Two very hectic but wonderful months!

Nu går den mot sitt slut- min hektiska men åh, så underbara vår. Hela våren har det varit massor med träningar och nu de senaste två månaderna har det dessutom varit fullt med föreställningar. Jag har har utvecklats som dansare, främst sceniskt och jag har träffat och lärt känna massor med helt underbara människor. Visst har det varit väldigt stressigt ibland och ganska tufft, men jag hade inte velat stryka något av det jag gjort!

Mad House (danstreornas slutproduktion)
23-24 mars
Vi var inte med så mycket, tyvärr, men visst hade vi kul ändå. Och så fick vi se treornas grymma nummer flera gånger om.


10X Love (Agnes projektarbete)
8 april
Hela nio danser skulle framföras och för första gången satte jag upp 2 egna (ena tillsammans med Alicia) koreografier på scen. Mäktigt!




Dansens dag 30 april
Jämfört med de andra var detta inte så stort, men det blev i alla fall två danser och jag och Alicia fick visa upp vår Fix You-koreografi igen.


Folkuniversitetsuppvisning 2011
7 maj
Ny dansgrupp både i höstas och nu i vår, men jag gillar den big time. 5 roliga danser fick vi visa upp i olika medlyn.




Musikalen Laddad
14-15 maj (and still going)
Förmodligen det evengemang som krävt mest förberedelse men kanske också det roligaste. Här har jag verkligen träffat folk jag stortrivs med och vi har jättekul ihop. Nu tar vi resten av Halland!







PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0