Piercings and tattoos (varning för vissa bilder!)

Jag tänkte ägna detta inlägg åt att skriva om piercingar och tatueringar. Det är något som jag har/vill ha men det är skillnad på percing och piercing och på tatuering och tatuering...

Här är två ovanliga piercingar som jag ALDRIG skulle göra:

Från gruppen "The piercing that made her famous. Ya gotta see this!!" på Facebook.
Häftig piercing och den kan vara snygg ibland. Men hur opraktisk är den inte? Kan hon verkligen äta? Eller prata? Stänga munnen? Och har hon tänkt ha den när hon blir äldre? Piercingar går ju alltid att ta bort med den tungan lär knappast läka.
Rent ut sagt galet... Ingen kommentar

I stället är jag nöjd med min navelpiercing. Det är stilrent (tycker jag) och det är snyggt! Och det finns så fina piercingar! Till skillnad från många andra piercingar tycker jag man kan kalla det utsmyckning. Och så härligt det är med ett fint hängsmycke till en solbränd mage på stranden. Till och med mamma tycker det, och hon är annars rätt anti sånt här.
  Gammal mobilbild på min piercing (jag vet att den nästan läkte ut helt, men jag är glad att jag klarade mig och slapp ta ut den, som många andra tvingats göra) och min fina lilla samling. Den överst i mitten, vitt hjärta med liten blomma, köpte jag i Thailand men den gick sönder efter jag använt den några dagar. Snyft! 


Här kommer några extrema tatueringar:
 Med tatueringar gäller det ju verkligen att tänka sig för. De går inte att få bort (laserborttagning brukar ändå lämna spår) och man ska stå för det hela livet. Jag har svårt att tro att dessa män vill gå såhär på gatan om 10-20 år. 

Jag är väldigt säker på att jag vill tatuera mig, men då ska jag vara 100% säker på vad jag vill ha och vart. Jag vill ha något litet, fint och stilrent. Är inne på någon fin text, hjärta, blomma eller stjärnor. Jag har gillat stjärnor sedan jag var liten och tycker de är finfina tatueringar. Vart ska den sitta då? Just nu är jag inne på nacken, handleden, vristen eller höften. Vristen är ett jättebra ställe för tatueringar, speciellt på tjejer! Men fram tills jag sitter i tatueringsstudion är jag öppen för förslag.
 star-tattoo-designs.jpg star with lilly tat image by MichaelynAshley
När jag hittade denna blev jag helt till mig! Den är avancerad men enkel på samma gång. Och så fin! Dessutom kombinerar den stjärnorna och blomman jättefint. Men skulle jag själv ge mig på något liknande blir det nog i mindre format.

Har ni några tankar om det jag skrev eller egna idéer? Kommentera gärna! 

PUSS

Kommentarer
Postat av: Tezzan

Hej Råka halka in på din blogg :p den piercingen där hon hade dragkedja i tungan den måste väll ändå va fejk eller?

2011-04-16 @ 17:34:05
Postat av: Rebecca

Hej!

Helt ärligt så har jag ingen aning. Den verkar ju rätt sjuk, men det finns ju sjuka människor där ute ;)

2011-04-17 @ 11:58:26
URL: http://rebeccaevasofieberg.blogg.se/
Postat av: Misa

Piercingar är härligt snyggt om de är inte för många... När jag tog min första i näsan så var jag fast besluten att inte ta några fler... men när jag väl tog ville jag så gärna ha i naveln med men sen fick de va bra. När jag fick de i present och tog de så var jag även beslutsam att ta i tungan också! Man blir lite beroende. Nu har jag tre och nu får jag verkligen inte ta mer! Eller får och får får jag väl men jag har sagt åt mamma att förbjuda mig nu xD annars skulle jag ta i läppen och flera st i öronen :P Lite beroende blir man xD

2011-09-13 @ 16:48:43
URL: http://misaslullaby.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vad menar du med att jag är anti tatueringar och piersingar??? ; /

2013-09-20 @ 21:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0