemkamera.


Lollo var taggad!


At Ulrika's


Love you


Love you too


Elle och Lollo


Elle och jag


Party


Ulrika och Pelle


Denna bilden på Pelle får avsluta för nu


Synd att detta förmodligen var den sista 09NTA klassfest jag kunde våldgästa (med tillåtelse). Dels åker Ulrika till Frankrike i höst och så ska klassen splittras och bli en Natur-Natur klass.

(8) Your Song - Elton John

PUSS

The real mission of the day

Jag har inte kommit riktigt lika långt som jag velat. Nu skulle jag egentligen vara påväg till Ulrika, men pga ösregn och telefonsamtal med Julle har jag inte riktigt hunnit så långt. Just nu håller jag som bäst på att bestämma mig för vad jag ska ha på mig.

Ska som sagt till Ulrika. Där blir det hon hon och jag som har vår egen lilla förfest innan resten kommer. Sen hoppas vi på röj och kul med bland annat Twister, musik och dans. Kameran är nyladdad för här ska det tas bilder!
Senare mot kvällen kommer kanske Julle dit om han orkar och förhoppningsvis sover han över hos mig sen.
Så ser min kväll ut kortfattat. Nu måste jag göra mig iordning!



(8) No Stress - Lauren Wolf

PUSS

Rainy start of the summer, again.

Sommarlovet inleddes med regn, i år igen! Fika med klassen var helt ok, själva avslutningen likså. Sen blev det Burger Inn med Lollo och Ulrika. Lollo hade aldrig ätit där förr, medan jag har ätit där efter varje avslutning sedan femman. Det är nog det närmaste en tradition jag kommer.
Nu ska jag slappa lite. Det kan behövas om jag ska orka med kvällen! Min klass var lite tråkig och ska inte hitta på nåt tillsammans, så jag joinar min gamla naturklass på klassfest hos Ulrika. Taggad! Våra klassfester äger!
Sedan sover jag aningen hos Ulrika med Lollo eller så sticker jag hem och så sover älsklingen hos mig. Båda låter toppen!


Det blev som sagt klänningen som jag köpte på Gina Tricot för någon månad sedan. Naglarna målades vita igår när jag snackade med Ulrika. Eftersom klänningen är rätt mycket körde jag bara på plattat hår, neutralt smink och mina converse på fötterna.
Funderar dock på klädbyte tills ikväll.

PUSS

Mission of the day

Nu ska jag iväg och säga hejdå till skolan för det här läsåret. Jag har på mig en vit klänning från Gina Tricot men rosa converse för att det ska bli mindre uppklätt (även för vädret). Bilder och mer update kommer. 

PUSS

That's what friends are for

Det blev som utlovat Ulrika som räddade min kväll. En tredjedel av trion saknades , men Lollo spenderade dagen med pojkvännen. Dock slipper hon inte oss imon!
Vad gjorde vi egentligen då... Vi snackade, skrattade, snackade och skrattade. Dessutom åt vi glass och grillade marsmallows i mikron. Toppenkväll tycker jag! Mycket mer behövs inte.

Kunde inte välja vilken gammal bild på oss jag skulle lägga upp, så jag bjuder er på tre.

Känner helt klart nu att det är jag som tappat färg och hon som fått


Vi ÄGER på karaoke, oja


Galet på klassfest! Nej, jag hade inte hjärnskakning och stringtrosorna är för att hålla ögonbindeln på plats


Nu får jag nästan ta och sova snart, ska ju i alla fall ta mig upp till skolavslutningen imon. Vad ska man ha på sig då? Det är ju inget speciellt fint tillfälle, men känns ändå finare än vanlig skoldag. Typiskt tjejproblem!

PUSS

What to do?

Vad ska man hitta på denna smått tråkiga kväll då?
Julle har stuckit hem, de ska ha klassfest i någon sommarstuga. Laget tränar, men jag har fortfarande ont i halsen. Eftersom regnet verkligen vräker ner kan jag inte heller vara där och kolla för då blir jag garanterat sjuk.
Jaja, det är säsongsavslutning av Vampire Diaries, så jag går nog inte rastlös. Men forhoppningsvis blir det att hitta på nåt med Ulrika!

PUSS

It's raining, again!

Nu blev det en del att ta igen!
Efter lagmötet åkte jag hem till Julles syster och pojkvän, där familjen Boketun höll till. Fick bevittna en kul pilkastningstävling och en rätt sjuk film, Cranked tror jag den hette. Sedan åkte jag med till Tröingeberg och spenderade natten där.

Skoldagen började klockan tio och slutade 10.30. Det var betygsamtal i samhällskunskap och historia som gällde. Rätt nöjd med det, är faktiskt rätt nöjd med de flesta av mina betyg än så länge. Alla utom ett... Jaja, jag tar igen det nästa år. Sedan åt jag med Michaela och Frida som jag tyvärr inte träffar alltför ofta och sen umgicks jag med Julle igen. Han kom till skolan för att ha en lektion, men den var inställd. Lyckat! Så vi städade skåpen och sen stack vi hem till mig. Här har vi bara slappat, som vanligt.

Det var en snabb update från mig.

PUSS

Look at me, can't you see?

Halsen hindrar mig från både dans och fotboll idag. Sista danslektionen ju, och jag var tvungen att sitta på en stol och titta. Snart ska jag i alla fall bege mig till IP för lagmöte och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Är inte särskillt sugen på något faktiskt. Det är snart sommarlov och det är meningen att vi ska vara skitglada nu. Men regnet bara öser ner och det känns knappast som sommar.


With eyes emptied from tears, it can only get better from here

End of the path

Det kommer alltid finnas saker jag inte håller med om, saker där vi inte är överens. Även om det tar emot så finns inte inte mer att göra här. Jag tycker fortfarande det är fel, men nu blir det så. Men jag ska visa alla att de har fel!
Det var onödigt. Det var som att sparka på den som redan ligger.

Wicked and weird

http://video.se.msn.com/watch/video/lady-gaga-alejandro/6fhf9t3q

Länken ovan är till Lady Gagas nya musikvideo till låten Alejandro. Cool och knäpp- precis som en Lady Gaga video ska vara. Normalt sett gillar jag inte knäppa videos, tycker bara de blir för mycket. Men Lady Gagas videos har en charm. Andra videos till hennes låtar som jag gillar är Paparazzi och Telephone.


Jag kan inte säga att jag tycker hennes stil är snygg, men hon är helt unik i branshen och sticker ut. Dessutom fungerar det ju tyvärr så att hon förmodligen inte hade slagit igenom med sitt vanliga utseende, eftersom det inte är det där extra extra som krävs idag. Men vi är helt klart glada att hon slog igenom- nu har vi ju grymma hits att dansa till!

Welcome to the masquerade

Jag utlovade ju bilder från dagens musik/bild redovisning med masker. Tyvärr tog jag korten med min super-mobilkamera (3,2 megapixel alltså!) och den sladden is nowhere to be found. Därför får ni i nuläget nöja er med dessa bilder på min mask. Vår låt hette "Stadsbarn", det är all förklaring som krävs till mitt motiv.


Trött, halvfräsht halvlockigt hår och inte okej ljus. Men jag hade ju lovat


Jag är mest nöjd med sidan på höger bild. Ögat är menat att vara en gatulykta, men det verkar folk inte se.

PUSS

Only you

Världens bästa pojkvän är påväg hit! Vi smsade lite och ville träffas. Knappt tillåtet av föräldrarna mina ska han nu hit och spendera natten här. Lyckosten börjar ett imon medan vissa andra har en hemsk spanskaläxa till klockan åtta. Men det är det värt. För jag vill verkligen träffa honom.
Ingen kan göra mig så glad, ingen förstår mig så och ingen bryr sig så. Jag blir lycklig bara av att se på honom. Att ligga jämte honom och han ler mot mig, det finns ingen härligare känsla.
Jag älskar dig Julius Boketun!


Run for it

Evelina skulle ut och gå, då tänkte jag passa på att göra mig av med lite frustration. Promenaden blev en löptur och slingan fick känna på hur jag känt de senaste dagarna. Benen orkade egentligen inte efter en tuff fotbollsvecka, jag hade känningar i låret och problem med andningen- men det skulle bara ut! Löpbandet igår och slingan idag- jag behöver uttrycka mina känslor. Att jag dessutom får ut träning av det får väl bara vara en bonus.


Still confused

Idag var det musik/bild redovisning i ESO (Estetsisk Orientering- alla ester läser lite teater, dans, musik och bild i ettan). Vi skulle spela upp våra låtar som var dikter vi kommit på musik till, och så skulle vi ha på oss våra masker vi gjort i bilden. Bilder kommer ikväll. Det gick åt skogen! Det var ingen medhörning så vi hörde inte varandra och spelade fel. Vid något tillfälle slutade vi till och med spela, hehe. Jaja, det får gå som det går med det.
Sen hade vi håltimme från halv elva till tjugo i tre, toppen! Men Julle var så söt och kom till skolan på sin lediga dag för att umgås med lilla mig. Vi åt, spelade spel, tog en prommenad genom stan, satt på en bänk vid Ätran och tog det lugnt, åt glass och ja, tog det mer lugnt. Mysigt var det och han räddade min dag!
Tjugo i tre hade vi dans. Vi såg 8:an föreställningen, som vi gjorde i februari, på dvd för första gången och åt en jättegod chokladtårta som Marie varit så söt och bakat till oss.
Efteråt fick jag snackat lite med Monica och Marie och vi redde ut lite oklarheter sedan tidigare. Det känns fortfarande fel, men det finns tyvärr inget att göra nu. Är smått sur på mig själv att jag krånglade till det onödigt mycket när Monica sagt att jag inte skulle det! Men jag ville ju bara visa vad jag kan...


Even though it mostly feels better, I'm still confused. But I'm trying to let go of the pressure, to let go of all the demands from myself

PUSS

Om jag bodde i Beverly Hills...

...
Japp, det är måndag kväll, vilket innebär 90210. Deras problem kan ju vara som våra- kärlek, otrohet och bråk. Men eftersom de har zip code 90210 har de ytterligaer ett problem/privilegium- pengar. I dagens avsnitt t.ex. erbjöd en rik snubbe en tonårstjej 150 000 dollar för att hon skulle göra slut med hans son. Vem gör sånt liksom?
Och en tjejs storasyster spärrar hennes kreditkort så hon får klara sig på låga sedlar som 50- och 100lappar. Dessutom byter hon ut hennes Mercedez mot en vanlig, äldre bil. Riktiga dilemman, eller hur? ;)  


Nej, om jag levde over there och hade obegränsat kreditkort skulle jag:
* Flytta in mina vänner här i Falkenberg dit, såklart.
* Spendera en hel dag i veckan åt shopping!
* Skaffa pool fortare än kvickt
* Anlita en personlig massös
* Anlita personlig kock, specialist på smoothies, frukt och bär
* Bygga hemma-spa
* DANSA masa dyra kurser för de bästa lärarna
* Skänka pengar till de som behöver det, jag har ju faktiskt råd att skänka stora summor
* Jag kommer förmodligen på tusen saker till så fort jag publicerat

And now comes the sun...

Dagens humör: inte det bästa 
Dagens borde: rycka upp mig
Dagens frisyr: guldigt diadem
Dagens klädsel: se nedan
Dagens vill ha: motivation
Dagens längtan: sommarov!
Dagens beroende: Chai Latte på Espresso House
Dagens tråkigaste: mycket tråkigt just idag...
Dagens personer: Julle, Lollo och mamma
Dagens roliga: köpte solglasögon
Dagens låt: Hero - Sterling Knight


Dagens outfit:
vitt linne- gina tricot
tröja- gina tricot
leggins- lindex
även rosa converse och beige kort jacka

PUSS

Shopping theraphy failure

Läkarbesöket gick bra. Hittade astmamedicinen i fotbollsväskan, hehe. Fick avreagera mig lite på löparbandet och jag börjar lära mig andas bättre.
Sedan körde jag till Halmstad i regn, vilket hade sina läskiga stunder på motorvägen. Mission of the day var konfaklänning och skor till Evelina och jag tänkte försöka mig på lite tröstshopping. Dock gick det inte så bra, jag var inte alls sugen och det blev bara ett par solglasögon.

H&M , 50 spänn. Helt ok!


Nu ska jag bannemig ta och rycka upp mig! Vet knappt ens själv varför jag varit på så extremt dåligt humör idag. Det var väl en kombination av olika saker, bl.a. den tiden i månaden. Sånt kan vi faktiskt inte hjälpa tjejer.

PUSS


This day kinda sucks!

Minst sagt! Dagen startade på sämsta sätt och nu finns det inte mycket som kan göra den bättre.
Först var jag inte helt nöjd med ett betyg, och det går ju dessvärre inte att göra nåt åt nu. När jag skulle cykla till Julle började det regna när jag hoppade på cykeln och slutade när jag var 10 meter ifrån framme. Ett tecken eller?
Ringde tandläkaren för att kolla när jag skulle vara där och hon säger 10.50. Vi skyndar oss in till stan, men så visade det sig att det var en annan Rebecca som hade den tiden. Själv skulle jag inte vara där förrän halv tolv. Stack och åt lunch med Julle, och då får jag veta att några kompisar köpt saker för mina pengar och inte tänkt berätta nåt. Inga stora summor, men ändå principen.
Cyklar hem från tandläkaren i regn och känner mig bara hopplös. Nu ska jag snart till läkaren och jag har fortfarande inte hittat astmamedicinen. Toppen! Det krävs inte mycket för att jag ska bryta ihop just nu.

Måndag 7 juni 2010...

... ser ut såhär:

8.00-10.30: Skola. Håller tummarna för bra dansbetyg!
10.30: Umgås lite snabbt med bästa Julle
11.00: Tandregleringen. Ska de byta ut min numera gråa tråd tro? Förmodligen inte...
14.00: Träning/Läkarbesök för andningsprolemen. Borde kanske leta ut astmamedicinen
14.45: Shoppningtur i Halmstad med mor, syster och så jag själv som chaufför, förhoppningsvis.
19.30: A-laget möter serieledande Jitex. Inget man missar


Kitchen disaster

Jag brukar normalt sett tycka jag är rätt bra i köket, men hade min förra hemkunskapslärare sett mig ikväll hade hon tagit tillbaka mitt mvg.
Skulle göra smoothie men vi hade bara äpplen och päron hemma. Då fanns det en frukostsmoothie jag kunde göra, med då äpplen, päron, citron och honung. Jag vet inte vad jag tänkte! Jag hatar mosade äpplen och päron och jag gillar inte honung. Så vi får se om den dricks upp imon bitti eller hamnar i papperskorgen. Eftersom jag hittade de frusna hallonen när det övriga redan kokade (såklart!) skulle jag ju kunna rädda den med lite hallon. Har dock redan tillsatt kanel så det vore nog inte så lyckat. Okej Lollo, smoothie är kanske inte alltid underbart... Men nästan!

Tillbaka till min kökskatastrof. "Smoothien" ser ut som ljusgul puré, typ barnmat, och jag spillde en del. Dessutom lyckades jag på något sätt hälla diskvatten på trägolvet. Gordon Ramsey eller Jamie Oliver- jag behöver hjälp! 



Denna blev i alla fall lyckad!
I och för sig bara att röra ihop hallon, mjälk och yoghurt- voila!
Men åh så gott! Drack den på någon minut och nu känner jag världens sug efter hallon och jordgubbar! Sommaren är bärens årstid, alltså även min. Förra midsommar åt jag 2 liter jordgubbar, helt själv. Mitt himmelrike!

(8) Starstruck - Sterling Knight

PUSS

Still the same

När ska mina axlar sluta göra ont? När ska jag börja andas normalt? När ska jag slippa oroa mig?

Jag får ta mig tusan ta tag i sjukgymnastiken på allvar nu! Men problemet är att efter att ha tagit ut axlarna en kväll är jag öm i två dagar efter. Då är man inte jättesugen på ännu mer. Och de är så stela! Skuldrorna känns som två klumpar. Och ändå fick jag igår massage av min underbara pojkvän. Och även om det känns stela och tunga är jag rädd att de ska hoppa ur plats varje träning...
Jag kan inte fatta att jag tyckte det var kul och häftigt att mina axlar är överrörliga!

Imon ska jag till logopeden och se om det kan vara det där Vocal Chord Disfunction som sätter min andning i gungning. Efter att ha hållit på att kolla upp det här i snart et halvår vore det skönt att snart få reda på vad det är. Dessutom har smarta jag tappat bort astmamedicinen. Känns inte super... På fotbollen är det ju oftast som jag fått anfallen och där är det alltid någon annan som har. Men de anfallen som skämmer mig, det är de som kommer när jag är ensam och hostar. Då får jag panik...

Not that pretty

Nej, mina ben är inte alltför snygga. På träningen ( som för övrigt gick rätt bra) hade jag på mig short pga värmen. Mindre smart med tanke på planens kvalité. Mina stackars smalben är uppskrapade och det både svider och ser förjävligt ut. Snart sommar med skolavslutning, klänning och bara ben? Javisst!


Change of color ?

Killarna slog tjejerna på kubbet. Mycket tack vare Julle. Han blev väldigt populär och nästa gång vill tjejerna ha honom i mitt lag i stället för mig, svikare! Sedan blev det lördagmys med godis, läsk och film.
Idag har vi varit ute, spelat fotboll och kubb. Ännu en gångf har jag tvingats medge att Julle är bättre än mig...
Därefter lyckades vi båda somna på soffan, hehe. Nu har han åkt hem och jag taggar inför träning. Egentligen undrar jag hur jag står ut med mitt rum. Halva garderben ligger uppdelad på två fotöljer, samtliga träytor är täckta av saker och godiset och läsken står kvar sedan gårdagen. Mamma kommer inte bli överlycklig.


Blond som 2007-2008...


... mörkblond som 2008-2009...


... eller brunett som 2009-2010?

Nu får jag allt skynda mig att byta om, som vanligt!

PUSS

Bästaste du!

Solen har varit framme men jag somnade på soffan. Bra Rebecca!
Nu är jag i alla fall med min älskling. Han är smått röd och söt för istället för att somna i soffan som jag, somnade han i solen. Vi har hoppat studsmatta och lite sånt och ätit grillat. Nu väntar kubb med Hultbergs och Hanssons (i alla fall för resten av familjen) och sen sover bästaste här också. Bra dag!

PUSS


The day after yesterday

Hejsan alla pigga (?) och glada!
Börjar med studentfirandet igår. Jag och några i laget åkte till Sofies studentfest. Tyvärr inte så många jag kände i min ålder utan mest 20-30 men det funkade ändå. Dessutom hade jag inte träffat Sofie särskillt mycket det sista året vilket är väldigt synd. Har saknat min buddy.

För hon har tagit studenten! Grattis Sofie!



Efter ett tag kände jag att det var dags att dra mig vidare. Så jag cyklade från Västra Gärdet hem till Slätten för ett snabbt klädombyte och sedan till Boberg (ingen hort cykeltur kan jag säga). Där träffa jag Veronika och Ulrika som också var klara med studentfirandet så vi begav oss till Ulrikas kusin Edde som hade fest. Ett gött gäng 92or och 93or som ville festa även om vi har skola kvar. Vi hade kul och gick hem till Ulrika igen vid halv ett, det hade varit en lång dag. Ber om ursäkt till bästa Julle, som alltid sitter uppe och oroar sig för mig. Att mobilen dog gjorde det ju inte bättre. Men jag älskar dig och du är underbar!

Ulrika


Veronika


Typ söta, eller nåt


Jag spenderade natten hos min vän där i Boberg och har även spenderat förmiddagen hos Boulunds.


Såhär jobbig är min väg hem från Ulrika. Raksträcka 1 (på bild) gör en lten sväng till raksträcka 2 och sedan raksträcka 3. Det känns som en evighet. Men att cykla här med vinden blåsandes runt huvudet gör det lite klarare en dag som denna.

Nu tar jag igen mig lite, känner mig rätt seg. Sen blir det den bästa. Igår hade vi faktiskt varit tillsammans i 8 månader, känns underbart!

PUSS

För de har tagit studenten!

Studenten idag! Och så avis man är! De har ju så oerhört kul och är klara med skolan en gång för alla! Men eftersom jag går dans nu är jag inte riktigt beredd att släppa det än. Fast om två år är det min tur, och då smäller det!
Perfekt väder är det, och stan var fullsmockad! Konfrensiären (stavning?) hade lite problem med att prata, men studenterna var så glada att det märkte ínte de ändå. Det verkade i princip omöjligt att hitta de man skulle, men till slut fick i alla fall Fellen, Hanna, Sandra, Katja och Sofie kramar och gratulationer. Kortegen skippade jag, alla jag känner gick åt olika håll och jag har ju redan sett både alla studenter och vagnar. I stället fyller jag på med vatten här hemma och sköljer mitt ben som blev offer för brännässlorna. Om en kvart eller nåt bär det av igen, till studentfirande för Sofie!



Jag har lyckats glömma att jag har kameran min liggandes i väskan och inrte tagit ett enda kort! Det får det bli ändring på och förhoppningsvis har ju andra tagit kort med.

PUSS

Change of plans

Grillkvällen blev inte riktigt som det var tänkt. Jag, Ulrika och Julle skulle komma senare pga min träning, men när vi är redo att komma dit drar alla hem för de fryser. Failure! Ett tag var det lite surt då, när man gjort sig iordning och är taggad vill man ju att det ska hända nåt. Men nu blir det istället film och godis med Ulrika, Julle och kanske Pelle. Låter mycket bra det med!

Now the good days start

Skolan höll på längre än väntat- ända till tolv... Haha. Tycker dock synd om Julle som satt hemma hos mig och väntade sedan elva, förlåt! Sol har det tyvärr inte blivit mycket för mig idag, men samtidigt är det nog bra att inte steka på för mycket i början. Kände redan i skolan hur det brände på lite. Och imon ska det tydligen bli ännu bättre väder, yes!
Då är det studenten. Är bara smått avis på treorna nu! Och så kommer man faktiskt sakna vissa av dom också. Vad ska alla hitta på imon då? Jag har två Böljan tjejer som jag förmodligen ska till en stund.

Men nu ska jag snart till träningen. Därefter blir det grillning med ungefär samma folk som var hos Elie i fredags. Eftersom vi är lediga imorgon kan man ju vara ute ikväll utan dåligt samvete.
Jag kan känna nu hur de härliga tiderna börjar! Sommar, sol, bad, fester, slappa, umgås, inga tider, inga scheman... Förutom jobbet då. Och det schemat har jag inte ens fått än. Borde få det snart tycker man.

PUSS 

the Body Shop body lotion <3

Träningen gick helt ok, grymt fotbollsväder! Efteråt blev det duschen och raka benen- nu är ju shortstider här. Kände mig fräsh och någon mininyans brunare så jag bestämde mig för att ta steget ut och efterfukta. Favoriterna är utan tvekan Body Shop's Body Lotion. Underbara! Min favorit i nuläget är nog mango, som jag fick av Johanna i julklapp. Skulle kunna sitta och lukta på mina armar hela kvällen, så gott som de luktar nu!


Guld värda!
Dessvärre är 3 av 4 snart finito och lyx är sällan billigt...


Imon går jag i skolan 9-11. Jag förstår inte alls varför mamma kallar oss på gymnasiet för halvtidare ;) Sen blir det i alla fall förhoppningsvis att vara ute i solen och så kommer världens bästa kille hit. Bra känns det att jag inte behöver plugga till hyllningstalet imon, för jag improviserade och drog ett om solen idag. Soft!

Nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna imorgon av att solen lyser genom mina fönster!

PUSS

Oh happy day

Idag var turen på min sida! Solen skiner och vi fick sluta kvart i ett. Därför har jag passat på att spendera drygt tre timmar i solen. Njutit, läst ut Gossip Girl, lyssnat och fått ner en glass. Dock var solskyddet ett måste för efter bara 40 minuter solande i skolan hade jag nästan bränt benen och fått en snygg shortsbränna. Förhoppningsvis har den försvunnit nu och jag tror väl jag ska ha lyckats få lite färg i alla fall. Nu får det laddas med vatten i massor för att yra lilla jag ska klara spela lite boll senare. Under tiden kollas det på favoriten Hem till Midgård. Markoolio som Tyke måste vara det bästa. 

Btw, jag ber om ursäkt för mitt inte alltför bra humör igår kväll. Det blev lite mycket, både huvud och kropp var trötta och slitna. Sommarlov behövs!


Underbart! Känns dock sisådär snyggt kisandes och med håret i osynlig boll på huvudet
.
Men jag är helt nöjd med min korallröda bikiniöverdel från Cubus (som jag inhandlade redan i februari) och den svarta underdelen från H&M. Riktiga kap också: 80 kr/del

PUSS

It's still there

Klockan är 22.32 och dansarbetet är till slut inskickat. Inget topparbete men ärligt talat spelar det nog ingen större roll. Tror inte de ändrar mitt betyg tills måndag pga av detta. Nu har jag ju bara hyllningstalet kvar...
Helt ärligt är jag inte på humör för något hyllningstal. Ärligt talat känner jag för att bara skita i allt imon och ligga kvar i sängen. Inte prata med någon, inte göra något. Bara vara för mig själv. Det blir mindre jobbigt så. Just nu känner jag mig bara så instängd innuti mig själv och det känns som om jag snart ska explodera. Jag behöver kul, jag behöver lätthet och jag behöver er...

Studentveckan är ju som sagt i full gång. Idag stod skattjakt på schemat. Jag ska nog vara glad att jag slutade tidigt och inte befann mig i stan just då. Några tjejer i min klass blev uppragade av danstreorna att strula med dom inför juryn. Jag känner de treorna så hade jag varit där är jag rädd att jag blivit ett offer. Inte för att det hade varit så farligt för min egen del, jag känner dom och man vill ju hjälpa sina vänner. Men för den söta killen på Tröingeberg som jag kallar min pojkvän och som hade blivit ganska ledsen. Så jag är glad att jag befann mig hemma och inte hade chansen att bli övertalad, för det är alltid svårt att neka sina vänner, i alla fall för mig.


Music so loud I think my ears will explode, but I still hear. I still feel...

(8) Dancing - Elisa

PUSS


Not my day at all

Super! Hade läst alla 5 A4-sidor eller vad det nu kan vara om Kathrine Dunham och plockat ut det viktigaste enligt mig. Skulle börja skriva efter maten. Tror ni min utvalda fakta sparades? Nope! Vet inte vad som blev fel, men nu sitter jag här och läser ännu en gång igenom all denna fakta (som dessutom är på engelska). HAr jag nämnt att arbetetet har deadline idag? Pluggande hela kvällen alltså. Great!


Oerhört betydelsefull person för dansen, men just nu är jag inte överförtjust i henne.

(8) Smash into you - Beyoncé

PUSS

Music in my ears trying not to hear...

Kan de inte sluta skrika på varandra?

Usch

Jag är förkyld, trött och hängig och har 2 arbeten tills imon. Inte ok!

RSS 2.0