Jag som har jobbat så hårt, i så många timmar.

Efter förra veckans förvirrande audition så mailade jag skolan och idag fick jag svar. 
De uppskattade min förmåga att snabbt kunna ta upp material och sätta det, men gallrade bort mig på grund av min placering i rygg, ben och fötter- alltså min svank och utåtvridning.
Främmande begrepp för några, men det handlar om hur kroppen är byggd.
Jag har fått höra om detta i fyra år och kämpat nåt otroligt mycket med det (tills benen skakar), men det ändras bara lite. Det är ju inte så lätt att jobba mot sin egen kropp...
Har det bara förbättrats en del på 4 år så blir det nog ingen jätteförändring tills nästa år.
 
Mina lärare på gymnasiet såg såklart detta men poängterade att jag hade så mycket annat inom dansen som är så himla bra.
Min vighet, min teknik, mina snurrar, hopp m.m.
Jag kan snurra flera varv, hoppa så foten når huvudet, göra konstiga stretchpositioner och folk har kommit fram till mig efter framträdanden och sagt att nummer som jag har satt ihop har fått dom att börja gråta.
 
Men om folk ska låsa sig vid min placering får jag aldrig ens chansen att visa allt detta...
Visst, svaret var bra skrivet och jag förstår dom, men det känns fortfarande som att de missar så himla mycket av vad jag kan.
En motivationsdödare som heter duga...
 
 
PUSS

Kommentarer
Postat av: Rebecca Kvarnström

Jag trodde att man skulle gå en dansutbildning för att lära och förbättra sig på sådant! Det suger ju att man måste ha näst intill perfekt hållning, placering och utåtvridning för att ens komma in! Som du säger så är ju alla byggda på olika sätt, ska det verkligen vara ett hinder??? Dåligt! :( Du har ju annat som är bra som väger upp! Kan dom inte se det på det sättet?? Jag tycker då det är roligare med en dansutbildning där alla är olika.

2013-05-06 @ 17:47:45
URL: http://ioosuns.blogg.se
Postat av: Mari-Anne

Förstår att Du inte accepterar deras svar men tydligen inget som ändrar deras bedömning. Kämpa på med det Du vill och tro på Dej själv så blir det bra i sista ändan som man säger. Kram.

2013-05-06 @ 22:22:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0